Αύξηση Φ.Π.Α στο premium

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091




Όπως όλοι γνωρίζουμε ο φόρος προστιθεμενης αξιας ανέβηκε στην Ελλάδα και από 21% έγινε 23%

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως όπου μπορούσαμε απορροφήσαμε εμείς για δεύτερη συνεχόμενη φορα την αύξηση αυτή γιατί σε καμια περίπτωση δεν θέλαμε να την περάσουμε στους παίκτες μας. Υπάρχουν όμως κάποιοι τρόποι αγοράς που σε εμάς επιφέρουν μηδαμινό κέρδος όπως είναι το sms και η κλήση μέσω σταθερού.

Ενδεικτικά σας αναφέρω πως από το 1.46 που πληρώνατε το 55% πάει στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας που έχει ο καθένας σας. (Vodafone, Cosmote, wind και Q)

Το 21% πήγαινε στο κράτος
και ότι έμενε μοιραζόταν στην εταιρία που παρέχει το νούμερο που καλείτε η στέλνετε sms και ένα πολύ μικρό ποσο σε εμάς. Δυστυχώς αυτό καθιστά αδύνατη την απορρόφηση του φόρου για δεύτερη φορα από εμάς.

Η αύξηση είναι μόλις 0.02 ευρώ η αλλιώς 2 λεπτά. Η χρέωση έγινε από 1.46 σε 1.48. Στην ουσία δεν αλλάζει κάτι σημαντικό αλλα θεωρούμε πως έχουμε την ευθύνη να σας ενημερώσουμε και να είμαστε ξεκάθαροι απέναντι σας σε όλα τα θέματα. Να γνωρίζετε και εσείς τι ακριβώς συμβαίνει και γιατί συμβαίνει. Δεν είναι σε καμια περίπτωση λοιπόν δικη μας αύξηση και όπου μπορούσαμε να την αποφύγουμε το κάναμε και με μεγάλη μας χαρά.

Ως εταιρία αγαπάμε το παιχνίδι το ίδιο με εσάς και θέλουμε να είστε ευχαριστημένοι. Σε καμια περίπτωση δεν γίνετε κάτι για το κέρδος και μονο.


Ευχόμαστε καλή συνεχεια και μακάρι όλες οι αυξήσεις να σταματήσουν εδώ γιατί μας βλέπω να πηδάμε από τα μπαλκόνια έτσι όπως πάει η οικονομία μας.



 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή