Η Επίθεση της Ορδής

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

Ο εχθρός είναι στην πόρτα σου! Οι ορδές των βαρβάρων ξεκίνησαν για το Βασίλειο σου.

Είστε λιγότεροι, χρησιμοποιήστε την ευστροφία σας και την φινέτσα σας για να τους αντιμετωπίσετε!

horde_w1000px.jpg



Αγαπητά μέλη,

Καλώς ήρθατε στη Νέα επίθεση της ορδής! Ορδές βαρβάρων ξεκίνησαν να πολιορκούν την πρωτεύουσα σου. Χρησιμοποίησε τις καλύτερες μονάδες σου για να αντεπιτεθείς και να σπάσεις την πολιορκία τους.

Το event θα ξεκινήσει στις 22.03.2017 και ώρα 14:00 ενώ θα τελειώσει στις 27.03.2017 και ώρα 14:00.


Η πολιορκία
Η αποστολή σου είναι να σπάσεις την πολιορκία τους, κάνοντας επίθεση στα αδύναμα σημεία του αντιπάλου. Για να το καταφέρεις αυτό επιτυχώς θα πρέπει να ξέρεις ποια μονάδα μπορεί να επιτεθεί στο κάθε αδύναμο σημείο του αντιπάλου!

Αλλά για να το κάνουμε λίγο πιο ενδιαφέρον, τα σημεία έχουν τοποθετηθεί τυχαία σε κάθε παίκτη. Κάθε συμμετέχοντας έχει μια διαφορετική λύση. Μετά από κάθε επίθεση θα λαμβάνεις οδηγίες που θα σε βοηθούν για τις επόμενες.


Η Μάχη
Για κάθε σημείο του αντιπάλου θα πρέπει να επιλέξεις μια από τις πέντε μονάδες. Μετά από κάθε μονάδα που επιλέγεις για κάθε σημείο, μπορείς να δοκιμάσεις να σπάσεις την πολιορκία με το να στείλεις μια επίθεση με τις επιλεγμένες μονάδες. Η πολιορκία σπάει άν όλες οι μονάδες είναι επιτυχείς .

horde_slots.jpg



Ο χρόνος που έχεις για να σπάσεις την πολιορκία είναι οκτώ ώρες. Ένα χρονόμετρο σου δείχνει πόσο χρόνο έχεις ακόμα και πόσες επιθέσεις μπορείς να κάνεις μέσα σε αυτό το χρόνο. Κάθε επίθεση χρειάζεται 45 λεπτά για να ολοκληρωθεί. Όταν ο χρόνος τελειώσει θα ξεκινήσει μια νέα μάχη μέχρι να τελειώσει το event. Αν σπάσεις την πολιορκία νωρίτερα, μπορείς να επιλέξεις να ξεκινήσεις νέα με χρήση πόντων premium. Αλλά θα έχεις μόνο όσο χρόνο απέμεινε από τον γύρο για να ολοκληρώσεις τη μάχη. Μετά την λήξη του χρόνου ο γύρος θα ξεκινήσει πάλι από την αρχή. Αν σου τελειώνει ο χρόνος μπορείς να ανιχνεύσεις τις μονάδες του αντιπάλου με premium για να δεις ποιες μονάδες πρέπει να στείλεις.

horde_timer.jpg



Αν μια μονάδα πέτυχε τον στόχο της, θα το καταλάβεις από το χρώμα της

  • aoth_002.png
    Πράσινο: Μια πετυχημένη επίθεση. Η συγκεκριμένη μονάδα έχει επιλεγεί για αυτή τη θέση. Δεν θα μπορείς να επιλέξεις άλλη μονάδα για αυτό το σημείο.
  • aoth_003.png
    Κίτρινο: Η μονάδα θα μπορέσει να τα καταφέρει σε τουλάχιστον ένα από τα επόμενα τρία σημεία αλλά για αυτό, την επιλέξατε λάθος. Είναι σημαντικό να ξέρεις πως η συγκεκριμένη μπορεί να ζητηθεί για πολλαπλά σημεία ή και για κανένα.
    Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να μην ξέρεις σε πόσα και πότε θα χρειαστεί η συγκεκριμένη μονάδα. Εκτός αν συλλέξεις πληροφορίες από άλλα αποτελέσματα.
  • aoth_004.png
    Κόκκινο: Η μονάδα δεν θα μπορέσει να σπάσει κανένα σημείο σε αυτή τη μάχη. Η μονάδα θα γίνει γκρι για το υπόλοιπο της μάχης.
Το ιστορικό επίθεσης στο τέλος της σελίδας θα σου δώσει μια αναλυτική εικόνα των επιθέσεων σου κατά τη διάρκεια της μάχης για να σε βοηθήσει να βρεις τον σωστό συνδυασμό.

horde_history.jpg




Έπαθλα
Στο τέλος της μάχης (είτε την ολοκληρώσεις είτε λήξει ο χρόνος) θα λάβεις 150 Guidons για κάθε σημείο που έλυσες σωστά και επιπλέον 200 Guidons αν παραβιάσεις επιτυχώς όλα τα σημεία. Τα Guidons μπορείτε να τα ξοδέψετε στο κατάστημα του event.

Όταν μια νέα μάχη ξεκινά, όλα τα σημεία επανέρχονται και ένας νέος, τυχαίος συνδυασμός μονάδων απαιτείται για να σπάσετε την επόμενη πολιορκία.

Μετά τη λήξη του event, το κατάστημα θα παραμείνει ανοιχτό για 24 ώρες. Μετά από αυτό το κατάστημα και ότι άλλο έχει μείνει από το event θα αφαιρεθεί



Ελπίζουμε
να διασκεδάσετε με το νέο Event. Μην ξεχάσετε να γράψετε την γνώμη σας στο θέμα συζήτησης!


Ομάδα Φυλετικών Μαχνών
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή