Η Επίθεση στο Κάστρο επιστρέφει...

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

Αγαπητοί παίκτες,

Παρά το γεγονός πως ισοπεδώσατε όλα τα κάστρα την προηγούμενη φορά, οι ενοχλητικοί γείτονες τα έχτισαν ξανά και ετοιμάζονται να επιστρέψουν δυναμικά!
Έφτασε λοιπόν η ώρα να στείλετε τους μισθοφόρους σας να δείξουν στους ενοχλητικούς εχθρούς πως πρέπει να ενισχυθούν κι άλλο αν θέλουν να σας νικήσουν, και φυσικά να λεηλατήσουν πολύτιμα μετάλλια από τα κάστρα τους!
CAlogo.png

Έναρξη event: 21.09.16

Λήξη event: 04.10.16

Το event θα είναι ενεργό σε όλους τους κανονικούς κόσμους και στον casual.


Joining the Assault

Το κάστρο και ο στρατός του θα εμφανιστούν στην οθόνη του event με την έναρξή του.
Η οθόνη του event είναι προσβάσιμη από την επισκόπηση του χωριού ή από το εικονίδιο του κάστρου στην επάνω δεξιά πλευρά της οθόνης.

CAicon.PNG

Από εκεί θα αποκτήσετε πρόσβαση στον χάρτη του event, με τις διάφορες διαθέσιμες δυνατότητες για να ενισχύσετε τους μισθοφόρους σας.

CAmapnew.PNG




Ενίσχυση

Υπάρχουν 3 κατηγορίες:

- Επίθεση: όταν η μπάρα προόδου είναι γεμάτη, θα προκαλείται ζημιά 1-5 στο κάστρο (συν το μπόνους βομβαρδισμού).
- Ναυτική Υποστήριξη: όταν η μπάρα προόδου είναι γεμάτη, προσθέτει 50% στην ολοκλήρωση της μπάρας Επίθεσης και Βομβαρδισμού.
- Βομβαρδισμός: όταν η μπάρα προόδου είναι γεμάτη, προκαλεί 1 πόντο ζημιάς στο κάστρο και αυξάνει τη ζημιά από την Επίθεση κατά 3 πόντους.

Για να γεμίσουν οι μπάρες προόδου, θα πρέπει να τις ενισχύσετε στέλνοντας μισθοφόρους.

CAmercenary.PNG


Οι μισθοφόροι θα χρησιμοποιηθούν και θα λάβετε νέους κάθε 30 λεπτά. Ο μέγιστος αριθμός μισθοφόρων που μπορείτε να έχετε, είναι 16.
Η ενίσχυση της κάθε περιοχής προσθέτει 4 πόντους στην μπάρα της συγκεκριμένης περιοχής.
Οι διαφορετικοί τομείς απαιτούν διαφορετικό αριθμό μισθοφόρων, με τη Ναυτική Υποστήριξη να έχει τη μικρότερη μπάρα προόδου και την Επίθεση τη μεγαλύτερη.


Καταστρέφοντας το Κάστρο

Μόλις το κάστρο φτάσει στους 0 HP, καταστρέφεται. Τα μετάλλια που υπάρχουν σε αυτό μοιράζονται ισόποσα σε όλους τους συμμετέχοντες και το κάστρο αντικαθίσταται με ένα νέο που έχει περισσότερα μετάλλια.

Μετάλλια θα λάβετε και από την κατάταξη που έχετε στις 3 διαφορετικές κατηγορίες. Όσο περισσότερο συνεισφέρετε σε μία κατηγορία, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να πάρετε περισσότερα μετάλλια!

Όταν ένα κάστρο έχει κάτω από 10 HP, υπάρχει η πιθανότητα να το λεηλατήσετε. Θα προκληθεί 1 πόντος ζημίας και θα πάρετε έξτρα μετάλλια.

Βοηθώντας τη Φυλή

Αν ανήκετε σε μία φυλή, κάθε μετάλλιο που κερδίζετε θα προσμετράται στην συνολική πρόοδο της φυλής. Μόλις συγκεντρωθεί ο απαραίτητος αριθμός μεταλλίων, όλα τα μέλη της φυλής θα ανταμειφθούν με ένα 48ωρο μπόνους!
Μία φορά τη μέρα μπορείτε να συνεισφέρετε στα μετάλλια της φυλής. Αυτά τα μετάλλια θα προστεθούν στη φυλή και όχι στα δικά σας μετάλλια.

CAtribe.PNG


Χρησιμοποιώντας τα μετάλλια

Τα μετάλλια που κερδίσατε με τόσο κόπο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο κατάστημα του event, όπου και μπορούν να ανταλλαχθούν με ενδιαφέροντα αντικείμενα.

CAshop.PNG


Όπως και την προηγούμενη φορά, τα αντικείμενα που αποκτήσατε με την ανταλλαγή μεταλλίων στο κατάστημα θα παραμείνουν στον κατάλογό σας και μετά τη λήξη του event. Μπορείτε να κρατήσετε όσα επιθυμείτε, για μελλοντική χρήση.

Επεξηγήσεις σχετικά με το event:
  • Για το event θα υπάρχουν αποστολές ενεργητικότητας και επιτευγμάτων.
  • Στην κατάταξη της περιοχής, θα μπορείτε να δείτε τα ονόματα των παικτών που είναι μία θέση πάνω και κάτω από τη δική σας.
  • Κάθε ομάδα θα έχει 50 συμμετέχοντες (αλλά υπάρχει η πιθανότητα να είναι και λιγότεροι).
  • Η μεταφορά στον casual δεν θα μεταφέρει και τα μετάλλια.

Μόλις λήξει το event, θα έχετε στη διάθεσή σας ακόμη 48 ώρες για να εξαργυρώσετε τα μετάλλιά σας στο κατάστημα του event. Μετά από αυτή την προθεσμία, το event θα κλείσει οριστικά, τα μετάλλια θα αφαιρεθούν και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στο κατάστημα του event. Όσα αντικείμενα έχετε αποκτήσει όμως, θα είναι διαθέσιμα στον κατάλογό σας!

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το event, στο βίντεο που έχουμε ανεβάσει στο Youtube

Κάντε επιθέσεις στο κάστρο για δόξα και μετάλλια!


Η Ομάδα Διαχείρισης
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή