Τοποθέτηση της Triquetra

DeletedUser35122

Ετοιμάστε τα μπρατσάκια σας γιατί το καράβι των ονείρων σας θα βουλιάξει σύντομα. Π@@@@ ΞΎΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΕΛΑΤΕΣ!

10 πόντοι για 4. Προκλητικό Περιεχόμενο από aigokairos
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser20038

TI ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΙΨΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!!!!!!

ΣΚΙΒΩ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΙΠΑΕΙ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ
 

DeletedUser35457

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ
PVNG και DIFA μπορει να εχετε καποια παιχτακια αλλα σαν συνολο ειστε 0 και αυτο ειναι αποτελεσμα των διοικησεων σας που κοιτανε μονο να μεγαλωσουν τους λογαριασμους τους και να κλεισουν το κοσμο με αγκαλιτσες!! Μέλος της διοίκησης της PX ειχε πει σε κολ "αν δεν μπορεσουμε να σας νικησουμε θα στρατολογησουμε παιχτες σας και θα διαλυθειτε"...
Εχετε στειλει πμ σε καθε παιχτη της TRQ απο την αρχη του κοσμου για να τον στρατολογησετε.. Η TRQ ομως προερχεται απο δυο premade φυλες(ΝΟΜ,ΔΚ-UN) που χτυπιοντουσαν απο την πρωτη βδομαδα του κοσμου μεταξυ τους και φτιαχνανε στατιστικα και ιστορια ενω εσυ παιζατε ξυλο με ανενεργους,βαρβαρα και εσωτερικα.. Αναπολω κατι ωραιες εποχες που η θρυλικη PX αποτελουνταν απο 4 ακαδημιες και εκανε ενωση με την μονη φυλη που υπηρχε στην ηπειρο της την VNG.. Ετσι εκλεισε την ηπειρο της και συνεχισε καθολη τη διαρκεια του κοσμου να στρατολογει καινουργιους παιχτες και να κανει μαμ τους παλιους... Ολως τυχαιως 4-5 λογαριασμοι της ηγεσιας περνουν τα εσωτερικα ενω όλα τα υπολοιπα μελη κλεινουν το στομα τους και προσευχονται να μην πανε εσωτερικο και πιστευουν οτι κανοντας τουμπεκι θα κλεισουν κοσμο.. Συνεχιστε να εθελοτυφλειτε και να γινεστε ειλωτες μερικοι οσο αλλοι πατανε πανω σας και φτιαχνουν λογαριασμους.. H DIFA απο την αλλη φροντισε να στηνει διπλωματικα παιχνιδια με κλειστα τα φωτα διοτι φοβοταν τους ΔΚ και να νομπλαρει βαρβαρα και να περνει πατηματα στο σταυρο υποσχομενη κλεισιμο κοσμου σε οποιον πουλαγε τη φυλη του και πηγαινε κοντρα στη κακια τη ΣΟΛ..(παρεπιμπτωντος εγω δεν βλεπω ουτε λογαριασμους της ΣΟΛ ουτε φυλη που να λεγεται ΣΟΛ στον κ48 αλλα μαλλον αυτο ειναι περιττο,ευκολοτερο να μπαινουν ταμπελες και να δημιουργουνται εχθρες για να διατηρηθει η συνοχη καποιων)...
Το διπτυχο PX-DIFA λοιπον ενω εκανε αγκαλιτσες(κοβανε αριστους,στηνοντουσαν στο μετωπο,περνανε πατηματα,στακαρανε μπροστα κτλ) βρεθηκε λοιπον να πολεμαει με TRQ μια ανανεωμενη φυλη που προεκυψε απο ενωση δυο εχθρικων φυλων τοτε,που στηθηκε μεσα σε 3 μερες χωρις ομοιογενια,χωρις προετοιμασια,χωρις στησιμο,χωρις στρατο και αποφασισε να ενισχυσει τις πιθανοτητες της προσθετωντας και τους WWS στην υπερσυμμαχια..

ΣΗΜΕΡΑ
Η TRQ ελεγχει 2 ηπειρους τρεχοντας μονο 3 πλανα(στο 1ο εξαφανισε τους WWS απο το χαρτη μια φυλη 4η στη καταταξη που ηλεγχε 250 χωρια στην κ44,το 2ο εστειλε σχεδον πυξιδα τον αρχιπροδοτη και κανιβαλιστη LORD LEON με το μεγαλο στομα που στα κολς εβγαζε γλωσσα και με το που ετρεξε πλανο πανω του εκλεισε το pc περνωντας αλλα 15 χωρια συνολο και στο 3ο γυρισε το κοσμο στελνοντας πυξιδα ολοκληρο παιχτη 20αδας στην καταταξη και νομπλαροντας συνολικα γυρω στα 20-25 χωρια)
250+15+25=290 συν πυξιδα σε spyridisnikos και αλλα αγγελουδια που πιστεψανε οτι πηγαινοντας με τον ογκο και το μεγεθος θα μεινουν στην ιστορια(κοτερακιας,Υπολιτος-ταραχη,φραππεδιας-ΦΤΕΡΟΤΟΣ....)
Εσεις με 5-6 πλανα καταφερατε να παρετε λιγοτερα απο 10 χωρια συνολικα και συνεχιζετε να νομιζετε οτι κερδιζετε και οτι ολα ειναι καλα.. Σας φτυνουν και νομιζετε οτι βρεχει αλλα ετσι ειναι αυτα μια κλικα απο την καθε φυλη προχωραει ενω τα απλα μελη ειναι ολοι αναλωσιμοι..
Εδω εχουμε στρατηγικο σχεδιασμο,εμπειρη ηγεσια και ενεργους παιχτες ολων των επιπεδων παιχτικα και ανεβαινουμε καθε μερα πιο ψηλα,σκυβοντας το κεφαλι και κανοντας το παιχνιδι μας κοντρα σε ολους και σε ολα!!
Μεχρι στιγμης μας βγαινει και θα συνεχισει να μας βγαινει εσεις συνεχιστε το δρομο σας και εδω θα ειμαστε στο τελος του κοσμου να δουμε ποιος θα επιβεβαιωθει..

Με εκτιμηση προς ολους και χωρις να θελω να θιξω κανεναν,
ktitor
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Επειδή σε είχαμε επιτήρηση σε όλο τον πόλεμο δώσε και τώρα επιτήρηση για να γράψω εγώ για σένα.

Εγώ σταμάτησα αφού συμφωνήσαμε με τον αρχηγό σου τον Mordaleg, και τον Killertroops για το πως θα κλείσει ο κόσμος και αφού σιγούρεψα ότι θα κλείσει όντος έτσι.
Είμαι ο παίχτης του κ2 με τις περισσότερες onine ώρες, και την μεγαλύτερη ενεργητικότητα.. δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν.

Και πάλι, εδώ μιλάμε για τον κ48.
Εσυ εμενα επιτηρηση? Χαχαχαχαχα μονο που εγω εμεινα για κανενα εξαμηνο μεχρι να βαρεθω και εσυ εφυγες την πρωτη εβδομαδα του πολεμου ,φροντιζοντας να συμμαχησεις με τον εχθρο σου που μας παρακαλουσες να τον χτυπησουμε .Ευτυχως που τα στατιστικα υπαρχουν για να σου "φρεσκατουν¨" την μνημη.Ενα κουλουρι του κ2 εισαι που αν δεν ηταν η cb ουτε που θα επαιζες εκει πανω απο ενα μηνα .
 

Lannister1988

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
194
Difa premade φυλή με κλεισμένη ήπειρο 2 μήνες τώρα και με συμμαχία την PVNG και δεν μπορεί να πάρει χωριό , για τους PVNG δεν μιλάω καν , μία κλίκα τριών παικτών είναι και ανταγωνίζονται ποιος θα βγει ο μεγαλύτερος κανίβαλος μέχρι το τέλος του κόσμου .

.

Που ειδες την premade φυλη αγορινα?
 

MantisGM

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
40
Η DiFa δεν ήταν premade
(από όσο ξέρω)
 

DeletedUser33703

Που ειδες την premade φυλη αγορινα?

Premade φυλή θεωρείτε μία φυλή που κανονίζει να μπει σε ένα κόσμο πριν ανοίξει αυτός , είτε 5 , είτε 10 , είτε 30 άτομα θεωρείτε premade
Έχω την εντύπωση ότι η Difa υπήρχε από την αρχή στον κόσμο , αν κάνω λάθος τότε πάω πάσο
 

DeletedUser24815

οτι να ναι.

Τους Difa τους ιδρυσα εγω,εγινε με τυχαιες προσκλησεις,δεν ειμασταν premade φυλη.
Το οτι βρεθηκαν μεσα στην φυλη 2-3 γνωστοι μου δεν σημαινει οτι μπορεις να αποκαλεσεις την φυλη premade καθως και ουτε spy premade ειχαμε.
Οποτε λογια περι "ρουφιανων" καθως και για το υλικο των Difa πειτε οτι θελετε...

Οσον αφορα τις φυλες που βρεθηκαν απο την αρχη του παιχνιδιου το επιπεδο ηταν πολυ χαμηλο,οποτε ηταν και ειναι εφικτο μια μη οργανωμενη φυλη να κλεισει τον κοσμο ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΚΟΛΑ.
 

DeletedUser35456

καινουργιος ρουφιανος ΝΙΚΟΣ1969 καποτε θα τελειωσουν οι ρουφιανοι σας και τοτε τι θα κανετε περιμενω απαντηση μου εχετε κανει να συχαθω το παιχνιδι αλλα και να πεισμωνω ταυτοχρονα
 

Screamer

Ενεργό Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
15
http://prntscr.com/gzk7kg djparadise ένα παιδί που στρατολογήθηκε με wws με vandals και κατέληξε στους TRQ μετά από 3 μήνες παιχνιδιού προφανώς μετά από παρακάλια ανοίγει το στόμα και βγάζει γλώσσα δεν έχω να πω κάτι παραπάνω οι ημερομηνίες μιλάνε μόνες τους πείσμωσε αγόρι μου πείσμωσε
 

MantisGM

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
40
http://prntscr.com/gzk7kg djparadise ένα παιδί που στρατολογήθηκε με wws με vandals και κατέληξε στους TRQ μετά από 3 μήνες παιχνιδιού προφανώς μετά από παρακάλια ανοίγει το στόμα και βγάζει γλώσσα δεν έχω να πω κάτι παραπάνω οι ημερομηνίες μιλάνε μόνες τους πείσμωσε αγόρι μου πείσμωσε
Εσύ εκτελεστή χαρακτήρα τρίτης κατηγορίας να πλένεις το στόμα σου πριν μιλήσεις για τον djparadise.
Είναι νέο ταλέντο ο paradise και θα κουβαλήσει.

Αλλά δεν μας είπες, εκεί στους miners που ήσουν τι σκάβατε; ρουφιάνους ;
Έχω μήνυμα από τον ΝΙΚΟΣ1969 που δηλώνει ότι τα παρατάει, και μου έστειλε επιτήρηση
ενώ στην συνέχεια την τράβηξε.

Πυξίδα θα πάει και αυτός και ο φραπεδιά δεν την γλιτώνετε, πυξίδα θα φας και εσύ και ο αρχηγός σου ο αθυρόστομος, δεν θα βρίσκετε ρουφιάνο και βάρβαρο να κρυφτείτε απόκληροι.

Και σας το λέω να το ξέρετε, με στρατολογήσεις μεγαλώσατε με στρατολογήσεις θα εξαφανιστείτε, για κάθε χωριό ρουφιάνου που έχετε στρατολογήσει θα στρατολογήσω 10, θα τους πάρω επιτήρηση και από αυτούς θα σας πάω πυξίδα.
 

Screamer

Ενεργό Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
15
το μόνο που έχω να πω είναι καλή επιτυχία και καλές μάχες παλικάρια δεν έθιξα κανέναν και κλαίω μόνο με την αθυροστομία που έχουν κάτι παλικάρια εδώ μέσα τι να λέμε τώρα καλή επιτυχία στο νέο ταλέντο
 

Screamer

Ενεργό Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
15
και τελικά πρόκειται για χαλασμένο τριαξονικο όνομα και πράμα ο αλλος κάνει λικε κλαίω χαχαχαχαχα :D:D
 

Screamer

Ενεργό Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
15
μπαα όταν ήμουν δημοτικό μου μάθανε να σέβομαι τους άλλους και να μιλάω με ήθος οχι σαν βάρβαρος που κλείσανε τώρα την τσόντα και τα μεταφέρουν σε φορουμ παιχνιδιού καλή συνεχεία παλικάρια τουλάχιστον αποδείχθηκε ότι διάλογος μαζί σας δεν μπορεί αποφευχθεί είτε για ποδαράκιιδες θα μιλάνε είτε για χλέπες
 
Κορυφή