Προβλήματα στο forum και αντιμετώπιση.

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser6091


1. Έχω 2 λογαριασμούς στο forum, απαγορεύεται?

Όχι αλλα υπό προϋποθέσεις. Στην περίπτωση που παίζεις σε πάνω από 1 κόσμο με διαφορετικά ονόματα τότε μπορείς να έχεις και παραπάνω λογαριασμούς στο forum ώστε να γραφεις στο forum του κάθε κόσμου που παίζεις με τον αντίστοιχο λογαριασμό.

Στην περίπτωση που έχεις ενεργό αποκλεισμό στον έναν λογαριασμό όμως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μπεις με τον άλλον λογαριασμό. Θα θεωρηθεί προσπάθεια παράκαμψης της ποινής σου και θα τιμωρηθείς με μόνιμο αποκλεισμό σε όλους τους λογαριασμούς.

Αν έχεις ενεργό infraction στον έναν λογαριασμό και πάρεις και στον άλλον τότε θα αποκλειστούν και οι 2 λογαριασμοί με 1 μηνα αποκλεισμό μιας και στην ουσία είσαι ο ίδιος χρηστης.




2. Ένα θέμα που έγγραφα κλείδωσε και η αιτιολογία που οδήγησε τον συντονιστή στο κλείδωμα δεν με κάλυψε, τι κάνω?

Σε καμια περίπτωση δεν ανοίγεις νέο θέμα. Κανεις αίτηση υποστήριξης γράφοντας στο θέμα "ΦΟΡΟΥΜ" Δίνεις το link του θέματος που κλείδωσε και μας εξηγείς τις αντιρρήσεις σου για αυτό το κλείδωμα.

Σημείωση: Η ομάδα διαχείρισης διατηρεί πάντα το δικαίωμα να κλειδώνει, επεξεργάζεται και διαγραφει θέματα και post σύμφωνα με την κρίση της.





3. Με προειδοποίησαν-τιμώρησαν για ένα post και δεν συμφωνώ, τι κάνω?


Σε καμια περίπτωση δεν ανοίγεις νέο θέμα ούτε απαντάς στο ίδιο θέμα που σε τιμώρησαν για να διαμαρτυρηθείς, αυτό θα σου επιφέρει νέα ποινή και πιθανότατα αποκλεισμό για 1 μηνα.

Θα πρέπει να κανεις αίτηση υποστήριξης. Στο θέμα θα βάλεις "Προειδοποίηση η ποινή στο forum" όπου θα εξηγείς αναλυτικά τι εννοούσες με τα όσα εγγραφες και τον σκοπό που είχε το post σου.

Σημείωση: Μην ξεχνάς πως είσαι υπεύθυνος για τα όσα γραφεις και η ομάδα διαχείρισης δεν είναι υποχρεωμένη να κάνει δεκτη την ένσταση σου η να πρέπει να πειστεί πως έκανες πλακα και δεν τα εννοούσες αυτά...





4. Σε ένα θέμα γίνετε παραβίαση των κανόνων του forum αλλα οι υπεύθυνοι δεν το έχουν δει ακόμα.

Πάνω δεξιά από το post θα δεις το κουμπί:
report.gif
Το πατάς, γράφεις ένα μικρό σχόλιο στο οποιο θα εξηγείς το γιατί πιστεύεις πως το post αυτό παραβιάζει τους κανόνες και το στέλνεις.




5. Έχω δημιουργήσει ένα θέμα και τώρα θέλω να κλειδώσει, μπορώ να το ζητήσω?

Φυσικά, ο δημιουργός ενός θέματος έχει δικαίωμα να ζητήσει να κλειδώσει το θέμα οποτε αυτός θέλει. Για να το ζητήσεις αυτό μπορείς να κανεις ένα post στο θέμα που δημιούργησες τονίζοντας πως ως δημιουργός του θέματος θέλεις τώρα να κλειδώσει. Αν δεν κλειδώσει μέσα σε 24 ώρες τότε θα πρέπει να κανεις αίτηση υποστήριξης δίνοντας μας το link ώστε να το κλειδώσουμε.

Σε καμια περίπτωση όμως δεν κανεις συνεχόμενα post με το αίτημα να κλειδώσει το θέμα σου.





6. Γίνετε να αλλάξω το όνομα μου στο forum?

Γίνετε αλλα θα πρέπει να είναι η προσβλητικό η να αφορά τα πραγματικά σας στοιχεια. Επειδή το forum επικοινωνεί με το παιχνίδι, το όνομα σας θα αλλάξει και στο παιχνίδι και στο forum.

Εάν το όνομα σου είναι προσβλητικό θα πρέπει άμεσα να επικοινωνήσεις με την ομάδα διαχείρισης. Σε περίπτωση που το δούμε εμείς πρώτοι έχουμε κάθε δικαίωμα να σε αποκλείσουμε για προσβλητικό όνομα χρηστη.

Για να κανεις αλλαγή ονόματος θα πρέπει να κανεις αίτηση υποστήριξης όπου στο θέμα θα γραφεις: "Αλλαγή ονόματος παίκτη" και θα μας αναφέρεις τους λόγους που σε οδήγησαν στο να ζητήσεις αλλαγή.



Να θυμάστε πως το forum αποτελεί προνόμιο και όχι δικαίωμα...




Ομάδα διαχείρισης φυλετικών μαχών
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κορυφή