Η Ώρα της κρίσης

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser35347
  • Ημερομηνία έναρξης

Εσεις τι πιστευετε;

  • Θα μπει;

    Ψήφοι: 8 20,5%
  • κοκοκο

    Ψήφοι: 31 79,5%

  • Σύνολο ψηφοφόρων
    39
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser35347

Η ωρα της κρισης πλησιαζει για την "μεγαλυτερη" φυλη του σερβερ. Θα δικαιολογησει τον τιτλο της ή θα κρυφτει πισω απο δικαιολογιες;


yODY1dGJTweXrHHDAEiDYg.png



siNCGjhUSHCelJ8MQKROmg.png


*Shots Fired*
 

DeletedUser33970

Νομιζω πως μετα απο 48 ανοιχτους κοσμους βγαινει μια φυλη (εννοειται πως οχι απο το πουθενα) η οποια απο τις θυγατρικες της cxc (aje voodoo dnd) κερδισε 2 απο τις 3 που βρηκε μπροστα της σχετικα ευκολα σε ολα τα πεδια του παιχνιδιου (στρατηγικη,skill,διπλωματια) και πλεον ξεκαθαρα προκαλει την CxC σε κοσμο. Απο εκει και περα 3 μηνες ειναι αρκετοι για προετοιμασια και νομιζω σαν SOL θα χαρουμε να παιξουμε μαζι σας. Απο την αλλη απο την πρωτη ανακοινωση της CxC φανηκε ξεκαθαρα ενα απαιτητικο υφος το οποιο προμηνυε οτι υπαρχουν σκεψεις να μην μπει (!). Μετα την διαφυλετικη ανακοινωση η διαχειριση εκανε το χατιρι εν μερει (χωρις αυτο να εχει καμια υπονοια ευνοιας) και δεν εβαλε εκκλησιες, δεν εβαλε ταχυτητα 1 (οπως εχει συνηθισει σε μονους κοσμους (33-35-37-39-41-43-45-47), ενω μας εδωσε την ευκαιρια να ανταγωνιστουμε σε εναν κοσμο που οι προυποθεσεις ειναι το λιγοτερο πρωτογνωρες και για τους 2 μας. Aπο εκει και περα μονο τα παρατηρητηρια δεν βγηκαν και αμφιβαλλω αν θα ξαναβγουν απο σερβερ καθως απο τοτε που βγηκαν δεν εχει υπαρξει σερβερ που να ανοιξε κοσμο χωρις αυτα.

Την καλημερα μου. Ελπιζω να μπουν και να παιξουμε επιτελους εναν κοσμο με ανταγωνισμο και ας κερδισει ο καλυτερος (η τουλαχιστον ο πιο εξυπνος) ;)
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Τραγικο να τους προκαλεις δευτερη φορα και να μην μπαινουν. Ειδικα τωρα που ειχαν 3μηνες. Τουλαχιστον αν δεν μπουντα να βγαλουν ανακοινωση και να παραδεχτουν οτι δεν μπαινουν γιατι φοβουνται μην χασουν και οτι δεν ειναι πλεον η καλυτερη φυλη και εχασε χωρις μαχη.

Ψηφισα κοκοκο λοιπον
 

DeletedUser35347

1 ολοκληρη μερα περασε απο την ανακοινωση των ρυθμισεων και η υπερφυλη-φοβητρο του Ελληνικου server ακομα να δωσει σημεια ζωης.

Λογικα μετα τον 49 θα τους ερθει ξαφνικα η ορεξη και θα μαζευτουν παλι 100 μελη και θα ξαναμπουν σε κοσμο με ταχυτητα 1 και παρατηρητηρια γιατι δεν πειραζει στην τελικη CxC ειναι τι τους νοιαζουν οι ρυθμισεις;

Ή μηπως θα μπουνε καμια 50αρια ατομα σε αλλες φυλες για να γλυτωσουν την ρετσινια της ηττας και να την φορτωσουν σε καποια θυγατρική;
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες πια αυτος ειναι ο λογος που δεν μπαίνουν τοσες οργανωμένες φυλές οπως το παρελθον.Κάηκαν ξανακαηκαν άλλα το παιχνίδι αυτό είναι εξαντλητικό σε θέλει 24 ώρες εδώ ακόμα και αν ο λογαριασμός παίζετε μαζι με αλλους .Οι περισσότεροι μεγαλώσαμε κι ολας και οι υποχρεώσεις αυξήθηκαν και ο ελεύθερος χρόνος μειώθηκε .Η μονή λύση είναι να βγει ένας γρήγορος κόσμος με νυχτερινή προστασία οπου στην νυχτερινή να μπορείς να κάνεις μόνο φαρμ κατι τελος πάντων για να μειωθεί ο χρόνος καψίματος .Οπως και να εχει χαιρομαι που σας βλεπω εδω και πάλι,καλά να περνάτε.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή