Είναι αυτή η περίεργη στιγμή...

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

Αγαπητά μέλη,

την 1/06/2010 με μια άλλη ανακοίνωση, ο προηγούμενος CM σας ανακοίνωσε την αποχώρηση του και την δική μου τοποθέτηση στη θέση του. Σήμερα, μετά από 7 χρόνια και 6 μήνες, ήρθε η ώρα να σας ανακοινώσω και εγώ την δική μου αποχώρηση. Είστε αρκετοί εσείς που γνωρίζετε εδώ και μήνες για την σκέψη μου να αποχωρήσω από CM του παιχνιδιού μιας και έτυχε να το συζητήσουμε είτε από κοντά είτε στο skype. Ανοίξτε σαμπάνιες λοιπόν. Ο Mad18 φεύγει!!! :p

Την απόφαση μου την ανακοινώνω πρώτα σε εσάς και σε λίγο θα την στείλω και στην εταιρεία. Σε εσάς πρώτα γιατί έχω ξαναπεί πως ο ρόλος μου δεν ήταν ποτέ αυτός του προστάτη της εταιρείας ή του καλού παιδιού της εταιρείας. Από εθελοντής ακόμα, προσπαθούσα να ακούσω τους χρήστες που σέβονται το παιχνίδι και να φροντίσω να πάρουν αυτό που θέλουν. Οπότε οφείλω να το πω σε εσάς πρώτα. Οι λόγοι που αποχωρώ είναι διάφοροι και δεν έχουν όλοι σημασία. Κυρίως φεύγω γιατί εδώ και καιρό σταμάτησα να είμαι παραγωγικός για το παιχνίδι. Λόγω περιορισμένου χρόνου δεν κατάφερα να συνδυάσω σωστά την κύρια μου δουλειά και τις Φυλετικές. Έδωσα χρόνο σε εμένα μπας και καταφέρω να το σώσω αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει. Από το να εκμεταλλεύομαι την συμπάθεια της εταιρείας προς το πρόσωπο μου, επέλεξα να αποχωρίσω και να αναλάβει το παιχνίδι κάποιος με όρεξη και χρόνο.

Η αποχώρηση μου από τις Φυλετικές κλείνει έναν μεγάλο κύκλο της ζωής μου καθώς κλείνει την περίοδο ενασχόλησης μου με τα browser games από την πλευρά της διαχείρισης. Είμαι όντως από τους 2-3 πιο παλιούς διαχειριστές τέτοιων παιχνιδιών αν όχι ο πιο παλιός. Φεύγω γεμάτος όμως.
Αυτά τα περίπου 10 χρόνια πέρασα από 7 browser games 2 εταιρειών. Κάποια απλά ως μέλος, αλλά βοήθησα να στηθούν από την αρχή ως support στον εκάστοτε συνάδελφο. Σας απάντησα σε περίπου 20.000 αιτήσεις που κάνατε σε αυτά τα παιχνίδια. Έκανα πάνω από 12,000 posts στα διάφορα forums. Δυστυχώς, έδωσα πάνω από 8.000 αποκλεισμούς. Μετέφρασα κάτι "τόμους" εκδόσεων, αναβαθμίσεων ανακοινώσεων. Γνώρισα και συνεργάστηκα με πάνω από 120 διαφορετικά άτομα. Είτε ως "συνάδελφος" τους είτε ως υπεύθυνος τους. Πρότεινα 2 άτομα για CM σε άλλα παιχνίδια της εταιρείας και πέτυχαν και οι 2 τους. Και είμαι υπερήφανος και για τις 2 τους! Όλα τα παραπάνω έχουν την δική τους σημασία για μένα και ευχαριστώ πολύ όλους και όλες που βοήθησαν για να αποκτήσω αυτή την εμπειρία.

Θέλω να πω κάτι τώρα που καταλαβαίνετε πως δεν έχω λόγο να πω ψέματα. Η ομάδα διαχείρισης που έστησα σχεδόν από το μηδέν, δουλεύει. Και δουλεύει σωστά! Κανένας από τους 8.000 αποκλεισμούς που έδωσα δεν ήταν εις γνώσιν μου άδικος. Πουθενά δεν έβγαλα το άχτι μου, σε κανέναν δεν το έπαιξα μάγκας λόγω κάποιου κόμπλεξ. Ήμουν και είμαι απότομος σε εκνευριστικό σημείο. Σας ορκίζομαι όμως πως δεν ήμουν πότε μα ποτέ άδικος ηθελημένα. Μπορεί να έχω δώσει άδικο αποκλεισμό δεν λέω όχι, αλλα σίγουρα δεν το έκανα επίτηδες. Αν έχει συμβεί, ζητώ ειλικρινά συγνώμη για αυτό και εύχομαι να μπορούσα να επανορθώσω. Θέλω να ξέρετε πως η φιλοσοφία που έχω περάσει στην ομάδα είναι πως το 2018 (πλέον) με όλα όσα γίνονται στην Ελλάδα, είναι τιμή μας ένας άνθρωπος να επιλέγει το δικό μας παιχνίδι για την διασκέδαση του και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στον χειρισμό του.

Θέλω να πω λίγα ευχαριστώ που πρέπει να τα πω γιατί είναι άνθρωποι που με βοήθησαν αρκετά. Πρώτα θα αρχίσω με την ομάδα μου. Ευχαριστώ την Ειρήνη (iris-dp) που έμεινε ψύχραιμη όταν με είδε να μπαίνω στην ομάδα απευθείας ως Head Admin. Ξέρω πως την πείραξε όπως θα πείραζε τον καθένα αν ξαφνικά ερχόταν ένας ξένος και έπαιρνε θέση αντί για εσένα που είσαι καιρό εκει. Μανάρι μου είσαι καταπληκτική CM στο FoE τώρα! Την Φωτεινή (noesis) που απο το πουθενά έγινε ένας κλώνος μου και που με βοήθησε επίσης στο να παραμείνω CM. Αν σας σε κάποιους βιτσιόζους λείψω, μπορείτε να μπείτε στο TW2 που είναι η Φωτεινή για να πάρετε την δόση σας. Τον Γιώργο και τον Τάσο που είναι στην ομάδα μαζί μου από την πρώτη μου μέρα ως CM. Τις περισσότερες φορές αθόρυβοι.
Τα παλιά μέλη. Τον Insomniac που ήταν και η αφορμή για να μπω ως εθελοντής τότε. Τον atomaki7 που είναι ακόμα και σήμερα ένα πολύ πολύ καλό μου φιλαράκι. Τον Μάριο που ήταν το παιδί για τις δύσκολες αποστολές. Εκεί που δεν έμπαινε κανένας, έχωνα τον Μάριο που από τρελή αγγαρεία το έκανε διασκέδαση. Όλα τα υπόλοιπα παιδιά που είναι ή έχουν φύγει πλέον από την ομάδα. Είστε δεκάδες και δεν μπαίνω στη διαδικασία να λέω τώρα ονόματα. Ακόμα και εσάς που για κάποιους λόγους απομάκρυνα από την ομάδα, σας ευχαριστώ γιατί με κάνατε πιο προσεκτικό στις επιλογές μου.

Ευχαριστώ προφανώς και όλους εσάς με τις ξινές μούρες που μου γκρινιάζετε εδώ και στις αιτήσεις για αποκλεισμούς, ρυθμίσεις και ότι άλλο μου έχετε χώσει. Αλήθεια εγώ περνούσα καλά σε όλες τις φάσεις. Και πάντα μα πάντα σκεφτόμουν όλα όσα μου λέγατε. Χάρηκα πολύ που γνώρισα κάποιους από εσάς από κοντά. Φυσικά δεν μπορώ να μην πω ονομαστικά τον tourlou μου. Μητσάρα μου μπορεί να μην έχω μετανιώσει για κανέναν αποκλεισμό που σου έχω δώσει αλλά να ξέρεις πως αλήθεια σε συμπαθώ πολύ. Τον Fumal που βρήκα ξανά στο παιχνίδι ενώ είχα να τον δω κυριολεκτικά από παιδί. Τον Makedones που ενώ μαλώναμε όλη μέρα για τους πολέμους μας, δεν μπορούσα να παίξω πουθενά χωρίς εκείνον.

Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στην δεύτερη μου οικογένεια. Την InnoGames που για 7 χρόνια μου έδειξε τυφλή εμπιστοσύνη σε όλα και για όλα. Δεν άκουσα ποτέ το όχι σε ότι και αν ζήτησα (και έχω ζητήσει την Άρτα και τα Γιάννενα) και κάθε χρόνο που ήμουν στα γραφεία ένιωθα σαν να μπαίνω σπίτι μου. Τον Nino που από την πρώτη μου μέρα με έκανε να νιώσω άνετα, την Domi που κυριολεκτικά έτρεχε μέσα στην τραπεζαρία για να βεβαιωθεί πως έφαγα και αν μου άρεσε το φαγητό, τον Thomas που καταλάβαινε από την αρχή ποιο ήταν το πρόβλημα μου και το έλυνε πριν καν το αναφέρω. Τον Andreas που προσπάθησε πολύ να με ενεργοποιήσει ξανά μιας και με θυμόταν ως συνάδελφο πιο ενεργό και δεν μπορούσε να δεχθεί πως εγώ δεν είμαι πλέον τόσο ενεργός :p Τους δεκάδες και από δεκάδες χώρες νέους φίλους-συναδέλφους που έκανα και είναι ο ένας πιο τρελός από τον άλλον. Όλους γενικά στην InnoGames από την γραμματεία κάτω μέχρι τους σεφ στην ταράτσα για τις πολλές και πραγματικά καλές στιγμές.

Δεν ξέρω πιο θα είναι το στάδιο της μετάβασης και ποιος θα αναλάβει το παιχνίδι. Σίγουρα αυτή είναι όμως η τελευταία προσωπική ανακοίνωση που κάνω.

Όσοι θέλετε να με βρίσετε χωρίς global δείτε πότε θα φύγει το σήμα της InnoGames από το nick μου και κάντε το τότε :p

Φιλιά πολλά σε όλους σας μούτρα!



/Mad18
Over and Out
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή