Η Μάχη του Πύργου (Δεκέμβριος 2017)

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser6091

Για αιώνες οι φυλές του παγωμένου βορά, διασταυρώνουν τα ξίφη τους χωρίς να είναι σε θέση να ανακηρύξουν νικητή. Για να λυθεί αυτή η διαφωνία, ζητούν την βοήθεια σου για μια ακόμη φορά και προσφέρουν πολύτιμα αντικείμενα σε αντάλλαγμα. Οπότε ετοίμασε τον στρατό σου και ξεκίνα βόρεια να τους συναντήσεις και να μπεις στη μάχη για δόξα! Στο κέντρο αυτής της αιώνιας μάχης στέκεται ένας ανώνυμος Πύργος που δεσπόζει στη χιονισμένη πεδιάδα. Οι ψηλοί και δυνατοί τοίχοι το καθιστούν όχι μόνο ένα εντυπωσιακό ορόσημο αλλά και ένα σημείο εξαιρετικού στρατηγικού ενδιαφέροντος. Αυτό το στοιχείο είναι που έχει κάνει αυτή τη μάχη γνωστή ως η "Μάχη του Πύργου"


Red-flag-200x200.png
green-flag-200x200.png
blue-flag-200x200.png




Η Μάχη

Έναρξη ,
Λήξη , 14:00
Η μάχη ξεκινάει στις 07.12.2017 και ώρα 14:00 and will end on 21.12.2017 και ώρα 14:00. Σε αυτό το διάστημα οι τρεις Φατρίες θα παλέψουν για την κατάκτηση του Βορά, Το τάγμα των Χαυλιόδοντων (κόκκινοι), Το τάγμα των δέντρων (πράσινοι) και tΤο τάγμα του Κύματος (Μπλε).

Στην αρχή του event θα μπείτε σε μια ομάδα μισθοφόρων. Αυτή περιλαμβάνει 40 (10 σε μικρούς κόσμους) παίκτες. Για τις μάχες που θα συναντήσεις, αυτοί θα είναι οι συμπολεμιστές σου.

Το event από μόνο του περιλαμβάνει αρκετές δοκιμασίες, η κάθε μια διαρκεί 24 ώρες. Μετά από συνεχόμενες μάχες στο πεδίο οι παγωμένοι άνεμοι παίρνουν τον φόρο τους και αναγκάζουν τα στρατεύματα να αποσυρθούν για ξεκούραση και να επιτεθούν ξανά.

Σε κάθε μάχη θα αντιμετωπίσεις τις άλλες δύο ομάδες μισθοφόρων, που θα μάχονται η μια με την άλλη. Σαν μισθοφόρος θα μάχεσαι φυσικά για αυτόν με την μεγαλύτερη ανταμοιβή. Οπότε όσο η ομάδα που θα μάχεσαι θα αλλάζει από μάχη σε μάχη, η παρέα σου θα μένει σταθερή. Στο κάτω κάτω είστε μισθοφόροι και όχι λαφυραγωγοί ! Αλλά αυτό σημαίνει επίσης πως θα αντιμετωπίσεις διαφορετικούς εχθρούς σε κάθε μάχη.



bott.jpg



Οι μονάδες σου
Στην αρχή υπάρχουν δέκα μονάδες στις διαταγές σου που θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις να επιτεθείς ή να αμυνθείς στους τομείς του πεδίου μάχης.
Ένας τομέας προσαρτάται σε μια ομάδα, εάν ένα από τα μέλη της ομάδας φέρει την αμυντική δύναμη στο μηδέν.

Μετά την ανάληψη, οι παίκτες μπορούν να αποφασίσουν να χρησιμοποιήσουν μονάδες για να υπερασπιστούν τον τομέα, γεγονός που αυξάνει την αμυντική δύναμη και καθιστά δυσκολότερο για τις άλλες ομάδες να τους τον πάρουν.

Ανάλογα με την απόδοση μιας μονάδας, θα προστεθούν ή θα αφαιρεθούν από ένας έως τέσσερις πόντοι από την αμυντική δύναμη.
Για να ενισχύσει ένας παίκτης τις μονάδες του, θα έχει κάποιες επιπλέον μονάδες ανά ώρα.


Glory-Icon-80x80.png
Regiment-01.png
Regiment-02.png
Glory-Icon-80x80.png





Μοναδικές Ανταμοιβές
Στο τέλος κάθε γύρου όλοι οι παίκτες της μάχης ανταμείβονται με δόξα που καθορίζεται από τους τομείς που η ομάδα τους κράτησε στο τέλος του γύρου και την ξεχωριστή θέση τους στην κατάταξη της ομάδας. Υπάρχουν επίσης αποστολές που δίνουν επιπλέον δόξα στον διαγωνισμό.

Η δόξα μπορεί να εξαργυρωθεί στο κατάστημα του event με πολυτιμα αντικείμενα που θα βοηθήσουν τις μονάδες των χωριών σου. Μόλις λήξει το event το κατάστημα θα μείνει ανοιχτό για 24 ώρες. Μετά από αυτή την περίοδο η ομάδα των μισθοφόρων σου διαλύεται και εσύ με τα στρατεύματα σου ξεκινάτε για τον δρόμο της επιστροφής στην βάση σας. Όλη η δόξα που δεν έχει χρησιμοποιηθεί στο κατάστημα του event θα χαθεί.







Σου ευχόμαστε να ευχαριστηθείς με το νέο μας event και καλή επιτυχία!
Περιμένουμε να ακούσουμε την άποψη σου! Οπότε πες μας τι σκέφτεσαι!
 
Κορυφή