Οδηγός για tech lvls(επιπεδα τεχνολογίας)

  • Δημιουργός θέματος InS0mN1aC
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

Όταν με το καλό φτιάξετε οπλοποιείο θα διαπιστώσετε ότι διαφέρει απο αυτό που ξέρατε ως τωρα.

Γενικά:
Οι απαιτήσεις για να ερευνήσεις την κάθε μονάδα είναι η ίδιες με τους άλλους κόσμους.

Κάθε μονάδα (εκτός απο τον παλαντιν και τον αριστοκράτη) μπορεί να αναβαθμιστεί μέχρι το επίπεδο 3. Κάθε αναβάθμιση αυξάνει την επιθετική και αμυντική τους δύναμη. Το ποσό της αύξησης φαίνεται στην βοήθεια της μονάδας.

Το μέγιστο ποσό τεχνολογιών που μπορείς να ερευνήσεις είναι 15. Για παράδειγμα σε ενα επιθετικό χωριό:

spears lvl 3
swords lvl 3
axe lvl 3
light Cavalry lvl 3
ram lvl 2
cats lvl 1


Συνολο 15 τεχνολογιίες. Εδώ θα πρέπει να σημιώσω ότι τα δόρατα και τα σπαθιά ειναι στανταρ στο lvl1 σε ολα τα χωρια. Επίσης μπορείς να αναιρέσεις επίπεδα τεχνολογίας (χωρίς επιτροφή πόρων). Τα δόρατα και τα σπαθιά δεν μπορούν να αναιρεθούν στο 0.

Η διαφορά:
Ώς τωρα πιστεύω οτι δεν εχω πει κατι δυσκολο. Απλά αναβαθμίζεις μονάδες και γίνονται πιο δυνατες. Θα μου πειτε, καλά μόνο αυτο; Γιατί γίνεται τοτε τοσο ντορος για τα 3 lvl tech?

Όπως είπα και πρίν σε κάθε χωριό μπορεις να ερευνήσεις μέχρι 15 τεχνολογίες. Αυτό σημαίνει οτι δεν μπορείς να τις ερευνήσεις ολες.
Σε ενα επιθετικό χωριο, αμα έχεις lvl3 τις επιθετικές μονάδες, δεν θα μπορείς να πας lvl3 όλες τις αμυντικές μονάδες. Το ιδιο και με το αμυντικό χωριο, δεν θα μπορείς να πας lvl3 τις επιθετικές μονάδες. Αυτό δημιουργεί 2 προβληματα:

-Χρειάζεσαι χρόνο και χρήμα για να μετατρέψεις ενα χωριο απο αμυντικό σε επιθετικό ή το αντίστροφο.

-(Σημαντικό) Όταν στέλνεις ή σου στέλνουν βοήθειες τα βοηθητικά στρατεύματα αμύνονται με το επίπεδο του χωριού που προστατεύουν.
Δηλαδή άμα θέλεις να προστατέψεις ένα επιθετικό χωριό, και στο χωριό δεν έχεις ερευνήσει το βαρύ ιππικό, όλα τα βαριά που θα στείλεις σε βοήθεια θα αμύνονται με lvl1(δεν γίνεται με lvl0) άσχετα άν στο χωριό που ανοίκουν είναι sto lvl3.

Για αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί στην επιλογή των τεχνολογιών που θα ερευνήσουμε, γιατί οι καλοί παίχτες θα μας(σας!) φάνε λάχανο :p

made by InS0mN1aC
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή