Αναβάθμιση στην έκδοση 8.40

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

Αγαπητοί παίκτες,

Η νέα μας αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, μεταξύ 12:00 και 13:00. Με την αναβάθμιση αυτή θα μπορείτε να προσθέτετε και να βλέπετε τα αποτελέσματα των bonus, και θα προστεθεί ένα νέο σύστημα ζωντανής ανανέωσης των πόρων.
Ως συνήθως, οι κόσμοι δεν θα είναι διαθέσιμοι κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης.


Bonus στον προσομοιωτή

simulator.png


Προσθέσαμε κάτι που οι περισσότεροι θέλατε, τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε τα bonus στον προσομοιωτή. Αρκετοί παίκτες είχαν λάβει διάφορα bonus από το event Επίθεση στο Κάστρο και πλέον θα μπορείτε να προσομοιώσετε μάχες με αυτά τα bonus. Μπορείτε να επιλέξετε την προσθήκη ενός ή/και περισσοτέρων bonus σε όποια από τις δύο πλευρές θέλετε και δεν έχουμε αγνοήσει τα πιο "εξωτικά bonus" όπως είναι η ενίσχυση των σημαιών και το bonus της ζημιάς των καταπελτών.

Οι παίκτες με προνομιακό λογαριασμό μπορούν να εισάγουν το bonus του τρέχοντος χωριού με το πλήκτρο "Αυτό το χωριό". Τα bonus από τις αναφορές μπορούν να εισαχθούν στον προσομοιωτή με τον σύνδεσμο » Επικόλληση ποσότητας στρατευμάτων στον προσομοιωτή


Ζωντανή ενημέρωση πόρων

Τώρα θα μπορείτε να δείτε ζωντανά τις αλλαγές των πόρων σας! Μόλις επιστρέψει μία επίθεση που έχει λεηλατήσει πόρους ή ένας έμπορος, θα μπορείτε να δείτε απευθείας τη νέα ποσότητα των πόρων χωρίς να χρειάζεται ανανέωση της σελίδας.


Διάφορες αλλαγές

  • Ο υπολογιστής ηθικού θα λειτουργεί και στις εφαρμογές του παιχνιδιού.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή