Γενικές Ανακοινώσεις

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

Αγαπητά μέλη,

ιδίως αυτή την περίοδο παρατηρούμε (χωρίς ακόμα να αντιδράσουμε κανονικά) πολλές αναφορές σε θέματα που έχουν να κάνουν με την πολιτική. Το φαινόμενο έχει αυξηθεί αρκετά σε posts φυλετικών forums, προφίλ, ονόματα χωριων, περιγραφές φυλων και λοιπά.

Υπενθυμίζουμε πως στο παιχνίδι δεν επιτρέπεται ΚΑΜΙΑ αναφορά στην πολιτική. Ειδικά όταν οι αναφορές που γίνονται αφορούν ακραία πολιτικά πιστεύω, οργανώσεις, κόμματα και λοιπά, τότε έχουμε παραβίαση 2 κανόνων.

Προειδοποιούμε πως δεν θα διστάσουμε να αποκλείσουμε 10-15-20 παίκτες ταυτόχρονα από φυλές. Δεν θα διστάσουμε να διαλύσουμε φυλές, να διαγράψουμε αρχεία και προφίλ.

Είμαστε εδώ για να ξεχάσουμε την καθημερινότητα και όχι για να την μεταφέρουμε και στην διασκέδαση μας. Αποδεχτήκαμε όλοι μας τους κανόνες ΠΡΙΝ μπούμε. Υποσχεθήκαμε και δεσμευτήκαμε πως θα τους τηρήσουμε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να χάσει κάποιος την καθημερινή του διασκέδαση για θέματα πολιτικής.

Αν κάποιος είναι πολιτικοποιημένος η κομματικοποιημένος, μπορεί να συζητήσει τα πολιτικά του πιστεύω σε forums που έχουν αυτό ως σκοπό τους. Το παιχνίδι δεν αφορά την πολιτική αλλα την απαγορεύει βάση κανόνων.

Παρακαλούμε λοιπόν για την ολοκληρωτική διαγραφή των θεμάτων (όχι απλό κλείδωμα και αρχείο) και όσων άλλων αφορούν την πολιτική. Θα κάνουμε ξανά έλεγχο σε 2 μέρες για να δούμε το κατά ποσο έχουν διαγραφει τα θέματα. Σε αντίθετη περίπτωση θα προχωρήσουμε σε εφαρμογή των κανόνων και σε ποινές προς παίκτες, δούκες και ολόκληρες φυλές.

Είμαστε σίγουροι πως θα καταλάβετε τον λόγο της ανακοίνωσης μας και θα προχωρήσετε στις απαιτούμενες αλλαγές.


Mad18
CM ελληνικής κοινότητας
 

DeletedUser6091

Ευθύνες δούκα

Οποιος έχει προνόμια δούκα σε μια φυλή έχει και κάποιες ευθύνες σύμφωνα με τους κανόνες και συγκεκριμένα τον κανόνα 5.
Παρατηρούμε όμως πως κανεις δεν έχει διαβάσει τους κανόνες και πέφτει ο ίδιος θύμα μιας και βλέπουμε δούκες να καταγγέλλουν μέλη τους για παραβίαση κανόνων που οι ίδιοι οι δούκες έχουν την ευθύνη. Δηλαδή:

Ο παίκτης X (που δεν έχει προνόμια) βρίζει στο forum της φυλής. Θα πρέπει να αποκλειστεί ο παίκτης?

ΟΧΙ. Αν επέμβουμε θα αποκλείσουμε τους δούκες της φυλής και ΟΧΙ τον παίκτη που βρίζει. Ευθύνη έχει ο δούκας και όχι ο παίκτης!



Ο βαρόνος X ανέβασε μια προσβλητική εικόνα ως θυρεό στην φυλή. Θα αποκλειστεί ο βαρόνος?

ΟΧΙ. Αν επέμβουμε θα αποκλείσουμε τους δούκες και ΟΧΙ τον βαρόνο.




Ο βαρόνος (η κάποιος άλλος από την ηγεσία) έγραψε προσβολές στην εσωτερική ανακοίνωση της φυλής (επισκόπηση). Θα αποκλειστεί?

ΟΧΙ. Αν επέμβουμε θα αποκλείσουμε τους δούκες και ΟΧΙ αυτόν που το έγραψε.




Ένα μέλος της φυλής έβαλε έναν οδηγό στο forum για επιθέσεις με παράνομο τρόπο. Ποιος έχει την ευθύνη?

Και εδώ η ευθύνη ανήκει στους δούκες και όχι στον παίκτη. Αν λοιπόν το δούμε θα αποκλείσουμε τους δούκες και όχι εκείνον που το έγραψε.




Γενικά λοιπόν πρέπει να θυμάστε πως για ότι συμβαίνει στο forum της φυλής, στο προφίλ της και στις ανακοινώσεις της, αποκλειστική ευθύνη έχουν οι δούκες και ΜΟΝΟ οι δούκες! Αν κάποιο μέλος συμπεριφέρεται με άσχημο τρόπο τότε μπορείτε να τον απομακρύνετε. ΚΑΜΙΑ δικαιολογία δεν θα γίνει δεκτη! Αν οι δούκες δεν διαβάζουν το forum τότε μπορούν να το καταργήσουν. Το "δεν είχα χρόνο να το διαβάσω και να το σβήσω" δεν είναι δικαιολογία και θα είναι σαν να μην το διαβάσαμε ποτε. Αν δεν έχετε χρόνο να ασχοληθείτε τότε δώστε την ηγεσία της φυλής σε άτομα που μπορούν.

Θυμίζουμε πως διατηρούμε πάντα το διακαίωμα για διάλυση φυλής εκτος των αποκλεισμών των όσων φέρουν προνόμια δούκα! Σε περίπτωση που αντιληφθούμε πως δούκες έχουν μεταφέρει τα προνόμια τους σε διπλούς λογαριασμούς, μικρούς παίκτες που δεν ασκούν εξουσία στην φυλή, μακροχρόνιες επιτηρήσεις και λοιπά με σκοπό να αποφύγουν τις ευθύνες τους, θα αποκλείσουμε και τους φαινομενικά δούκες, και τους ουσιαστικά δούκες καθώς και θα διαλύσουμε την φυλή.
 

DeletedUser6091

Παρατηρείται ένα άσχημο φαινόμενο με μερικούς χρηστες του παιχνιδιού, εκτος παιχνιδιού.

Κάποιοι λοιπόν από εσάς τους χρηστες, καταφεύγετε σε αψυχολόγητες τακτικές όταν βλέπετε ένα μέλος της ομάδας διαχείρισης στο skype η σε κάποιο άλλο παιχνίδι. Βρίζετε χυδαία το μέλος αυτό και έχετε την εντύπωση πως το μέλος μας, θα κάτσει να υπομένει τις ύβρεις προς το πρόσωπο του η την οικογένεια του χωρίς να απαντήσει. Αυτό είναι λάθος. Τα μέλη μας, δεσμεύονται να διατηρούν την ψυχραιμία τους ΜΟΝΟ μέσα στο επίσημο forum μας και στο κέντρο υποστήριξης. Εργαλεία που τους παρέχει η εταιρία δηλαδή.

Όπου αλλου και αν τους συναντήσετε, θα είναι σαν να μιλάτε με τον οποιοδήποτε παίκτη. Απαντούν κανονικά σε προσβολές, όπως θα έκανε ο οποιοσδήποτε και δεν χρειάζεται καν να μπείτε στην διαδικασία να τους καταγγείλετε σε εμενα. Αν μου καταγγείλετε πως κάποιο μέλος μου σας έβρισε στο skype απαντώντας έτσι σε δικη σας πρώτη προσβολή, τότε απλά θα αδιαφορήσω και ίσως δώσω ποινή στον καταγγέλλοντα για κατάχρηση του κέντρου υποστήριξης καθώς αυτό αφορά το παιχνίδι και μονο το παιχνίδι.

Έχω ήδη πει σε μέλη μου που δέχονται τέτοιες φραστικές επιθέσεις πως θα πρέπει να τις καταγγέλλουν στην ομάδα διαχείρισης του αντίστοιχου παιχνιδιού και αν γίνετε στο skype, να αναφέρουν τον χρηστη για παρενόχληση ώστε κάποια στιγμή αργότερα, οι συνάδελφοι από το skypeνα του κλειδώσουν τον λογαριασμό.

Επίσης τονίζω για πολλοστή φορα πως όταν μιλάτε με κάποιον στο skype δεν είστε σίγουροι πως μιλάτε με διαχειριστή. Ο λογαριασμός μου στο skype είναι προσωπικός, αυτό σημαίνει πως τον μοιράζομαι με οποιον θέλω χωρίς να έχω καμια απαγόρευση. Μπορεί κάποιος να με ρωτήσει κάτι για το παιχνίδι αλλα τον λογαριασμό μου να τον χειρίζεται κάποιος φίλος μου εκείνη τη στιγμή και να απαντήσει ότι του έρθει με αποτέλεσμα να στείλει κάποιον σε λάθος κατεύθυνση και αν η ερώτηση αφορά κανόνες, τότε μπορεί να τον ωθήσει άθελα του στην παραβίαση τους. Φυσικά και αν υπάρξει αίτηση του στυλ: "μου είπε να το κάνω ο ίδιος ο mad στο skype", θα αγνοηθεί πλήρως και ο αποκλεισμός θα παραμείνει.

Ο μοναδικός τρόπος επικοινωνίας σας μαζί μας είναι το κέντρο υποστήριξης. Αν αργούμε αυτό γίνετε επειδή έχουμε έλλειψη σε εθελοντές αλλα δεν αποτελεί πάτημα για να επικοινωνήσετε μαζί μας με άλλον τρόπο.

Ομάδα διαχείρισης.
 

DeletedUser6091

Στους παλιούς κόσμους παρατηρείται το φαινόμενο της αλυσίδας όπως το λέμε εμείς.

Είναι 10 ενεργοί παίκτες, έχουν επιτήρηση από 1-2-3 παίκτες που το παράτησαν, και για να μην κλειδώνει ο λογαριασμός, δίνουν σε κάποια φάση τον δικό τους λογαριασμό σε επιτήρηση και παίζουν με τον μέχρι τότε επιτηρούμενο, γνωρίζοντας φυσικά τους κωδικούς του.

Αυτό φυσικά και είναι προσπάθεια εξαπάτησης της ομάδας διαχείρισης. Δεν αποκλείουμε μονο τον τελευταίο επιτηρητή και αυτόν που τον χειριζόταν αλλα και οποιον άλλον είχε επιτήρηση του λογαριασμού το τελευταίο διάστημα. Αυτό σημαίνει πως θα πάτε να σώσετε 1 λογαριασμό και στο τέλος θα βρεθείτε να χάνετε 10-15 λογαριασμούς μόνιμα και ίσως με άμεση διαγραφή παίκτη ώστε να βγαίνουν τα βαρβαρα χωρίς να προλάβει κανείς να ετοιμάσει πλανα από πριν.


Το να προσπαθήσεις να παίξεις παιχνιδάκια με την ομάδα και να προσπαθήσεις να την παραπλανήσεις είναι πολύ χειρότερο από το να έχεις 50 λογαριασμούς σε έναν κόσμο, τιμωρείται πολύ χειρότερα και δεν σηκώνουμε κουβέντα στο σύστημα υποστήριξης μετά τον αποκλεισμό.

Όταν ένας παίκτης εξαφανίζεται, σημαίνει πως μέσα στα όρια που θέτουν οι κανόνες, θα πρέπει να εξαφανιστούν και τα χωρια του. Οποιαδήποτε άλλη κίνηση να κρατήσετε τα χωρια του παίκτη ενεργά εκτος οριων, παραβιάζει κανόνες και τιμωρείται.

Επαναλαμβάνω πως η προσπάθεια παραπλάνησης της ομάδας διαχείρισης είναι η χειρότερη παραβίαση που μπορεί να κάνει ένας παίκτης στο παιχνίδι. Τιμωρείται με τον χειρότερο τρόπο γιατί μας δίνει το δικαίωμα να σκεφτούμε πως το έχει ξανακάνει και έχει κάνει χειρότερες παραβιάσεις κανόνων. Όπως έλεγαν και στο χωριο μου, μην δίνεις ποτε σου δικαιώματα παιδί μου. Ακολουθήστε το, δεν θα κάνει κακό σε κανέναν.
 

DeletedUser6091

Θυμίζουμε για πολλοστή φορά 2 πράγματα:

1. Απαγορεύεται η διαφήμιση sites, blogs, άλλων παιχνιδιών και οποιασδήποτε άλλης εταιρίας μέσα στις φυλετικές μάχες (προφίλ, όνομα χωριών, ονόματα παικτών, φυλετικά forums) αλλα και μέσα στο forum μας (προσωπικά μηνύματα forum, αναρτήσεις στο προφίλ, posts, υπογραφές και λοιπά). Η ποινή είναι άμεσος και μόνιμος αποκλεισμός από το παιχνίδι και το forum. Είναι κρίμα πραγματικά.

2. Απαγορεύεται η δημιουργία sites, blogs, fans pages και λοιπά σχετικά με στοιχεια που τα πνευματικά τους δικαιώματα ανήκουν στην InnoGames για εμπορικό σκοπό. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορείτε να αντιγράψετε οδηγούς παιχνιδιού, εικόνες και κείμενα που έχει δημιουργήσει το προσωπικό του παιχνιδιού πουθενά και σε κανένα site που έχει έσοδα το ίδιο ή τρίτοι διαφημιζόμενοι, είτε από συνδρομητές είτε από διαφημίσεις χωρίς την γραπτή άδεια από την εταιρία η εμένα προσωπικά.
Τέτοια φαινόμενα θα αναφέρονται στο νομικό μας τμήμα άμεσα ώστε να προβεί στις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπουν οι νομοι περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
 

DeletedUser6091

Το captcha (η εικόνα που σας κόβει το παιχνίδι και σας ζητάει να πληκτρολογήσετε κάποια γράμματα και αριθμούς) θα ενεργοποιηθεί ξανά σε όλους τους κόσμους με εξαίρεση όσους παίζουν άτομα με αποδεδειγμένα προβλήματα όρασης για ευνόητους λόγους.

Όσοι δεν μπορείτε να δείτε ολόκληρη την εικόνα τότε έχετε σίγουρα antivirus kaspersky το οποίο θέλει απλά αναβάθμιση. Αναβαθμίστε το στην τελευταία του έκδοση και θα βλέπετε μια χαρά τις εικόνες.
 

DeletedUser6091

Επειδή έχει γίνει πολύς ντόρος κυρίως στον κόσμο 21 για το τι είναι ώθηση λογαριασμών ελπίζουμε να σας το εξηγήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε με το παρακάτω κείμενο.

Γιατί απαγορεύεται η ώθηση?
Γιατί η ώθηση δίνει επιπλέον δύναμη σε παίκτη που δεν θα την είχε με διαφορετικό τρόπο άρα είναι άδικο προς όσους παίζουν μόνοι τους.

Δηλαδή απαγορεύεται να στέλνω πόρους σε έναν φίλο μου?
Όχι βέβαια, μπορείς να του στέλνεις άφοβα πόρους. Ώθηση έχουμε όταν ένας λογαριασμός παύει να αναπτύσσεται ο ίδιος και ότι βγάζει το στέλνει σε άλλους η στέλνει μεγάλο μέρος των πόρων του και τους άλλους τους κάνει στρατό όπου και πάλι βοηθάει άλλους λογαριασμούς είτε επιθετικά είτε αμυντικά. Δεν παίζει δηλαδή για τον εαυτό του αλλά για άλλους.

Υπάρχουν όρια στο τι θεωρείται ώθηση και τι όχι?
Όχι, δεν μπορούμε να θέσουμε αριθμητικά όρια γιατί είναι κάτι πολύπλοκο. Είναι πολλοί οι παράγοντες που βγάζουν το αποτέλεσμα της ώθησης και συνδυασμός πραγμάτων και κινήσεων άρα είναι αδύνατο να προσδιορίσουμε με νούμερα την ώθηση.

Τότε εγώ πως μπορώ να στέλνω πόρους σε έναν φίλο και να ξέρω πως κάνω κάτι νόμιμο?
Αν είσαι μεγαλύτερος από τον φίλο σου, παίζεις πρώτα για σένα και στέλνεις το περίσσευμα σου στον φίλο σου τότε δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Πριν από αποκλεισμό κοιτάμε την ποσότητα που χρησιμοποιείς για εσένα, τον στρατό που χρησιμοποιείς για την δική σου ανάπτυξη, το πόσο ενεργός είσαι εσύ (αν μπαίνεις δηλαδή για 5 λεπτά για να στείλεις μόνο πόρους η αν παίζεις κανονικά) και αλλά πράγματα.

Μπορούμε να βοηθήσουμε ως φυλή έναν παίκτη μας που ξεκίνησε τώρα η έκανε επανεκκίνηση για κάποιους λόγους?
Φυσικά και μπορείτε αρκεί να καλύπτονται τα παραπάνω. Να βοηθήσετε δηλαδή όσο μπορείτε και όχι να παίζετε μόνο για την ανάπτυξη του άλλου παίκτη.

Από το farming και τους παραγόμενους πόρους, έχω συνολικά 200κ πόρους την ημέρα. Πόσους μπορώ να στείλω σε έναν φίλο μου? Είδα στην αρχή του κόσμου πως αποκλείστηκαν μέλη για 2000 πόρους και φοβάμαι.

Όντως στην αρχή αποκλείσαμε μέλη για ώθηση για τόσους πόρους αλλά σκέψου πως στην αρχή ενός κόσμου, αυτοί οι πόροι δίνουν τεράστια ώθηση σε έναν λογαριασμό. Τώρα είναι μηδαμινοί βέβαια. Επίσης πολλοί παίκτες αποκλείστηκαν γιατί έστειλαν πόρους από παίκτη που επιτηρούσαν και όχι από τον λογαριασμό τους και στην πλειοψηφία τους ξέχασαν να το πουν αυτό στους φίλους τους αφήνοντας τους με την εντύπωση πως θεωρήσαμε ώθηση τους 2000 πόρους.
Όσο για το πόσους πόρους να στείλεις εξαρτάται από εσένα και τις ανάγκες σου. Δεν μπορούμε να σου βάλουμε όριο γιατί ο κάθε παίκτης αναπτύσσεται διαφορετικά.


Στους άλλους κόσμους κάποια στιγμή ενεργοποιείται το ελεύθερο εμπόριο, στον 21 πότε θα γίνει αυτό?
Σε όλους τους παλιούς κόσμους το ελεύθερο εμπόριο ενεργοποιήθηκε στις 60 μέρες από το άνοιγμα του κόσμου. Τότε και στον 21 θα πάψουμε να εξετάζουμε εξονυχιστικά το θέμα της ώθησης. Σε όλους τους κόσμους όμως είναι σε ισχύ η απαγόρευση της ώθησης. Απλά στον 21 έγινε πιο έντονο γιατί το ελεύθερο εμπόριο ήταν ενεργοποιημένο από την αρχή και πολλοί δεν ήξεραν την ώθηση. Εδώ θα μου πεις δεν ξέρουν ακόμα πολλοί το ότι απαγορεύεται να ακουμπάμε τους πόρους λογαριασμού που επιτηρούμε αν και το έχουμε γράψει εκτός από τους κανόνες άλλες 4 φορές στο forum.

Αν έχω απορία σχετικά με μια αποστολή πόρων που θέλω να κάνω, μπορώ να στείλω αίτηση?
Αν μιλάμε για 1-2 φορές την εβδομάδα τότε δεν χρειάζεται να έχεις καμία απορία η αμφιβολία. Αν όμως παρόλα αυτά θέλεις να ρωτήσεις για συγκεκριμένη περίπτωση τότε σαφώς και μπορείς να ανοίξεις μια αίτηση υποστήριξης. Οι απορίες μας όμως είναι καλό να τίθενται πριν κάνουμε την κίνηση για την οποία αμφιβάλλουμε και όχι μετά.
 

DeletedUser6091

Αγαπητοί παίκτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στις 16 Δεκεμβρίου 2014 θα τροποποιηθούν οι τρέχουσες τιμές των πόντων premium. Αυτή η αλλαγή γίνεται λόγω πολλαπλών παραγόντων με τον κυριότερο να είναι η αλλαγή της φορολογικής νομοθεσίας, που μας οδήγησε στην συγκεκριμένη απόφαση.
Αυτό σημαίνει πως οι αλλαγές θα βασίζονται στην τρέχουσα νομοθεσία του κάθε server του παιχνιδιού. Παρακάτω, θα βρείτε τις τιμές που θα ισχύσουν για τον Ελληνικό server των Φυλετικών Μαχών.

- Πακέτο 1: 200 πόντοι premium για 4.99€
- Πακέτο 2: 560 πόντοι premium για 9.99€
- Πακέτο 3: 1400 πόντοι premium για for 19.99€
- Πακέτο 4: 4300 πόντοι premium για 49.99€
- Πακέτο 5: 7800 πόντοι premium για 79.99€

Κατά την ίδια ημερομηνία θα υπάρξει τροποποίηση και στις τιμές των πόντων που αγοράζονται μέσω sms και τηλεφώνου.

Οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ από στις 16 Δεκεμβρίου 2014.


Για την Εταιρεία,
Mad18
 

DeletedUser6091

Αγαπητά μέλη,

έχοντας δουλέψει τον κανόνα για τον "1 μήνα ασυλία" μετά από αναφορά στρατού για πάνω από 2 χρόνια, αποφασίσαμε να τον αφαιρέσουμε από το παιχνίδι. Η απόφαση μας ήρθε μετά από αρκετή σκέψη και με μοναδικό στόχο την διευκόλυνση σας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο κανόνας δεν θα ισχύει από την 7/7/2016. Μέχρι τότε, δίνουμε κανονικά αποκλεισμούς για αυτόν τον κανόνα.

Επίσης αν και δεν είναι απαραίτητο να ενημερώνουμε για ποινές, σας γνωστοποιούμε πως πλέον κάθε φορά που θα βρίσκουμε πως κάποιος παίκτης κάνει χρήση παράνομου λογισμικού (bot) θα παίρνει Global Ban και όχι απλά μόνιμο αποκλεισμό από τον κόσμο που παίζει.

Mad18
 

DeletedUser6091

Αγαπητά μέλη,

αντιλαμβανόμαστε πλήρως πως κάποιες φορές, οι αποφάσεις μας πάνω σε θέματα αποκλεισμών μπορεί να μην σας αρέσουν. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο συχνά καταφεύγετε στο κεντρικό mail της εταιρίας αναζητώντας κάποιον ακόμα πιο πάνω στην ιεραρχία. Όπως θα έχετε ήδη διαπιστώσει εδώ και χρόνια, όσοι επικοινωνήσατε μέσω email με την εταιρία, το email σας το απαντάω και πάλι εγώ κατά 99% εκτός από περιπτώσεις που δεν είμαι διαθέσιμος και σας απαντάει κάποιος άλλος. Έχετε ήδη δει πως ποτέ κανένας άλλος δεν έχει αλλάξει κάποια δική μου απόφαση.

Θα θέλαμε να τονίσουμε πως το email της εταιρίας δεν είναι για θέματα αποκλεισμών ή για ότι άλλο αφορά τον ελληνικό server. Έχουμε 7 παιχνίδια σε πάνω από 30 διαφορετικές εκδόσεις το κάθε παιχνίδι. Καταλαβαίνετε τι γίνεται στο κεντρικό mail της εταιρίας για την κεντρική γραμματεία μας που εκτός από τα εταιρικά emails έχει να αντιμετωπίσει και αυτά, να αναγνωρίσει για ποιο παιχνίδι είναι, για ποια χώρα και σε ποιον πρέπει να το προωθήσει.

Η εντολή που λάβαμε είναι να μην σας ξαναδώσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας με την εταιρία για θέματα αποκλεισμών. Σε όλες τις περιπτώσεις, τον τελευταίο λόγο έχει ο CM της κάθε κοινότητας που ειδικά στην περίπτωση της Ελλάδας, οι περισσότεροι συνάδελφοι είμαστε πάνω από 5 χρόνια στην εταιρία και υπάρχει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μας για να χειριστούμε αυτές τις περιπτώσεις. Φυσικά τα στοιχεία επικοινωνίας μπορείτε να τα βρείτε μόνοι σας και σχετικά εύκολα αλλά θέλουμε να γνωρίζετε πως με όποιο τρόπο και αν επικοινωνήσετε μαζί μας, θα σας απαντάω εγώ. Ήδη έχω μεταφέρει εδώ και λίγες μέρες την εντολή της εταιρίας προς την ομάδα διαχείρισης ώστε να μην επικοινωνούν σε εσάς τα στοιχεία της εταιρίας.

Καλή συνέχεια και καλές μάχες σε όλους και όλες.
 

DeletedUser6091

Έχοντας παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες κάποια φαινόμενα κακής συνεννόησης παικτών που παίζουν τον ίδιο λογαριασμό, κρίνουμε σωστό να υπενθυμίσουμε κάποια πράγματα για το co-play.

Ως server δεν δίνουμε με κανόνα την έγκριση μας στο co-play αλλά ούτε και το απαγορεύουμε. Απλά το ανεχόμαστε.

Για μας ο λογαριασμός είναι 1 και ποτέ δεν απευθυνόμαστε προσωπικά σε παίκτες. Απευθυνόμαστε στο λογαριασμό. Το ποιος και πόσοι παίζουν, μας αφήνει παγερά αδιάφορους.

Δεν είναι στις υποχρεώσεις μας να ασχολούμαστε με υποθέσεις κλοπής πόντων premium από τον έναν co-play χωρίς να το ξέρει ο άλλος. Εμείς βλέπουμε πως τους πόντους τους έστειλε ο λογαριασμός, άρα είναι μια χαρά σύμφωνο με τους κανόνες.

Δεν μας νοιάζει καθόλου αν ο ένας από τους παίκτες, μπήκε μέσα, διέλυσε όλα τα χωριά, σκότωσε τα στρατεύματα και γενικά η καταστροφή λογαριασμού από παίκτη που συνδέεται με κωδικό και όχι μέσω επιτήρησης. Όπως και πιο πάνω, εμείς βλέπουμε πως τις κινήσεις αυτές, τις έκανε ο λογαριασμός, άρα δεν έχουμε κανένα θέμα.

Επειδή ειδικά τις τελευταίες 10 μέρες, αυτό εξαπλώνεται, θέλουμε να σας συμβουλέψουμε να είστε προσεκτικοί με ποιον μοιράζεστε τη χρήση του λογαριασμού. Εμείς δεν θα εμπλακούμε πουθενά και σε καμία διαφωνία που θα έχετε με τους συμπαίκτες σας.

Μην προσπαθείτε να πετάξετε στην ομάδα το μπαλάκι γιατί θα φτάσουμε στο σημείο να απαγορεύσουμε το co-play όπως σε άλλες χώρες και θα τελειώσει το θέμα μια και καλή.

Καλή συνέχεια και καλές μάχες σε όλους και όλες
 

DeletedUser6091

Να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα για την απόκτηση πόντων premium από το ανταλλακτήριο.

Οι πόντοι είναι προσωπικοί. Αυτό σημαίνει πως σαφώς μπορείτε να τους ξοδέψετε για σας είτε στον ίδιο κόσμο, είτε σε άλλους κόσμους που παίζετε. Είτε με το ίδιο όνομα λογαριασμού, είτε με άλλο όνομα λογαριασμού αρκεί να προκύπτει από τις συνδέσεις σας πως όντως είστε εσείς και στους 2 λογαριασμούς.

Το να υπάρχει ένας λογαριασμός με μοναδικό σκοπό την είσπραξη πόντων premium για να τους δίνει σε παίκτες που δεν έχουν καμια σχέση με εκείνον, παραβιάζει τον κανόνα που λέει πως ο κάθε λογαριασμός θα πρέπει να παίζει προς όφελος του ιδιου άρα πάει μόνιμο για ώθηση λογαριασμών.

Ελπίζω να έγινα σαφής. Αν όχι, λυπάμαι και ξέρετε ότι έχω άλλους τρόπους για να γίνω.

Λογαριασμοί που απλά μαζεύουν premium και το δίνουν σε λογαριασμούς που δεν έχουν καμια σχέση, θα παίρνουν global άρα το premium θα παγώνει για μια ζωή εκεί και δεν θα μπορούν να το κάνουν τίποτα!

Αν δέχτηκες πόντους από άγνωστο λογαριασμό, οφείλεις να μας ενημερώσεις άμεσα. Σε αντίθετη περίπτωση, θα τιμωρηθείς και εσύ!

Ευχαριστώ.
 

DeletedUser6091

Αγαπητά μέλη,

το περασμένο Σάββατο κλήθηκα να απαντήσω κάποια emails που είχατε στείλει κεντρικά προσπαθώντας να με παρακάμψετε.
Επειδή τα 2 είχαν το ίδιο θέμα, να ξεκαθαρίσω εδώ πως ο κανόνας για τα 150ms δεν εφαρμόζεται και δεν εφαρμόστηκε ποτέ. Παίζει βέβαια πολύ δυνατά το ενδεχόμενο να βάλουμε το +-2δευτερόλεπτα σε επόμενο κόσμο αλλά αυτό θα το δούμε όταν έρθει η ώρα.

Τέλος, να τονίσω για πολλοστή φορά πως ο μοναδικός τρόπος επικοινωνίας για ότι αφορά το παιχνίδι είναι το σύστημα υποστήριξης. Όπως και να προσπαθήσετε να μας μιλήσετε, σε εμένα θα φτάσει η αίτηση-email-περιστέρι-ότι άλλο στείλετε. Όχι γιατί δεν θέλουν να σας μιλήσουν άλλοι συνάδελφοι από την εταιρία αλλά γιατί σε όλα μας τα παιχνίδια ο CM έχει τον τελευταίο λόγο σε όλες τις αποφάσεις. Ποτέ δεν έχει ανακληθεί αποκλεισμός που έδωσα εγώ ή απόφαση μου από άλλον! Και μετράω 7000+ αποκλεισμούς. Μην φορτώνουμε άλλα τμήματα της εταιρίας με άσχετα για εκείνους θέματα. Λίγη λογική...

Καλή συνέχεια και καλές μάχες σε όλους και όλες.
 

noesis

ex CM
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
211
Αγαπητοί παίκτες,

Την Τετάρτη 16 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης στο forum και στην wiki του παιχνιδιού.

Για το forum, οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν μεταξύ 11:00 - 12:00 και ο εκτιμώμενος χρόνος που δεν θα είναι προσβάσιμη η σελίδα είναι 40 λεπτά.
Για την wiki, οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν μεταξύ 12:00 -13:00 και ο εκτιμώμενος χρόνος που δεν θα είναι προσβάσιμη η σελίδα είναι 20 λεπτά.


Για την Εταιρεία,
noesis
 

noesis

ex CM
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
211
Αγαπητοί παίκτες,

Στις 26 Ιουνίου θα αφαιρεθεί η δυνατότητα του Πιστωτικού Υπολοίπου από το Ανταλλακτήριο Συναλλάγματος.

Αυτό πρακτικά θα έχει δύο επακόλουθα:
1. Εάν υπάρχουν στο δρόμο μεταφορές προς το Ανταλλακτήριο και το χωριό χαθεί, θα χαθεί και το αντίστοιχο premium. Για να μην κινδυνεύετε να χάσετε το premium από τους πόρους που έχετε πουλήσει στο Ανταλλακτήριο, θα πρέπει να μην κάνετε πωλήσεις πόρων στο Ανταλλακτήριο εάν το χωριό κινδυνεύει να χαθεί.
2. Στις 03 Ιουλίου θα αφαιρεθούν οριστικά όσα Πιστωτικά Υπόλοιπα υπάρχουν (εάν υπάρχουν) στο Ανταλλακτήριο του κάθε παίκτη. Παραμένει ευθύνη του κάθε παίκτη να ελέγξει εάν στο Ανταλλακτήριό του υπάρχει πιστωτικό υπόλοιπο και να το χρησιμοποιήσει πριν την οριστική αφαίρεση της δυνατότητας.


Για την Εταιρεία,
noesis
 

noesis

ex CM
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
211
Λόγω των νέων Κανονισμών που θα τεθούν σε ισχύ για όλους τους servers την Τρίτη 20 Νοεμβρίου, θα γίνει αλλαγή και στις αδειοδοτήσεις μοιράσματος χωριών.

Έχοντας πορευτεί αρκετά χρόνια με τον Κανονισμό αυτό, ήρθε η ώρα να τον αφήσουμε πίσω μας. Συνεπώς, σταματούν από αυτή τη στιγμή όλες οι άδειες μοιράσματος χωριών. Η Ομάδα Διαχείρισης δεν θα εγκρίνει πλέον κανένα μοίρασμα κανενός λογαριασμού σε κανέναν κόσμο τωρινό ή μελλοντικό. Όποιου του φόρτωσαν παρατημένους λογαριασμούς, μπορεί να τους μοιράσει. Αν κάποιου του μοιράσουν τα χωριά ενόσω ήταν σε επιτήρηση, ας φρόντιζε να κλειδώσει τα δικαιώματα του επιτηρητή (ρυθμίσεις > επιτήρηση > δικαιώματα επιτηρητών).
Η κατάργηση αυτού του Κανονισμού όμως, σημαίνει πως ταυτόχρονα θα γίνουν πιο αυστηρά τα κριτήρια για τις ωθήσεις. Είναι εντελώς διαφορετικό να μοιράζω τα χωριά κάποιου που μου πέταξε επιτήρηση και εξαφανίστηκε, από το να μου αφήνουν σε κάθε κόσμο οι ίδιοι και οι ίδιοι τα χωριά τους επειδή τους χτυπούν ταυτόχρονα οι δέκα πληγές του Φαραώ.
 

noesis

ex CM
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
211
Η φράση:

"Παραμένει στην διακριτική ευχέρεια της Ομάδας Διαχείρισης η κατά περίπτωση επιβολή ποινών."

που θα περιλαμβάνεται στον Κανονισμό 4.8 σημαίνει πως υπάρχουν οδηγίες για τις περιπτώσεις που τιμωρούνται. Ενδεικτικά και χωρίς να υπάρχει η παραμικρή δέσμευση, ο επιτηρητής που έκανε τα πάντα αλλά τελικά δεν κατάφερε να σώσει τα χωριά, δεν θα τιμωρηθεί. Θα τιμωρηθεί αυτός που έστησε λογαριασμό μέσω επιτηρήσεων. Αυτός που έφτιαχνε fake λογαριασμούς. Οι ενδιάμεσοι που εξυπηρετούσαν τέτοιες καταστάσεις, όσοι και όποιοι κι αν είναι αυτοί (επιτηρητές, επιτηρούμενοι, παίκτες που εξυπηρετούσαν συστηματικά τέτοιες καταστάσεις). Ορισμένοι που το είχαν κάνει επάγγελμα, δεν θα τους ξαναδούμε με τον ίδιο λογαριασμό σε επόμενους κόσμους.


ΥΓ1 Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.
ΥΓ2 Δεν υπάρχει παραγραφή ποινών.
ΥΓ3 Κράξτε με ελεύθερα γιατί η συγκεκριμένη προσθήκη στους Κανονισμούς έγινε κατόπιν δικής μου εισήγησης.
 

noesis

ex CM
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
211
Στην αυριανή αναβάθμιση του παιχνιδιού στην έκδοση 8.173, θα προστεθεί η δυνατότητα επανάληψης σάρωσης από τις αναφορές. Στο κάτω μέρος της αναφοράς θα προστεθεί η επιλογή "Επανάληψη σάρωσης με τις ίδιες μονάδες" που θα ανακατευθύνει στην καρτέλα της σάρωσης με ήδη επιλεγμένες τις μονάδες που υπάρχουν και στην αναφορά.

scavenge.png
 

noesis

ex CM
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
211
Στην αναβάθμιση της Τρίτης 2 Ιουλίου στην έκδοση 8.174 θα είναι δυνατή η δημιουργία δυναμικών ομάδων για τη σάρωση (κατηγοριοποίηση με/χωρίς σάρωση ή/και αναλόγως των 4 τύπων).
 

noesis

ex CM
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
211
Στην αναβάθμιση της Τρίτης 16 Ιουλίου στην έκδοση 8.176, θα είναι δυνατή η αποθήκευση του επίπεδου τοίχους των χωριών στον βοηθό λεηλασιών.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή