Το κάστρο οχυρού επιστρέφει!

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

Επιστροφή στο κάστρο και επίθεση για μετάλλια!

Η Επίθεση στο Κάστρο επιστρέφει!

Αγαπητοί παίκτες,
Το Κάστρο επέστρεψε!

Παρόλο που λεηλατήσατε πολλά οχυρά την προηγούμενη φορά, οι ενοχλητικοί γείτονες αποφάσισαν να χτίσουν τα κάστρα τους για άλλη μια φορά!
Ήρθε η ώρα να στείλετε για άλλη μια φορά τους μισθοφόρους σας,για να τους δείξετε ότι οι αμυντικές τους ικανότητες θέλουν κι άλλη βελτίωση, και να μαζέψετε πολύτιμα μετάλλια για νέα βραβεία! Αυτή τη φορά, η φυλή σας μπορεί να έχει όφελος από τις μάχες.

CAlogo.png
Έναρξη του event: 24.11.15

Λήξη του event: 08.12.15


To event θα είναι ενεργό σε όλους τους κόσμους όπως επίσης και τον casual.

Συμμετέχοντας στην Επίθεση

Το κάστρο και ο πολιορκούμενος στρατός θα εμφανιστούν στην οθόνη του event όταν το event ξεκινήσει.
Μπορείς να συμμετέχεις στο event μέσω της επισκόπησης του χωριού ή στο εικονίδιό του φλεγόμενου κάστρου στην πάνω-αριστερή γωνία της οθόνης.

CAicon.PNG

Θα μπορείς έπειτα να δεις το χάρτη του event με διαφορετικά τμήματα διαθέσιμα για να ενισχύσεις τους μισθοφόρους.

CAmapnew.PNG

Ενίσχυση

Η Επίθεση περιέχει 3 κατηγορίες:

-Επίθεση: όταν η μπάρα προόδου θα γεμίσει, θα προστίθεται ζημία από 1 έως 5 (+bonus βομβαρδισμού) στο κάστρο.
-Ναυτική Υποστήριξη: όταν η μπάρα προόδου γεμίσει, προσθέτει 50% στις μπάρες της Επίθεσης και του Βομβαρδισμού.
-Βομβαρδισμός: όταν η μπάρα προόδου γεμίσει, προσθέτει 1 πόντο ζημιάς στο κάστρο και αυξάνει τη ζημιά που προκαλεί η Επίθεση κατά 3 πόντους

Για να γεμίσουν οι μπάρες προόδου, θα πρέπει να στέλνετε Μισθοφόρους.

CAmercenary.PNG

Οι μισθοφόροι θα χρησιμοποιούνται κι έπειτα θα παίρνετε έναν καινούριο Μισθοφόρο κάθε 30 λεπτά και μπορείτε να έχετε το μέγιστο 16. Οι μισθοφόροι έχουν βελτιωθεί από την προηγούμενη φορά και δεν χρειάζεται χρονικό όριο για να χρησιμοποιήσετε τον επόμενο, που σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν απευθείας σε διαφορετικές περιοχές. Ενισχύοντας κάθε περιοχή προσθέτει 4 πόντους στην μπάρα προόδου της περιοχής.
Τα διαφορετικά τμήματα προϋποθέτουν πλέον διαφορετική ποσότητα μισθοφόρων για ενεργοποίηση, με την Ναυτική Υποστήριξη να έχει την μικρότερη μπάρα προόδου και με την Επίθεση να έχει τη μεγαλύτερη.

Καταστροφή του Κάστρου

Μόλις το Κάστρο φτάσει στους 0 HP καταστρέφεται. Τα Μετάλλια που έχει μοιράζονται σε όσους πήραν μέρος στην επίθεση, και το κάστρο αντικαθίσταται από ένα καινούριο με περισσότερα μετάλλια.

Μετάλλια θα παίρνετε και ανάλογα με την κατάταξη που έχετε σε κάθε μία από τις 3 διαφορετικές κατηγορίες. Όσο περισσότερο συμβάλλετε σε μία κατηγορία, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να πάρετε περισσότερα Μετάλλια!

Όταν ένα κάστρο έχει κάτω από 10 HP, έχετε τη δυνατότητα να επιτεθείτε άμεσα. Θα προκαλέσετε 1 πόντο ζημιας και θα κερδίσετε περισσότερα Μετάλλια.

Βοηθώντας τη Φυλή σας

Αν είσαι μέλος κάποιας φυλής, κάθε μετάλλιο που θα κερδίζεις θα προσμετράται στην γενική πρόοδο της φυλής. Όταν η ποσότητα των μεταλλίων της φυλής φτάσει σε ένα συγκεκριμένο ποσό, τότε θα ενεργοποιείται ένα bonus για ολόκληρη τη φυλή για 48 ώρες!
Μπορείς ακόμα να συμβάλλεις μια φορά τη μέρα απευθείας στο μετρητή. Αυτά τα μετάλλια προστίθενται μόνο στο μετρητή, αλλά όχι γενικά στα μετάλλια σας

CAtribe.PNG

Χρήση των Μεταλλίων σας

Τα μετάλλια που αποκτήσατε με κόπο μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην αγορά του event, όπου μπορούν να ανταλλαχτούν με ενδιαφέροντα αντικείμενα.

CAshop.PNG

Όπως και την προηγούμενη φορά, τα αντικείμενα που ανταλλάσσονται για μετάλλια θα παραμένουν στον κατάλογο και μετά τη λήξη του event. Μπορείτε να κρατήσετε κάποια για μελλοντική χρήση. Μερικά αντικείμενα αφαιρέθηκαν και προστέθηκαν καινούρια σε σχέση με την προηγούμενη φορά!
Τα παρακάτω αντικείμενα είναι διαθέσιμα:

-Αναπτυσσόμενες Καλλιέργειες: Μόνιμα αυξάνουν το μέγιστο πληθυσμό του εκάστοτε χωριού κατά 10%
-Προωθητής Σημαιών : Διπλασιάζει την αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης σημαίας για 48 ώρες. Αν γίνει αλλαγή της σημαίας τελειώνει η ώθηση. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σημαία ικανότητας πληθυσμό. (δεν είναι διαθέσιμο για κόσμους χωρίς σημαίες)
-Συσκευασία πόρων: Προσθέτει το 10% από την χωρητικότητα της αποθήκης σας σε πόρους σε όλα τα χωριά σας.
-Πολεμική Βάση: αυτό το αντικείμενο θα βελτιώσει τους χρόνους στρατολόγησης κατά 25%. Ωστόσο, η παραγωγή σιδήρου, ξύλου και πηλού θα μειωθεί κατά 10%. Διαρκεί 48 ώρες
-Ενίσχυση Αριστοκράτη: αυτό θα αυξήσει την απώλεια εμπιστοσύνης των επιτυχημένων επιθέσεων από αριστοκράτη ανά 5 για 48 ώρες.
-Η Σφραγίδα του κινδύνου: αυτό θα κάνει τις υποστηρίξεις που αποστέλλονται σε συγκεκριμένο χωριό να ταξιδέψουν 30% πιο γρήγορα για 48 ώρες.
-Πολεμικό Σεντούκι: αυτό θα σας χορηγήσει ένα αριθμό νομισμάτων/ πακέτων ίσο με τον αριθμό των χωριών έχετε στην κατοχή σας.
-Επιθετική Ώθηση (2 επίπεδα): Δίνει επιθετική δύναμη στους Τσεκουρομάχους και στο Ελαφρύ Ιππικό, για 24 ώρες.
- Αμυντική Ώθηση (2 επίπεδα): Δίνει αμυντική δύναμη στους Ξιφομάχους και στους Δορατοφόρους για 24 ώρες.
-Bonus Επιδρομής: προσθέτει 25% αύξηση στην ικανότητα λεηλασίας για 48 ώρες

Πληροφορίες σχετικά με το Event:
Θα υπάρχουν αποστολές ενεργητικότητας κατά την διάρκεια του event
Στην κατάταξη της περιοχής θα μπορείτε να δείτε το όνομα του παίκτη πάνω και κάτω από εσάς
Οι παίκτες γενικά χωρίζονται σε ομάδες των 50 (είναι πιθανόν να είναι και λιγότεροι)
Η μεταφορά στον casual δεν θα μεταφέρει κανένα από τα μετάλλια ή τα αντικείμενα που σχετίζονται με το event

Μόλις λήξει το event θα έχετε ακόμα 48 ώρες πρόσβαση στο κατάστημα του event για να χρησιμοποιήσετε τα μετάλλια σας. Μετά από τις 48 ώρες, η πρόσβαση στο event δεν θα είναι εφικτή θα αφαιρεθούν τα μετάλλια και η πρόσβαση στο κατάστημα του event θα διακοπεί. Όλα τα αντικείμενα θα είναι αποθηκευμένα στον κατάλογο σας.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το event στο YouTube


Θέμα συζήτησης
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή