Φορος τιμης προς Paris991 aka proctor(κατα κόσμον Μίλτος Σχοινάς)

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser2415
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

Καλο ταξιδι φιλε Μιλτο. Ελαφρυ να 'ναι το χωμα που θα σε σκεπαζει.

Half of ΛΟΥΤΣΟΣ
 

DeletedUser27823

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑ!!

Απο τους καλυτερους και πιο καλοψυχους ανθρωπους που γνωρισα ποτε...Δεν θα σε ξεχασω ποτε Μιλταρα μου εκανες πραγματα για μενα που δεν θα τα εκαναν ουτε οι κολλητοι.Θα ζεις παντα στην καρδια και στο μυαλο μου..ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ κουραγιο στην οικογενεια σου.
VpcKZfZ.jpg
 

DeletedUser

Καλο ταξιδι Μιλτο
αν και δεν προλαβα να σε γνωρισω εχω ακουσει τα καλυτερα για εσενα .
 

DeletedUser28220

καλο ταξιδι φιλε μιλτο...να εισαι καλα εκει που βρισκεσαι!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Καταπληκτικός συμπαίκτης είχα το θλιβερό προνόμιο να τον γνωρίσω πρώτα ως αντίπαλο - ζόρι, μεγάλο ζόρι - και μετά ως σύμμαχο - ακόμη μεγαλύτερο ζόρι, για τους άλλους. Καλό σου ταξίδι φίλε, θα μου λείψεις αλλά θα ζεις πάντα σ΄ ένα κομμάτι της καρδιάς μου.
 

DeletedUser29654

Καλά να περνάς εκεί που θα βρήσκεσαι φίλε.
Δέν σε ήξερα και ούτε τα περισσότερα παιδιά της οικογέννειας CxC ξέρω
αλλα έστω και το μισό ήθος απο τους περισσότερους εδω μέσα αν είχες, είμαι σύγουρος οτι διέπρεψες στην προσωπική σου ζώη.
 

DeletedUser27735

καλο ταξιδι φιλε Μίλτο...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser19989

καλο ταξιδι μιλτο θα σε θυμομαστε για παντα φιλε...:'(
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser

Θα είσαι από τους συμπαίχεσ που πάντα θα θυμάμαι και θα εκτιμώ. Πάντα πρόθυμος να βοηθήσεις συμπαίχτη. Πιστεύω ήσουν από τα meli τις CXC που πολύ κόσμος θεωρούν Μέντορας στο παιχνίδι - όπως για εμενα. Ήσουν από τα άτομα που έλεγε > οι CXC φτιάχνει παίχτες - και έδινες το χρόνο σου με καλή διάθεση καθημερινός σε πολλά παιδιά . Μου φέρθηκες και φίλος και μέντορας - θα μείνεις Μίλτο στις καρδιές μας για πάντα. Θα λήψεις πολύ στην ekogenia CXC.... Ότι και να λέμε είναι λίγο....

Καλο ταξίδι Μίλτο.

cxc (k9/k16/k21)
 

DeletedUser

Ευχομαι να ειναι απαλο το χωμα που θα τον σκεπαζει...Δεν τον ειχα γνωρισει ποτε μου τον κυριο Μιλτο γιατι ειμαι νεο μελος της φυλης αλλα οταν βλεπω ανθρωπους σοβαρους και μετρημενους να μιλανε τοσο θερμα για αυτον αυτο σημαινει πολλα...
Τελικα οι φυλετικες μαχες δεν ειναι απλα ενα παιχνιδι,ισως και κατι παραπανω για μερικους και αυτη η φυλη που παιζω και λεγεται CxC ειναι και κατι παραπανω απο μια κοινη,απλη φυλη...

Να εχουν υγεια να τον θυμουνται οι ανθρωποι γυρω του που ειχαν την ''τυχη'' να τον γνωρισουν..

Σταυρος
 

DeletedUser

τι να πω, καλο ταξιδι
σημερα ζεις αυριο δεν ζεις....:bd: :rip:
 

DeletedUser

Δεν σε γνώρισα Φίλε Μίλτο.Όταν όμως διαβείς τον Αχέροντα ρε φίλε, κράτα και για μας μια καλή θέση εκεί που θα πας.
Καλό ταξίδι
 

DeletedUser28884

καλο ταξιδι ελαφρυ το χωμα που θα σε σκεπασει
 

DeletedUser26094

Τον γνώρισα στον 16, με μεγάλη ειλικρίνεια μου έχουν μείνει μόνο 2 πράγματα από αυτόν τον άνθρωπο, χαβαλετζής και λαϊκός άνθρωπος! Θυμάμαι σαν και τώρα χωρίς να τον γνωρίζω ιδιαίτερα όταν μιλούσα με 2 παιδιά από την ηγεσία της φυλής και τους ρωτούσα γιατί σταματάει ο Μίλτος και αισθανόμουν απώλεια για την φυλή όχι τοσο για τον παίκτη αλλά για την προσωπικότητα που έβγαζε στο σκάιπ!

Η μόνη ευχή που μπορώ να δώσω είναι καλή δύναμη στους ανθρώπους που τον έζησαν καλύτερα, που τον αγαπούσαν να μάθουν να ζουν τώρα και χωρίς αυτόν!
 
Κορυφή