Αναβάθμιση στην έκδοση 8.48

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

[mad]Αγαπητοί παίκτες,

Η νέα μας αναβάθμιση στην έκδοση 8.48 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιουνίου μεταξύ 12:00 και 13:00. Σε αυτήν την αναβάθμιση θα εφαρμοστεί ένα νέο στατιστικό κατάταξης και μία μικρότερη βελτίωση. Ως συνήθως, οι κόσμοι δεν θα είναι διαθέσιμοι κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης.[/mad]


Ηττημένοι αντίπαλοι κατά την υποστήριξη

Παρουσιάζουμε μία νέα κατηγορία στην κατάταξη. Η υποστήριξη ενός χωριού θα αποδίδει πόντους ηττημένων στους παίκτες που υποστηρίζουν ένα χωριό. Η πόντοι θα μοιράζονται μεταξύ όσων παικτών έχουν στείλει υποστηρίξεις και θα βασίζονται στην ποσότητα των αμυνών που συμμετείχαν στη μάχη. Ο υπολογισμός περιλαμβάνει τις μονάδες που ανήκουν στο χωριό, αλλά αυτές δεν θα κερδίζουν πόντους ηττημένων. Τόσο η υποστήριξη χωριών άλλων παικτών όσο και η υποστήριξη χωριών βαρβάρων θα αποδίδουν πόντους ηττημένων, αλλά δεν θα κερδίζετε πόντους ηττημένων εάν υποστηρίζετε δικά σας χωριά.
Αυτή η νέα κατάταξη δεν επηρεάζει καθόλου το υπάρχον αμυντικό σύστημα κατάταξης.


Βελτιώσεις στις ειδοποιήσεις του ορίου λεηλασιών

Οι ειδοποιήσεις του ορίου λεηλασιών έχουν βελτιωθεί και πλέον θα είναι πιο εύκολο να κατανοήσετε γιατί δεν μπορείτε να λεηλατήσετε περισσότερους πόρους (γιατί έχετε συμπληρώσει το όριο λεηλασιών).


[mad]Μπορείτε να σχολιάσετε την αναβάθμιση στο Θέμα Συζήτησης.[/mad]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή