Έκδοση 8, εσύ τι θα ήθελες?

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser6091
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser

1)στισ ρυθμισεισ πολλοι δνε ξερουν για τα γραφικα πακετα.εγω λεω να εχουν οι αντμιν τα γραφικα πακετα εκει και τισ εικονεσ τουσ και εμεισνα διαλεγουμε ποιο θελουμε να βαλουμε
2)τα στρατευματα να μπορουν να επιστρεψουν στο αρχικο χωριο τουσ απλα απο τα συνδυασμενα για εξοικονομηση χρονου
3)Οι πόντοι των καλύτερων 40 παικτών.πιστευω πωσ ειναι καλυτερα να λεει οι ποντοι των 120ανα φυλησ και να κατατασονται ετσι
4)να υπαρχει ρυθμιση για ακαδημιεσ και να υπαρχοει ενασ δουκασ και αν θελει βαζει προνομια σε καποιον απο τισ ακαδημιεσ.
5)να ξεκινουν κοσμοι κανονικοι με ανεπτυγμενα κτηρια ν3 οπωσ το λεμε στουσ σπιντ
6)στην αρχικη να μπει το tw stats για να μην ψαχνοιυμε στο γκουγλ
7)επισησ στην αρχικη σελιδα να μπορει να αποθηκευει κωδικουσ απο οσα ακκ ρυθμισεισ και οχι μονο απο 1
8)αν εισαι δουκασ να βλεπεισ τουσ επιτηρητεσ ενοσ μελουσ σου αο τοτε που μπηκε στην φυλη για να μειωθει η κατασκοπια κατα μια μικρη ποσοτητα
 

DeletedUser

να μπουνε νεα στρατευματα οπως αεροπλανα (για βομβαρδισμο) αλλα το game ειναι στον μεσαιωνα και δεν ξερω αν ενιναι τοσο καλη ιδεα:oops:
 

DeletedUser

Και επισης αν γινεται να μπουν τα βραβεια σε ολους τους κοσμους :cop:
 

DeletedUser

οταν βγαίνεις απο την α φυλή για να μπεις στην β οι άμυνες που υπάρχουν στα χωριά σου απο την α φυλή να επιστρέφουν πίσω.

με αυτήν την ρύθμιση θα αποφευχθούν παίχτες να έχουν άμυνες απο 10 ακαδημίες.


[mad]περναει[/mad]
 

DeletedUser

οταν βγαίνεις απο την α φυλή για να μπεις στην β οι άμυνες που υπάρχουν στα χωριά σου απο την α φυλή να επιστρέφουν πίσω.

με αυτήν την ρύθμιση θα αποφευχθούν παίχτες να έχουν άμυνες απο 10 ακαδημίες.

in addition, να υπάρχει περιορισμός που να μην επιτρέπει να σου στείλουν άμυνες, για 12-24 ώρες από τη στιγμή που θα αλλάξεις φυλή.

αυτά αφορούν κόσμους που δεν επιτρέπονται βοήθειες εκτός φυλής.


[mad]περναει[/mad]
 

DeletedUser21574

Ιδέες για Έκδοση 8:
1) Όπως και στο Grepolis στην διπλωματία να στέλνεις κάτι σαν αίτημα για συμμαχία γιατί μερικοί βάζουν φυλές πως είναι σύμμαχες, δέχονται επιθέσεις και όταν λένε σε προσωπικά μηνύματα πως είμαστε σύμμαχοι ή όχι δεν είμαστε να υπάρχει μία λύση γιατί μπερδευόμαστε.
2) Όταν κάνουμε επιθέσεις σε ένα σύμμαχο να μας βγαίνει στην οθόνη προειδοποιητικό μήνυμα πως κάνουμε επίθεση σε έναν σύμμαχο γιατί κάποιος που μπορεί να μην βλέπει καλά να μην το καταλαβαίνει(δεν το λέω για spam)...
3) Σε μερικούς κόσμους γράφει οι πόντοι των 40 καλύτερων παικτών στις φυλές, για παράδειγμα στον κόσμο 15 που το όριο είναι λιγότερο δεν χρειάζεται ή σε άλλους που δεν μπορείς πάνω από 40 μέλη στην φυλή, είναι ανούσιο..

Αν σκεφτώ τίποτα ακόμα θα συμπληρώσω σε ΑΛΛΟ post...



[mad]περναει 1&2 [/mad]
 

DeletedUser22466

Θα ήθελα να βρεθεί τρόπος να περιοριστεί η βαρβαροφαγία.:hmmm:
 

DeletedUser15783

ΑΥΣΤΗΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ:
1.όπως ειπε και κάποιος άλλος ειναι κουραστικο να αφιερώνεις τοσο πολυ χρόνο για να νικηθεί η μαζα για αυτο τον λογο να χρειάζεται κανα 12ωρο μόλις αλλάξεις φυλη για να δεχθείς βοηθεια έτσι δεν θα κουράζονται οι παίκτες που απο την αρχη του κοσμου έχουν πολεμο με όλο τον χάρτη και θα κάθονται παραπανω εξάλλου το πρόβλημα του παιχνιδιου αυτο ειναι,μεγάλη διάρκεια + χρειάζεται αρκετο καψιμο όλη αυτη την διάρκεια
2.να υπάρχει μαζική απόκρυψη τον εντολων σου.λογος;σχεδον σε όλους μας λαγκαρει οταν στέλνουμε καμια 1500ρια εντολες(εμενα αρχίζει να λαγκαρει απο τις 1000)


[mad]περναει 2[/mad]
 

DeletedUser

1. Ο δούκας της κάθε φυλής, ίσως και 1-2 βαρώνοι να έχουν τη δυνατότητα να δούνε τις εισερχόμενες επιθέσεις των μελών τους, δηλαδή να έχουν
α) για τον κάθε παίχτη ξεχωριστά αυτή τη δυνατότητα
β) για όλη τη φυλή
Αυτό να εμφανόζεται π.χ. με την μορφή επιλογής εμφάνιση-απόκρυψη ατομικά και συνολικά.
2. βραβεία:
Μπορεί να μην είναι κάτι το σημαντικό, αλλά εφόσων υπάρχουν καλό θα ήταν να εμπλουτιστούν αυτά τα μενού.
Για παράδειγμα
α) λίστα νικητών ημέρας (για να τον βρούμε πρέπει να ψάχνουμε έναν έναν τους παίχτες¨)
β) κατάταξη ανά βραβείο κάθε στιγμή.(όσο γρήγορα μπορεί να ενημερώνεται το σύστημα)
Κάποιος που κηνυγάει ένα βραβέιο ημέρας βλέπει πόσα έχει καταφέρει μέχρι τώρα, πόσα έχει καταφέρει ο πρώτος αλλά δε βλέπει αν είναι δεύτερος ή ογδοηκοστός.
Ούτε ο πρώτος βλέπει πόσο μακρυά είναι ο δεύτερος.



[mad]περναει[/mad]
 

DeletedUser

1)θα ηθελα καταρχας να υπαρχει μεγαλυτερη ταχυτητα κυριως στην κινηση των στρατευματων... π.χ. 2
2)καλο θα ηταν οταν πεθαινει ο αριστος στην επιθεση να υπαρχει η δυνατοτητα αναδημιουργιας του οχι μονο στο χωριο που προερχεται αλλα και σε αλλα χωρια με ακαδημια (θα βοηθησει στον απεγκλοβισμο αριστων πολυ μακρια και θα περιορισει λιγο την... βαρβαροφαγια)
3)μαζικη αποθηκευση πακετων ή νομισματων αντιστοιχα στην ακαδημια απο ολα τα χωρια (οπως στο πρεμιουμ)
4)ενταξη στρατοπεδων σε ολους τους κοσμους... μπορει να βοηθησει πολυ κυριως σε μεγαλυτερο επιπεδο ωστε να γινει περισσοτερος... πανικος... (ισως να υπαρξει και η δυνατοτητα κατακτησης αντιπαλων στρατοπεδων)
5)δυνατοτητα επιλογης τοποθετησης χωριου σε ακριβη τοποθεσια κατα την εναρξη σε κοσμο ή επειτα απο επανακινηση
6)να υπαρξει καποιο οριο στα πακετα ρε παιδια. εγω στον κοσμο 8 χρειαζομαι 350 πακετα για αριστο και υπαρχουν σιγουρα ατομα με 500 και ανω....!!! να υπαρξει ενα ανωτατο οριο για παραδειγμα στα 100-200 πακετα!
7)ευκολοτερη αλλαγη επισκοπησης χωριων.για παραδειγμα να υπαρξουν τα βελακια που υπαρχουν στο πρεμιουμ ή καποια αντιστοιχη ρυθμιση για διευκολυνση των χρειστων
8)προσθηκη ηθικου σε ΟΛΟΥΣ τους κοσμους. δεν μου αρεσει παιχτες με 1.000.000 και ανω να χτυπουν ατομα με 2000 ποντους και να μην υπαρχει καποιο αντιτιμο.
9)καταργηση πολλαπλων τεχνολογιων. να μην χρειαζεται για παραδειγμα να φτανεις τις τεχνολογιες στο επιπεδο 3 ή ακομα χειροτερα στο 15!!! για να ολοκληρωσεις μια μοναδα... η απλα εξερευνηση ειναι η καλυτερη...
10)συνεχης στρατολογηση στα βαρβαρα συμφωνα με το αγροκτημα και τους ποντους.
11)τυπικη υπαρξει των μητρικων φυλων και ακαδημιων με ενδειξη οτι οι φυλες αποτελουν ενα και μαλιστα να υπαρχουν και ως συνολο στην καταταξη των ποντων
12)ως συνεχεια της παραπανω ιδεας θα ελεγα να υπαρξει καταταξη και των συμμαχιων
13)τοποθετηση μηχανισμου "ειδοποιησης". αναλυτικοτερα να υπαρχει ηχητικο μηνυμα ή φωτινη ειδοποιηση σε καποιο σημειο του παραθυρου την καθορισμενη στιγμη μαζι με καποια σημειωση που θα εχει γινει απο τον χρηστη. θα βοηθησει στο να "αφυπνουν" τον χρηστη για καποια επιθεση ή οτιδηποτε αλλο.
14)να συνυπολογιζονται στις απωλειες ενος παιχτη και η "συγκομηδη" απο στρατευματα σε υποστηριξη. για παραδειγμα αν σε ενα χωριο ο ιδιοκτητης εχει 10.000 στρατευματα και ενας αλλος παιχτης εχει στελει +30.000 και σκοτωνων εχθρικα στρατευματα της ταξης των 80.000 π.χ. να παιρνει τα 20.000 kills" ο ιδιοκτητης και τα υπολοιπα ο υποστηρικτης (αναλογικα δηλαδη)
15)δυνατοτητα να σβησουν θεματα στο φορουμ απλα μελη τα οποια ομως εχουν ανοιξει τα ιδια τα θεματα αυτα...
16)για τους πρεμιουχους αν γινεται να καταργηθει αυτος ο "φορος" στην κατσκευη κτιριων. για παραδειγμα να μην πας να φτιαξεις για 20 κτιριο την κρυωνα και με +2000% να σου τελειωνει τους πορους!να μενει σταθερα στο 25 ή 50%
17)ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ!ΕΙΤΕ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ 15 ΕΙΤΕ 20 ΕΙΤΕ 25 ΕΙΤΕ 30!ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ!ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΣΕ ΤΡΑΙΝΟ ΟΙ 3 ΠΡΩΤΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΕ 35+ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 4 ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ 15..20 ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ 4 ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ! ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ!
18)θα ηταν καλο να μειωθει και ο χρονος κατασκευης κτιριων, εξερευνησεων και στρατευματων μεχρι και 30-50% ωστε να υπαρχει μεγαλυτερη δραση... (κατι δηλαδη που συνεπαγεται στην ταχυτητα των μη-speed κοσμων)
19)προβολη ενεργητικοτητας των μελων και ολα τα μελη εντος και εκτος φυλης.για παραδειγμα αν καποιος εχει κοκκινισει να φαινεται σε ολους
20)τελος,να υπαρχει καποιο οριο χρονου λειτουργιας ενος κοσμου ωστε να μην χρειαζεται οι παιχτες να παιζουν στους ιδιους κοσμους για 3 και 4 χρονια...

απλα μερικες ιδεες! σκεφτειτε και καντε το παιχνιδι καλυτερο! :hmmm:


[swt] Διορθώθηκε Bug
by immortαl[/swt]​
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser6091

[mad]Θα μπορείτε να μας πείτε τις ιδέες σας για την έκδοση 8 μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή. [/mad]
 

DeletedUser18282

Μολις τωρα μου ηρθε..οταν στελνεις βοηθεια σε χωριου συμπαιχτη σου που δεχεται αριστους αλλα κατακτουν το χωριο οι αντιπαλοι πρωτου φτασουν οι αμυνες σου και οι αμυνες πανε στον αντιπαλο μεχρι να φτασουν και να τις τραβηξεις πισω..
εγω προτεινω να σου εχει μια επιλογη στην αναφορα που σου ερχεται οτι βοηθησες το ταδε χωριο να καλεσεις πισω τα στρατευματα χωρις να πρεπει να πας στο χωριο, μερος συγκεντρωσης και να κανεις ολη τη διαδικασια..
δεν ξερω αν το εχει προτεινει καποιος αλλος αυτο απλα ειμαι αρκετα κουρασμενος για να διαβασω τις προηγουμενες σελιδες :ban:
 

DeletedUser

Να μπορεις να βαλεις πολλαπλους επιτηρητες..Δηλαδη αντι για 1 που μπορεις να δωσεις να σου δινει επιλογη αν δε μπορει η δε την ανοιξει εκεινος να βαλεις κ 1-2 παιχτες ακομα για σιγουρια
 

DeletedUser14367

Δν έχει να κάνει τόσο με την 8 ... αλλά γενικότερα.

Βάλτε αυτόματο όριο στο τραίνο τα 1-2 sec να θυμηθούμε λίγο τα παλιά, όπου πρώτο ρόλο στην κατάκτηση έπαιζε η παλικαριά κ η εξαπάτηση κ όχι τα addons κ τα μονταρίσματα.
Έτσι γλυτώνουμε κ την ραγδαία αναπτυξη λογαριασμών κ κατ'επέκταση το πρόβλημα των πακέτων.

:p


[mad]Είναι εσωτερική απόφαση της εκάστοτε ομάδας διαχείρισης και όχι γενική ρύθμιση της εταιρίας. [/mad]
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή