Το Θηρίο του Μαύρου βουνού

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser6091

Το Θηρίο του Μαύρου βουνού


Για όσο καιρό μπορούν να θυμηθούν ο πληθυσμός του κοντινού χωριού από το Caerbannog έχει πληγεί από το μοχθηρό θηρίο που βρίσκετε στην κορυφή του Μαύρου Βουνού by the vicious beast which thrones atop the Black Mountain,του οποίου η σκιά καλύπτει το χωριό εδώ και πολύ καιρό.

Για πολλούς αιώνες το το θηρίο βασανίζει το χωριό, σκοτώνει τα βοοειδή και λεηλατεί τα χωράφια. Αλλά επίσης έχει σιγουρευτεί πως το χωριό θα παραμείνει έρημο.Τα παγωμένα νερά έρχονται από τις πηγές του βουνού κρατώντας τα χωράφια kept the lands γόνιμα και εξασφαλίζοντας πως πάντα θα υπάρχει αρκετό απόθεμα φαγητού για τους χωρικούς για να περάσουν το χειμώνα.Τότε υπήρχαν και τα Κρύσταλλα που μπορούσαν να βρεθούν στις σπηλιές του βουνού. Πόσοι τολμηροί μπορούν να σκαρφαλώσουν στο βουνό από το οποίο πολλοί δεν κατεβαίνουν. Αν και δεν είναι το πιο πολύτιμο εμπόρευμα, η σπανιότητα τους και οι ιστορίες που τις περιβάλλουν, τις καθιστούσαν αρκετά πολύτιμες για να φέρουν στο χωριό μέτρια ευημερία.


Αλλά όσο ο πόλεμος γίνεται πραγματικότητα η απόγνωση έγινε μεγαλύτερη. Τώρα το χωριό δεν θα πρέπει μόνο να συντηρήσει τον πληθυσμό του αλλά και να πληρώσει το μερίδιο του για τα πολεμοφόδια. Όταν σταμάτησε η αποθήκευση των κρυστάλλων, τα ζώα έγιναν πιο αδύνατα και η συντήρηση του θηρίου έγινε δυσκολότερη από παλαιότερα. Με τον καιρό έγινε πιο επιθετικό με το χωριό για να επιβιώσει κάνοντας επιθέσεις στο χωριό και σε καραβάνια στην προσπάθεια του να μπει ή να βγει από το χωριό. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή οι γηραιότεροι του χωριού αποφάσισαν πως το θηρίο δεν είναι πλέον ανεκτό στο χωριό.

Με ότι τους έχει απομείνει στις αποθήκες τους, οι γηραιότεροι στέλνουν ένα κάλεσμα στον πιο τολμηρό πολεμιστή

Σε αυτόν που θα δοκιμάσει να ανέβει το βουνό και να εξοντώσει το θηρίο!

Το Event

Αγαπητά μέλη,
καλώς ήρθατε στο νέο μας event που αποκαλούμε "Το Θηρίο του Μαύρου Βουνού". Σε αυτό το event θα σας ανατεθεί να αναλάβετε μια ηρωική αναμέτρηση και να την οδηγήσετε προς το δρόμο της κορυφής του Μαύρου βουνού για να εξοντώσετε το θηρίο.Τo event θα ξεκινήσει στις 13 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει 14 μέρες.

Έναρξη: 13.09.2017, 3 μμ
Λήξη: 27.09.2017, 3 μμ


Το Ταξίδι ενός ήρωα

Ο ήρωας ξεκινάει στο τέλος του βουνού και μπορεί να επιλέξει ποιο μονοπάτι θα πάρει για να πάει στον κορυφή. Κάθε εικόνα αντιπροσωπεύει και μια αναμέτρηση που ο ήρωας πρέπει να ξεπεράσει. Κάθε δοκιμασία απαιτεί ένα συγκεκριμένο αριθμό αντοχής για να μπορέσει να συνεχίσει. Αν ο ήρωας σας καταφέρει να επικρατήσει σε μια αναμέτρηση, μπορεί να συνεχίσει το ταξίδι του επιλέγοντας μια από τις διπλανές εικόνες. Κάθε δοκιμασία ανταμείβει τον ήρωα με κρύσταλλα που βρίσκει στο δρόμο του.

Τα κρύσταλλα μπορούν να ξοδευτούν στο κατάστημα του event. Ο ήρωας μπορεί επίσης να βρει αντικείμενα του εξοπλισμού του που θα κάνουν την αποστολή του πιο εύκολη. Αν ο ήρωας ανέβει στην κορυφή του βουνού, θα λάβει κρύσταλλα και το βουνό θα ξεκινήσει από την αρχή. Ο ήρωας θα ξεκινάει σε νέο βουνό, πιο δύσκολες αποστολές αλλά θα μπορεί να κρατήσει τον εξοπλισμό της παλιάς αποστολής.

Ο σοφός ήρωας θα πρέπει να αποφασίσει αν θα πάει ευθεία στο βουνό, ανεβαίνοντας πιο γρήγορα και παίρνοντας πιο γρήγορα κρύσταλλα ή αν θα πάει περιμετρικά ώστε να βρει καλύτερο εξοπλισμό.

botbm_challenge01_125px.png
botbm_challenge02_125px.png
botbm_challenge03_125px.png
botbm_challenge04_125px.png


Ισχυρός Εξοπλισμός

Ο εξοπλισμός για τους λιγότερος τυχερούς μπορεί να βρεθεί σε ολόκληρο το βουνό. Σε κάθε βουνό μπορούν να βρεθούν όλα τα κομμάτια του εξοπλισμού. Είναι έξι κομμάτια εξοπλισμού: ξίφος, κράνος, πανοπλία, γάντι, ζώνη και μπότες. Κάθε ένα από αυτά μπορούν να βρεθούν σε 4 επίπεδα σπανιότητας. Αυτά ορίζονται από τα χρώματα πράσινο, μπλε, κόκκινο και μωβ ανάλογα από το επίπεδο τους. Εξοπλισμός μεγαλύτερου επιπέδου μπορεί να βρεθεί μόνο αν ο ήρωας έχει ολοκληρώσει μια προηγούμενη βαθμίδα.

Έχοντας σπανιότερο εξοπλισμό θα κάνει τις συναντήσεις πιο εύκολες αλλά βρίσκοντας όλα τα κομμάτια του εξοπλισμού θα πάρει περισσότερο χρόνο. Ο αριθμός κάτω από τον εξοπλισμό δείχνει το bonus που θα έχει ο ήρωας στην επόμενη συνάντηση του. Αν και ο ήρωας μπορεί να παλεύει σε πολλές συναντήσεις ταυτόχρονα, το bonus μπορεί να εφαρμοστεί μόνο όταν μια νέα συνάντηση ξεκινάει.

botbm_helmet_blue.png
botbm_chest_red.png
botbm_gauntlet_green.png
botbm_sword_purple.png
botbm_belt_red.png
botbm_boots_blue.png


Θαυμάσια Κρύσταλλα

Τα κρύσταλλα που βρίσκει ο ήρωας μπορούν να ξοδευτούν στο κατάστημα του event για δυνατά αντικείμενα για να σας βοηθήσουν στις μάχες που έρχονται. Τα αντικείμενα θα παραμείνουν στην κατοχή σου και μετά τη λήξη του event. Μόλις το event λήξει θα έχεις 24 ώρες να μπεις στο κατάστημα και να ξοδέψεις τα κρύσταλλα σου. Μετά από αυτό η οθόνη του event θα κλείσει όπως και το κατάστημα και τα κρύσταλλα θα εξαφανιστούν. Παρακαλούμε σημειώστε πως σε περίπτωση μεταφοράς σας στον απλό κόσμο, τα κρύσταλλα σας, δεν θα μεταφερθούν!


botbm_mountain_400x100.png

Τώρα πήγαινε και νίκησε το θηρίο

Περιμένουμε να ακούσουμε την άποψη σας σε αυτό το θέμα

Ομάδα διαχείρισης Φυλετικών Μαχών​
 
Κορυφή