Η Επίθεση στο Κάστρο!

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser35067
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser35067

CAlogo_h250px.png

Αγαπητοί παίκτες,
Αν και γκρεμίσατε τα κάστρα τους, οι εχθροί σας κατάφεραν να αναστηλώσουν τα οχυρά τους και να τα κάνουν πάλι ισχυρά! Ήρθε η ώρα να στείλετε πίσω ξανά στην μάχη τους μισθοφόρους σας , ώστε να τους δείξετε ότι οι άμυνες τους δεν έχουν καμία ελπίδα απέναντι στους στρατιώτες σας!
Η "Επίθεση στο Κάστρο" κάνει την μεγάλη της επιστροφή! Θα ξεκινήσει στις 14 Φεβρουαρίου και θα ισχύσει σε όλους τους κόσμους εκτός από τους Classic και Speed.

Έναρξη: 14.02.2018, 14:00
Τέλος: 28.02.2018, 14:00
Κόσμοι: Όλοι οι κόσμοι εκτός από Classic και Speed.


Προσχωρώντας στην επίθεση

Μπορείτε να συμμετάσχετε στην επίθεση μέσω της επισκόπησης του χωριού ή διαφορετικά από το εικονίδιο με του γκρεμισμένου κάστρου στην δεξιά γωνία. Το κάστρο και ο πολιορκητικός στρατός θα εμφανιστούν στο παράθυρο του event όταν εκείνο ξεκινήσει. Ο στρατός θα δημιουργηθεί από εσάς και μέχρι και άλλους 49 παίκτες από όλο τον κόσμο
Στο παράθυρο του event θα μπορείτε να ενισχύσετε διαφορετικά μέρη του στρατού με μισθοφόρους υπό τις διαταγές σας. Οι διαφορετικές κατηγορίες μισθοφόρων θα απεικονίζονται στο παράθυρο του event. Νέοι μισθοφόροι θα στρατολογούνται κάθε 30 λεπτά, με μέγιστο αριθμό 16.
CAmercenary.PNG


Κάθε φορά που αποφασίζετε να ενισχύσετε ένα από τα τμήματα του πολιορκητικού στρατού, θα στέλνεται από την ομάδα σας και θα αυξάνεται η μπάρα προόδου κατά 4 πόντους. Όταν οι μισθοφόροι μεταφερθούν σε ένα συγκεκριμένο τμήμα του στρατού σας θα εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προσφέροντας είτε αμυντική είτε επιθετική υποστήριξη στο κάστρο.


CA_assault.png

Τα τρία είδη στρατιωτικής υποστήριξης:

-Επίθεση: Οι ιππότες και οι στρατιώτες. Όταν η μπάρα προόδου ολοκληρωθεί, το κάστρο θα δεχτεί ζημιά από 1 έως 5 (+ bonus βομβαρδισμού).
-Ναυτική Υποστήριξη: Πλοία υποστήριξης των μισθοφόρων. Όταν η μπάρα προόδου ολοκληρωθεί, προσθέτει 50% επιπλέον πρόοδο στην μπάρα της Επίθεσης και Βομβαρδισμού.
-Βομβαρδισμός: Οι καταπέλτες αποδυναμώνουν την ισχυρή άμυνα του τοίχους του κάστρου. Όταν η μπάρα προόδου ολοκληρωθεί, προκαλεί 1 πόντο χτυπήματος στο κάστρο και αυξάνεται η ζημιά που δέχεται από Επίθεση κατά 3 πόντους.

Οι διαφορετικές ενότητες απαιτούν διαφορετικό ενεργό αριθμό μισθοφόρων, με την Ναυτική υποστήριξη να απαιτεί τον λιγότερο αριθμό και με την Επίθεση τον μεγαλύτερο.

Κατεδαφίζοντας το Κάστρο

Όταν το κάστρο καταλήξει να έχει μηδέν πόντους ζωής(HP), καταστρέφεται. Τα μετάλλια τα οποία περιέχονται μέσα στο κάστρο διαμοιράζονται ισάξια σε όλους τους συμμετέχονες παίκτες και τις επόμενες στρατιωτικές κινήσεις για το επόμενο κάστρο. Το οποίο μέσα του θα εμπεριέχει ακόμη περισσότερα μετάλλια.

Τα μετάλλια επίσης απονέμονται με βάση την θέση σας στην κατάταξη. Όσο περισσότερη συμμετοχή έχετε στα διάφορα μέρη του πολιορκητικού στρατού, τόσα περισσότερα θα είναι τα μετάλλια τα οποία θα απονέμονται όταν πυροδοτείται κάποια ενέργεια.

Όταν το κάστρο έχει ζωή κάτω από 10HP , θα υπάρχει η πιθανότητα να του κάνετε επιδρομή. Αυτό θα κάνει έναν βαθμό ζημιάς σε αυτό άμεσα και θα σας αποφέρει και επιπλέον μετάλλια.

Προσπάθειες φυλών


Αν είστε μέλος κάποιας φυλής, κάθε μετάλλιο που θα κερδίζετε θα προστίθενται επιπλέον στην γενική εξέλιξη της φυλής. Όταν ο αριθμός των μεταλλίων που μάζεψε η φυλή σας φτάσει έναν συγκεκριμένο αριθμό, θα ενεργοποιηθεί ένα bonus για όλη την φυλή για 48 ώρες.

Μπορείτε να συνεισφέρετε μια φορά κάθε μέρα κατευθείαν στο μετρητή. Ωστόσο αυτά τα μετάλλια θα προστίθενται μόνο στον μετρητή και όχι στα προσωπικά σας μετάλλια.
CA_tribegauge.png



Αξιοποιώντας τα μετάλλια

Τα σκληρά κερδισμένα μετάλλια μπορούν να αξιοποιηθούν στο εμπόριο του event , ώστε να αποκτήσετε ισχυρά αντικείμενα. Αυτά τα αντικείμενα αυτά που ανταλλάχτηκαν κατά την διάρκεια του event θα παραμείνουν στην συλλογή σας όταν το event ολοκληρωθεί , ώστε να έχετε την δυνατότητα να τα αξιοποιήσετε μελλοντικά.

Όταν το event ολοκληρωθεί, θα έχετε ακόμη 24 ώρες να αποκτήσετε πρόσβαση στο μαγαζί του event και να χρησιμοποιήσετε τα μετάλλια σας, μέσω του παραθύρου του event. Μετά από αυτήν την χρονική διάρκεια, το παράθυρο του event δεν θα είναι διαθέσιμο, τα μετάλλια θα αφαιρεθούν και το μαγαζί του event θα κλείσει.

Παρακαλώ σημειώστε ότι όταν μεταφερθείτε σε έναν casual κόσμο, τα μετάλλια σας δεν θα μεταφερθούν στον casual κόσμο!

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το event σε αυτό το βίντεο από το 2016:



Ξεκινήστε την Επίθεση στο Κάστρο! Για την δόξα! Και τα μετάλλια!

Ανυπομονούμε να ακούσουμε και τα δικά σας σχόλια, στο Θέμα Συζήτησης.

- Η Ομάδα των Φυλετικών Ομάδων
 
Κορυφή