Νέο event: Ορυχείο Διαμαντιών

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

Διαμάντια, διαμάντια! Τα νέα διαδίδονται γρήγορα μεταξύ των χωριών. Οι χωρικοί σου ανακάλυψαν πολύτιμους λίθους στα ορυχεία τους!
Γρήγορα στάλθηκαν φύλακες για να εξασφαλίσουν πως οι πολύτιμοι λίθοι δεν θα κλαπούν. Σύντομα φτάσανε έμποροι, τεχνίτες και μισθοφόροι από όλο τον κόσμο, για να ανταλλάξουν τους πολύτιμους λίθους με πλούσιες ανταμοιβές



Αγαπητοί παίκτες,

Θέλουμε να σας παρουσιάσουμε το νέο μας event: το Ορυχείο Διαμαντιών. Θα ξεκινήσει στις 2 Νοεμβρίους και θα λήξει στις 7 Νοεμβρίου. Κατά τη διάρκεια του event θα μπορείτε να συλλέγετε πολύτιμους λίθους και να τους ανταλλάσσετε με πλουσιοπάροχες ανταμοιβές!


Το event των Πολύτιμων Λίθων είναι χωρισμένο σε γύρους, και ο καθένας θα διαρκεί 8 ώρες. Ανοίγοντας την οθόνη του event θα θα δείτε ένα βαγονέτο που περιέχει 3 πολύτιμους λίθους. Όλοι οι παίκτες θα λαμβάνουν ένα δωρεάν βαγονέτο σε κάθε γύρο. Θα υπάρχει η πιθανότητα να κερδίσετε ένα επιπλέον βαγονέτο κατά την κατασκευή κτηρίων στα χωριά σας.

Οι πολύτιμοι λίθοι έχουν διαφορετική σπανιότητα και μπορούν να ανταλλαχθούν σε πλούσιες ανταμοιβές, που φαίνονται στο κάτω μέρος της οθόνης του event. Μία φορά ανά γύρο, θα μπορείτε να ανταλλάξετε έναν μόνο πολύτιμο λίθο για μία συγκεκριμένη ανταμοιβή, που αναπαρίσταται από την μπάρα κάτω από τους διαθέσιμους πολύτιμους λίθους. Αυτές οι ανταμοιβές θα παραμείνουν ίδιες για όλη τη διάρκεια του event. Οι ανταλλαγές των πολύτιμων λίθων στην στο κάτω μέρος της οθόνης του event θα αλλάζουν κάθε 24 ώρες και θα μπορείτε να πάρετε διαφορετικά αντικείμενα ανταλλάσσοντας πολύτιμους λίθους.

Μετά τη λήξη του event όσοι πολύτιμοι λίθοι έχουν απομείνει θα αφαιρεθούν. Γι' αυτό φροντίστε να ανταλλάξετε τους πολύτιμους λίθους σας πριν τη λήξη του event!



diamondmine_final.png



 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή