Υπευθυνότητες και Ιεραρχία

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

1. ΙεραρχίαΣτελέχη Εταιρείας

Community Manager
noesis

Team Leaders


_________________________________________________

Game

Head Admins
tassosm

Game Operators
Sabo
ΣάτυροςTrial Game Operators


_________________________________________________

Forum

Forum Leader (είναι και αυτός Level 2)


Forum Moderators
aigokairos

Trial Forum Moderators


_________________________________________________

Η παρακάτω φωτογραφία παριστάνει τον διαχωρισμό που έχουμε κάνει.
_________________________________________________2. Υπευθυνότητες - Αρμοδιότητες


Στελέχη Εταιρείας

Community Manager

Ο CoMa είναι έμμισθος υπάλληλος της Εταιρείας. Είναι ο μόνος που επικοινωνεί άμεσα με την Εταιρεία και τους υπευθύνους της (διευθυντές, τεχνικούς κλπ). Δεν αποτελεί κύριο μέλημα του η επιβολή ποινών και οι απαντήσεις/διευκρινήσεις σε απορίες χρηστών. Μιλάει με χρήστες που έχουν προβλήματα σχετικά με το premium και με τεχνικά θέματα τα οποία δεν έχουν επιλυθεί από τις προηγούμενες βαθμίδες. Ενημερώνεται συνεχώς για τις αλλαγές που θα υπάρξουν στο παιχνίδι από την Εταιρεία και ανήκει στην ομάδα που συναποφασίζει τις αλλαγές στο παιχνίδι μαζί με την Εταιρεία. Κάνει έλεγχο στις προηγούμενες βαθμίδες. Έχει πλήρη πρόσβαση στο παιχνίδι και στο forum, έχει τον τελευταίο λόγο σε όλα τα ζητήματα και κανείς δεν μπορεί να αναιρέσει τις αποφάσεις του.


Team leader

Ο Team leader είναι ο βοηθός του CoMa. Έχει αυξημένες αρμοδιότητες που δεν αφορούν την άμεση επικοινωνία του με παίκτες. Κύριος ρόλος του είναι ο έλεγχος των Head Admins. Επικοινωνεί και αυτός με την Εταιρεία σε περίπτωση απουσίας του CoMa. Προτείνει χρήστες για την Ομάδα Διαχείρισης και έχει κάθε δικαίωμα να ζητήσει την απομάκρυνση κάποιου από αυτήν. Έχει και αυτός πρόσβαση και στο παιχνίδι και στο forum, δίνει οδηγίες σε όλη την Ομάδα Διαχείρισης. Είναι ο μόνος που έχει άμεση επικοινωνία με τον CoMa. Σε περίπτωση απουσίας του CoMa, είναι αυτός που τον αναπληρώνει.
Αναφέρεται: Στον Community Manager

_________________________________________________


Game


Head Admin

Είναι ο σύνδεσμος ανάμεσα στους Διαχειριστές και στον Team Leader. Ελέγχει όλες τις κινήσεις των Διαχειριστών είτε στο Κέντρο Υποστήριξης είτε στο παιχνίδι και αναφέρει τα πάντα στον Team Leader. Είναι αυτός που κάνει επανεξέταση ποινής στην περίπτωση που κάποιος παίκτης το ζητήσει. Έχει όμως το δικαίωμα να αρνηθεί την επανεξέταση όταν κρίνει πως ο παίκτης το κάνει εσκεμμένα με προσπάθεια παραπλάνησης της Ομάδας Διαχείρισης. Απαντά σε αιτήσεις υποστήριξης που δεν απαντήθηκαν από την προηγούμενη βαθμίδα. Βοηθά τον Team Leader σε θέματα διοίκησης.
Αναφέρονται: Στον Team leader


Game Operators

Είναι αυτοί που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Μιλούν με τους παίκτες μέσα από το Κέντρο Υποστήριξης. Λύνουν τις απορίες τους και ελέγχουν τις καταγγελίες τους. Έχουν προνόμια στους κόσμους που ΔΕΝ παίζουν σαν παίκτες. Είναι η βασική Ομάδα Διαχείρισης. Αν κάποιος παίκτης που αποκλείστηκε ζητήσει επανεξέταση από ανώτερο είναι υποχρεωμένοι να ανεβάσουν την αίτηση στο επόμενο επίπεδο και από εκεί θα κρίνει ο Head Admin το τι θα γίνει.
Αναφέρονται: Στον Head Admin


Trial Game Operator

Είναι το πρώτο στάδιο ενός Game Operator. Παρακαλούμε να μην τους βομβαρδίζετε με ερωτήσεις. Όσο φέρουν αυτόν τον τίτλο σημαίνει πως είναι υπό εκπαίδευση άρα δεν μπορούν να λύσουν όλες σας τις απορίες. Εκπαιδεύονται από κάποιον Head Admin για όσα αφορούν το παιχνίδι. Ο Head Admin στο τέλος κρίνει αν ο Trial θα γίνει κανονικός GO ή όχι. Ελάχιστος χρόνος παραμονής ως Trial Game Operator είναι οι 2 εβδομάδες.
Αναφέρονται: Στον Head Admin.

_________________________________________________

Forum


Forum Leader

Ο Forum Leader έχει τις ίδιες αρμοδιότητες και υποχρεώσεις με τον Head Admin μόνο που αφορούν το forum και όχι το παιχνίδι. Ανήκει στην ίδια βαθμίδα με τους Head Admins.
Αναφέρεται: Στον Team leader


Forum Moderator

Οι Forum Moderators είναι υπεύθυνοι για την ομαλή λειτουργία του forum. Διαβάζουν το forum καθημερινά και επεμβαίνουν όπου κριθεί απαραίτητο, επιβάλουν ποινές, κλειδώνουν θέματα, επεξεργάζονται αναρτήσεις που καταπατούν κανόνες του forum, αποκλείουν παίκτες. Για να δώσουν απευθείας μόνιμο αποκλεισμό πρέπει να πάρουν την άδεια του Forum Leader.
Αναφέρονται: Στον Forum Leader


Trial Forum Moderator

Όπως και οι Trial Game Operators έτσι και οι Trial Forum Moderators βρίσκονται σε φάση εκπαίδευσης και δεν μπορούν να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις. Τους εκπαιδεύει ο Forum Leader και είναι αυτός που θα κρίνει στο τέλος αν θα γίνουν Moderators η όχι. Ελάχιστος χρόνος εκπαίδευσης είναι οι 2 εβδομάδες.
Αναφέρονται: Στον Forum Leader

_________________________________________________


Κοινές αρμοδιότητες

Όλα τα μέλη της Ομάδας έχουν υποχρέωση να αναφέρουν άμεσα πιθανή κατάχρηση εξουσίας από κάποιον συνάδελφό τους στον Community Manager ώστε να απομονώνονται άμεσα αυτά τα περιστατικά. Δεν πρέπει όμως να κάνουν κατάχρηση αυτής της υποχρέωσης τους.
Παρακαλούμε να τηρείτε την ιεραρχία από κάτω προς τα πάνω. Μην παρακάμπτετε στάδια. Η Ομάδα Διαχείρισης είναι εδώ για να σας βοηθήσει, μην κάνετε την εργασία τους δύσκολη. Μην ζητάτε να έρθετε σε επικοινωνία με τον Community Manager για θέματα που μπορούν να λύσουν οι προηγούμενες βαθμίδες.

Τα παραπάνω είναι ενδεικτικές αρμοδιότητες. Υπάρχουν επιπρόσθετες υποχρεώσεις-αρμοδιότητες που δεν αναφέρονται εδώ για λόγους οικονομίας (πχ μεταφράσεις, έλεγχος καλής λειτουργίας, δοκιμές κλπ).


Ομάδα Διαχείρισης Φυλετικών Μαχών
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

InS0mN1aC

Προστέθηκαν οι nikolaos28 στους Trial Game Admins και kokobil στους Trial Forum Moderators
 

DeletedUser6091

Λόγο φόρτου εργασίας ο Foxakos θα είναι λίγες ώρες μέσα στο forum. Αντικαταστάτης του για όσο θα απουσιάζει είναι ο Linuxfighter.
 

DeletedUser6091

Ανανεώθηκε
  • Ο ioannis-- δεν ανήκει πλέον στην ομάδα διαχείρισης.
  • η lolitaaa ειναι νεα mod
 

DeletedUser6091

Ήρθε η ώρα να πάω και εγώ διακοπές και να ξεκουραστώ. Από την Κυριακή και για μια εβδομάδα περίπου θα απουσιάζω. Την θέση μου θα έχει ο Insomniac, όλα τα θέματα θα σταματάνε σε εκείνον και θα έχει την τελευταία λέξη σε όλες τις αποφάσεις.

Ο Zaitsev, ο CoMa του grepolis θα βοηθάει όπου και αν κριθεί απαραίτητο για θέματα πληρωμών και σοβαρά τεχνικά προβλήματα.

Καλές μάχες σε όλους.
 

DeletedUser6091

[mad]ο guor δεν ανήκει πλέον στην ομάδα διαχείρισης.

[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Ο weedfarmer αλλάζει ομάδα και από την ομάδα του forum μεταφέρεται στην ομάδα του παιχνιδιού.[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Ο dci21 δεν ανήκει πλέον στην ομάδα διαχείρισης.[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Ο Foxakos δεν ανήκει πλέον στην ομάδα διαχείρισης.
Ο niko0olas είναι ξανά forum moderator.[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Ο Ficeman δεν ανήκει πλέον στην ομάδα διαχείρισης.
Ο Skiarxon δεν ανήκει πλέον στην ομάδα διαχείρισης. Τον ευχαριστούμε για την παρουσία του εδώ και 2 χρονια στην ομάδα.

Ο ΛΟΥΤΣΟΣ είναι ο νέος Trial Forum Moderator.

[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Ο metaller είναι νέο μέλος στην ομάδα διαχείρισης ως TGA[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Ο atomaki7 λόγο έλλειψης χρόνου δεν μπορεί να συνεχίσει στην ομάδα διαχείρισης. Τον ευχαριστούμε για την παρουσία του στην ομάδα διαχείρισης όλο αυτό το διάστημα και του ευχόμαστε καλή συνεχεια. [/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Ο ΛΟΥΤΣΟΣ παραμένει κανονικά στην ομάδα διαχείρισης. Του έχουν αφαιρεθεί τα προνόμια του από το forum για λόγους ασφαλείας μέχρι να επιστρέψει από τις χειμερινές του διακοπές. [/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Έγιναν κάποιες αλλαγές στους τίτλους ώστε να αποδίδεται καλύτερα η θέση του κάθε μέλους.[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Ο zief ανήκει πλέον στους Game Administrator για να καλύψει το κενό του atomaki7 ο οποιος θα επιστρέψει σε άλλη θέση μέσα στις επόμενες μέρες.

[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Ο atomaki7 επανέρχεται στην ομάδα διαχείρισης στην θέση του Co-CoMa.

Του ευχόμαστε καλή συνεχεια στα νέα του καθήκοντα.

[/mad]
 

DeletedUser6091

[mad]Ο linuxfighter δεν ανήκει πλέον στην ομάδα διαχείρισης λόγο έλλειψης χρόνου. Τον ευχαριστούμε για την παρουσία του στην ομάδα διαχείρισης και του ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Η iris θα είναι η νέα Forum Leader. Θα παραμείνει κανονικά και στην θέση τις ως Game Administrator.


[/mad]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.