Η Μάχη του Πύργου

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser6091

Μακριά στον παγωμένο Βορά, τρεις φατρίες ξεκίνησαν μια επική μάχη. Διασταυρώνουν τα ξίφη τους για αιώνες, χωρίς κάποιος να καταφέρει να βγει νικητής. Για να λυθεί αυτή η διαμάχη, κάλεσαν Φυλές από το Νότο να τους βοηθήσουν στην μάχη τους και προσφέρουν ανταλλάγματα ως επιβράβευση. Στο κέντρο της μάχης στέκεται ένας σκοτεινός και ανώνυμος Πύργος που παρατηρεί το παγωμένο τοπίο. Οι ψηλοί και δυνατοί τοίχοι τον καθιστούν όχι μόνο εντυπωσιακό αλλά ένα σημείο στρατηγικής σημασίας. Αυτό το γραφικό κέντρο είναι που έδωσε το όνομα του στη μάχη και πλέον είναι γνωστή ως "Η Μάχη του Πύργου".


Red-flag-200x200.png
green-flag-200x200.png
blue-flag-200x200.png



H Μάχη


Η μάχη ξεκινάει στις 7/12/2016 ώρα 16:00 και θα τελειώσει στις 21/12/2016, ώρα 16:00. Μέσα σε αυτό το διάστημα, τρεις φατρίες θα αναμετρηθούν για τον έλεγχο του Βορά. Η Ορδή των Χαυλιοδόντων (κόκκινη) η Ορδή των δένδρων (πράσινη) και η Ορδή του Κύματος (Μπλε)

Στην αρχή του event θα τοποθετηθείς σε μια ομάδα Μισθοφόρων. Αυτές αποτελούνται από 40 (110 σε μικρούς κόσμους) παίκτες έκαστη. Για τις μάχες μπροστά σου, αυτοί θα είναι οι σύντροφοι που θα μάχεσαι στο πλάι τους.

Το event από μόνο του θα έχει πολλούς γύρους, όπου ο κάθε ένας τους θα έχει διάρκεια 24 ώρες. Μετά από συνεχόμενες μάχες στο πεδίο μάχης, ο παγωμένος αέρας αναγκάζει τους μισθοφόρους να αποσυρθούν για να επανέλθουν ξανά αργότερα.

Σε κάθε μάχη θα είσαι αντιμέτωπος με δυο ομάδες άλλων μισθοφόρων που θα μάχονται για μια από τις άλλες δυο φατρίες. Σαν μισθοφόρος φυσικά μάχεσαι για το υψηλότερο τίμημα. Λοιπόν όσο η φατρία που μάχεσαι θα αλλάζει από μάχη σε μάχη, οι σύντροφοι σου δεν θα αλλάζουν. Στην τελική είστε όλοι μισθοφόροι, όχι επιδρομείς! Αλλα αυτό σημαίνει πως μπορεί να αντιμετωπίζεις διαφορετικούς εχθρούς σε κάθε γύρο.



bott.jpg




Οι μονάδες σου
Στην αρχή θα έχεις τρεις μισθοφόρους που θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε για να επιτεθείς είτε για να αμυνθείς σε έναν τομέα. Ένας τομέας προσαρτάται σε μια φατρία αν ένα μέλος της ρίξει την άμυνα στο μηδέν. Μετά εξαρτάται από τους παίκτες αν θα χρησιμοποιήσουν μισθοφόρους για να αμυνθούν στον τομέα, οι οποίοι αυξάνουν την αμυντική δύναμη και κάνουν πιο δύσκολο για τις άλλες φατρίες να τον κατακτήσουν. Ανάλογα με τις energies των μισθοφόρων ο τομέας θα παίρνει από 1 έως 4 πόντους άμυνας. Για να ενισχύσεις τα στρατεύματα σου, ο κάθε παίκτης θα λαμβάνει έναν μισθοφόρο ανά ώρα.



Glory-Icon-80x80.png
Regiment-01.png
Regiment-02.png
Regiment-03.png
Glory-Icon-80x80.png







Ένδοξες Επιβραβεύσεις

Στο τέλος του κάθε γύρου όλοι οι παίκτες που συμμετείχαν επιβραβεύονται με δόξα, η οποία καθορίζεται από τους τομείς που κράτησε η φατρία τους στη μάχη και την κατάταξη τους στην ανεξάρτητη λίστα. Υπάρχουν επίσης αποστολές που δίνουν επιπλέον δόξα.

Η δόξα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο κατάστημα του event για να αποκτηθούν αντικείμενα, τα οποία σε βοηθούν να υποστήριξης τα στρατεύματα σου πίσω. Μετά το τέλος του event, το κατάστημα παραμένει ανοιχτό για 24 ώρες. Μετά από αυτό ο στρατός μισθοφόρων σου διαλύεται και τα στρατεύματα σου, σου δείχνουν το δρόμο προς το σπίτι. Όση δόξα δεν έχει εξαργυρωθεί μέχρι τότε, θα χαθεί.






Ελπίζουμε να απολαύσεις το νέο μας event και σου ευχόμαστε καλή τύχη στο πεδίο μάχης!
Περιμένουμε να ακούσουμε την γνώμη σου! Οπότε πες μας τι σκέφτεσαι!
 

DeletedUser6091

Την ερχόμενη Τρίτη θα γίνει μια μικρή αναβάθμιση. Η αναβάθμιση αυτή διορθώνει ένα σφάλμα στο event. Μέχρι τώρα, αν στο τέλος ενός γύρου είχες 0 μισθοφόρους, ξεκινούσες και τον επόμενο γύρο με 0 ενώ δεν θα έπρεπε. Αυτό τώρα διορθώθηκε.
 
Κορυφή