Σώσε το Βασίλειο!

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser6091

Αγαπητά μέλη!
Για μια ακόμη φορά, διαβολικά τέρατα έχουν εισχωρήσει στο βασίλειο σας και έχουν απαγάγει μέλη της βασιλικής οικογενείας. Ευτυχώς, οι καλύτεροι πολεμιστές έχουν σταλεί για να τους σώσουν με αντάλλαγμα ασημένια νομίσματα.
Κρυμμένες πολύ καλά, υπάρχουν 3 σπηλιές όπου εξερευνώντας μπορείς να δεις την ταυτότητα των τεράτων που είναι κρυμμένα σε αυτές. Μετά από αυτό μπορείς να στείλεις έναν από τους πολεμιστές σας για να εμπλακεί με το τέρας σε μονομαχία. Άλλα να είσαι προσεκτικός και να επιλέξεις τον σωστό πολεμιστή! Αν δεν μπορέσει να νικήσει το τέρας, θα επιστρέψει και μπορείς να δοκιμάσεις ξανά. Αν η μονάδα σας είναι νικήτρια, ο πολεμιστής παίρνει κάποιο ασήμι από το τέρας, σώζει το μέλος της βασιλικής οικογενείας το οποίο και φέρνει μαζί του τοποθετώντας το στο δωμάτιο του. Αν δεν υπάρχει ελεύθερο δωμάτιο, το μέλος της βασιλικής οικογενείας θα επιστρέψει σπίτι του και θα λάβεις μόνο το άσημη που πήρε ο πολεμιστής σκοτώνοντας το τέρας. Οπότε να είσαι σίγουρος πως έχεις διαθέσιμα δωμάτια όταν στέλνεις έναν πολεμιστή να σκοτώσει το τέρας!


cave0@2x_50pc.png
cave1@2x_50pc.png
cave2@2x_50pc.png





Σημαντικές πληροφορίες
Έναρξη και λήξη
Έναρξη: 15.02.2017, 16:00
Λήξη: 01.03.2017, 16:00

Τέρατα και Καλύβες
Θα υπάρχουν τρεις σπηλιές οι οποίες χρειάζονται διαφορετικούς χρόνους για να εμφανιστούν και να εξερευνηθούν. Όσο πιο μακριά είναι μια σπηλιά, τόσο πιο δύσκολο είναι να την εξερευνήσεις αλλά εξερευνώντας την θα πάρεις περισσότερο ασήμι. Κάθε τέρας μπορεί να εμφανιστεί σε κάθε σπηλιά. Κάθε τύπος τέρατος μπορεί να νικηθεί από μια συγκεκριμένη μονάδα πολεμιστή. Σιγουρέψου πως διάβασες τις συμβουλές μας προσεκτικά για να καταφέρεις να νικήσεις το τέρας.

Βασίλεια
Τα μέλη της βασιλείας μπορούν να επιλεγούν για να ενεργοποιήσουν το ξεχωριστό δικό τους bonus. Μόνο ένα βασίλειο μπορεί να είναι ενεργό κάθε φορά. Βασίλεια που δεν χρησιμοποιούνται, μπορούν να παραμείνουν στα δωμάτια τους για επόμενη χρήση.
Υπάρχουν τέσσερα δωμάτια για να κρατήσουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας μέσα. Παίκτες με ενεργό λογαριασμό premium, παίρνουν ακόμα δυο δωμάτια (έξι στο σύνολο).

Τα βασίλεια μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διαφορετικούς τρόπους. Είτε ενεργοποιώντας τους (μόνο ένα μπορεί να είναι ενεργό κάθε φορά), να τους διώξεις για έξτρα άσημη η να τους χρησιμοποιήσεις ως ανιχνευτές (μόνο για χρήστες premium).
Ένα ενεργό μέλος της βασιλείας θα αποχωρεί μόλις ολοκληρωθεί ο χρόνος του. Βασίλεια του ιδίου τύπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε για να δυναμώσουν το bonus του, είτε για να επεκτείνουν τον χρόνο ζωής του bonus. Αυτό απαιτεί βασίλειο του ιδίου τύπου μέσα στο κτίριο και κάποιο ασήμι (εναλλακτικά πόντους premium).

Αν τους απομακρύνεις, θα πάρεις ελεύθερο δωμάτιο και κάποιο άσημη αλλά θα απενεργοποιήσει το bonus τους.
Η ανίχνευση είναι ένα χαρακτηριστικό premium που κάνει το μέλος της βασιλείας να λειτουργεί ως ανιχνευτής. Η Βασιλεία θα απομακρυνθεί και την επόμενη φορά που θα σωθεί ένα μέλος της βασιλείας από τις τρεις σπηλιές θα είναι ένα μέλος ιδίου τύπου με αυτό που χρησιμοποιήθηκε για την ανίχνευση. Ένα σύμβολο ανίχνευσης θα ενεργοποιηθεί δίπλα στην καλύβα και ακόμα ένα θα σου δείχνει ποιος τύπος βασιλείας χρησιμοποιήθηκε για την ανίχνευση.

Μαζεύοντας Άσημη
Υπάρχουν 3 τρόποι για να πάρεις ασήμι:
Νικώντας τέρατα
Ολοκληρώνοντας τις αποστολές του event
Απομακρύνοντας βασίλεια


Το άσημη που παίρνεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο κατάστημα του event για να αγοράσεις αντικείμενα. Το κατάστημα του event θα παραμείνει ανοιχτό για 24 ώρες μετά τη λήξη του event. Μετά όλο το άσημη που θα έχεις ως απόθεμα θα εξαφανιστεί και το κατάστημα θα κλείσει.
 
Κορυφή