Ω, ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΑΜΠΑ!

  • Δημιουργός θέματος yiavethemi
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Μόνο έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω αυτόν τον κόσμο...

Χαρές και πίκρες, ξενύχτια και αγωνίες, γνωριμίες και αποχωρισμοί, φιλίες και έχθρες, πίστη και προδοσία, αξιοπιστία και κουτοπονηριά, αλτρουισμοί και εγωισμοί και όλα αυτά αδιάκοπα μέχρι το τέλος! Ω, τι κόσμος μπαμπά!

Σας ευχαριστώ θερμά, συμπαίκτες και αντιπάλους, για την αξέχαστη εμπειρία που μου προσφέρατε!

Να στε όλοι πάντα καλά! Υγεία πάνω απ όλα!

Μίλτος
 

DeletedUser

Καλή συνέχεια να ευχηθω σε όλους (συμπαίκτες, συμμάχους και εχθρους). Καλές γιορτές. Κάπου εδώ τελειώνει το μαρτύριο που λέγεται φυλετικες μάχες-κόσμος 6. Εύχομαι ότι καλύτερο στις προσωπικές σας ζωές. 2 χρόνια στην ΘΕΑ την ένιωθα σαν το δευτερο φυλετικό μου σπίτι μετά την ΑτΚ και την ΑΠ.

Αυτό που δεν θα καταλάβουν ποτέ όμως μερικοί είναι ότι τις φυλές δεν τις κανουν το όνομα και τα στατιστικά αλλά οι παίκτες που τις απαρτίζουν, ο χαβαλές στο σκαιπ, να τρέχεις να βρίσκεις επιτηρητή ενώ ξέρεις ότι όλοι θα σε γράψουν και δεν θα πάρει κανένας :p και κακά τα ψέμματα όλοι για την παρέα συνεχίζαμε αυτό το παιχνίδι. ευτυχώς αυτη η παρέα δεν θα χαθεί με το κλείσιμο του κόσμου αλλά θα συνεχίσει ακόμα πιο δυνατά με πολλούς καφέδες, τραπέζια και πάει λέγοντας.


Καλά να περνάτε και μην ξεχνατε ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ.
 

DeletedUser

META AΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...

ΧΕΙΜΩΝΕΣ,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ....ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΝΥΧΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΝΕ ΜΕ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΑΝΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΑΝΧΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΡΕΛΟ.ΟΤΙ ΤΡΕΧΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΝΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟ ΑΛΛΟ...ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑΩ..ΜΕ ΒΑΘΙΑ ΜΟΥ ΛΥΠΗ ΕΙΔΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ... ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΤΙΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ 1 ΘΕΣΗ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΤΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΗΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣ..ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ SOYTH ΠΟΥ ΔΥΑΛΗΣΕ ΤΗ ΓΚΕΤΟ ...ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΘΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ-ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ 6 ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΗ...ΝΙΩΘΩ ΧΑΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΑΤΕ ΤΟ ΦΟΥΣΕΚΑ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ..ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΕΑ-GT ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΤΕ ΕΤΣΙ ΠΡΩΤΟΙ..ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 12 ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ...ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΣΟΥΤΗ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ 27 ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΛΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ...ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΕΣΑΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ

Ο ΠΕΠΟΣ ΗΡΘΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ...ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...


[jor]
Προειδοποίηση για παράβαση των κανόνων του Φόρουμ

.β. Κεφαλαία
Τα κεφαλαία στην γλώσσα του internet δείχνουν πως κάποιος φωνάζει-τονίζει με έντονο τρόπο αυτό που λέει. Παρακαλούμε να αποφεύγετε την εκτεταμένη χρήση τους και να την περιορίζετε σε συγκεκριμένες λέξεις-φράσεις που θέλετε να τονίσετε.
By Jorgen
[/jor]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Καλη συνεχεια και απο εμενα!! Ευχαριστω ολους για την παρεα τα τελευταια 5 χρονια...ητε ημασταν εχθροι ητε φιλοι...!! Ελπιζω με αρκετα παιδια να μην χαθουμε τωρα που τελιωσε το παιχνιδι...! Καλες γιωρτες σε ολους...!
 

DeletedUser18940

Καλή συνέχεια σε όλους ότι κι αν κάνετε και καλές γιορτές .

Υ.Γ. 1
Μα καλά πως την πάτησε έτσι η ΣΑΟΥΘ και έχασε τον κόσμο από μια φυλή που πριν από 2 χρόνια δεν την ήξερε κανένας :rip:

Υ.Γ. 2

Μπράβο στα παιδιά της ΘΕΑ για το έξυπνο παίξιμο ( διπλωματικά ) που έκαναν όλα αυτά τα χρόνια :grrr:

Υ.Γ. 3
Και αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει , έχω παίξει σε 15 κόσμους φυλή σαν την GHETTO δεν συνάντησα . Το ότι μετά από 5 χρόνια για κάποιους λόγους οι μισοί από την φυλή είχαν παραδώσει τους λογαριασμούς τους και τους 'έπαιζαν άλλοι όποτε και δεν είχα νόημα για πολλούς από εμάς που μείναμε πίσω . Μπράβο για το ότι έπρεπε να ενωθούν όλοι και να περάσουν 2 χρόνια για να κλείσει ο κόσμος . Μπράβο γιατί έκλεισε ο κόσμος και ακόμα ήμασταν πρώτοι στα στατιστικά . Μπράβο γιατί έκλεισε ο κόσμος και ακόμα υπήρχε η GHETTO έστω και με 1 χωριό . :hmmm:
 

DeletedUser

Παιδες.....νεοι, παλιοι, φιλοι, εχ8ροι, συμμαχοι.....καλησπερα.
Δεν ειμαι αυτος που φαινομαι....θα το δειτε στο τελος...
Ειχα σταματησει εδω και λιγα χρονια τις φυλετικες. Ειχαμε φτασει την φυλη με τους συμπαικτες μου μεχρι και την δευτερη θεση του κοσμου....
Σημερα λοιπον εμα8α οτι ο κοσμος εκλεισε. Παρολο που εχω να παιξω χρονια...καπως ενοιωσα.....ειλικρινα!
Ισως γιατι κι εγω εβαλα ενα λι8αρακι στην πορεια αυτου του κοσμου.
Να ευχαριστησω τον φιλο μου τον Βασιλη που μου εδωσε το βημα στο φορουμ...και να σας ευχηθω με την σειρα μου Καλες γιορτες και Ευτυχισμενο το νεο ετος 2014 για ολους σας.

Φιλικα
nosokomos* αρχηγος των GREEN (Δημητρης για τους κοινους θνητους)
 

DeletedUser19469

Συγχαρητήρια και από εμένα στους νικητές....
Ελπίζω όσο έπαιξα να σας δυσκόλεψα λίγο...και να χαρήκαμε αμφότεροι το παιχνίδι....
Και για να παινέψω και εγώ λίγο το σπίτι μου , όντως η GHETTO είναι μία απο τις φυλές που θα μείνουν στην μνήμη των φυλετικομάχων είτε σαν υπόδειγμα είτε σαν την πιο μισητή....Προσωπικά δεν θα μου άρεσε να είναι κάτι άλλο όπως πιστευω και σε κανέναν που πέρασε από εκεί...Χαιρετισμούς σε όλα τα παιδιά που πέρασαν απο τον 6 και εις το επανιδείν ......
 

DeletedUser15598

Ένας απο τους καλύτερους κόσμους tribal wars τελείωσε. πολλοί παικτες θα το πουν για το κόσμο στον οποίο έπαιξαν αλλα εδω ειναι πραγματικότητα. όχι τόσο για το επίπεδο των παικτών (που ειναι ίδιο σε όλους τους κόσμους) αλλά κυριως για τον ανταγωνισμό kai την ιστορία του.

S.O.N,Τ.Τ.Ξ,GF στο ξεκίνημα ΔΩΝ,ATK,GOLD,GHETTO, ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ,PILL ΑΡΓΟΤΕΡΑ....
από τη κορυφή πέρασαν πολλές φυλές ,κάποιες αποδείχθηκαν φούσκες κάποιες άλλες έδειξαν οτι είχαν όλα εκείνα
τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να επικρατήσουν.

ο κ6 ήταν συναρπαστικός γιατί είδε πολλές εκπλήξεις, μικρές φυλές σε όγκο να κερδίζουν πολύ μεγαλύτερες.(gheto vs gold,ΔΩΝ vs ΑτΠ) επίσης ηταν συναρπαστικός γιατί είδαμε πολλές ανατροπές (south vs ghetto,Θ.Ε.Α vs GREEN,Θ.Ε.Α vs G.F.)

είχαμε κιάλλες αξιόλογες φυλές error,K6,GREEN,VM,BF_K,T.T.O,UN που για διάφορους λόγους δε μπόρεσαν να διακριθούν περισσότερο άλλοτε απο ατυχία ,συγκυρίες,τύχη,διπλωματία και άλλωτε διαφωνίες και προβλήματα μεταξύ τους τους οδήγησαν σε ήττες η' διάλυση.

λέτε κάποιοι οτι λόγω διπλωματίας φτάσαμε ως εδώ, εγώ απλά θα πω οτι ειναι δύναμη να μπορείς να επιλέγεις εσυ πότε και ποιον θα χτυπήσεις .. και όχι να σε επιλέγουν. το οτι δεν μας επέλεξαν πρώτα άλλοι λοιπόν ίσως να είναι και επειδή οι άλλοι θελαν να μας αποφύγουν.
χτυπήθηκαμε με σχεδόν όλες τις φυλές και απο κάθε πολεμο βγαίναμε διπλάσιοι.. αν λοιπόν δεν το αξίζαμε θα είχαμε φυγει πολύ καιρό πριν.
και κάτι που πολλούς ενοχλεί να το ακούνε αλλά δεν με απασχολέι καθόλου. μπήκαμε στον κ6 και είμαστε σταθερά στην 20αδα απο τη 1η μέρα με το όνομα Θ.Ε.Α και κλείνουμε τον κόσμο με το ίδιο όνομα. Δεν συμβιβασήθηκαμε και δεν διαπραγματευτήκαμε το όνομα μας
ποτέ , θα χαναμε η΄ θα κερδίζαμε με αυτό το όνομα.


Θ.Ε.Α και GT υπήρξαν φυλές υπόδειγμα, με σταθερά ανοδική πορεία. επιλογή μας οι λιγοστές στρατολογήσεις, βλέπαμε πάντα μπροστά και δεν στρατολογούσαμε πόντους οπως πολλοί άλλοι. η φυλή μου επαιξε 2 φορές με τη πλάτη στο τοίχο αλλά υπήρχε ενας κορμός 20-25 παικτών που δεν έλεγε να πέσει με τίποτα.
η GT από την άλλη ειναι μια φυλή που εξέλιξε το παιχνίδι, κοινώς στο πόλεμο,στα πλάνα στη παραπλάνηση δεν παίζονταν.. μαζί φτιάξαμε ενα αχτύπητο δίδυμο και πολύ άξια κερδίσαμε το κοσμο.ξέραμε καλύτερα απο τον καθένα πώς να πέρνουμε χωριά και πώς να τα κρατάμε.

τελειώνωντας θα ήθελα να πω για τη SOUTH οτι τους θεωρώ το ίδιο νικητές όσο και εμάς. κατάφεραν κάτι πολύ δύσκολο ,αντεξαν στη πίεση,στη καζουρα πολλες φορές στα όρια του εξευτελισμού και επέστρεψαν απο το -2000 ..

είχε γίνει πρόταση στο κοινό μας φόρουμ να φτιαξουμε μια κοινή φυλή εμεις και south και να κλείσουμε μαζί, αλλά δεν προχώρησε γιατί 4-5 παίχτες της south απείλησαν με διαγραφή. θεώρησαν οτι μόνο η σαουθ αξιζε (ασχετα αν χωρις εμάς ο κοσμος δε θα κλεινε ποτέ) και επειδή ηταν πρώτη θα έπρεπε η νικητρια φυλή να λεγεται south.

στο φόρουμ τους γράψανε και πολλά υποτιμητικά σχολια για μας.. παρολαυτα συνεχίσαμε,
αργότερα παικτης τους πιάστηκε να στέλνει αμυνες σε πρωην παίκτη της ghetto που χτυπουσαμε εμεις(επειδη δεν μας αρεσουν οι ρουφ αποπου κι αν προερχονται δεν δώσαμε χάρη), αδειάζαμε χωριά και την επόμενη μέρα τα βρίσκαμε πάλι γεμάτα και αυτό για πάνω απο ενα μήνα.
δεν με πείραξε τοσο οτι αυτος ο παικτης εμεινε ατιμώρητος απο σαουθ οσο τα σχόλια παικτων της σαουθ για ακόμη μια φορά στο κοινό μας φορουμ (αντι για συγγνωμη λάθος ακουσαμε "βαράτε ανενεργούς, περνετε βάρβαρα")

οταν στη σαουθ βαρβαρεψαν 3-4 λογ/σμοί, υπολογίσαμε, ανεβάσαμε κτίρια, νομπλάραμε μικρους λογ/μους και όταν ειδαμε οτι περνάμε
μπροστά ζητήσαμε απο τους 5 λογ/σμους της gt που είχαν φύγει πριν 1 μηνα να ξαναεπιστρέψουν. δεν κάναμε κάτι ανέντιμο παιδες .. ανεβασαμε ποντους στα χωρια μας και νομπλαραμε εσωτερικά , ουτε ενισχυσαμε καποιο στοχο σας ουτε στήλαμε προσκληση στο τρελοπαναθα κατι που κάνατε εσεις.
να μην ξεχνάτε οτι εμεις πρωτειναμε 1 φυλή και εσεις τα θέλατε ΟΛΑ δικά σας.. οποτε προσπαθήστε να τα δίτε τα πράγμα καποιοι και απο την άλλη πλευρά .. το επιχειρημα καποιων ηταν ειμαστε μπροστα οποτε βγαινουμε πρωτοι, ε τοτε αυτό μπορουμε να πουμε και εμεις τώρα..
επίσης μην ξεχνάτε οτι επιλογή μας ηταν να μπουμε στο πλευρο σας με γκετο..

όσο στενοχωριέμαι για καποια παιδια που ισως να στενοχωρήσαμε οπως το σικαμπαλα,τιανα,πεπο που αξιζαν τη νίκη και με το παραπάνω αλλο τόσο χαίρομαι που καποιοι στη σαουθ πήραν το μάθημα τους.. "γελάει λοιπόν καλύτερα οποιος γελάει τελευταίος" .. τα περαστικά μου σε αυτους τους λίγους εγωιστές που τα θέλαν όλα για τη παρτη τους και στέρησαν απο μια ολόκληρη φυλή τη νίκη.


05-08-13, 23:18 #91
helcon Ο χρήστης helcon δεν είναι συνδεδεμένος
Χρήστης

Ημερομηνία Ένταξης
10-12-2009
Δημοσιεύσεις
31
Προκαθορισμένο
κρατα το για τα σαλια απο το γλειψιμο να σας βγαλουμε πρωτους μαζι μας.


http://prntscr.com/2cx88c



δεν κρατάω κακκία σε κανέναν αντίπαλο η΄ σύμμαχο .. το είδα καθαρά σαν παιχνίδι..
ξανατονίζω οτι νικητες του κ6 για μένα ειναι και οι SOUTH..

καλές γιορτές και να μαστε ολοι υγιείς..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser24742

εάν το έβλεπες σαν παιχνίδι δεν θα έγραφες ολόκληρη έκθεση
Ήμουν από τους πρώτους που όταν ο πόλεμος με τη γκεττο είχε τελειώσει πρότεινα να μην κάνουμε τίποτα μεταξύ μας γιατί
δεν υπήρχε λόγος.Λάθος μου.
θα κάναμε έναν ωραίο πόλεμο και μετά θα βλέπαμε ποιος θα νικούσε η όχι.
και θα ήταν και ο ΄κόσμος ακόμα ανοιχτός
και για να λέμε την αλήθεια οι περισσότεροι απο εμάς τα ****παρατήσαμε μετά το το τέλος του πολέμου και πέσανε μερικά δικά μας κοράκια και δικά σας να κάνουν τα δικά τους.
Δεν πειράζει όλα καλά.
αποτέλεσμα? μερικοί παίκτες που πολέμησαν ελάχιστα να ξεπερνούν σε πόντους άλλους που αφιέρωσαν πολλές μα πολλές ώρες.........
οκ όλα καλά καλές γιορτές σε όλους
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Δεν νομιζω κυριε κεραυνε οτι ηταν τυχαια τα πραγματα οπως ηρθαν...μερικες φορες περνουν αυτο που αξιζουν...η soyth δικαια βγηκε δευτερη και καλα το πλασαρεις για να φαινετε στους εξω..ηταν ενα "γραμμα" απολογιας για το λογο οτι μερικοι ακομα νιωθετε τυψεις και θα συνεχισετε να νιωθετε για το λογο οτι πλεον δεν μπορειτε να το αλλαξετε ...ο καθενας γραφη την ιστορια του..ετσι και η θεα εγραψε της δικη της..βγηκε πρωτη με ατιμο τροπο..ποιος ειναι ο ατιμος??μιλας για τον βολβο που εστελνε αμυνες σε εναν παιχτη (που ηταν αδερφος του και δεν δικαιολογειτε)αλλα βαζεις ολη τη σουτη σαν να εφτεγε γι αυτο..ολοι το ξεραμε δηλαδη και του καναμε πλατες...ο πεπος ποτε δεν επιαξε ατιμα αυτο το παιχνιδι...παρολαυτα αφου μας βαζεις ολους στην ιδια λιστα θα μας πειτε ποιος παιχτης αφου ειμασταν αδερφικες φυλες εκανε αιτημα υποστηριξης για τον βολβο διπλο λογαριασμο??μην βιαστεις και απαντησεις ο σερηνιο γιατι αυτο το μηνυμα που ειχε παρουσιασει ηταν περσινο αλλα μαλλον δεν θελατε να το δειτε...αρα καποιος απο την θεα το εκανε το αιτημα και εφαγε μπαν..ωραια αδερφικη φυλη...οπως επισης για το αιτημα που εγινε στον τρελοπαναθα..ςραια τα ειπες αλλα ξεχασες να ολοκληρωσεις την προταση οτι ενας παιχτης μας εστειλε αιτημα σε παιχτες της γκετο επειδη εσεις μας παιξατε την π..στια διοτι περιμενατε τελευταια μερα να κανετε την ενωση ..εαν την κανατε πιο μπροστα ξερατε οτι θα συνεχιζαμε και μεις να καναμε αναβαθμισεις...αλλα περιμενατε τελευταια στιγμη..γιατι αραγε?τελευταια μερα το αποφασισατε?..και για να ολοκληρωσω την ιστορια οι αιτησεις για την γκετο ακυρωθηκαν ενω θα μπορουσαμε να ξερογλυφτουμε να τους παρουμε για να βγουμε πρωτοι...τετοια πρωτια δεν την ηθελα..δεν ξερω αυτη η αποφαση της θεα εαν ηταν συλλογικη αλλα δεν ειδα κανεναν παιχτη της θεα να αντιδραει..εγω προσωπικα ειχα ενημερωσει οτι εαν εμπαινε η γκετο σε μας θα βγω εγω ο ιδιος απο την φυλη και παλι θα χαναμε την πρωτια..βλεπεις απο το κοσμο 6 λιγοι εμπαιξαν αντρικια...δεν θελουμε κανενος τον οικτο οτι και καλα βγηκαμε πρωτοι...παλι καλα που τα στατιστικα υπαρχουν ακομα...για δειτε οσοι θελετε τα στατιστικα ποσα χωρια της γκετο πηρε η θεα και ποσα η σουτη..η σουτη πολεμουσε μονο της ενω η θεα με τα βαρβαρα...αντε καλα χριστουγεννα
 

DeletedUser

καλά ρε. ακόμα με αυτό ασχολείστε? Παιχνίδι είναι και λογικό είναι όλοι να θέλουν να κερδίσουν. δεν νομίζω η ΘΕΑ να μπήκε στον πόλεμο με την λογική να νικήσουμε την γκέτο αλλά μόνο αν η Σαουθ τελείωνε πρώτη. αν το ξέραμε αυτό μπορεί να ήταν και διαφορετική η απόφαση μας για αυτό τον πόλεμο. και αφήστε το παραμύθι ότι η σαουθ νικούσε και μόνη της. πριν μπει η ΘΕΑ στον πόλεμο κάθε εβδομάδα έβλεπα μηνύματα για επιτηρήσεις και άμυνες για παίκτες σας και το ξέρεις πολύ καλά Πέπο. το καλοκαιρι πριν ξεκινήσει ο πόλεμος με την Γκέτο ζητήσατε άτομα απο ΘΕΑ να παίξουν μόνιμες επιτηρήσεις σας. τόσο ενεργοί είσαστε. μην πω για το μήνυμα του Σερίνιο που έλεγε οτι αν μπαίναμε εναντίον σας στον πόλεμο μαζί με την γκέτο θα πατούσε διαγραφή και αν θέλει ας βγει εδώ να το διαψεύσει.

Ο κόσμος έκλεισε χάρη στην ΘΕΑ και πείτε και ευχαριστώ γιατι σε αντίθετη περίπτωση θα ήταν τώρα εδώ ο Φουσέκας ως νικητής ή δεύτερος και εσείς με ένα χωριό 130 πόντων και αν θέλεις κάπου να ρίξεις το φταίξιμο βρες στο σκαιπ τους Χέλκον και ΣΙΑ και κράξε τους αφού δεν μπόρεσες να το κάνεις όταν αρνήθηκαν την ένωση. ποιος ο Χελκον που σε όλο τον πόλεμο δεν ηξερε τι θα πει εχθρικό χωριό και μόλις διαλύθηκε η Γκέτο θυμήθηκε ότι έχει αρίστους και νομίσματα για να νομπλάρει. ας τελειώσει επιτέλους όλη αυτη η κοροϊδία. για το μόνο πράγμα που λυπάμαι είναι ότι στην τελική την πλήρωσαν παιδιά που δεν έφταιγαν σε τίποτα. χατζή, δίκαιος, δαβουκ, τζον καν, σερινιο, power-aaa, σικαβαλα και αρκετοί ακόμα που άξιζαν την πρωτιά

Αλλά όπως λέει και ο φευγάτος "ΠΟΝΑΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΕΛΙΚΑ"

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser24742

ξερετε κατι? ο καθενας ξέρει την ιστορία όπως νομίζει η τον συμφέρει
τώρα απο εκεί και πέρα ο καθένας λέει τα δικά του
και που ξέρετε εσείς ποιοι πραγματικά πολεμούσαν?
ποια απόφαση μπορούσατε να πάρετε να πηγαίνατε με την γκέττο?
δεν μου λέει τίποτα αυτό συνηθισμένοι ήμασταν......
μας κάνατε την χάρη?
τέλος πάντων δεν φταίτε εσείς εμείς φταίμε διότι μόλις τελείωσε ο πόλεμος με την γκέτο δεν καθήσαμε σοβαρά αυτοί που έπρεπε να μιλήσουμε μεταξύ μας
οπότε καλά μας κάνατε

όσο για τον helkon φίλε επίτρεψε μου να ξέρω καλύτερα ποιοι πολέμησαν και ποιοι όχι
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Γιωργο μαλον εσυ δε θες να καταλαβεις....το τι πετυχε η σαουθ το ξερετε και το αναγνωρισαμε ολοι μας...το τι πετυχε η θεα στο κ6 μαλον δεν το αναγνωριζει κανεις.και οσο κι αν ελεγες καποτε οτι ειμαστε ξηγημενοι ,καλοι παικτες με οργανοση κτλ κτλ,απο οτι φαινεται μας κοροιδευες γιατι τωρα μας φανερωνεις ως τη πιο "πουστικη" φυλη του κ6!!!
το πως αντιδρασε η ΦΥΛΗ ΣΟΥ μεσα απο 3-4 παικτες της(γιατι οι αλλοι δε φταινε σε τιποτα) μπορεις να το δεις απο το θεμα που ανοιχτικε στο κοινο μας φορουμ,στο αρχειο σας ηταν αλλωστε,εσυ το διεγραψες..εμεις ουτε σας ριξαμε,ουτε σας απαξιωσαμε σα φυλη,καμια στιγμη!
αφησατε λοιπον αυτους τους παικτες να μας προκαλουν ανοικτα και στο φορουμ αλλα και σε ονομασιες χωριων και αλλα διαφορα..
ή επρεπε να παρετε εσεις μια αποφαση(οποια κι αν ηταν αυτη,εσεις θα τα ζυγιζατε και θα κρινατε ποια ηταν η σωστη) ή επρεπε να παρουμε εμεις...η 3η περιπτωση θα ηταν να κανουμε τους ****υς και να προσποιουμαστε οτι δε βλεπουμε αυτα που γραφαν τα παλικαρια...ε λοιπον αφου δε πηρατε εσεις την αποφαση(οντας οι περισσοτεροι οριμοι στη σκεψη) και αφησατε να επαναλαμβανεται το γεγονος,τη πηραμε εμεις για να δειξουμε σε αυτους τους συγκεκριμενους 3-4 οτι μερικες φορες πρεπει να σκεφτεσαι με το πανω κεφαλι!

ακομη μια φορα χεστηκαμε για τη πρωτια και για τους 200 ποντους.σας τους στελνουμε μαλιστα αν θελετε μιας και θα παιξεται παντελονατα στον 27!

για μια ακομη φορα να πω 2 πραγματα.1ον οτι αναγνωριζουμε το ρολο που επαιξε η σαουθ στο κοσμο και στο πολεμο με γκεττο ειδικοτερα και 2ον οτι λυπαμαι για τους πραγματικους συμπαικτες μας στη σαουθ.τιποτα αλλο..

καλες γιορτες με υγεια παιδες..



(και μιας και εκανε επεξεργασια ο απο πανω και το ειδα τωρα να προσθεσω κατι ακομη...)

ε ναι!μαλον εσεις θα φταιτε γιατι δεν ησασταν ενωμενοι αρκετα..εφοσων δε μιλουσατε αυτοι που επρεπε..μαλον ο γιωργος,ο γιαννης και τα αλλα παιδια που μιλουσαμε εμεις δεν ηταν οι αρμοδιοι επι των θεματων της φυλης σας..αν καταλαβα καλα..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Μαλλον σας βολεψε αυτο το παραμυθι για το λογο το βρισκετε σαν δικαιολογια..το αλλο το παραμυθι που το ελεγε το μεγαλυτερο ποσοστο της σουτη δεν το ακουω οτι με την βοηθεια σας καθαρισαμε τη γκετο..ετσι ειναι οποιος εχει τυψεις ψαχνει να δικαιολογησει τον εαυτο του...η σουτη εαν δεις και τα στατιστικα της αλλα μπορει να σε ενημερωση ο αρχηγουλης σου κεραυνος οτι ειχε ξεκινησει την ανακαψη πριν μπειτε στο πολεμο..με την βοηθεια σας καθαριστηκε πιο γρηγορα η μπουγαδα...οπως να σου απαντησω εαν δεν το γνωριζεις, οτι το εκτιμησαμε παρα πολυ για τις βοηθειες και τις επιτιρισεις και γι αυτο το λογο σας βοηθησαμε τοσο πολυ και μεις με τον ιδιο τροπο (τα οποια και αυτα μπορει να στα απαντησει ο κ.κεραυνος που λεω πιο πανω)...τωρα εαν με ρωτουσες εαν ηθελα να ειναι πρωτος ο φουσεκας θα το προτιμουσα και ξερεις γιατι?γιατι σημαινε οτι θα εχανα..ενω τωρα ενω εφαγα ολη την τσαπου εγω...κερδισα και φαινετε οτι βγηκα δευτερος..ας βρεθει ενας απο την θεα που εκατσε πιο πολλες ωρες απο μενα πανω στο λαπτοπ,να εστειλε πιο πολλες αμυνες ειτε στη φυλη μου ειτε στην θεα,να εβγαλε πλανα ειτε για την φυλη μου ειτε για την θεα,να πηρε τοσες επιτιρισεις και απο την φυλη μου και απο την θεα και γενικα στο πολεμο που κυρηξαμε στη γκετο να τα εκανε ολα αυτα περισσοτερο απο μενα.μεχρι τελευταια μερα επερνα χωρια απο γκετο ενω εσεις κυνηγουσατε τα βαρβαρα...γι αυτο το λογο ειμαι πικραμενος..σας καναμε τσαμπα μαγκες..φαγαμε την τσαπου τοσο καιρο για να μας κλεψετε τη δοξα τη τελευταια στιγμη..εαν εισασταν τοσο *****..τοι να μας κανατε πολεμο και οχι να μας το παιξετε καλοι μεχρι τη τελευταια μερα..δεν ειδα ουτε εναν απο θεα να εχει τα αρχ..δια να αντιδραση οτι ηταν αδικο αυτο που κανατε..και οταν πηρατε την αποφαση δεν επρεπε να σκεφτειτε μονο τον χελκον και τον φευγατο που σας κοροιδευαν(και τα παιδια ειχαν την αποψη τους μεχρι τελους) αλλα και εμας που σας στηριξαμε και τρεχαμε και για σας ...θα μπορουσαμε να κατσουμε να ξερογλυφομασταν και μεις στην γκετο να μπει ο τρελοπαναθας σε μας τελευταια μερα να παρουμε τη πρωτη θεση ξανα αλλα εγω ο ιδιος ακυρωσα την προσκληση (και αυτο μπορει να το μαθει ο αρχηγουλης σου)...εχτισα τοσα χρονια ενα ονομα στο φυλετικο κοσμο δεν θα το χαλαγα μεσα σε μια μερα..εσεις το ειχατε σχεδιαση απο πιο μπροστα γιατι απ οτι φανηκε δεν εισασταν και η πιο ντομπρα φυλη...και αντε γι αυτους που σταματησαν εντελως δεν τουσ νοιαζει..γι αυτους που θα συνεχισουν η γι αυτους που πλεον δεν μπορουν ουτε να μας κοιταξουν στα ματια εμεινε η ρετσινια...καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα λενε...

[jor]
+10 πόντοι για απαράδεκτη συμπεριφορά

Παρακαλούμε να συμπεριφέρεστε με σεβασμό και με ευγένεια στους άλλους
By Jorgen
[/jor]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

γιωργο το ποσο παιξατε και το ποσο παιξαμε ο καθενας μας το ξερει...τωρα απο εκει και περα να σε ρωτησω..αφου μας κανατε τσαμπα μαγκες και αφου ημασταν οντως βαρβαροφαγοι,προς τι η προταση να μπουμε μαζι σας στο πολεμο με γκετο?τι σας χρησιμευε μια φυλη που περνει μονο βαρβαρα?
παντησε και σε αυτο...μας λες οτι επρεπε να σκεφτουμε ολους εσας τους υπολοιπους που ειχατε διαφορετικη αποψη απο τους 4-5..αφου ησασταν τοσοι πολοι γιατι τελικα δε πηρατε την αποφαση να προχωρησουμε,σε αυτο που συμφωνουσατε μεχρι εκεινη τη στιγμη κι εσεις,σωστο???την ενωση εννοω!
εμεις επρεπε να σκεφτουμε εσας αλλα εσεις δε σκεφτωσασταν εμας που συνεχισαν να γραφουν οι δικοι σας στα προφιλ τους *****ιες και στις ονομασιες των χωριων τους,δε θα επρεπε να το κανετε??

τεσπα,επειδη σιγουρα δε προκειται να καταληξουμε καπου να σε ενημερωσω απλα και να εισαι σιγουρος οτι δεν απολογουμαστε για τιποτα.και να εισαι επισης σιγουρος πως η ΘΕΑ παντα επερνε αποφασεις στο συνολο της.ΠΑΝΤΑ!θα επρεπε να το ξερεις..ετσι εγινε και τωρα,γι αυτον ακριβως το λογο ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!
 

DeletedUser

Μαλλον δεν εγινα συγκεκριμενος και εχεις δικιο να απαντας ετσι..μιλουσα για την θεα μετα την ουσιαστικη διαλυση της γκετο οτι συγκεντρωθηκε στα βαρβαρα ενω η σουτη ακομα παλευε για την εξαφανιση της γκετο...αναμεσα στις 2 φυλες οντως η γκετο ηταν αυτο που φαινοταν ενω η θεα ηταν διπροσωπη,την ενδιεφερε τελικα μονο η θεα και κανενας αλλος..και πριν ξεκινησει ο πολεμος δεν ειχαμε αποφασισει να κανουμε ενωση..στα τελιωματα το συζητησαμε και σας ειπαμε την γνωμη μας...θα μπορουσατε να κανετε την ενωση πιο μπροστα ..μπορει να μην δεχομασταν να κλειση ο κοσμος και να καναμε πολεμο..γιατι την κανατε την τελευταια μερα την ενωση μου λες?απλα δεν θελατε να ειχαμε χρονο..αυτο ξερεις τι σημαινει??οτι σκεφτοσασταν πονηρα...σας πειραζαν τοσο πολυ αυτα που εγραφαν οι 2-3 δικοι μας και δεν αντεξατε αλλο και ξαφνικα την τελευταια μερα συζητησατε για ενωση ε?και με πειραξε ακομα που μερικοι ειχατε το θρασος να με ρωτησετε γιατι σας εβγαλα και απο φιλους..με μια λιανα,με ενα κεραυνο.. που ειχαμε φαει ωρες και ξενυχτια να με πουλανε εμενα ετσι?ε οχι δεν το δεχομαι...ναι ρε δευτερος αλλα οχι πο..στης...

και κατι ακομα..επειδη μπορω να βλεπω μονο τα δικα μου τα στατιστικα ας μας πει ενας παιχτης της γκετο ποσα χωρια πηρε το δεκεμβριο για παραδειγμα που στην ουσια ειχε τελιωσει το παιχνιδι απο γκετο και ποσα βαρβαρα?

πεπος
δεκεμβριος
123 χωρια απο γκετο
22 βαρβαρα

νοεμβριος
315 χωρια απο γκετο
0 βαρβαρα

οκτωμβριος
27 χωρια απο γκετο
0 βαρβαρα

σεπτεμβριος
115 χωρια απο γκετο
5 βαρβαρα

ας μας δειξη και ενας απο τη γκετο στατιστικα απο το τελευταιο καιρο?/εκτος εαν θελεις μπορω να παω και πιο πισω
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser15598

πέπο μιλάς για παντελονια και τιμή λες και βρίσκεσαι σε πραγματικό πόλεμο.. χαλάρωσε λιγο ,
δλδ οταν εισουν στη κ6 και χτυπησες νυχτα την UN δεν εισουν παντελονάτος? αυτά γινονται σε ενα πολεμικό παιχνίδι.. και στα πλαισια του παιχνιδιου ήταν εξυπνο να ερθουν οι 5 παικτες 1 μερα πριν το κλείσιμο για να μην εχετε χρόνο να αντιδράσετε.5 παικτες δικοι μας ηταν που ειχαν βγει για λιγο απο τη φυλή ,δεν ηρθαν απο τη γκετο η' απο εσας για να το πεις ανεντιμο..
μας προκαλέσατε πάρα πολλές φορές , μας πικάρατε και τονίζατε στο φορουμ ,στα προφιλ σας και σε ονομασίες χωριών οτι ειμαστε δεύτεροι και εσεις πρωτοι ε μη ζητάτε τα ρέστα που πεισμώσαμε και πατησαμε γκάζι!!

το προαπαιτούμενο για να κλεισει ο κοσμος ηταν να εχει μια φυλη περιπου το 75% των χωριών η' οι πρωτες 2 φυλές μαζί αρκει να ηταν συμμαχες..
παρα την αρνηση σας να ενωθούμε σε 1 φυλή ωστε να μην υπαρχουν πρωτοι-δευτεροι.. ειδες να διαλύουμε τη συμμαχία?

"Μαλλον δεν εγινα συγκεκριμενος και εχεις δικιο να απαντας ετσι..μιλουσα για την θεα μετα την ουσιαστικη διαλυση της γκετο οτι συγκεντρωθηκε στα βαρβαρα ενω η σουτη ακομα παλευε για την εξαφανιση της γκετο..."

τα πρώτα βαρβαρα στο χαρτη εμφανίστηκαν καπου τον ιουνιο.. πιο μπροστά δεν ειχε πατησει κανεις διαγραφή απο γκετο..τουλαχιστον οχι κοντα μας.
απο τον ιουνιο μεχρι το κλεισιμο πήραμε περισσότερα χωρια απο γκετο εμείς.
αυτά που λες για βάρβαρα ειναι μια καραμέλα που ξεκινησε απο ανενημέρωτους παικτες σας που δεν ξέρουν να διαβάζουν στατς .. , αλλά δεν πειράζει δεν εχει καθόλου σημασία ποιος πήρε περισσοτερα-λιγότερα.

μεγάλη σημασια εχει οτι αν δεν μπαιναμε εμεις η γκετο δεν θα έπεφτε ποτέ .
έπρεπε η' οχι να μας προτείνετε μια μέση λύση? εστω ρε φίλε να μας μιλήσετε, να μας πειτε οτι θα θελατε παρα πολύ να τερματισουμε μαζι αλλά υπάρχουν αντιρήσεις απο κάποιους παικτες σας.. δεν το κανατε .. το κανατε γαργάρα.. οπότε κι μεις οταν βρήκαμε την ευκαιρία σας προσπεράσαμε.

ηταν εντιμο να θέλετε τη πρωτιά μόνο εσείς , αλλά ανέντιμο που εμεις σας περάσαμε?

το μπαν στο volvo ναι οφέιλετε σε μας.. βρήκαμε αμυνες του να πάνε σε παίχτη της ghetto και καναμε καταγγελία για διπλό λογ/σμό.
(1 μηνα κόκκινες τρώγαμε)
αν ηταν αδερφια και έπαιζε ο καθενας το δικο του λογ/σμό δεν θα τιμωρούνταν .. και εδώ εχουμε αδικο δλδ?
ειχα ενημερώσει το γιαννη και του ειχα πει οτι θα κάναμε καταγγελία για 2πλο λογ/σμο αν συνέχιζαμε να βρίσκουμε
γεμάτα χωριά,

και δεν κατηγορώ ολη τη σαουθ για τις αμυνες, κατηγορώ το γεγονός οτι πολλοι στη σαουθ βρηκαν για αλλη μια φορα αφορμή να βγάλουν ολα τους τα κομπλεξ μαζι μας και που προσπαθησαν να βγουν απο πανω,


θα ταν κακκό δλδ να εγραφε ΘΕΑ-SOUTH και σαν ετικέτα S+Θ ως νικητές?
 

DeletedUser24742

αυτή η κουβέντα δεν καταλήγει πουθενά..........
το ότι η γκέτο άρχισε να χάνει πριν μπει η θεα είναι δεδομένο
δεύτερο δεδομένο αφου μπήκε η θέα ο πόλεμος τελειωσε πιο νωρίς
και τρίτο δεδομένο
(εδω κατηγορώ και τον ευατό μου) μετα το τέλος της γκέττο δεν καθησαμε να μιλήσουμε μαζι αυτοί που επρεπε στο σκάιπ να βρούμε μια λύση και μετα έγινε ότι έγινε
 

DeletedUser14669

Τελικά ότι και να γίνει ο Έλληνας δεν αλλάζει μυαλά ποτέ.
Δώστου ηγεσία και διευθυντιλίκι και πάρτου και τα σώβρακα.
Όλα για τη δόξα και το θεαθήναι.
Μια ζωή σε διχασμό και αλληλοεξόντωση.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά του κόσμου για τη συμμετοχή τους αυτά τα 5 σχεδόν χρόνια ζωής του 6.

Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί τελείωσα το παιχνίδι έτσι ακριβώς όπως το άρχισα.

Εύχομαι σε όλους σας να βρείτε και εσείς τη δική σας Ιθάκη.

Να έχετε όλοι υγεία και τα χρόνια σας να είναι πρώτα ΚΑΛΑ και μετά ΠΟΛΛΑ.
 

DeletedUser18940

αυτή η κουβέντα δεν καταλήγει πουθενά..........
το ότι η γκέτο άρχισε να χάνει πριν μπει η θεα είναι δεδομένο
δεύτερο δεδομένο αφου μπήκε η θέα ο πόλεμος τελειωσε πιο νωρίς
και τρίτο δεδομένο
(εδω κατηγορώ και τον ευατό μου) μετα το τέλος της γκέττο δεν καθησαμε να μιλήσουμε μαζι αυτοί που επρεπε στο σκάιπ να βρούμε μια λύση και μετα έγινε ότι έγινε


Μέχρι που μπήκε η ΘΕΑ χάνατε 2500 χωρια και 40-50 την ημέρα :cop:
 
Κορυφή