Από Κόσμος 3 παρουσίες.

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser11218
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser11218

Έτσι τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές είπα, μιας και έρχονται πάντα μνμ στο mail για καινουργιους κόσμους, να κάνω μια εγγραφή στο Κ49.
Με το ίδιο (πάντα) ψευδώνυμο σε όσους κόσμους και αν έπαιξα, αλλά κυρίως στο Κ3 όπου με πήρε 2,5 χρόνια ενεργής συμμετοχής, ατελείωτες ώρες μπροστά απο μια οθόνη, μαθαίνοντας στην αρχή το παιχνίδι απο το μηδέν μόνο μου, και μετά αφού ανέθρεψα 15 χωριά από μικρά και βάρβαρα, το έμαθα από την ανάποδη μιας και ήμουν στα σύνορα που ξέσπασε ένας πόλεμος, τον λες και Τρωικο, και μια ολόκληρη φυλή έκανε πλάνο εναντίον μου...
Κ37 αν θυμάμαι καλά ήταν ο πυρήνας μου (ο αρχικός), κατάφερα με ατελείωτα ώρες και χωρίς premioum και script αναγνωρισης εισερχομένων, να κάνω άμυνα.
Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.
Προσπαθώ να θυμηθώ το όνομα της φυλής και έχω κολλήσει, εγώ ήμουν σε μια ακαδημία, και αρχηγό φυλής πρόλαβα το KostPan.
Πολλά skype meeting, αφού κάποιοι αποφάσισαν να με προτείνουν για συμβούλιο, μιας και μιλούσα πολύ μέσα στα φυλετικά φορουμ, μέχρι που έχασα σχεδόν την επαφή με τον πραγματικό κόσμο.
Ολα καλά, γνωρισα καλά παιδιά, με κάποια απο αυτά βρέθηκα και απο κοντά, με κάποιους άλλους μόνο απο το τηλέφωνο, σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.
Ενα παιχνίδι πραγματικά που μπορεί να σου μάθει αρκετά πράγματα για την πραγματική ζωή, από την καλή και την ανάποδη.
seitanAZ
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή