Συζήτηση για το νέο κανόνα...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Εγω πιστευω πως θα γινοταν σωστος αυτος ο κανονας αν γινοταν στα 20-40ms σχεδον αλλα να πηγαινει αυτοματα η επιθεση στα τοσα ms απο το συστημα αν εχει πατηθει να φτανει πιο νωρις. Το να ακυρωνουμε επιθεσεις αλλαζει ριζικα τον τροπο παιχνιδιου που ξεραμε τοσα χρονια.
 

DeletedUser33970

Το παιχνιδι εδω και παρα πολυ καιρο (οι παλιοτεροι θα θυμουνται) προσπαθει με τον καιρο να ευνοησει τον αμυνομενο. Βαλανε προστασια νυχτας, κανανε το ηθικο μονιμο σε ολους τους κοσμους, βαλανε 10 παλαντιν με την δυνατοτητα να εχεις σε 10 χωρια σου +30% στο δορυ και αλλα τοσα στο ξιφος, τειχος με πρεμιουμ. Η καινουρια ρυθμιση ειναι ενας συνδιασμος ευνοιας του αμυνομενου, ευνοιας των pay to win παικτων (Ξεκαθαρα) καθως συνηθως αυτοι ειναι οι κατωτεροι βασει skill, και αδυναμιας ευρεσης των παρανομων λογισμικων.

Οπως ειχα γραψει και παλιοτερα, το παιχνιδι προσπαθει να αντιμετωπισει τα παρανομα λογισμικα με το να τα εντασσει σε αυτο. Καποτε υπηρχε η μαζικη αναγνωριση με σκριπτ. Το παιχνιδι εβαλε την ετικετα. Υπηρχε το παρανομο γρηγορο φαρμ. Το παιχνιδι εβαλε τον βοηθο. Υπηρχε το Τ-train για να στελνονται τρενα. Το παιχνιδι εβαλε την "Προσθηκη αριστοκράτη". Καποια αλλα παρανομα σκριπτακια τα εκαναν νομιμα (ειδικα σε ξενους σερβερ, βλ. resc balancer, FA Keypress). Ειχα προσθεσει επισης πως οσο το παιχνιδι δεν μπορει (και ειναι λογικο) να ανιχνευει παντα τα καινουρια bot που βγαινουν, θα προσσπαθει να βοηθαει τους νομιμους παιχτες βαζοντας τα καινουρια bot στο παιχνιδι εκ των προτερων. Εγραψα πως περιμενα να ενταξει σστο παιχνιδι το αυτοματο φαρμ, το κολλημα επιθεσεων με αποκλιση λιγων ms κλπ.

Αυτη η ρυθμιση ειναι ξεκαθαρα μια προσπαθεια εξισορροπησης. Θεωρω αποτυχημενη, καθως ακομα και στην τυχη να τα στελνεις τα επιθετικα, εχεις 1/6.5 πιθανοτητες να κριθεις παρανομος! Θα ητανε λογικο εφοσον το συστημα τα εκανε αυτοματα (οπως γινεται και με το τρενο αριστοκρατων.

Καλησπερα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser33639

Έχεις μια και μοναδική ευκαιρία να κολλήσεις μια επιθεση.. Είναι απο τα ωραία του παιχνιδιού που ανεβάζουν λίγο την αδρεναλίνη.. Τα καταφέρνεις και συμπτωματικα είναι πολυ κατω απο 180 ms.. Είναι κάτι το οποίο σου δίνει χαρά και την αίσθηση της επιτυχίας..Το σχολιάζεις με τους συμπαίκτες σου και ξέρεις οτι είναι ικανό να σου δώσει μια νίκη. Αυτά δεν πρέπει να κόβονται από ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, αλλιώς ο όρος "παιχνίδι" χάνει το νόημά του..
Προσπαθήστε παρακαλώ να βρείτε καποιο άλλο τεχνικό μέσο να εντοπίζετε το παράνομο λογισμικό. Θα πάρει πολλούς η μπάλα που δεν φέρουν καμία ευθύνη.
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Τι σημαίνει παράνομο λογισμικό ? Γιατί το ίδιο το παιχνίδι να μην δίνει την δυνατότητα να κόβουν ή να "κολλάνε" όλοι στο 1μλσ ? Έτσι όποιος θέλει να ασχοληθεί και να καεί θα κερδίσει, ο αδιάφορος θα χάσει .
 

DeletedUser34437

Καλησπερα και απο μενα
Θα προσπαθησω οσο γινεται να μιλησω χωρις να προσβαλω κανενα γιατι θα μαζευω τους ποντους σαν παιδακι που λεει τα καλαντα εδω μεσα. Ελπιζω αυτα που θα πω να τα διαβασουν αυτοι που θελουν να λεγονται Διαχειριστες και να σκεφτουν εστω και για 1 λεπτο τι εχει να πει ενα απλο μελος του παιχνιδιου.
Τα τελευταια χρονια προσθεσατε ενα σωρο πραγματα που ευνοουν τον αμυνομενο. Δεκτη η προστασια νυχτας, ολοι θελουμε να κοιμηθουμε αν και ολα τα μεγαλα ακκ εχουν κοπλευ. Δεκτο το ηθικο, αν και αμφιλογομενο αλλα δεκτο. Δεκτο το να σηκωνεις τειχος, εξαλλου πως θα παρετε και εσεις τα προς το ζην σας.
Απο τη στιγμη που μπηκε το προνομιο να μπορεις να αγοραζεις πορους απο την αγορα ομως, πώς περιμενετε το παιχνιδι να ειναι δικαιο? Αλλαξτε ονομα και καντε το ''Tribal Investing'', ή ''Pay and Noble''. Το οτι ο καλυτερος παικτης του σερβερ που καιγεται 24 ωρες ειναι αναγκασμενος να βρισκεται παντα πισω απο αυτον που χωνει το χρημα ακαταπαυστα το θεωρειτε δικαιο? Αν και ειναι μια καλη ευκαιρια για μας να βγαζουμε το πρημιουμ μας, το θεωρω αδικο.
Βαλατε το παρατηρητηριο. Να μπορει να βλεπει ο αμυνομενος τι επιθεσεις ερχονται. Γιατι δεν το ονομασατε: Ο πυργος της Πυθίας και να προσθεσετε στους πορους(ξυλο, πηλο, σιδερο) και τα "φυλλα δαφνης" για να τα τρωει η Πυθια να σου λεει τι επιθεση ερχεται?
Επισης, το τελευταιο event των θηραιων ειχε ΜΟΝΟ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΜΠΟΝΟΥΣ. Ουτε και ενα επιθετικο. Τυχαιο και αυτο?
Και τωρα στο θεμα μας. Ερχεστε και προσθετετε νεο κανονα. Το οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΛΛΑΣ ΣΤΑ 150ms. Και καλα για να βρειτε τα ****ακια. Δηλαδη στους ξενους σερβερ πώς τα βρισκουν και εσεις δεν μπορειτε? Τοσο γατονια ειναι αυτοι? Ντροπιαζετε τον ελληνικο σερβερ αλλα και τους εαυτους σας. Κι αυτος ειναι ενας απο τους λογους που πολλοι παικτες παιζουν σε αλλους σερβερ αλλων χωρων, γιατι αηδιασαν οσα βλεπουν εδω.
Θελετε να ευνοειται τον αμυνομενο. Γιατι αραγε? Γιατι οσο αμυνεται ο αλλος, το παιχνιδι καθυστερει. Περισσοτεροι μηνες παιχνιδιου, περισσοτεροι μηνες που θα βαζουν πρημιουμ, διαχειριστη λογαριασμου κτλπα οι παικτες. Απαγορευται να βαλεις σφηνα μεσα στους αριστοκρατες σου? Περισσοτερο πρημιουμ ο αμυνομενος να σηκωσει τειχος γρηγορα πριν ξαναπαει ο επιτηθεμενος.
Οσο ευνοειται ο αμυνομενος, τοσο θα καθυστερουν να κλεισουν οι κοσμοι, εξαλλου αυτο ειναι και που θελετε.
Θελετε να αποκαλειτε το παιχνιδι δικαιο? Να μαθετε να ακουτε τι λενε ατομα που πληρωνουν για να παιζουν. Και αμα οπως λετε δεν ειναι υποχρεωτικο, καντε το δωρεαν τοτε για να ειναι και δικαιο. Να μαθετε να ειστε δικαιοι παντου και οχι οπου σας συμφερει. Ευνοειτε τον αμυνομενο, ευνοειστε και τον επιτηθεμενο στο ιδιο επιπεδο. Παει ο αλλος να πει την γνωμη του και σκεφτεται μην το παρει στραβα ο διαχειριστης και του ριξει κανα μπαν. Απαντατε σε οτι θελετε, οποτε θελετε και εαν θελετε.
Καποιοι ανθρωποι παιζουν αυτο το παιχνιδι χρονια χωρις να εχουν κανενα οφελος περα απο τη διασκεδαση. Πληρωνουν εσας για να παιζουν ενα παιχνιδι. Μην τους το χαλατε!
Ευχαριστω πολυ, προσπαθησα να ειμαι οσο πιο κοσμιος. Θα περιμενω καποιες απαντησεις
 

DeletedUser27373

Πού μπορώ να δω πόσους πόντους έχω μαζέψει μέχρι στιγμής? διότι με αυτόν τον κανόνα μπορεί να μου ξεφύγει καμιά άσχημη λέξη ...
 

DeletedUser6091

Παρατηρώντας την δυσφορία σας, θα παγώσω τον κανόνα για κάποιες μέρες ακόμα μέχρι να βρω μια άλλη φόρμουλα. Θα βγει νέα ανακοίνωση πάνω σε αυτό.

Προς τον για ακόμη μια φορά εριστικό φίλο μας πιο πάνω. Έγραψες 15-20 σειρές και κατάφερες να μην πεις τίποτα στην ουσία. Είναι ένα θέμα αυτό. Το μόνο που είπες είναι πως το πρόβλημα σου είμαι εγώ και η "εξουσία" που έχω στο παιχνίδι. Σε ενοχλεί που μπορώ να βγάζω κανόνες και δεν θέλεις να το κάνω γιατί πληρώνεις και από τα χρήματα σου βγαίνει και ο μισθός μου. Αυτό είναι το ζουμί.

Ναι από τις αγορές premium βγαίνει ο μισθός μου. Έχεις δίκιο σε αυτό. Ας πάμε σε ένα παράδειγμα εκτός παιχνιδιού. Από τους φόρους μου βγαίνει και ο μισθός των βουλευτών μας. Άρα να τους πούμε πως αφού τους πληρώνουμε, δεν θα πρέπει να ψηφίζουν νέους νόμους. Να τους πούμε πως τους πληρώνουμε για να μην κάνουν τη δουλειά τους!

Σε πειράζει λοιπόν που μπορώ να βάζω νέους κανόνες και που έχω την δυνατότητα να αποκλείσω κάποιον χωρίς να δώσω κάποια εξήγηση. Να σε ενημερώσω πως όλα τα παιχνίδια, browser και μη, έχουν τον ίδιο κανόνα. Ακόμα και παιχνίδια που πληρώνεις για να τα αγοράσεις. Πάρε ένα οποιοδήποτε online παιχνίδι από οποιαδήποτε χώρα και δες τους κανόνες του. Εμένα άσε με, μπορεί να σου λέω μπούρδες, δες το εσύ. Είναι μια δικλίδα ασφαλείας για όλες τις εταιρίες ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν ακόμα και όταν ένας παίκτης, παραβιάζει τους κανόνες παίζοντας είτε με τις λέξεις, είτε με προγράμματα που ακόμα δεν είναι εντοπίσιμα ώστε να τον κατηγορήσεις ευθέως. Στην Ελλάδα, το δικαίωμα αυτό το έχω χρησιμοποιήσει 4 φορές στα περίπου 7 χρόνια που εργάζομαι στην εταιρία.

Η δουλειά μου λοιπόν είναι να φροντίζω πως όλοι οι παίκτες έχουν ίδιες ευκαιρίες στο παιχνίδι. Αν για να το καταφέρω αυτό πρέπει να βγάλω 10 νέους κανόνες, θα βγάλω 10 νέους κανόνες. Όπως εδώ βλέπω δυσαρέσκεια, έχω να σου δώσω αιτήσεις που λένε να μην αλλάξω την απόφαση μου αλλά και αιτήσεις που λένε να ανεβάσω και άλλο το όριο. Και μεταξύ μας, αν μετρήσεις, παράπονα κάνετε 5-6 άτομα εδώ και 4-5 στις αιτήσεις. Δεν το λες πως εναντιώθηκε και η πλειοψηφία με τον νέο κανόνα.

Γιατί επέλεξα να βάλω κάτι τέτοιο:
Η αλλαγή του κανόνα έγινε μετά από αρκετά παράπονα για επιθέσεις που κολλάνε στα 10ms. Πάντα ο κλέφτης είναι ένα βήμα μπροστά γιατί βρίσκει νέους τρόπους. Μέχρι να βρούμε εμείς τρόπο να το κόψουμε, θα πρέπει να υπάρχει μια προσωρινή λύση. Αν δεν θέλετε τον νέο κανόνα, δεν έχω θέμα να αρχίσω να περνάω σε αφαίρεση δικαιώματος χρήσης των λογαριασμών αλλά αυτό προσπαθώ να το αποφεύγω. Είπαμε, το έχω κάνει 4 φορές στα κοντά 7 χρόνια.

Όσοι λέτε πως αυτό το κόλλημα των επιθέσεων το κάνετε πολλά χρόνια τώρα, προφανώς το κάνατε σε άλλες χώρες γιατί είδα το ιστορικό επιθέσεων στον κόσμο 1 που είναι ο πιο παλιός μας κόσμος και στα κολλήματα κάτω από 50ms σε διαφορετικά χωριά, η αναζήτηση έβγαλε μόλις 154 στα 10 χρόνια λειτουργίας του server. Ένας server που έφτασε τους 18.000 παίκτες μόνος του. Ο κόσμος 7 έφτασε 24.000 παίκτες μόνος του με διάρκεια ζωής κοντά στα 3 χρόνια. Κόλλημα κάτω από 50ms? 86! Κόσμος 43 μετράει μήνες. Κόλλημα κάτω από 50ms? 190! Με μερικές χιλιάδες παίκτες μόνο.

Όσοι μιλάτε για δίκαιο παιχνίδι και πως ευνοούμε τον αμυνόμενο. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε. Αλλα αυτός ο κανόνας δεν είχε να κάνει με αυτό, ούτε και με το premium. Είναι γνωστό πως όταν εγώ μπαίνω να ψάξω φυλές για παραβάσεις κανόνων, πάω πάντα στις μεγάλες και είναι αυτές που όλοι τους οι παίκτες βάζουν premium. Οπότε μόνο αυτό δεν κοιτάω.

Κοιτάω το σύνολο και όχι κάποιες μονάδες. Το ότι το πάρτι κάποιων θα το κόψω, είναι δεδομένο. Το αν θα το κάνω κομψά με νέο κανόνα ή αν θα το κάνω απότομα σε κάποιους που την είδανε μάγκες μέσα στο δικό μας παιχνίδι... παίζεται. Είναι από τις λίγες φορές που έχω πεισμώσει τόσο πολύ με ένα θέμα και δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσω να περάσει στο ντούκου ακόμα και αν χρειαστεί να αδειάσω όλους τους κόσμους.

Άδικος έχει αποδειχθεί πως δεν είμαι. 7.000 αποκλεισμούς έχω δώσει και οι περισσότεροι ήταν μόνιμοι αποκλεισμοί. Το καλοκαίρι που το κοιτούσα, με είχαν καταγγείλει για άδικους αποκλεισμούς στην εταιρία, 420 φορές. Ξέρετε πόσοι αποκλεισμοί μου έχουν ανακληθεί από την εταιρία? 0 (μηδέν). Και μιλάμε για τόσες καταγγελίες που φτάσανε στο σημείο από την εταιρία να μου ζητήσουν να μην δίνω τα στοιχεία τους όταν τα ζητάνε οι παίκτες γιατί πραγματικά κούρασε όλο αυτό. Αν λοιπόν υπήρχε έστω και η υποψία ότι μπορεί να αδικώ τους παίκτες μου, δεν θα μου είχαν τυφλή εμπιστοσύνη τόσα χρόνια. Απότομος είμαι, άδικος όχι.

Το είπα και χτες, το λέω και σήμερα. Ίσως ο κανόνας να είναι υπερβολικός. Θα τον δω ξανά και θα δούμε αν μπορεί και πως μπορεί να εφαρμοστεί για να μην ενοχλήσει όσους παίζουν σωστά. Για τους άλλους όχι μόνο δεν με νοιάζει να ενοχληθούν αλλά είναι και ο στόχος μου αυτός!

Ελπίζω να έγινα κατανοητός τώρα.
 

DeletedUser34437

Χαιρομαι που παγωνεις τον κανονα αυτον εστω και για λιγες μερες μεχρι να βρεθει μια καλυτερη λυση.
Οσο για το οτι εχεις πεισμωσει να βρεις αυτους που παιζουν παρανομα, καλα κανεις. Κι εγω στη θεση σου το ιδιο πεισμα θα ειχα. Αλλα μην χαλας το παιχνιδι για το 95% των παικτων που παιζουν τιμια για να βρεις το 5% που κανει παρτυ με τα ****ακια.
Ευχαριστω που διαβασες αυτα που ειπα εστω και αν πιστευεις οτι με αυτα δεν ειπα τιποτα, εγω ειπα αυτα που ηθελα και πιστευω αρκετοι συμφωνουν μαζι μου. Και αιτησεις για αλλαγη του κανονα δεν πηρες οχι γιατι δεν θελουν αρκετοι, αλλα γιατι καποιοι φοβουνται και να μιλησουν.
Θα χαρω πολυ να δω ενα νεο κανονισμο πιο εξυπνο απο αυτον που θα βοηθησει το παιχνιδι να ειναι πιο δικαιο για τους τιμιους παικτες.
 

DeletedUser33703

Η γνώμη μου είναι ότι φαίνεται όταν κάποιος παίζει με βοήθημα επιθέσεων η με το χέρι .

Ανάλογα με τα χρόνια εμπειρίας καλώς η κακώς το skill εξελίσσεται και πόσο μάλλον όταν κάποιος παίκτης το εξασκεί με το χέρι και όχι με βοηθήματα επιθέσεων .

Όταν κάποιος παίκτης βάζει μονίμως επιθέσεις από 1-10ms και δεν ξεφεύγει ποτέ από αυτό το όριο είναι κατανοητό πως γίνεται με βοήθημα επιθέσεων και πρέπει να μπανάρετε απευθείας .

Όταν όμως υπάρχει μια εμβέλεια από 10-200 ms και φυσικά τέτοια κολλήματα μπορούν να γίνουν με το χέρι .

Εφόσον όμως η ΟΔ δεν έχει βρει τρόπους να βρίσκει τα βοηθήματα επιθέσεων μπορεί να βάζει τους παίκτες να το αποδεικνύουν οι ίδιοι με κάποιο βίντεο ή ακόμα καλύτερα από κοντά σε κάποιο νετ καφέ .

Οι παίκτες που κάνουν καλά κολλήματα με το χέρι προφανώς είναι λίγοι , αλλά το θέμα είναι ότι τα βοηθήματα επιθέσεων τα χρησιμοποιούν κάποιοι όχι απαραίτητα για να κολλήσουν στα 10 ή στα 20 ms αλλά για να κόψουν ένα τρένο , είναι λογικό κάποιοι παίκτες που δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ να κόψουν ένα τρένο με το χέρι τους και πήραν από την αρχή ένα βοήθημα .
Οπότε πρέπει να βρεθεί κάποιος τρόπος να τιμωρούνται και αυτές οι περιπτώσεις παικτών που ο κανόνας αυτός δεν τις τιμωρεί .

Η γνώμη μου για τον συγκεκριμένο κανόνα είναι ότι είναι άστοχος και τους παίρνει η μπάλα όλους , δηλαδή δεν είναι λογικό να την πληρώνει το 80% για το 20% .

Τώρα αν θέλετε να βάλετε ένα όριο 10-20ms (αλλά με αυτόματο κενό) θα το έβρισκα σωστό και λογικό για να δίνεται και η παραμικρή ευκαιρία στον αμυνόμενο να μπορεί να κόψει , παραπάνω το θεωρώ υπερβολή .
 

DeletedUser33970

Καλησπερα,

Δεν θα σταθω στα θεματα της δικαιοσυνης καθως ειναι μια πολυ μεγαλη συζητηση που δεν ειναι δυνατον να γινει ουτε μεσω τηλεφωνου.

Εκει που θα σταθω ειναι στις πολλες αιτησεις για κολληματα κατω των 10 ms. Υπαρχουν 3 ειδων παιχτες. Οι πρωτοι, κολλανε στα ms 1-10 χωρις καμια προσπαθεια. Οι δευτεροι κολλανε στα 5-100 (πιο πολυ 50-100) και στις περισσοτερες προσπαθειες πιο πριν κανουν δοκιμες. Οι τριτοι ειναι αυτοι που θεωρουν οτι οσοι κολλανε στο ιδιο δευτερολεπτο ειναι παρανομοι.

Παμε τωρα στο θεμα κολληματων σχετικα με τους παλιοτερους κοσμους. Στους τελευταιους κοσμους εχει μειωθει δραστικα το λαγκ και οπου το πατας στο δευτερολεπτο, εκει παει η επιθεση. Παλιοτερα, οσοι θυμουνται, επρεπε ννα κανεις κλικ 1-2 δευτερολεπτα πιο πριν για να το πετυχεις και επρεπε να εχεις και μια μικρη βοηθεια τυχης. Επιπλεον, οσο περνανε τα χρονια, οι παιχτες γινονται καλυτεροι και φτανουν σε σημειο να τελειωποιουν τα κολληματα τους. Σε αυτο βοηθαει η εμπειρια αλλα και το ιδιο το παιχνιδι.

Τελος, θα ηθελα να κανω (ξανα) την προταση που εγινε. Θα ηθελα να προτεινω να υπαρχει αυτοματο κενο 20 ms (οπως ειναι 180 μσ με τα τρενα). Θεωρω σε κοσμους ειδικα με πολλες fake ή σε κοσμους που ο καθε παιχτης στελνει 100+ επιθετικα οτι ειναι πολυ πιθανο ακομα και κατα λαθος να υπαρξει 1 επιθεση στα λιγα μσ. Οποτε ειναι πιο σωστο να μπουν αυτοματα οι επιθεσεις στα 20 μσ. Με αυτο τον τροπο βοηθατε και τους νομιμους παιχτες αλλα και τον αμυνομενο.
 

DeletedUser34699

Εφόσον όμως η ΟΔ δεν έχει βρει τρόπους να βρίσκει τα βοηθήματα επιθέσεων μπορεί να βάζει τους παίκτες να το αποδεικνύουν οι ίδιοι με κάποιο βίντεο ή ακόμα καλύτερα από κοντά σε κάποιο νετ καφέ .
Γενικα σωστος νικο αλλα σε αυτην υπαρχει μονο μια απαντηση ρε φιλε
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Μπορουν να ερθουν και απο το σπιτι να κεραστουν καφεδακι,κεικ, να δουμε μια ταινια βρε αδερφε!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser30832

Κατανοητο οτι προσπαθειτε να βοηθησετε τους παικτες κ να απομονωσετε αυτους που χρησιμοποιουν ****

Αλλα πως μας βοηθατε βαζοντας αυτον τον κανονα ? Ισα ισα που οι ****ακηδες αποκτουν εξτρα πλεονεκτημα

Εξηγω λοιπον :

Το παιχνιδι θα χρειαζεται περισσοτερο καψιμο κ αυτοι που χρησιμοποιουν **** διευκολυνονται κ μαλιστα περισσοτερο

Οταν πας να βαλεις αριστονιουκ θα πρεπει να προσεχεις να μην πεσει λιγοτερο απο 150μς απο την προηγουμενη η' την επομενη (αν π.χ εχεις βαλει ηδη 2 αριστονιουκ)

Αυτο οταν το κανεις χειροκινητα πως θα το υπολογιζεις ? Αν τυχει κ πεσει λιγοτερο απο 150μς θα πρεπει να ακυρωσεις κ μετα που θα βρεις αλλη αριστονιουκ να βαλεις ?

Ενω αυτοι που χρησιμοποιουν **** θα βαζουν ακριβως το χρονο που θα πρεπει να μπει η επιθεση με τη σωστη διαφορα κ ουτε καψιμο ουτε τπτ

Αν θα πρεπει να ακυρωσεις αντε μετα τρεχα να βρεις αριστονιουκ η' αριστο απο αλλο χωριο ...

αρα κ αλλο καψιμο + αυτο που εχεις φαει ηδη για να

κανεις το πλανο σου ... κ αν εχεις απο αλλο χωριο που προλαβαινει καλώς αν δεν εχεις τι θα κανεις ?

θα βαζεις αριστο μετα απο 2' απο το ιδιο χωριο που ακυρωσες ? μεσα σε 2 λεπτα θα προλαβαινουν με το πριμιουμ που εχουν ολοι να ξαναπανε το τειχος 20 , θα

σου βαζουν κ ενα αμυντικο κ το κλαψες το πλανο

Στην τελικη αν δεν βρεις αλλον αριστο τι θα κανεις ? θα στελνεις με δοσεις ?

ΤΟΝ ****ΑΚΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΟΠΩς ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ms

θα σου βαζουν τους αριστους στα 300μς μεταξυ τους κ αναμεσα στα 150μς θα σου

βαζουν σφηνα εκκαθαριστικη χωρις να καιγονται κ ιδιαιτερα

Ναι μεν θα εχεις 150 ms κενο να κοψεις αλλα 1,2,3 θα το χασεις το χωριο

Ενω o κανονικος παικτης πολυ δυσκολα θα παιρνει πλεον χωριο χωρις να μπορει να βαλει σφηνες μεσα στο τρενο η' εστω να

βαλει πολυ κοντα τις αριστονιουκ

Πραγματικα δεν καταλαβαινω πως αυτος ο κανονας βοηθαει το νομιμο παικτη να μπορει να παρει χωρια κ να αναπτυχθει
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser30832

Τελικα ισχυει ο νεος κανονας η' τον εχετε παγωσει ? ? ?
 

DeletedUser32595

τελικά κανενας δεν ξερει τιποτα για το φόνο... απο τους περισσοτερους που εχουν γράψει και εχουν και σωστες και λαθος θεσεις κατα τη γνωμη μου, δεν βλεπω μια στα ισια "καταδίκη" σε οσους χρησιμοποιουν παρανομο (συφωνα με τους κανονες) λογισμικο.
Υπάρχει δηλαδη ο κλέφτης και αυτος που προσπαθει να τον πιάσει... για τον κλεφτη δεν λεμε κουβεντα αλλα κανουμε κριτικη στη μεθοδολογία αυτου που παει να τον πιάσει.
Να γινει κριτικη και σε αυτόν αλλά αφου πρωτα συμφωνησουμε οτι πρεπει ολοι να εχουν ισες ευκαιρίες στο παιχνιδι...

Για να μην γινει ενα παιχνιδι που θα μπαινει στον "αυτόματο".

Και για να τα λεμε οπως ειναι, αυτα τα εξωτερικα βοηθηματα ειναι μονο για να ξεπαστρευονται ευκολα οι σχετικα λιγοτερο εμπειροι παικτες. Ειναι που ειναι λιγοτερο εμπειροι τους χωνουμε και σφηνες στα 10msec και το παιζουμε μαγκες.

Πολυ κουβεντα για το τιποτα.

Να ισχυσει ο κανονας κατα τη γνωμη μου με μερικες βελτιωσεις που θα αφορουν την αυτοματη τοποθετηση της επιθεσης στα 150 msec οταν αυτη μπει πιο πριν.
 

DeletedUser32595

Παρακαλώ να προστεθεί και η δυνατότητα του dislike

μαλιστα....

Οταν ο hodor σε ποστ του πριν 2 μερες ελεγε οτι ο darkling και η φυλη του εχει κουρασει ,ολοι λεγατε αα μα εχεις κομπλεξ με τον δαρκλινγκ ,οχιιι ο μητσος ποτε δεν θα ζηταγε κατι τετοιο.

ΦΑΠΠΠ στις τρυπες σας

μαλιστα...

οι ιδιοι και οι ιδιοι...και κουβεντα για το παπλωμα...

Το χειροτερο σας? να γινουν νομιμα τα ****ακια και να τα εχουν ολοι... εε ρε γλεντια!
Σας βλεπω στο Συνταγμα σε σκηνες!
 

xxxThe Ripperxxx

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
31
Μία χαρά κανόνας είναι. Μην αλλάξεις τπτ mad.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή