Αναβάθμιση στην έκδοση 8.49

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser6091

Αγαπητοί παίκτες,

Η νέα μας αναβάθμιση στην έκδοση 8.49 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Ιουλίου μεταξύ 12:00 και 13:00. Η αναβάθμιση περιλαμβάνει έναν νέο τρόπο για τη μεταφορά στους κόσμους Casual (χωρίς να χρειάζεται να κατακτηθεί το τελευταίο χωριό), όπως επίσης και διάφορες άλλες βελτιώσεις. Ως συνήθως, οι κόσμοι δεν θα είναι διαθέσιμοι κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης. Μπορείτε να καταθέσετε την άποψή σας για την αναβάθμιση, στο Θέμα Συζήτησης.


Ευκολότερη μεταφορά στον Casual

Μετά από 14 μέρες σε έναν κόσμο, θα έχετε υη δυνατότητα να μεταφέρετε ένα από τα χωριά σας στον Casual. Εάν έχετε περισσότερα χωριά, θα μπορείτε να μεταφέρετε μόνο ένα και πιο συγκεκριμένα αυτό με τους περισσότερους πόντους. Οι μονάδες του χωριού δεν θα μεταφέρονται και το χωριό που θα μεταφερθεί θα είναι συσχετισμένο με τον κόσμο. Θα βρείτε την επιλογή μεταφοράς στον Casual στο μενού των Ρυθμίσεων, κάτω από την επιλογή της επανεκκίνησης με την ονομασία "Μεταφορά Casual". Τα υπόλοιπα χωριά και οι μονάδες τους θα είναι διαθέσιμα στον κόσμο, και θα μπορείτε εφόσον θέλετε να συνεχίσετε να παίζετε.

Μεταφορά αντικειμένων στον Casual

Όταν κάνετε μεταφορά στον Casual, θα μπορείτε να μεταφέρετε και τα αντικείμενα με τον ίδιο τρόπο που μεταφέρετε και τον προνομιακό λογαριασμό. Έχετε στα υπόψιν σας πως συγκεκριμένα αντικείμενα δεν μπορούν να μεταφερθούν, καθώς δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στον Casual. Μία αναφορά θα σας ενημερώνει για τα αντικείμενα που δεν μπορούν να μεταφερθούν, καθώς και τον λόγο της μη μεταφοράς τους. Όσα αντικείμενα δεν μεταφερθούν, θα παραμείνουν διαθέσιμα στον αρχικό κόσμο.


Αναφορές για μεταφορά πεονομιακών δυνατότητων

Μετά την μεταφορά στον Casual, μία αναφορά θα σας ενημερώνει για τις προνομιακές δυνατότητες που μεταφέρθηκαν.


Αναφορές για events

Μετά από δικά σας σχόλια, παρουσιάζουμε μια νέα κατηγορία για τις αναφορές. Πλέον θα μπορείτε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των αναφορών σας κατά τη διάρκεια των events.

Πρόσφατες αλλαγές στον Κατάλογο

Οι πληροφορίες των "Πρόσφατων Αλλαγών" στον Κατάλογο, πλέον θα έχουν επιπλέον βοήθεια για την κάθε ξεχωριστή καταχώριση, παρέχοντας περισσότερες πληροφορίες για το αντικείμενο.
 
Κορυφή