Γενικές Ανακοινώσεις

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

Αγαπητά μέλη της κοινότητας μας,

εδώ και καιρό δημιουργείται πρόβλημα με την διαδικασία κατάκτησης των ανενεργών παικτών μέσα από επιτηρήσεις.

Αντιλαμβανόμενοι το πρόβλημα αυτό προχωράμε σε μικρές λειτουργικές αλλαγές στον τρόπο χειρισμού αυτών των καταστάσεων ώστε να σας διευκολύνουμε και να αποφύγουμε δυσάρεστες τιμωρίες.

Ένας επιτηρητής υποχρεούται να παίζει τον λογαριασμό που επιτηρεί για δικό του όφελος σύμφωνα με τους κανόνες. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό που επιτηρεί για όφελος κάποιου αλλου λογαριασμού.

Όταν όμως ένας παίκτης είναι ανενεργός με κίνδυνο διαγραφής του αυτόματα από το σύστημα η με κίνδυνο η επιτήρηση να κριθεί παράνομη (πάνω από 60 μέρες επιτήρησης με μέτρο της τελευταίες 120, δείτε κανόνες) τότε μπορεί ο επιτηρητής να κανονίσει την κατάκτηση των χωριων του παίκτη που επιτηρεί. Βασική προϋπόθεση είναι πως ο επιτηρούμενος δεν θα γυρίσει ξανά στο παιχνίδι. Αν δεχτούμε καταγγελία από επιτηρούμενο πως ο επιτηρητής του πήρε τα χωρια ενώ ο ίδιος είχε ενημερώσει πως θα επιστρέψει σύντομα στο παιχνίδι τότε θα εξαντλήσουμε όλη μας την αυστηρότητα πάνω στον επιτηρητή με πολύ βαριές ποινές!

Οι παίκτες που θα απουσιάσουν είναι υπεύθυνοι για αυτόν που επιλεγουν να είναι ο επιτηρητής τους. Έχετε την ευθύνη να επιλέξετε κάποιον που εμπιστεύεστε!!!


Μερικά παραδείγματα για να σας βοηθήσουν στην κατανόηση της αλλαγής:

1. Έχω επιτήρηση κάποιον που έχει εξαφανιστεί και δεν μπορώ να τον βρω πουθενά, μπορώ να κανονίσω να πάρουν άλλοι παίκτες τα χωρια του?

Ναι αλλα μονο αν η επιτήρηση που έχεις κοντεύει να κριθεί παράνομη από το σύστημα. Μπορείς να δεις τον αριθμό των ημερών που έχεις κάποιον επιτήρηση μέσα από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού του παίκτη που επιτηρείς.


2. Μου έδωσε επιτήρηση ενώ είμαστε κοντά στον χάρτη και σε περίοδο πολεμου. Αποτέλεσμα είναι να μην μπορώ να παίξω τον λογαριασμό του μιας και έχουμε πάνω κάτω ιδιους στόχους, τι να κάνω?

Αρχικά μεταβίβασε την επιτήρηση σε κάποιον άλλον παίκτη που είναι μακριά από το μέτωπο. Αν η επιτήρηση κοντεύει να κριθεί παράνομη και είσαι σίγουρος πως ο ιδιοκτήτητς του δεν θα ζητήσει τον λογαριασμό του πίσω τότε ακολούθησε το παράδειγμα 1.


3. Ο παίκτης αποχώρησε μονος του και μου είπε να μοιράσω τα χωρια του, μπορώ να το κάνω? Πρέπει να ενημερώσω την ομάδα διαχείρισης?

Φυσικά και μπορείς να το κανεις και ΔΕΝ πρέπει να ενημερώσεις κανέναν! Πρέπει όμως να είσαι σίγουρος πως ο ιδιοκτητης του δεν θα επιστρέψει ξανά και δεν θα ζητήσει πίσω τα χωρια του. Αν μας κάνει καταγγελία για κατάχρηση επιτήρησης τότε θα αναγκαστούμε να σε αποκλείσουμε.


4. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τις άμυνες ενός παίκτη που επιτηρώ για να βοηθήσω άλλο μέλος?

Φυσικά και μπορείς. Ο παίκτης σε έχει εμπιστευτεί να χειριστεις τον λογαριασμό του. Προσοχή όμως, να θυμάσαι πως έχεις την υποχρέωση να χρησιμοποιείς τον λογαριασμό για δικό του όφελος. Αν τον έχεις καθαρά ως λογαριασμό υποστήριξης προς τους άλλους θα τιμωρηθείς.


5. Κάποια από τα παραπάνω δεν είναι απολύτως κατανοητά, μπορώ να επικοινωνήσω με την ομάδα για να μου λύσει και άλλες απορίες?

Φυσικά! Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για να σας εξηγήσουμε ότι θέλετε. Αυτό πρέπει να γίνει μέσα από το κέντρο υποστήριξης και όχι εδώ στο forum.


6. Οι παίκτες που έχουν αποκλειστεί για κανιβαλισμό στο παρελθόν τι γίνετε? Δεν αποκλείστηκαν λάθος? Θα αποζημιωθούν?

Όχι, δεν αποκλείστηκαν λάθος και δεν θα αποζημιωθούν. Όταν σε μια κοινωνία υπάρχει ένας νομος και τον παραβιάσεις θα τιμωρηθείς. Όταν αυτός ο νομος καταργηθεί μέσα από έναν νέο νομο τότε δεν αποζημιώνεσαι σε καμια περίπτωση. Απλά δεν θα τιμωρηθείς ξανά για αυτή την διαδικασία.

Μην ξεχνάτε πως τον τελευταίο λόγο τον έχει η ομάδα διαχείρισης πάντα.



Έχει επίσης παρατηρηθεί το φαινόμενο να τιμωρούμε λογαριασμούς για συνδυασμένες επιθέσεις μεταξύ επιτηρητών και επιτηρούμενων όταν δεν έχουν συμπληρωθεί οι απαραίτητες 24 ώρες από την λήξη της επιτήρησης. Επειδή αντιλαμβανόμαστε πως είναι δύσκολο σε καιρό πολέμου, που οι επιτηρήσεις αλλάζουν γρήγορα χερια, να ρωτάς συνεχεια τους πάντες που βάρεσαν και που όχι, αποφασίσαμε να ζορίσουμε λίγο τους τεχνικούς της εταιρίας για ακόμη μια φορα και να βρούν μια ρύθμιση ώστε να σας απαγορεύει αυτόματα το σύστημα τις επιθέσεις αυτές.

Ξέρουμε πως τις περισσότερες φορες το κάνετε άθελα σας αυτό και είναι απολύτως κατανοητό. Το θέμα είναι πως το σύστημα τις εντοπίζει αυτόματα και σε μας τις εμφανίζει σε μια καρτέλα με έντονο κόκκινο χρώμα. Είμαστε υποχρεωμένοι να τιμωρήσουμε ακόμα και αν πρόκειται για fakes (ψεύτικες επιθέσεις).

Έχω γίνει κουραστικός και πολύ πιεστικός στους τεχνικούς όσο κανεις άλλος για αρκετά θέματα προσπαθώντας να υλοποιήσω όλα όσα μας ζητάτε. Ελπίζω να τα καταφέρουμε πριν αναγκαστούν να παραιτηθούν για να ησυχάσουν από εμενα :p




Οι παραπάνω αλλαγές δεν έγιναν για να ευνοήσουμε κάποιον (δεν μπορούμε να ξέρουμε άλλωστε και ποιος έχει σκοπό να κάνει κάτι από τα παραπάνω) αλλα για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε και εμείς στην ομαλή λειτουργία του παιχνιδιού. Είχε γίνει βραχνάς αυτό το πράγμα με τις επιτηρήσεις και όλοι όσοι έχουμε παίξει το παιχνίδι το καταλαβαίνουμε απόλυτα. Δεν γίνετε να είσαι μέσα σε πόλεμο να έχεις ανενεργούς στην πρώτη γραμμή και να πρέπει να κάθεσαι και να τους βλέπεις να χάνουν τα χωρια από αντιπαλους γιατί εσύ δεν μπορείς να βαρέσεις...


Ευχόμαστε καλή συνεχεια σε όλους σας.
 

DeletedUser6091

Είστε φοβεροί μερικοί από εσάς πραγματικά!

Βρήκατε παραθυράκι την κατάχρηση της επιτήρησης και αρχίσατε να καταγγέλλετε επίτηδες τους επιτηρητές σας επειδή χάσανε μερικά χωρια σας σε κανονικές μάχες.

Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε μερικά πραγματάκια.

Πριν κάνετε καταγγελία δείτε αν τα χωρια χάθηκαν από κανονικές μάχες, μιλήστε με τον δόλιο που σας επιτηρούσε και που μπορεί ο χριαστιανός να έκανε ότι μπορούσε για να τα σώσει!

Εάν καταλάβουμε πως πάτε να εκδικηθείτε τον επιτηρητή σας επειδή έχασε σε μάχη ένα χωριο καταγγέλλοντας τον σε εμάς τότε λυπούμαστε αλλα αυτός που θα αποκλειστεί είστε εσείς και όχι ο επιτηρητής σας.

Η κατάχρηση επιτήρησης είναι για να μην πουλήσει ο επιτηρητής τον λογαριασμό σας και μοιράζει τα χωρια και για παρεμφερείς λόγους. Δεν θα την πληρώνει ο χριστιανός επειδή χάθηκε ένα χωριο! Αντί να τον ευχαριστείτε που σας επιτηρούσε εσείς πλέον ζητάτε να τον αποκλείσουμε! Η γαϊδούρια μερικών πραγματικά είναι άνευ προηγουμενου!

Και μην ξεχνάτε πως δεν είμαστε μπράβοι κανενός εδώ, να προσέχετε ποιον επιλέγετε να σας επιτηρήσει, είναι δικη σας δουλειά αυτό και όχι δικη μας!

Έχω εδώ και 3 ώρες που κάνω επανεξέταση σε κάποιες καταγγελίες σας στα πλαίσια του ελεγχου της ομάδας διαχείρισης και έχω μείνει με το στόμα ανοικτό. Ευτυχώς που δεν είστε και τόσο καλοί στο θέατρο και δεν πείθετε την ομάδα διαχείρισης.

Μην προσπαθείτε να εκμεταλλευτείτε την ομάδα και τους κανόνες για να επικρατήσετε στο παιχνίδι, θα σας γυρίσει πίσω όλο αυτό και μετά θα κλαίτε στις αιτήσεις για ακόμη μια φορα!

Παίξτε σωστά, διαβάστε ξανά τους κανόνες και μάθετε να σέβεστε τον άνθρωπο που ξημεροβραδιάζεται προσέχοντας τον λογαριασμό σας όταν εσείς απουσιάζετε!

Συγγνώμη για το ύφος μου αλλα πραγματικά έχω βγει από τα ρούχα μου. Το παραπάνω πάει μονο σε αυτήν την μικρή μερίδα παικτών που νομίζουν πως είμαστε εδώ για να κάνουμε ντα ντα οποιον του κάνει επίθεση και σαφώς δεν έχει να κάνει με την πλειοψηφία των παικτών μας.

Εύχομαι καλή συνεχεια και καλές μάχες.
 

DeletedUser6091

Σας ευχαριστούμε

Θέλουμε να μοιραζόμαστε μαζί σας τα καλά νέα του παιχνιδιού για αυτό και κάνουμε αυτό το post.

Μέσα από αυτό το post θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχη σας στο παιχνίδι και στο forum. Μέσα σε λίγους μήνες καταφέραμε μαζί να βάλουμε τον ελληνικό server μέσα στους 10 πιο ενεργούς servers ανάμεσα στις 34 χώρες που υπάρχουν οι φυλετικές μάχες και μάλιστα αρκετά ψηλά στο top10 των πιο ενεργών χωρων.

Καταφέραμε να υπερδιπλασιάσουμε τους ενεργούς χρήστες στο forum και από 1100 τώρα αγγίζουν πλέον τους 2600. 2600 παίκτες μπαίνουν καθημερινά στο forum, διαβάζουν και σχολιάζουν αυτά που τους ενδιαφέρουν.

Όταν έχουμε μια δυνατή κοινότητα έχουμε και μια δυνατή φωνή. Για ακόμη μια φορα σας ζητάω να μην σταματάτε να μας λέτε τις ιδέες σας. Μπορεί να μην φαίνεται σε κάποιες περιπτώσεις αλλα σας διαβεβαιώνω πως όλα τα σχόλια τα μελετάμε και κυρίως τα αρνητικά. Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι και αυτό μπορεί να γίνει μονο αν μας βοηθήσετε εσείς με τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας. Έχουμε ανάγκη να σας ακούμε η μάλλον να σας διαβάζουμε :)

Η έκδοση 7 έφερε σημαντικές αλλαγές στο παιχνίδι. Αλλαγές που ξέραμε πως θέλατε να υπάρξουν. Όλα όσα είδατε στην έκδοση 7 ήταν ιδέες παικτών που έγιναν πράξη. Ένα παιχνίδι που δημιουργήθηκε από παίκτες οφείλει να ακούει τους παίκτες στα "θέλω" τους.

Δεν σταματάμε όμως εδώ, έρχονται και άλλες εκδόσεις-αναβαθμίσεις, έρχεται από αυτή την εβδομάδα η αναβάθμιση όλων των κόσμων στην έκδοση 7, έρχονται διαγωνισμοί στο forum και στο παιχνίδι, έρχονται νέοι γύροι και αγώνες speed και αλλα πολλά.


Τελικά είναι ωραία να συμμετέχεις στο καλύτερο browser game, είναι ωραία να είσαι μέλος στις Φυλετικές Μάχες!



Με τις θερμότερες ευχές μας,
ομάδα διαχείρισης
 

DeletedUser6091

Παρατηρήσαμε πως μερικοί παίκτες από μεγάλες φυλές μάλιστα, προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα χρησιμοποιώντας το όνομα της ομάδας διαχείρισης για διαφορους λόγους. Είναι γελοίο όλο αυτό και αυτοί που το κάνουν είναι επίσης γελοίοι!

Να τονίσουμε πως απαγορεύεται ρητά να το κάνετε αυτό. Δεν μπορεί ΚΑΝΕΝΑΣ να χρησιμοποιήσει την ομάδα διαχείρισης για να κάνει την προπαγάνδα του η να πετύχει κάτι μέσα στο παιχνίδι. Αν πιάσουμε κάποιο μέλος να το κάνει αυτό τότε θα αποκλειστεί μόνιμα. Αν το μέλος αυτό είναι και αρχηγός φυλής υπάρχει πιθανότητα να προβούμε και σε διάλυση της φυλής του.

Μάθετε να στέκεστε στα πόδια σας επιτέλους! Αφήστε την ομάδα έξω από τα πονηρά σας σχέδια.

Και για να μην σας πιάνουν κορόιδα μερικοί τονίζουμε πως:

ΚΑΝΕΝΑΣ από την ομάδα η την εταιρία δεν έχει την δυνατότητα να σβήσει αίτηση υποστήριξης. Ούτε ο ίδιος ο πρόεδρος της εταιρίας δεν μπορεί τεχνικά να το κάνει αυτό! Ότι γράφουμε στις αιτήσεις υποστήριξης μένει μόνιμα εκεί ακόμα και αν σβηστεί ο λογαριασμός του παίκτη, ακόμα και αν φύγει ο διαχειριστής που του είχε απαντήσει, ακόμα και αν γυρίσει ανάποδα ο κόσμος!

Κανένας από την ομάδα η την εταιρία δεν μπορεί να προσθέσει στρατό η να αναβαθμίσει κτίρια ενός παίκτη χειροκίνητα. Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που θα αναπληρώσουμε τον στρατό ενός παίκτη μετά από σφάλμα του συστήματος και αυτό θα γίνει μετά από 10 άδειες που πρέπει να δοθούν από εμενα και αλλα στελέχη της εταιρίας.

Κανένας από την ομάδα δεν θα ασχοληθεί με τα προβλήματα σας στο skype και δεν θα μπει σε συζητήσεις μαζί σας. Επίσης το να έχετε συνομιλίες με κάποιον που μπορεί να είναι διαχειριστής στο skype δεν σημαίνει τίποτα. Δεν με νοιάζει το τι λέτε στο skype με τον οποιοδήποτε. Ακόμα και παράβαση να υπάρχει από τον διαχειριστή σε συνομιλία στο skype η να σας βάλει να κάνετε παράνομες κινήσεις, δεν μας αφορούν. Ας μην μιλούσατε μαζί του για θέματα παιχνιδιού. Και εμενα αν με πιάσετε στο skype για θέματα παιχνιδιού, θα σας πω ότι μου κατεβει εκείνη την ώρα.

Τονίζουμε πως μοναδικός τρόπος επικοινωνίας με την ομάδα διαχείρισης είναι οι αιτήσεις υποστήριξης. Μονο εκεί είστε σίγουροι πως μιλάτε με διαχειριστές.

Επαναλαμβάνω πως δεν θέλω να δω να χρησιμοποιείτε το όνομα μας για να εκφοβίσετε παίκτες η να προσπαθείτε να πείσετε τον κόσμο πως είμαστε φίλοι σας και θα κάνουμε ντα-ντα οποιον σας πειράξει. Όσοι το κάνετε ετοιμαστείτε να κοιμηθείτε όπως ακριβώς στρώσατε.
 

DeletedUser6091

Το σύστημα captcha (αυτό που σας ζητάει να πατήσετε κάποιους αριθμούς για να συνεχίσετε στο παιχνίδι) ενεργοποιήθηκε σε όλους τους κόσμους. Γνωρίζουμε πως κάποιοι από εσάς το θεωρείτε ενοχλητικό αλλα θα πρέπει να το συνηθίσετε.

Παρακαλώ να μην ανοίξετε θέματα στο forum τονίζοντας πως είναι για κάποιους από εσάς ενοχλητικό καθώς όπως είπα και πιο πάνω, το γνωρίζουμε αλλα δεν έχουμε σκοπό να το αφαιρέσουμε. Θα φροντίσουμε να το βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο στις επόμενες αναβαθμίσεις μας όμως.


Καλή συνεχεια και καλές μάχες.
 

DeletedUser6091

Δυστυχώς κάποιοι δεν βάζουν μυαλό. Εφευρίσκουν διαφόρους τρόπους για να προσπερνούν τον έλεγχο αυτόματα με εξωτερικά προγράμματα.

Δυστυχώς δεν μας αφήνετε άλλη επιλογή από το να περάσουμε σε αποκλεισμούς. Κάποιοι δεν έχετε δυστυχώς καταλάβει πως βλέπουμε πολλά στο σύστημα μας και νομίζετε πως είστε ποιο έξυπνοι από εμάς. Ήρθε η ώρα να σας αλλάξουμε αυτή την άποψη στην πράξη λοιπόν.
 

DeletedUser6091

Για ακόμη μια φορα θα πρέπει να εξηγήσουμε αναλυτικά κάποιον κανόνα χωρίς να μας το ζητήσετε. Διαβάζετε έναν κανόνα, δεν τον καταλαβαίνετε, δεν κάνετε καμια ερώτηση για τον κανόνα και όταν έρχεται ο αποκλεισμός λέτε ότι μπορείτε για να δικαιολογήσετε τον αποκλεισμό σας.


Κανόνας επιτήρησης, κομμάτι μόνιμης επιτήρησης.

Ο κανόνας μας λέει πως ένας λογαριασμός δεν μπορεί να επιτηρηθεί πάνω από 60 μέρες στο διάστημα των τελευταίων 120 ημερών.

Δεν λέει κάτι για τον επιτηρητή, δεν λέει πως ένας επιτηρητής δεν μπορεί να επιτηρήσει έναν λογαριασμό για περισσοτερους από 2 μήνες. Λέει για τον επιτηρούμενο λογαριασμό.

Όταν αναλαμβάνεις να επιτηρήσεις έναν λογαριασμό και πας στην καρτέλα της επιτήρησης σου λέει πόσες μέρες έχει ήδη επιτηρηθεί ο λογαριασμός αυτός. Άρα μπορείς να δεις αν έχει ξεπεράσει τις 120 μέρες η όχι.

Δεν έχει καμια σημασία αν τον επιτηρούσες εσύ τις υπόλοιπες 119 μέρες. Μετράει μονο αν θα τον επιτηρήσεις το τελευταίο δευτερόλεπτο της συμπλήρωσης των 120 ημερών.

Είναι απλά ελληνικά τα οποια από τον θυμο σας η την βιασύνη σας δεν κάθεστε να σκεφτείτε την ώρα που τα διαβάζετε.

Το σύστημα μας εμφανίζει τις επιτηρήσεις που έχουν συμπληρώσει τις 60 μέρες και τις εμφανίζει με ποσοστά ολοκλήρωσης των 60 ημερών. Αν δηλαδή ένας λογαριασμός έχει επιτηρηθεί 60 μέρες (είτε από 1 επιτηρητή είτε από 50 επιτηρητές) θα εμφανιστεί στην καρτέλα της μόνιμης επιτήρησης με ποσοστό 50%. Όσο περνάει ο καιρός και ο λογαριασμός εξακολουθεί να βρίσκετε σε επιτήρηση (είτε κόβετε για λίγο η επιτήρηση και συνεχίζει ξανά μετά, είτε είναι συνεχόμενη) το ποσοστό αυξάνεται. Μόλις φτάσει στο 100% (δηλαδή τις 120 μέρες) τότε αναλαμβάνουν οι διαχειριστές να δώσουν τις προβλεπόμενες ποινές σε αυτόν που είχε επιτήρηση τον λογαριασμό την στιγμή που συμπληρώθηκε το 100% (οι 120 μέρες δηλαδή).

Γιατί φταίει μονο ο τελευταίος?
Γιατί οι προηγούμενοι δεν παραβίασαν κανέναν κανόνα. Είχαν την επιτήρηση όσο αυτή ήταν σε "νόμιμα" πλαίσια. Από την στιγμή που έχουμε μετρητή και ο παίκτης που δέχεται την επιτήρηση μπορεί να δει ποσο καιρό ήταν σε επιτήρηση ο λογαριασμός που δέχτηκε να επιτηρήσει, δεν υπάρχει καμια δικαιολογία να μας πει.

Το παραπάνω είναι μια πάγια τακτική που ακολουθούμε και εμείς και όλες οι άλλες χώρες από την πρώτη μέρα που άνοιξε το παιχνίδι μέχρι και σήμερα.


Και λέμε ξανά, διαβάστε τους κανόνες αναλυτικά. Αν έχετε απορίες κάντε ticket. Μην ρωτάτε απλούς παίκτες γιατί μπορεί να σας πουν λάθος πράγματα. Και εγώ μέχρι να μπω στην ομάδα και να ρωτήσω τους πιο παλιούς είχα αγνοια για πολλά πράγματα. Αν με ρωτούσες τότε για παράδειγμα:
Πειράζει αν έχω 2 λογαριασμούς σε έναν κόσμο αλλα ο ένας δεν επηρεάζει και δεν ωφελεί τον άλλον σε τίποτα?
Η απάντηση μου θα ήταν:
Όχι ρε, σιγά το πράγμα, αφού δεν ενοχλείς κανέναν και δεν κερδίζεις τίποτα από αυτό. Σιγά μην σε αποκλείσουν!

Τώρα όμως η απάντηση μου είναι:
Ναι πειράζει. Ο κανόνας 1 λέει πως ένας παίκτης θα πρέπει να παίζει 1 λογαριασμό ανά κόσμο. Ότι παραβιάζει το παραπάνω τιμωρείται είτε ωφελείται ο ένας λογαριασμός από την ύπαρξη του αλλου είτε όχι!


Έχω πει εκατοντάδες φορες να διαβάσετε τους κανόνες με ηρεμία! Ήμαρτον παιδιά, δεν μιλάω σε κάποια άγνωστη γλώσσα και ούτε έχουμε τους κανόνες γραμμένους στα Κινεζικα. Ελληνικά μιλάω, ελληνικά είναι γραμμένοι!
 

DeletedUser6091

Θα θυμίσουμε για δεύτερη φορα ένα κομμάτι από έναν κανόνα που μάλλον δεν τον έχετε διαβάσει. Ο κανόνας 3 λέει στο δεύτερο του παράδειγμα:
Δεν επιτρέπεται για κανένα λόγο η αποστολή πόρων προς άλλο παίκτη από οποιοδήποτε λογαριασμό του οποίου η επιτήρηση σας έχει ανατεθεί.

Αυτό σημαίνει πως όταν έχεις κάποιον επιτήρηση ΔΕΝ έχεις το δικαίωμα να στείλεις ούτε μισό πόρο από τον λογαριασμό του! Για κανέναν λόγο και ας συμφωνεί και ο ιδιοκτητης του λογαριασμού και ας έχει γίνει το οτιδήποτε! Δεν ακουμπάς την αγορά του παίκτη ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα. Ο κανόνας λέει για κανέναν λόγο!!!! Είναι πολύ απλό αυτό που λέει εδώ και 17 περίπου μήνες ο κανόνας!

Επίσης ο κανόνας 2 που αφορά την μοιρασμένη σύνδεση λέει πως για κάθε ενέργεια σε κοινό στόχο απαιτούνται 3 εβδομάδες (21 μέρες) και όχι 24 ώρες όπως πολλοί νομίζετε. Αυτό αφορά και την αποστολή πόρων. Για να στείλουν 2 άνθρωποι πόρους, επίθεση η άμυνες στον ίδιο παίκτη, θα πρέπει να έχουν περάσει 3 εβδομάδες από την στιγμή που έστειλε ο πρώτος της μοιρασμένης σύνδεσης, ΟΧΙ 24 ώρες!

Η συντονισμένη δραστηριότητα απαγορεύεται για μία περίοδο 3 εβδομάδων, αν χρησιμοποιείτε από κοινού μία σύνδεση. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 3 εβδομάδες από την ημερομηνία της τελευταίας εντολής που έστειλε ο ένας παίκτης προτού ένας άλλος παίκτης της μοιρασμένης σύνδεσης να είναι σε θέση να στείλει εντολές στον ίδιο παίκτη.

Συγγνώμη που το λέμε τόσο άκομψα αλλα μάλλον είναι ο μονος τρόπος για να το καταλάβουν μερικοί. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε και για αυτό σας υπενθυμίζουμε όσο πιο συχνά γίνετε κανόνες του παιχνιδιού και τους εξηγούμε όσο πιο ωμά μπορούμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο πραγματικά. Μην απορείτε για αποκλεισμούς μετά από τόσες προειδοποιήσεις, έχουμε κάνει τα αδύνατα δυνατά για να σας ενημερώσουμε για τους κανόνες, το αν θα τους ακολουθήσετε η όχι είναι στο δικό σας χέρι και όχι στο δικό μας.
 

DeletedUser6091

Έχουμε αρχίσει να αχρηστεύουμε κάποια scripts τα οποια παραβίαζαν κανόνες. Αν κάποιο από τα scripts σας έπαψε να λειτουργεί ξαφνικά η σταματήσει να λειτουργεί μέσα στις επόμενες μέρες τότε σημαίνει πως παραβίαζε κανόνες και δεν θα λειτουργήσει ξανά.

Καλή συνεχεια και καλές μάχες.
 

DeletedUser6091

Αλλαγές ονομάτων

Aγαπητά μέλη,

παρατηρούμε πως οι αιτήσεις που γίνονται για να αλλάξουμε ονόματα έχουν αυξηθεί σημαντικά με το πρόσχημα των προσωπικών δεδομένων.

Σας θυμίζουμε όμως πως εσείς είστε αυτοί που επιλέγετε το όνομα την πρώτη φορα που κάνετε εγγραφη, αν δεν το θέλατε μπορούσατε να μην το έχετε επιλέξει. Σας θυμίζουμε επίσης πως δεν είναι υποχρέωση μας να αλλάξουμε κάποιο όνομα αλλα το κάνουμε για να σας προστατέψουμε.

Πλέον όμως θα αλλάζουν μονο όσα ονόματα φαίνεται ξεκάθαρα κάποιο ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο.
Δεν θα αλλάζουν ονόματα όπως:
geovas
Nick
Maria
Eleni
Giannis
και λοιπά...

Θα αλλάζουμε όμως ονόματα όπως:
George Vasiliadis
Νίκος1990
η ονόματα που περιέχουν ολόκληρο το email που αντιστοιχεί στον λογαριασμό ώστε να τους προστατέψουμε από ενδεχομενη κλοπή λογαριασμού.

Καλή συνεχεια.
 

DeletedUser6091

Πολιτική προστασίας ονομάτων


Αγαπητά μέλη,

πήραμε την απόφαση να αναπτύξουμε μια αρκετά αυστηρή πολιτική σε ότι αφορά τα ονόματα παικτών, χωριων και φυλων καθώς και τις περιγραφές, κείμενα προφίλ παικτών και φυλων.

Τι ακριβώς εννοούμε? Πλέον θα θεωρούνται ως ανεπίτρεπτα ονόματα που παραπέμπουν άμεσα η και έμμεσα σε: Ναρκωτικά, αλκοολούχα ποτά, προϊόντα καπνού και πορνογραφία.

Ως εκ τούτου ονόματα που αφορούν μάρκες ποτων η τσιγάρων απαγορεύονται ρητά. Οι λέξεις "φούντα", "τζούρα", "φιξάκι" η οποιαδήποτε άλλη λέξη που παραπέμπει ευθέως σε χρήση ναρκωτικών, ποτων και προϊόντων καπνού απαγορεύεται επίσης. Αιτήσεις του τύπου: "Εννοούσα την φούντα του τσολιά" "Ποιοι είστε εσείς που θα απαγορεύσετε την αθώα λέξη φούντα" "Διαβάστε κανένα λεξικό αγράμματοι" και λοιπά θα αγνοούνται πλήρως. Νομίζω πως το κείμενο μου είναι απόλυτα κατανοητό και απλό.

Παρακαλούμε όσους από εσάς χρησιμοποιείτε στα χωρια σας η στην περιγραφή φυλων και προφίλ τέτοια ονόματα να τα αλλάξετε άμεσα. Όσοι έχετε όνομα που περιέχει κάτι από τα παραπάνω παρακαλείστε να κάνετε αίτηση υποστήριξης και να μας δηλώσετε το νέο σας όνομα αφού πρώτα βεβαιωθείτε από το twstats πως το νέο σας όνομα δεν χρησιμοποιείται ήδη.

Πως θα αντιδράσει η ομάδα διαχείρισης σε περίπτωση που βρει τέτοια ονόματα μέσα στο παιχνίδι:
Αν μιλάμε για ονόματα χωριων, φυλων, προφίλ παικτών η συμμαχιών θα τα μετονομάσουμε/διαγράψουμε την πρώτη φορα χωρίς περαιτέρω ποινή. Από την δεύτερη φορα και μετά όμως θα υπάρχουν ποινές.

Αν πρόκειται για όνομα παίκτη τότε θα αποκλειστεί μόνιμα και στο κείμενο αποκλεισμού θα γραφει: Απρεπές όνομα χρηστη, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα διαχείρισης για να γίνει η αλλαγή του.
Μόλις ο παίκτης επικοινωνήσει μαζί μας και μας δηλώσει το νέο του όνομα, εμείς θα το αλλάξουμε και θα αφαιρέσουμε τον αποκλεισμό του. Ο αποκλεισμός θα είναι χωρίς δικαίωμα επιθέσεων.

Δεν φέρουμε καμια ευθύνη αν ο παίκτης καθυστερήσει πάνω από 14 μέρες να επικοινωνήσει μαζί μας και τα χωρια του γίνουν βαρβαρα.


Πολλοί από εσάς θα μας πείτε πως τα παιδιά βλέπουν παντού γύρο τους όλα αυτά που εμείς σήμερα απαγορεύουμε η μάλλον αυτά που από σήμερα θα αντιμετωπίζονται πιο αυστηρά από ότι στο παρελθόν. Όντως έτσι είναι, δεν περιμένουν να τα δουν η να τα μάθουν από εμάς αλλα δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα βλέπουν και σε εμάς. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνουμε και εμείς κομμάτι της κοινωνίας που προωθεί τα παραπάνω πρότυπα. Έτσι, τουλάχιστον εδώ, δεν θα τα βλέπουν.


Θυμίζουμε επίσης πως οι μοναδικές επιτρεπτές γλώσσες ομιλίας σε όλα τα στοιχεια του παιχνιδιού είναι τα ελληνικά και τα αγγλικά. Οποιαδήποτε χρήση ξένης γλώσσας απαγορεύεται ρητά και επιφέρει άμεσες ποινές.


Καλή συνεχεια και καλές μάχες σε όλους σας.
 

DeletedUser6091

Υπενθυμίζουμε πως η χρήση script μέσω bookmark απαγορεύεται ρητά από τους κανόνες μιας και αντιγραφει λειτουργίες του προνομιακού λογαριασμού.

Παρακαλούμε να συμμορφωθείτε άμεσα με τους κανόνες.
 

DeletedUser6091

Αγαπητά μέλη,

πρόσφατα αλλάξαμε τους ορους, τις προϋποθέσεις καθώς επίσης μεταφράσαμε την πολιτική προστασίας δεδομένων στο παιχνίδι.

Οι αλλαγές έγιναν μετά από σχετικές αλλαγές στην Γερμανική νομοθεσία η οποια είναι και η μοναδική που ισχύει σε όλα τα στοιχεια του παιχνιδιού (μαζί με την Ευρωπαϊκή η οποια όμως είναι ίδια με την Γερμανική και τις συμβάσεις-εντολές του ΟΗΕ).

Αλλαγές:
Φροντίσαμε τόσο στους ορους και στις προϋποθέσεις, όσο και στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων να είμαστε απλοί στην διατύπωση για να είναι σε όλους κατανοητά όλα όσα γράφονται εκεί.

Αλλαγή των δικαιωμάτων ανάκλησης.
Προσθήκη μέσα στους ορους απαγόρευσης εσκεμμένης απόκρυψης των στοιχειων σύνδεσης σας στο παιχνίδι.
και λοιπά.

Όλοι οι λογαριασμοί που υπήρχαν στο παιχνίδι πριν από την αλλαγή των ορων, θα συνεχίσουν να ενεργούν σύμφωνα με τους παλιούς ορους. Όσοι λογαριασμοί δημιουργήθηκαν μετά την αλλαγή της Γερμανικής νομοθεσίας (4/8/2011) θα ενεργούν σύμφωνα με τους νέους ορους.

Οι μεταφράσεις έχουν γίνει από επαγγελματίες μεταφραστές με ειδίκευση στις μεταφράσεις νομικών εγγραφων και όχι από εθελοντές η από προσωπικό της εταιρίας.



Ομάδα διαχείρισης
 

DeletedUser6091

Να θυμίσουμε πως όλα τα στοιχεια του παιχνιδιού διέπονται με πνευματικά δικαιώματα τα οποια ανήκουν στην εταιρία. Δεν μπορεί να γίνει καμια χρήση των εικόνων, του λογότυπου του παιχνιδιού και όσων τα δικαιώματα ανήκουν στην InnoGames. Η χρήση τους επιτρέπεται μονο μετά από έγγραφη άδεια μας.

Επιφυλασσόμαστε να κινήσουμε κάθε νόμιμη διαδικασία σε περίπτωση που θίγονται τα δικαιώματα μας και η χρήση τους γίνεται για δυσφήμηση του προσωπικού, των προϊόντων η της εταιρίας μας
 

DeletedUser6091

Νέα μικρή αλλαγή στους ορους χρήσης.

Αφαιρέθηκαν κάποια σημεία που προβλέπονται ήδη από τους κανόνες παιχνιδιού και προστέθηκαν οροι προστασίας της εταιρίας από δυσφήμιση κατά της εταιρίας, των υπαλληλων της και των συνεργατών της.

Ως εκ τούτου μπορεί να χρειαστεί να υποστηρίξετε και αποδείξετε επίσημα ενωπίων των Γερμανικών αρχων τα όσα υποστηρίζετε για την κακή χρήση των προνομίων του προσωπικού της εταιρίας (εμμισθου η μη) η την βοήθεια που πολλές φορες ακούγεται πως παρέχουν άτομα από την ομάδα σε φίλους τους. Διατηρούμε το δικαίωμα χρηματικής αξίωσης εναντίων όσων δυσφημίζουν εμάς η τους συνεργάτες μας σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η Γερμανική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία όπου η δεύτερη εφαρμόζεται πλήρως και στην χωρα μας η οποια είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.



Εκ του νομικού τμήματος.
 

DeletedUser6091

Την τελευταία περίοδο ίσως έχετε παρατηρήσει πως έχουν αυξηθεί σημαντικά οι αποκλεισμοί για χρήση εξωτερικών προγραμμάτων (προγράμματα που λειτουργούν από τον υπολογιστή σας και όχι πάνω στον browser) και παρανομων scripts που είναι στο bookmark και όχι στην γρηγορη μπάρα του παιχνιδιού σας.

Στις αιτήσεις σας βλέπουμε διαφορες ερωτήσεις του τύπου:
Ποιο bot χρησιμοποίησα ακριβώς?
Αφού δεν μπορείτε να μου πείτε, βγάλτε τον αποκλεισμό αλλιώς θα θα θα θα...


Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα λοιπόν.
1. Αυτού του είδους οι αποκλεισμοί δεν ανιχνεύονται από τους χειριστες η από εμενα. Ανιχνεύονται αυτόματα από το σύστημα για να μην υπάρχουν ανθρώπινα λάθη. Εμείς βλέπουμε μονο μια λίστα με ονόματα που το σύστημα ανίχνευσε πως παίζουν παράνομα.

2. Με εντολή της εταιρίας, τέτοιους αποκλεισμούς μπορώ να δίνω ΜΟΝΟ εγώ σε όλους τους κόσμους. Αυτό σημαίνει πως δίνω τέτοιους αποκλεισμούς ακόμα και σε κόσμους που είμαι παίκτης.

3. Το ότι δεν απαντάμε ξεκάθαρα στις αιτήσεις σας σημαίνει πως δεν μπορούμε να το κάνουμε και έχουμε ρητή εντολή να μην το κάνουμε από στελέχη της εταιρίας. Μπορείτε να απευθυνθείτε όπου θέλετε και να μας καταγγείλετε πως σας αποκλείσαμε αλλα δεν σας απαντάμε ξεκάθαρα η γενικά να πείτε ότι άλλο θέλετε, όπου θέλετε. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με αυτό, δεν χρειάζεται καν να μας ενημερώσετε για την κίνηση σας. Κάντε το απευθείας λοιπόν.

4. Εξετάζουμε πολύ σοβαρά η χρήση bots να οδηγεί απευθείας σε global ban (κάτι που μέχρι τώρα ίσχυε μονο για τον speed server μας). Αυτό σημαίνει πως από την πρώτη φορα που θα κάνει κάποιος χρήση bot σε έναν κόσμο, θα αποκλείεται από όλους τους κόσμους, από το forum και το σύστημα υποστήριξης μόνιμα.

Απάντηση σε πιθανές ερωτήσεις:
- Δεν ήξερα πως είναι παράνομο.
Εφόσον δεν υπάρχει κάτι στις λίστες μας σημαίνει πως είναι παράνομο. Αφού δεν στο δώσαμε εμείς λοιπόν, δεν φέρουμε καμια ευθύνη. Ήταν επιλογή σου να το χρησιμοποιήσεις άρα πήρες και το ρίσκο.

- Μου το έδωσε άλλος παίκτης και το δοκίμασα για λίγο.
Δεν είσαι ούτε game tester, ούτε script editor. Άρα δεν έχεις κανένα δικαίωμα να δοκιμάζεις κάτι. Δοκιμες κάνουν ΜΟΝΟ μέλη της ομάδας διαχείρισης, σε ειδικό κρυφό κόσμο που έχει ανοίξει η εταιρία και συμμετέχουν ΜΟΝΟ στελέχη της εταιρίας και υψηλόβαθμα μέλη ομάδων διαχείρισης. Ούτε καν απλοί χειριστες κόσμου δεν έχουν δικαίωμα δοκιμων.

- Δεν είναι υπερβολικό να σταματήσετε το παιχνίδι μου για αυτό?
Δεν ήταν υπερβολικό να σταματήσεις το παιχνίδι αλλου παίκτη του οποιου πήρες το χωριο με παράνομο τρόπο? Δεν είναι υπερβολικό να αναπτυχθείς με παράνομο τρόπο (παράνομο script farming) την ώρα που ο συμπαίκτης σου έτρωγε ατέλειωτες ώρες πάνω στον υπολογιστή για να αναπτυχθεί?
Εσύ ως παίκτης έχεις δεσμευτεί να τηρήσεις τους κανόνες. Η επιβολή ποινών εναπόκειται στην ομάδα διαχείρισης. Ας τηρούσες κατά γράμμα τους κανόνες. όπως έχεις την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να κανεις, για να μην έχεις καμια ποινή και να μην ένοιωθες πως κάποιος ήταν υπερβολικά σκληρός απέναντι σου.


Υποχρέωση μας είναι η προστασία όσων παίζουν νόμιμα και όχι το χάιδεμα των όσων παίζουν παράνομα. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να το καταφέρουμε αυτό, όσο σκληρές και αν είναι οι αποφάσεις που θα κληθούμε να πάρουμε, όσο κακοί και αν πρέπει να φανούμε, όσες αντιδράσεις και αν ξεσηκώσουμε από τους "βολεμένους" παίκτες μας.



Mad18 & TW Team
 

DeletedUser6091

Και πάλι θυμίζουμε πως απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε αποστολή πόρων από λογαριασμό που επιτηρείτε. Ακόμα και ο ίδιος ο ιδιοκτητης του λογαριασμού να σας έδωσε την άδεια.

Μπορείτε να δέχεστε μονο προσφορες από την αγορά και ΜΟΝΟ αν η προσφορα είναι 1:1 η δεν ζημιώνει τον παίκτη που επιτηρείτε.

Συνεχίζουμε να βλέπουμε λογαριασμούς που ο επιτηρητής στέλνει πόρους παντού. Αν από την ερευνα μας διαπιστωθεί πως αυτός που δέχεται τους πόρους γνώριζε ότι τους έστελνε ένας επιτηρητής τότε θα προχωρήσουμε στην αφαίρεση των πόρων η στο γκρέμισμα κτιρίων η στην αφαίρεση νομισμάτων/πακέτων.

Κανένας επιτηρητής δεν έχει κανένα δικαίωμα να ακουμπήσει τους πόρους από τον επιτηρούμενο λογαριασμό.
 

DeletedUser6091

Για να μην αρχίσουμε πάλι το ίδιο θέμα με το αν θα έχουμε Ειρήνη τις ημερες του Πάσχα, λέμε ξεκάθαρα πως ΔΕΝ θα υπάρξει καμια περίοδος ειρήνης εκείνες τις ημερες.

Ποτέ δεν είχαμε ειρήνη τις ημερες του Πάσχα και έτσι θα συνεχίσουμε. Ειρήνη έχουμε μονο Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά.

Καλή συνεχεια και καλές μάχες.
 

DeletedUser6091

Οι εγγραφες για τους κόσμους 10, 12 και 13 έχουν κλείσει. Δεν μπορούν να μπαίνουν πλέον νέοι παίκτες σε αυτούς τους κόσμους.
 

DeletedUser6091

Μεταφορά premium.

Για λόγους ασφαλειας έχουμε παγώσει τις μεταφορές πόντων premium για κάποιες μέρες.

Έτσι λοιπόν προκύπτουν τα παρακάτω:

Πόντοι που αποκτήθηκαν με χρήση πιστωτικής κάρτας δεν μπορούν να μεταφερθούν σε άλλον λογαριασμό για 60 μέρες.

Πόντοι που αποκτήθηκαν μέσω paypal δεν μπορούν να μεταφερθούν για 60 μέρες.

Πόντοι που αποκτήθηκαν μέσω sponsorpay δεν θα μπορούν να μεταφερθούν ποτε.


Το παραπάνω το είχατε λάβει όλοι μέσω ενημέρωσης μέσα στο παιχνίδι αλλα κάποιοι δεν του δώσατε σημασία. Το βάζουμε και εδώ λοιπόν για να είναι διαθέσιμο ανά πασα στιγμή.

Καλή συνεχεια και καλές μάχες.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή