Αναβάθμιση στην Έκδοση 8.39

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser6091

[mad]Αγαπητοί παίκτες,

Η επόμενη αναβάθμιση θα γίνει την Τρίτη 27 Οκτωβρίου μεταξύ 12:00 και 13:00. Η αναβάθμιση περιέχει διάφορες βελτιώσεις του παιχνιδιού όπως ο διαμοιρασμός του σημειωματαρίου χωριού, emoji για το chat και μία νέα δυνατότητα μεταφοράς δίπλα σε φίλο.
Όπως πάντα, οι κόσμοι δε θα είναι διαθέσιμοι κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης.

Μπορείτε να υποβάλετε τα σχόλιά σας για τα περιεχόμενα της αναβάθμισης, στο Θέμα Συζήτησης.[/mad]


Διαμοιρασμός Σημειωματαρίου

notesharing.png


Πλέον θα μπορείτε να μοιραστείτε με φίλους και συμπαίκτες τις σημειώσεις σας για ένα χωριό! Μπορείτε να επιλέξετε τους φίλους και συμπαίκτες με τους οποίους θέλετε να μοιραστείτε το σημειωματάριο των χωριών, με τον ίδιο τρόπο όπως και με τον διαμοιρασμό εντολών. Θα μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να μοιραστείτε τις σημειώσεις για τα δικά σας χωριά ή όχι. Η νέα δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη από τις Ρυθμίσεις.


Μεταφορά

friendrelocate.png


Μπήκατε σε κάποιον κόσμο και είστε απομονωμένοι και μακριά από τους φίλους σας? Κανένα πρόβλημα! Το αντικείμενο μεταφοράς πλέον δίνει τη δυνατότητα να μεταφερθείτε κοντά σε ένα φίλο σας.


Emoji

emojii.png


Εμπλουτίστε τις συνομιλίες σας στο chat με ένα ή περισσότερα emoticons! Η λίστα με τα διαθέσιμα emoticons είναι προσβάσιμη από το εικονίδιο στην κάτω δεξιά γωνία του chat και θα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και οπουδήποτε αλλού θέλετε στο παιχνίδι, χρησιμοποιώντας το shortcode τους.


Διάφορα

  • Τα νέα αντικείμενα του Καταλόγου θα είναι πιο τονισμένα.
  • Η ένδειξη μιας φυλής στο χάρτη, θα δείχνει το όνομα, την ετικέτα και τον θυρεό της φυλής στο αναδυόμενο παράθυρο.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή