Ξεσκεπασμα νεου βρωμικου παιχτη

  • Δημιουργός θέματος Reporter007
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

Ο παιχτης summergift - gianniscpl ρουφιανευε την φυλη ΔΚ στους difa επι χρημασι.... Το ποσο το οποιο παρελαβε ειναι ακομα αγνωστο αλλα θα μαθευτει συντομα. Αυτη την στιγμη ο εν λογω παιχτης ριχνει καταρες στους πρωην συμπαικτες του. Αξιοσημειωτο ειναι οτι ηταν και στο συμβουλιο της φυλης του και επαιζε βρωμικο ρολο εις βαρος των αλλων.


Για καθε εξελιξη θα σας ενημερωνω σαν καλος ρεπορτερ
 

DeletedUser2088

10. Επιπλέον Θέματα

10.α. Ο κάθε χρήστης του forum πρέπει να αντιστοιχεί σε κάποιον παίκτη στο παιχνίδι. Η ομάδα διαχείρισης θα πργματοποιεί ελεγχους σε περιπτώσεις που θα κρίνει ότι πρέπει να διασταυρωθούν τα στοιχεια του παίκτη στο παιχνίδι με τον λογαριασμό του στο forum. Στην περίπτωση που η ομάδα διαχείρισης δεν καταφέρει να αντιστοιχίσει έναν χρηστη του forum με έναν παίκτη του παιχνιδιού τότε αρχικά θα ζητήσουμε από τον χρηστη του forum να μας αποδείξει το ποιος είναι στο παιχνίδι. Αν δεν μας απαντήσει τότε θα προβούμε σε αποκλεισμό του χρηστη στο forum και διαγραφή όλων των μηνυμάτων-θεμάτων που άνοιξε. Η ομάδα διαχείρισης δεν θα αποκαλύψει ποτε το όνομα του χρηστη δημοσια, απλά θα πρέπει να είμαστε σίγουροι για αυτούς που εκφέρουν άποψη. Θέλουμε να γνωρίζουμε πως άποψη εκφέρουν μονο μέλη του παιχνιδιού μας και όχι τυχαίοι βαλτοί χρηστες που έχουν ως σκοπό τους την δημιουργία εντάσεων ανάμεσα στα ενεργά μας μέλη. Το όνομα του χρηστη δεν είναι απαραίτητο να είναι το ίδιο με του παίκτη. Δεν αλλάζει τίποτα από τα όσα γνωρίζετε μέχρι στιγμής.

Χρησιμοποίηση ιδιωτικών μέσων αποστολής μηνυμάτων
Συνομιλίες και διαφωνίες μελών θα πρέπει να γίνονται με προσωπικά μηνύματα και όχι στο forum. Παρακαλούμε χρησιμοποιείστε τα προσωπικά μηνύματα σας ή κάποιο άλλο μέσο όπως ( Μsn,Skype,κτλ).

Κλειδώνει.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή