Αναβάθμιση στην έκδοση 8.52

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

Αγαπητοί παίκτες,

Την Τρίτη 23 Αυγούστου μεταξύ 12:00 και 13:00 θα γίνει αναβάθμιση του παιχνιδιού στην έκδοση 8.52.

Η αναβάθμιση περιλαμβάνει μία αλλαγή στην μεταφορά νομισμάτων στον Casual καθώς και άλλες μικρές βελτιώσεις. Όπως πάντα, οι κόσμοι δεν θα είναι διαθέσιμοι κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης.

Τα νομίσματα δεν θα μεταφέρονται πλέον στον Casual
Πλέον τα νομίσματα δε θα μπορούν να μεταφερθούν στον casual. Πήραμε αυτή την απόφαση προκειμένου να διασφαλίσουμε ένα πιο δίκαιο περιβάλλον και να αποφύγουμε τις μεγάλες διαφορές που υπήρχαν μέχρι τώρα στα νομίσματα των παικτών που έμπαιναν στον casual.

Επανασχεδιασμός Δοκιμασιών
Οι Δοκιμασίες επιστρέφουν! Αποφασίσαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές στο προηγούμενο σύστημα που βασίζονται στα σχόλιά σας.
Κατά κύριο λόγο, οι δοκιμασίες θα βασίζονται στον κάθε κόσμο και θα λαμβάνονται υπόψιν οι φυλές κατά τη δημιουργία των ομάδων. Πλέον οι συμμετοχή σας θα έχει πιο ισχυρό αντίκτυπο στο τελικό αποτέλεσμα!
Αυτή είναι η κυριότερη αλλαγή για τις δοκιμασίες. Θα δημιουργηθούν 4 ομάδες, και θα πρέπει εντός 24 ωρών να νικήσει η ομάδα σας για να κερδίσετε τα βραβεία. Ορισμένες παλιές δοκιμασίες θα συνεχίσουν να υπάρχουν (περισσότερες ηττημένες μονάδες, καταστροφή των περισσοτέρων επιπέδων τειχών) αλλά δημιουργήσαμε και κάποιες άλλες. Προς το παρόν ολοκληρώνουμε τον επανασχεδιασμό τους και θα είναι διαθέσιμες σύντομα!


Όπως πάντα, μπορείτε να υποβάλετε τα σχόλιά σας για τα περιεχόμενα της αναβάθμισης, στο Θέμα Συζήτησης.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή