πλανα και αεροπλανα

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser33693
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser18900

ρε παλιοπαιδα μην τρολαρετε τα παιδιά.. πονάνε από τις πολλές φάπες!
δείξτε ανωτερότητα! κρίμα είναι..
δεν σας φτάνει που κλέβετε εκκλησια τους τρολαρετε κιόλας!
η αλήθεια πάντως είναι ότι περισσότερο μου αρέσει που τιμωρούν παίχτες που χάνουν χωρια στα πλανα με kick & noble... άραγε όταν έρθει η σειρά του nolander θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία?
...ίδωμεν!
 

DeletedUser34290

stam αφου εσυ δεν παιζεις ρε φιλε γιατι το παιρνεις τοσο προσωπικα που κοιμασαι και ξυπνας για τον κ37?
 

DeletedUser34290

Λουτσο ουτε εσυ θα επρεπε να παιζεις μετα το μπαν αλλα σε βαλανε σε λογαριασμο για να συνεχιζεις τις βλακειες στο external.
 

DeletedUser28807

Το αν θα επρεπε να παιζω ή οχι ή αν ευθυνομαι εγω για το μπαν ασε να το ξερω καλυτερα
 

Ο Βαπτιστής

Ενεργό Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
3
Εχουμε πει και ολοι ξερουμε οτι υπαρχει καλυτερη ποιοτητα στην CxC. Το θεμα ειναι οτι αφου υπαρχει αυτη η διαφορα στα "skills" γιατι χρησιμοποιεται παρανομο λογισμικο απο την μερια σας;

Επισης παρατηρω οτι κοροιδευετε και ειρωνευστε τις συναντησεις την ΜΑΟ. Εγω σας λεω οτι αυτα μετρανε, ο χαβαλες και η καλοπεραση. Παιχνιδι ειναι, ασχετως οτι σε μερικους γινεται, κακως, η ζωη τους.

Ο Κοσμος εχει ψωμι ακομα, μην ειστε τοσο ανετοι και σιγουροι. Εχετε το προβαδισμα αυτη την στιγμη αλλα ο καιρος γαρ εγγυς οπως λενε στο χωριο μου.

ΣταμΣταμ απο ο,τι θυμαμαι ησουν αρχηγος στα τρενα στον κ32. Παλι πολυ μπλα μπλα στο φορουμ, η μυτη στα ουρανια, αλλα πιο ηταν το αποτελεσμα; ουτε απο την ηπειρο σου δεν περασες. Δεν ξερω αν παιζεις και εδω αλλα πιστεψε με καλυτερο ειναι να κρατας χαμηλο προφιλ.

Για να τελειωνω συμφωνω με αυτα που εγραψε ο theodorsalonika και αναγνωριζω καποια πραγματα για την CxC αλλα και παλι οπως λεμε εμεις εδω: ΜΑΟ εισαι ;)
 

DeletedUser23888

σε σχεσαη με το πσοταρισμα του mess with the best ....
επειδη εχει ξεφυγει η κατασταση σε σχεση με απλα ενα παιχνιδι και οποιος ειναι ο συγκεκριμενος που εχει κανει αυτο το πσοταρισμα με το οποιο ταυτοποιει εναν λογαριασμου του παιχνιδιου με το προσωπο ενος φυσικου προσωπου και για να μην εχουμε παρεξηγήσεις απλα να ενημερωσω οτι
Εχει γινει καταγγελια με αριθμο πρωτοκ 317/27-03-2016 στην Δ/νση Ηλεκτρονικου Εγκληματος Περι ανεπιθύμητης εκθεσης , κλοπης και χρησης προσωπικου φωτογραφικου υλικού , μη εξουσιοδοτημενη χρηση φωτογραφιων με βλαπτικο σκοπο .

- - - Eνημερώθηκε - - -

Επισης ειναι μαλλον πιθανο και λογικο απλα να σταματησω το παιχνιδι μιας και η ΒΛΑΚΕΙΑ και η ΑΛΗΤΕΙΑ καποιον ξεπερνα καθε οριο .ξεπερνα σιγουρα τα ορια του παιχνιδιου και ως τετοιο κανει αδυνατη την συνεχιση του
Πρεπει να γυρισω μετα απο 3 μερες που λειπω και δεν εχω μπει καν μεσα που οι φιλοι μου εδω παιζαν ενα παιχνιδι χανοντας η κερδιζοντας χωρια παντως σιγουρα προσπαθωντας εστω και μονοι αυτοι οι 5-6 που ηταν μεσα 24 ωρες την ημερα για να δω οτι η βλακεια τελικα οχι μονο ειναι ανικητη αλλα και βλαπτικη και αντι να ασχοληθω με το παιχνιδι να του κανω ακομα και χαβαλε γιατι εχασαν χωρια να τους τρολαρω λεγοντας τους οτι εμενα δεν με πειραξατε σαν ρουφιανο σας τι βλεπω ?
Την αλητεια σε ολο το μεγαλειο της
Ε αφου θελετε να το παμε αλλιως θα το παμε αλλιως λοιπον .
 

DeletedUser31929

παιδες της σξσ ξεπερασατε λιγο τα ορια... δεκτα ολα τα τρολαρισματα αλλα να χρησιμοποιησετε και φωτογραφιες παικτων? μηπως ξεφυγατε λιγο απο τα πλαισια του παιχνιδιου?
 

DeletedUser33693

και εγω θα εισηγηθω μιας και οι περισσοτεροι ξερετε τι δουλεια κανω, και σε ποιον συγκεκριμενο τομεα, σιγουρα θα σας εχουν ενημερωσει οι ρουφιανοι σας,σας λεω οτι μαλλον μπερδεψατε την πλακα,το χιουμορ με την πραγματικοτητα...

λες και αμα χασουμε χωρια θα κλαψουμε,η θα στεναχωρεθουμε..παιχνιδι ειναι ,και ειμαστε μεγαλοι ανθρωποι..οποτε η οποιαδηποτε αναμειξη με προσωπικα δεδομενα και αναρτησεις με φωτο αληθινων προσωπων θα καταγελλονται ενιοτε!!
εξαλλου θα ασχοληθω προσωπικα με το θεμα αυτο ,και σιγουρα η καταληξη δεν θα χει καθολου πλακα..

το θεμα παρακαλω να κλειδωσει μιας και μερικοι ανθρωποι δεν ειναι καν αξιοι να μιλησουν και να συμπεριφερθουν πολιτισμενα..αλλα απο οτι καταλαβαμε εχουμε να κανουμε με μικρα ανοητα παιδια ..

επισης οι διαχειρηστες της σελιδας αυτης αφου αφηνουν να αναρτιουνται προσωπικα δεδομενα,φωτο και τα σχετικα καλα να περναν...

εγω σταματω απο δω περα μιας και δεν με προσφερει τιποτα αυτη η σελιδα..μπηκα μπας και γραψουν κατι για το παιχνιδι,κατι αξιολογο να το σχολιασουμε,αλλα εδω επικρατει ο νομος της παρανοιας!!!
 

DeletedUser23888

πριν κλειδωθει θα ηθελα να ζητησω απο τους διαχειριστες της σελιδας οπως αφαιρεθούν και μεχρι να αποφασισει η αρμοδια υπηρεσια Δ.Η.Ε για το τι θα γινει ολα τα ποσταρισματα που αφορουν προσωπικα δεδομενα .

- - - Eνημερώθηκε - - -

και δεν με ενοχλει η με πειραζει το κειμενο η το πειραγμα για να εξηγηθουμε ... στον χαβαλε αντεχω περισσοτερα απ οσα πιστευετε αλλα φωτο ? φωτο ?
 

DeletedUser28807

Τωρα αν εχετε θειο στην διωξη δεν ξερω, και αν θα παει το fbi να πιασει τον γιωργο

αλλα απο την στιγμη που το βιντεο ειναι ανεβασμενο στο youtube ως δημοσιο μπορει να χρησιμοποιηθει οπως θελει ο καθενας.

Αν υπαρχει προβλημα καντε το private στο youtube
 

DeletedUser

Παλικαρια των cxc που γραψατε και ανεβασατε φωτο και προσωπικα δεδομενα,επειδη καλως ή κακως σας ξερω,και μιλαμε στο σκαιπ,εχω να δηλωσω οτι καλη η πλακα,αλλα αν ανεβαζε κανενας τα μουτρα του αρχηγου σας απο την κοπη πιτας,και σχολιαζε αρνητικα και προσβλητικα(και καποιος τελειως υπανθρωπος θα μπορουσε να αναφερθει και στο θεμα αναπηριας) θα βγαινατε εδω και θα κραζατε για ανθρωπιες κλπ κλπ.

Οπως οι μαο σας σεβονται.και δεν σας εχουν κοροιδεψει στο συγκεκριμενο τομεα,καθως εχουν δει τα προσωπα αρκετων απο την cxc,σεβαστειτε τους και σεις και μην ποσταρετε προσωπικα δεδομενα,Αποκτηστε ζωη,ωριμαστε και διαχωριστε το παιχνιδι απο την real life.

Υ.Γ.Τους χαιρομαι τους ΜΑΟ,γιατι ειναι παρεα,και εχουνε ευχαριστες στιγμες εκτος παιχνιδιου.Θα πρεπει να τους ζηλευετε αντι να τους κραζετε.
 

DeletedUser34315

και εγω εχω εναν θειο στα φαρσαλα αν δεν καταφερει τιποτα ο δικος σας πειτε το μου να σας φερω λιγο χαλβα φαρσαλων. οσο για τις προσωπικες στιγμες της μαο που φυσικα και εχει εγω σας πληροφορω οτι εχουμε πολυ περισσοτερες και για να σας ριξω το γαντι επειδη ειμαστε πολιτισμενοι ανθρωποι καλο θα ηταν να τα πιουμε παρεα μια φορα και να πειραχτουμε και απο κοντα και οχι μεσα απο αυτα τα ****κουτια
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser31929

η διαφορα ειναι οτι μερικοι ξερουν να πειραζουν τον αντιπαλο και εχουν χιουμορ και μερικοι δεν το χουν και το πραττουν λαθος...
 

DeletedUser33693

το θεμα να κλειδωσει παρακληση γιατι αρχιζει να ξεφευγει...

εγινε μια *****ια απο καποιον ..τελειωσε το θεμα απο πλευρα μας...

κανεις απο την μαομαο να μην ξαναγραψει εδω περα..ουτε πουθενα στο φορουμ..ενα παιχνιδι παιζουμε και τιποτα παραπανω..φυσικα και θα υπαρχουν και πειραγματα,καιι εξαλλου υπαρχουν πολλες φιλιες και απο τις δυο πλευρες..οποτε απο μενα το θεμα εληξε...δεν θα ασχοληθω με τιποτα απλα να προσεχουμε λιγο τι ανεβαζουμε μαγκες...

την επομενη φορα ευελπιστω να πιουμε κανα τσιπουρο με τους ψηφιακους μας εχθρους..για να δουμε αμα αντεχουν σε αυτο το κομματι!!!:noob:
 

DeletedUser20730

Ωραια φωνη γαλινε, τραγουδας πριν να πας για υπνο? Η μονο πριν να χασεις χωρια? Ντου απο παντου νουμπαδες, 2 παιχτες σας νικησαν να το θυμαστε, ΚΙΖΑΣ-ΠΑΡΤΑΚΑΣ, σε αυτους τους 2 τα χρωσταει ολα η CxC
 

DeletedUser23888

Τωρα αν εχετε θειο στην διωξη δεν ξερω, και αν θα παει το fbi να πιασει τον γιωργο

αλλα απο την στιγμη που το βιντεο ειναι ανεβασμενο στο youtube ως δημοσιο μπορει να χρησιμοποιηθει οπως θελει ο καθενας.

Αν υπαρχει προβλημα καντε το private στο youtube

δεν ξερω γιατι αναφερεις το fbi ...........
Αλλα το να εχει καποιος ανεβασμενο κατι στο you tube δεν δινει το δικαιωμα σε ΚΑΝΕΝΑ να το χρησιμοποιει για κοπυ πειστ οπουδηποτε .... ανκαι μιλαμε και για φωτο ........ αν με ρωτουσε πρωτα πριν το κανει μπορει να του ελεγα ναι καντο αλλα κανενας δεν θα μου στερει το δικαιωμα να εχω εγω την επιλογη ποιος θα χρησιμοποιησει που και τι ....... και μιλαμε για κατι εντελως προσωπικο ....... ασχετα που στο you tube δεν λεει πουθενα ποιος ειναι .........
 

DeletedUser18900

@ castamere
stam αφου εσυ δεν παιζεις ρε φιλε γιατι το παιρνεις τοσο προσωπικα που κοιμασαι και ξυπνας για τον κ37?

γιατί ρε κουμπαράκι? μονο εσείς είστε παρεακι? εμείς τι θαρρείς πως είμαστε, συνονθύλευμα όπως η maomao oug?
ήμουν είμαι και θα είμαι μέλος της cxc και ναι κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτήν και τα συντροφια μου!

@ Ο Βαπτιστής
ΣταμΣταμ απο ο,τι θυμαμαι ησουν αρχηγος στα τρενα στον κ32. Παλι πολυ μπλα μπλα στο φορουμ, η μυτη στα ουρανια, αλλα πιο ηταν το αποτελεσμα; ουτε απο την ηπειρο σου δεν περασες. Δεν ξερω αν παιζεις και εδω αλλα πιστεψε με καλυτερο ειναι να κρατας χαμηλο προφιλ.

δεν θυμάσαι η δεν στα είπανε καλά!
στον 28/31/32 μπέικα για χαβαλέ... στον 32 δεν πρέπει να είχα κάνει πάνω από 2 χωρια αν θυμάμαι!
αρχηγός ήταν ο στασινός.. εγώ απλά έκραζα την υπερσυμμαχία πρωταθλητή & σία της φάπας που είχες αρχηγό!
πάλι άκυρος είσαι!!!

μάλιστα αρχίσανε οι δικαιολογίες για μαζική αποχώρηση..
ένταξη καταλάβαμε πως προτιμάτε την διαγραφή από την πυξίδα!
theodorsalonika υπεύθυνος ρουφιάνων είναι η δουλειά σου?
άσε μας ρε φιλαράκι που θα μας απειλήσεις..
αν θεωρεί ο nolander ότι θίχτηκε η τιμή και η προσωπικότητα του ας πάει στις αρμόδιες αρχές και ας τραβήξει την νομική οδό.. τα υπόλοιπα που λες απλά μου ιδρώνουν τα ...φρύδια!
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή