Αναβάθμιση στην έκδοση 8.60

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

Αγαπητοί παίκτες,

Η νέα μας αναβάθμιση στην έκδοση 8.60 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Νοεμβρίου μεταξύ 11:00 και 12:00.

Σε αυτή την αναβάθμιση περιλαμβάνονται αρκετές μικρές διορθώσεις σφαλμάτων καθώς και η αφαίρεση της επιλογής "απλός χάρτης". Όπως πάντα, οι κόσμοι δεν θα είναι διαθέσιμοι κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης.


Αλλαγές
Αφαίρεση "απλού χάρτη"


Καθώς τη χρησιμοποιούσαν λιγότεροι από το 0.05% των παικτών, αποφασίστηκε η αφαίρεση της δυνατότητας "απλός χάρτης".


Βελτιώσεις
Ανάκληση μονάδων υποστήριξης


Κατά την ανάκληση των μονάδων υποστήριξης από ένα χωριό, πατώντας πάνω στον αριθμό (τον συνολικό αριθμό μονάδων αυτού του τύπου), θα αφαιρεί/προσθέτει ξανά όλες τις μονάδες αυτού του τύπου.


Αποστολές του Paladin μετά την μεταφορά στον casual

Όσοι παίκτες μεταφέρονται στον Casual από κόσμο που έχει το νέο σύστημα Paladin θα μπορούν να χρησιμοποιούν την νέα σειρά αποστολών που αφορά τις δεξιότητες του Paladin μετά τη μεταφορά. Όσοι παίκτες μεταφέρονται από κόσμο που έχει το παλιό σύστημα, δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις νέες αποστολές.


Καλύτερος συγχρονισμός εμπόρων

Ο Διαχειριστής Αγοράς (δυνατότητα του Διαχειριστή Λογαριασμού) πλέον θα περιλαμβάνει και τους εμπόρους από το αντικείμενο "Καλές Διασυνδέσεις" που αυξάνει μόνιμα κατά 25% τη χωρητικότητα και τους εμπόρους ενός χωριού.


Το μηδέν θα μετράει ξανά ως χαρακτήρας

Ο αριθμός μηδέν (0) θα είναι και πάλι ένας έγκυρος χαρακτήρας. Αυτό σημαίνει πως η αποστολή ενός μηνύματος με μηδενικά δεν θα εμφανίζει το μήνυμα σφάλματος "Το κείμενο δεν μπορεί να είναι κενό".


 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή