Νεος κοσμος σαν τα παλια

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser31340
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser31340

Λοιπον η ιδεα μου ειναι η εξης.

Ο επομενος κοσμος που θα ανοιξει να εχει χαρτη με μεγεθος σαν τους κοσμους 5,6,7 και να εχει πολλα βαρβαρα απο την αρχη και οι παιχτες οταν μπαινουν να βγαινουν διασπαρτα μεσα στα βαρβαρα και να εχουν μακρυνες αποστασεις οι παικτες μεταξυ.

Και προυποθεση για νικητη να ειναι οποιος μαζεψει το 80% ολων των χωριων του χαρτη μαζι με τα βαρβαρα.


Αν πραγματοποιηθει η εταιρια κερδιζει πιο πολλα λεφτα απο τα πρεμ επειδη οι κοσμοι αυτοι θα κρατανε 2 χρονια σχεδον και επισης θα εχει πιο πολλα ατομα το παιχνιδι επειδη σε τετοιους κοσμους δεν θα τρωνε πυξιδα απο νωρις αυτοι που ειναι νεοι το παιχνιδι και θα τους δωθει πιο ευκολα η ευκαιρια να παρουν δευτερο χωριο και να μαθουν το παιχνιδι η και να φανε πυξιδα την 1η φορα θα εχουν ενα κινητρο παραπανω για να ξαναρχισουν επειδη θα ειναι ευκολο να ξανανεβεις με τοσα βαρβαρα στην αρχη.Αρα εσεις κερδιζετε περισσοτερα ενεργα μελη και λεφτα απο πρεμιουμ.

Εμεις σαν παιχτες θα θυμηθουμε τους παλιους κοσμους και θα μας δωει η ευκαιρια να χαρουμε το παιχνιδι πιο πολυ απο ποτε.



Λοιπον ακουω γνωμες απο παιχτες και θα περιμενω απαντηση και απο τον Co-Ma αν ειναι εφικτο κατι τετοιο :)
 

-Sweetest Love x3

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
103
Η ιδεα σου ειναι πολυ ωραια ωστε να υλοποιηθει αλλα επισης ειναι υπερβολικα δυσκολο να γινει κατι τετοιο
Παντως αν υλοποιουταν κατι τετοιο θα θελα να μην εχει βοηθειες παιχνιδιου οπως βοηθος διαχειριστης και μειωσεις παρα μονο προνομιακο λογαριασμο για οσους ενεργοποιουν
Ισως αυτη η ιδεα να ηταν καλη για HP
 

DeletedUser31340

δεν λεω καν για hp λεω για κοσμο με ταχυτητα 1 εως2
 

DeletedUser

Πολυ καλη η ιδεα που προτεινες.
Εγω προσωπικα αν ειναι δυνατον να γινει κατι τετοιο θα ηθελα πολυ να συμμετεχω.
Μακαρι να υπαρξει αναλογη ανταποκριση και απο την Ο.Δ για το ανοιγμα ενος τετοιου κοσμο.
 

DeletedUser31893

ή σε κοσμο ή σε hp ας γινει κατι τετοιο μαγκες
 

DeletedUser31340

σε hp δεν εχει νοημα
1)το πολυ σε 5-6μηνες θα χει τελειωσει και θα θελει καψιμο
2)Οι νεο παιχτες δνε θα μπορουν να ανταπεξελθουν σε ταχυτις 3
 

DeletedUser

Δικιο εχει ο Θοδωρης.Ειναι πολυ καλητερα να γινει σε slow παρα σε HP.Γιατι πολυ απλα σε hp δν θα κρατησει πολυ.
 

DeletedUser26916

ναι πολυ ωραια και ροδινα τα βλεπεται ολλα ..
Ομως ο ΜΑΝΤ εχει βγει 200 φορες και εχει πει οτι κοσμοι σαν τους παλιους δεν προκειται να βγουν:)
 

DeletedUser31340

φιλε δεν εχω δει να λεει κατι τετοιο ο μαντ αλλα αν εκανε εφικτο κατι τετοιο θα ανεβαζε τα μελη της η ελληνικη κοινοτητα και με λιγη παραπανω διαφημηση θα μπορουσε να μαζεψει 15.000ατομα ο κοσμος οπως οι παλιοι
 

DeletedUser

Πολύ καλή ιδέα, αλλά δεν θα τη βγάλουνε οι δικοί μας γιατί ένας σέρβερ που θα χρησιμοποιηθεί τέτοιο κοσμο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί δυο φόρες στο ίδιο διάστημα. Η εταιρεία δεν πρόκειται να δώσει στην ελληνική ομάδα κι αλλο σέρβερ εκτός και αν δει κίνηση στους κόσμους.
 

DeletedUser31340

Ας ανοιγει ενας τετοιος κοσμος ανα 5μηνες τοτε.Εξαλλου αν κρατα σχεδον 1,5-2χρονια θα βαζουν πολυ πρεμ οι παιχτες οποτε δνε θα χασει τιποτα η εταιρια.Αλλα και παλι και η εταιρια να μην θελει ο μαντ μπορει να τους μεταπεισει γιατι εχει ενα κυρος στην εταιρια γιατι αν θυμαστε καλα το tw master ηταν δικη του ιδεα
 

DeletedUser26916

εχει γινει αρκετες φορες τετοιο θεμα !

επισης η εταιρια διαφημιζει τα νεα γκαμε ... εχω δει γκρεπολις διαφημιζουνε αρκετα! αλλα φυλετικες οχι !
 

DeletedUser

φιλε δεν εχω δει να λεει κατι τετοιο ο μαντ αλλα αν εκανε εφικτο κατι τετοιο θα ανεβαζε τα μελη της η ελληνικη κοινοτητα και με λιγη παραπανω διαφημηση θα μπορουσε να μαζεψει 15.000ατομα ο κοσμος οπως οι παλιοι

οι φυλετικες ειναι παρακμαζων παιχνιδι μην ελπιζεις σε κατι τετοιο

για το tribal wars 2 το συζηταμε
 

DeletedUser31340

φιλε οσα παιχνιδια σαν τις φυλετικες και να βγουν κανενα δεν θα τις ξεπερασει. Με την καταλληλη προωθηση μπορει να εχει ξανα 30.000ΕΝΕΡΓΑ μελη. Οσο για το Tribals wars 2 δεν νομιζω να φτασει στις δοξες των κανονικων φυλετικων μαχων
 

DeletedUser

Σε καμια περιπτωση το tribals wars 2 θα φτασει ποτε τις φυλετικες μαχες.
Απλα οπως ειπε και ο θοδωρης αν γινει αυτη η προταση που εκανε θα ξανα εχουν οι φυλετικες μαχες παρα πολλα ενεργα μελοι.
 

DeletedUser

φιλε οσα παιχνιδια σαν τις φυλετικες και να βγουν κανενα δεν θα τις ξεπερασει. Με την καταλληλη προωθηση μπορει να εχει ξανα 30.000ΕΝΕΡΓΑ μελη. Οσο για το Tribals wars 2 δεν νομιζω να φτασει στις δοξες των κανονικων φυλετικων μαχων

Για να έχει 30.000 μέλη πρέπει να αλλάξουν ΟΛΑ.Μην ψεύδεσαι υπάρχουν άτομα που σταμάτησαν γιατί βαρέθηκαν,γιατί σιχάθηκαν το κάψιμο που έριξαν,γιατί ξενέρωσαν με την ομάδα διαχείρισης (δεν είναι επίθεση αλλά υπάρχουν άνθρωποι που δεν γουστάρουν την τωρινή οδ κακά τα ψέμματα) γιατί ξενέρωσαν με τις ρυθμίσεις γιατί ξενέρωσαν από τους παίχτες που είδαν κ τις πράξεις που έκαναν αυτοι οι παίχτες και άλλα πολλά...Και σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να αλλάξουν όοολα αυτα ίσως μόνο κάποια από αυτά
 

DeletedUser

Ολα τα παιχνιδια αυτου του ειδους ετσι κιαλως χανουν κοσμο. Οι φυλετικες με τα γραφικα που εχουν και ταυτοχρονα με τους εμπειρους που μπαινουν σε καθε κοσμο κανουν αδυνατο το να υπαρξουν καινουργοι παιχτες που να αγαπησουν το παιχνιδι γιατι απλα θα νομπλαριστουν, ξενερωσουν και δεν θα εχουν παιξει και ΤΟ παιχνιδι απο πλευρας γραφικων, μοντελου φτιαξιματος κλπ.

Μονος τροπος να μπει κιαλως κοσμος ειναι να επιστρεψουν ατομα απο τα παλια αλλα η συντριπτικη πλεινοτητα(ειδικα με ατομα που εχουμε κρατησει επαφη απο κ1 εως κ5 ) δεν ξαναμπαινουν για κανεναν λογο στο καλουπι των φυλετικων. Οι φυλετικες ειναι ενα παιχνιδι που εχει πολυ ανχος αν το βλεπεις σοβαρα και αν καποιος παρακολουθει φορουμ και δει τα ξεκατινιασματα θα καταλαβει οτι αυτο ισχυει στο φουλ.

Λιγοι μειναμε και παιζουμε ακομα φυλετικες και εχουμε μειραστει σε στανταρ φυλες/ομαδες και πολεμαμε εχθρους που ηταν φιλοι απο αλλον κοσμο.

Ναι οι φυλετικες παρακμαζουν το tribal wars 2 συνφωνω οτι δεν θα φτασει τα στανταρ των πρωτων κοσμων αλλα σιγουρα θα ειναι σε καλυτερη μοιρα σε 2-3 χρονια απο τωρα απο τις τοτε νεκρες φυλετικες.
 

DeletedUser31340

Σε εναν κοσμο τετοιον που προτεινα εγω θα μπορουν να επιβιωσουν και τα νεα μελη και θα δουν απο την αρχη το νοημα του παιχνιδιου και με τοσα βαρβαρα στον χαρτη θα μπορουν να ξαναρχισουν αν νομπλαριστουν. Επισης πειτε οτι δεν μαπινουν πολλοι και οτι μπαινουν 5000ατομα.Σε εναν χρονο υπαρχουν πιο πολλες πιθανοητες να παιζουν 3.000ατομα απο οτι τωρα που σε εναν χρονο αν δεν εχει κλεισει ο κσομος θα αριθμη τουλαχιστον 400μελη.Επισης μπορουν να διαφημησουν τις φυλετικες σε σιτε παιχνιδιων οπως 999παιχνιδια agame και κατι τετοια ετσι εγω ειδα για πρωτη φορα τις φυλετικες και μου φανηκε ενδιαφερον και ηθελα να γραφτω αλλα δεν ηξερα πως κανω ε-μαιλ και μετα απο λιγο καιρο μου ειπε ενας φιλος μου για ενα παιχνιδι που κανεις δικο σου χωριο και πολεμας αλλους και ειπα στην μανα μου να μου κανει μαιλ και μπηκα.Αν δεν ειχα δει την διαφημηση δεν νομιζω να ημουν εδω και να σας μιλαγα τωρα.


Σκεφτηται και το αλλο μετα απο 6μηνες μενουν μονο 2 φυλες.Τωρα με τοσα βαρβαρα θα μπορουν να κανουν πυρηνα στον χαρτη πανω απο 30-40φυλες και να μεινουν για καιρο.Αν αρχισει τετοιος κοσμος θα μπουν ολοι οι παιχτες των ενεργων κοσμων και θα δωσει κινητρο και σε παλιοτερους.Ιδανικες ρυθμισεις θα ηταν ταχυτητα 1.4 και ταχυτητα μοναδας1 και φυσικα πανω απο ολα να εχει νομισματα γιατι θεωρω οτι κοσμοι με πακετα αποθουν τους παιχτες.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή