Έκδοση Κινητών για ios ( εναλλαγή χωριών)

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser14851
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser35440

Τι ελληνικο ραπ ρε μαγκες... ας ειμεθα λιγο σοβαροι
 

DeletedUser33711

Ειστε η 2η καλυτερη ενεργη φυλη αυτη τη στιγμη στο παιχνιδι (μετα απο NM)

Ε , τωρα μεταξυ μας εχω παιξει και νμ τον αγαπω τον Σαββα. Αλλα δε μπορεις να συγκρινεις τον 33 που ειχαν απεναντι εναν τσεσναιτ και κερδισε η SoL με οποιονδηποτε κοσμο που κερδισε η NM. Επισης η ΝΜ εχασε εναν κοσμο απο τη SoL και οσο και εαν βγουμε και πουμε τα παρατησαν πριν καν τους βαρεσουμε στον 42 , δεν καθησαν καν να παιξουν αρα εχασαν. Σε ποιο παραλληλο συμπαν λες οτι η ΝΜ ειναι καλυτερη απο τη SoL , η ΝΜ εχει κερδισει κοσμους με διπλωματιες και ενωσεις, 34 επαιξαν 3β1 38 εκαναν ενωση οι μοναδικες δυο premade φυλες και στον 29 που παλι κερδισαν(δεν ξερω το φουλ στορι) παλι ειχαν κανει ενωση ολο τον χαρτη. Η SoL τον 33 τον κερδισε με πολεμο 50-50 , τον πιο δυσκολο πολεμο που εχει παιχτει απο τον 32 και μετα που τουλαχιστον ασχολουμαι προσωπικα, και επαιξε και τον 42 με στησιμο 50-50 στο τελος.
 

DeletedUser33711

Επαιξαν πολεμο για 9 μηνες που δεν εχουμε παιξει ουτε εγω ουτε εσυ απο τον 33 και μετα. Το οτι ο κοσμος κερδιθηκε επειδη φαγαμε μπαν δε σημαινει οτι δεν αντιμετωπισαν δυσκολιες και τις ξεπερασαν παιζοντας φυλετικες μαχες και οχι αγκαλιες ενωσεις και στρατολογησεις , επισης δε λεω οτι η SoL ειναι καλυτερη της CxC γιατι οντως αμα δεν παιξουν σε ιδιο κοσμο θα ειναι λαθος να τις κρινεις. Προσωπικα πιστευω οτι 1. CxC 2. SoL μεχρι αποδειξεως του εναντιου. Αυτο που λεω ειναι σε συγκριση με τη ΝΜ ειναι ξεκαθαρα πιο πανω.
 

ex.Con

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
209
@aser

9 μηνες δε το λες και πολεμο. Και γενικα κοσμοι που μετα απο 1-2-3 μπαν αρχιζουν οι διαγραφες κλαφτα χαραλαμπε η ευκολια τους αγγιζει το +00
 

DeletedUser33970

9 μηνες το λες πολεμο οταν πολεμας τον chessknight και αλλους 9 που τον 37 τον κλεινανε μονοι τους. 9 μηνες δεν το λες πολεμο οταν προσπαθεις να κερδισεις τον death dealers και αλλους 30 λογαριασμους που ειναι στο οριο του να γινουν βαρβαροι και θες να θεωρεισαι η καλυτερη φυλη στον ελληνικο σερβερ. Και στην τελικη, εσεις ειπατε οτι ειστε ανοιχτοι σε προκλησεις. Σας προκαλεσαμε, δεν μπηκατε, τελος.

Οπως ειπες, ειστε ανενεργη φυλη. Μην μας πρηζετε στο εξτερναλ. Απο τις ενεργες δεν εχουμε αφησει καμια χωρις να ξεκληρισουμε. Σας κερδιζουμε σε αργο,speed,arena,hp,tetris,lol,ταυλι,σκακι ή οτι αλλο θελετε. Αποφασιστε το και ενημερωστε μας.

Μεχρι τοτε εμεις ειμαστε οι καλυτεροι. Α, και δεν μιλαμε σε ανενεργες φυλες.
 

ex.Con

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
209
το να γραφεις σαν τον ιουστινιανο δεν σε κανει σαν αυτον γιωργακη, εισαι στη κατηγορια "εμαθα φυλετικες απο τη cxc" χαλαρωσε

ΥΓ μετα το μπαν του τσεσ οι αλλοι 8 που κλεινανε μονοι τον 37 πατησανε διαγραφες; :D:rolleyes:


Σε ποιο παραλληλο συμπαν λες οτι η ΝΜ ειναι καλυτερη απο τη So

οχι εγω, ο δουκας σου το λεει
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser33970

Οι μονοι παιχτες που μπορουν να πουν οτι μου μαθανε το παιχνιδι δεν εχουν παιξει ποτε cxc και δεν ειναι και στα πλανα τους να το κανουν.

Στο δια ταυτα τωρα, η κατηγορια εμαθα φυλετικες στην cxc -> Μπηκα σταρτ απ 26. Ειχα το καλυτερο επιθετικο του σεβερ. Μας βαλανε να κανουμε ρεσταρτ. Δεν συνεχισα. 5 μηνες μετα παιρνω ενα μηνυμα: εχουμε προβλημα μπες να βοηθησεις. Μπηκα, επαιξα, βοηθησα. Μετα μπηκα 37 και βοηθησα τον Δημητρη οσο μπορουσα.

Σε βαλανε ιδρυτη αλλα μαλλον δεν σε ενημερωσανε καλα. Το να εχεις την θεση που εχεις και να λες οσα λες ειναι ανεκδοτο. Το οτι προτιμησα να μην παιξω cxc ειναι επιλογη σεβαστη απο ανθρωπους εκει μεσα που εσυ δεν θα φτασεις ποτε.


Οσο για τον ιουστινιανο, γελαω με τον ισχυρισμο σου.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

ex.Con

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
209
γελαω για τα ιδρυτης και λουλουδια μπλε, σαν εξκον σου μιλαω
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Εγω ενα θα σου πω. Ειτε στον 49 νικησει ειτε χασει η sol δεν ειναι κανεις σας σε θεση απο την cxc να μιλαει για εμας εφ οσον λεγατε οτι οποιος θελει να παιξει αντιπαλος σας να σας προκαλεσει και οταν εγινε αυτο κανατε τις κοτες
 

DeletedUser33711

μετα το μπαν του τσεσ οι αλλοι 8

Το μπαν του τσες ηρθε μετα το δικο μου μπαν. Τα δυο μπαν αυτα αφηναν απροστευτο το μισο μετωπο του πολεμου,γιατι ουσιαστικα εγω μαζι με τον Κωστα καλυπταμε σχεδον μια ηπειρο μονοι μας και στο σημειο του πολεμου εκεινου το να φανε μπαν δυο τετοιοι λογαριασμοι ειναι σα να εχεις χασει μια ηπειρο κατευθειαν. Παιξαμε σε 9 μηνες οτι παιζατε αλλοι σε χρονια,δεν ειχαμε κατι να αποδειξουμε παραπανω για αυτο πολλοι και απο εμας πλεον παιζουμε ολοι μαζι, τρανη αποδειξη οτι εγω με τον Νικολα Da vinci ειμαστε πλεον κοπλει. Οι αλλοι 8 που κλεινανε τον 37 με κλειστα ματια ειναι:

Απο την πλευρα που εχασε
Καφκαλιας
Κπαπ που επαιζε σξσ και σας κουβαλησε γιατι ουτε τους ανενεργους δε νομπλαρατε
Upercut

Απο την SoL
Davinci
blacko
tornado
beyonder

Πες οτι ο 8ος ημουν εγω. BTW εγω στον 46 δεν ξεφτιληστηκα και πηγα πυξιδα σε 1 λεπτο απο τους γατους , εστω και που εχασα φροντισα να μην χασω την αξιοπρεπεια μου..λεω εγω τωρα

Ρωτα τον ιδιο τον Σαββα για την δυσκολια του 33 , και οσο και εαν εχει τα θεματα του με τη SoL πιστευω οτι θα παραδεχτει οτι ηταν ο πιο δυσκολος-αμφιροπος πολεμος μετα τον 33 γιατι μιλουσαμε αρκετο εκεινο το διαστημα και ειχε αποψη πιστευω της πραγματικης δυσκολιας. Το ρανκ 2-3 του 34 δεν αντεξε 2 βδομαδες στον 33, πηρε νερα το PC.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

chessknight

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
221
Αυτό που τσακώνονται οι regulars για το ποιος έμαθε καλύτερα το παιχνίδι είναι η μεγαλύτερη μπούρδα των παιχνιδιών :p
Κάθε σοβαρός παίχτης δημιουργεί τη δική του πορεία. Παίρνεις πράγματα από τον έναν, μαθαίνεις από τον άλλον, βάζεις κάτι δικό σου και πάει λέγοντας.

Η ουσία σε όλα τα παιχνίδια με πολύ κόσμο είναι ο πολύς κόσμος :D Αν έχεις 2 καλούς παίχτες και 8 κακούς, ο καλός παίχτης τρώει τους κακούς και δημιουργώντας edge τρώει μετά και τους καλούς. Οπότε δεν έχει σημασία ποιος από τους καλούς είναι πιο καλός αλλά σημαντικότερο τί ποιότητα έχει η φυλή του. Αν όπως στον 33 έχεις σε 1 ήπειρο από τους 15 λογαριασμούς, 12 ανενεργούς ε τί να το κάνεις το skill και τι σημασία έχει αν εγώ κέρδισα κάποιον ή αυτός εμένα;

Δεν πα να σφάζεστε για το ποιος θα πάει 1ος ή ποιος έχει την καλύτερη ιστορία... οι πόλεμοι κρίνονται από αυτους που ούτε external γράφουν, ούτε πολύ σημασία θα δώσουν στο τι θα γίνει στον κόσμο, απλά θα χάνουν χωριά που τρέχεις να τα κάνεις reclaim :D

ΥΓ. Μονο Equalizer :cool:
 

ex.Con

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
209
Αυτα τα "ο ταδε" κουβαλησε τη CxC/Sol/school/qq και οτι αλλο ακουγεται με κανουν να γελαω πολυ.
Κανεις chess και aser κανεις κπαπ και equalizer κανεις davinci και tornado δε κουβαλησε καμια φυλη, η φυλη αποτελείται απο 20-30-40 λογαριασμους. Τελικα οντως δε σας εμαθε η cxc το παιχνιδι, αυτα δε τα πιστεύανε ουτε στον κ1.
Αυτο για τον κ46 ηταν αστειο πολυ, σκεψου να με πήγαινε πυξιδα ο @EristikosOPC χαχαχα

οσο για τα μπαν, χρονο να χουμε να λεμε ποσοι κοσμοι πηγαν να γυρισουν εξαιτιας των μπαν. Η καλες φυλες κρίθηκαν στο βαθος του ροστερ τους σε τετοιες κρισιμες στιγμες.
 
  • Like
Αντιδράσεις: SOFA1

DeletedUser33711

Αυτο για τον κ46 ηταν αστειο πολυ, σκεψου να με πήγαινε πυξιδα ο @EristikosOPC χαχαχα

Για ρωτα τον εριστικο τι εγινε και εαν με πηγαν πυξιδα. Απο κει και περα συμφωνω καμια φυλη δε κερδιζει εξαιτιας 1-2 ατομων , απλα αυτα τα 1-2 ατομα θα εχουν μεγαλυτερο αντικτυπο στο τελικο αποτελεσμα.
 

DeletedUser33970

1-2 ατομα δεν κουβαλανε αλλα αν ρωτησεις θα σου πουν οτι στον 22 αυτα που εκανε ο vagner δεν τα εκανε κανεις.
1-2 ατομα δεν κουβαλανε αλλα στον 17 θα σου πουν οτι τσες κονζαμπ κανανε παπαδες.
1-2 ατομα δεν κουβαλανε αλλα στον 16 οταν πατησε διαγραφη ο ντιγκολ μπηκε ταφοπλακα στις ελπιδες της cxc για να κερδισει.
1-2 ατομα δεν κουβαλανε αλλα dreamer,blacko,5forwards ειναι τα μονα ονοματα που μεινανε απο τον εκτρωματικο κ40 (ισως και ο φωταρας αλλα για αλλο λογο)
1-2 ατομα δεν κουβαλανε αλλα οταν χανει η σολ φταιει ο ντα βιντσι, φταιει ο μπλακο και αλλοι 2-3 αλλα οταν κερδιζουν φταινε οι υπολοιποι 38.


37-38 ατομα κουβαλανε αλλα αν τους μιλησεις για κοσμους που χασανε ή θα σου πουν οτι δεν επαιξαν ποτε εκει ή θα σου πουν δεν με πηγες πυξιδα γιατι δεν εχασα χωριο, διαγραφη πατησα.
37-38 ατομα κουβαλανε αλλα στην πρωτη γραμμη παιζουν και παιρνουν επιτηρησεις 6-7 ατομα
37-38 ατομα κουβαλανε αλλα στελνουν 500 φεικ συνολο ενω οι υπολοιποι 1-2 που δεν κουβαλανε στελνουν απο 10κ


Ε λοιπον εγω πιστευω οτι οι 5-10 που κουβαλανε ειναι πιο σημαντικοι απο τους 30-35 που κανουν τα παρασιτα στο ριμ και στελνουν αμυνες. Εαν καποιος διαφωνει ας μας πει που ητανε στον 33 που ειχαμε και οι 2 φυλες απο καμια 30αρια ριμαδες και στα πλανα παιζαμε 30 ωρες επιτηρηση. Ολοι λετε για συνολα και για πολλους λογαριασμους, για μεγαλες φυλες, για ****ακια, για φοβητρα αλλα μπροστα στους 10 μεγαλους της SOL ολοι εχετε θεμα με τις ρυθμισεις και βαφτιζεστε ανενεργοι.

Καλη συνεχεια

Υ.Γ Chess :oops:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

dark tornado

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
429
Δεν θα μπω καν στην διαδικασια να συγκρινω την φυλη μου με αυτους που αποκαλουνται δασκαλοι των υπολοιπων
Δεν θα μπω στην διαδικασια να συγκριθω με αυτους που ηταν ανοιχτοι σε προσκλησεις και δεν μπηκαν σε 2 κοσμους και τωρα τα μισα τους μελοι παιζουν απο εδω και εκει στις υπολοιπες φυλες που μπηκαν
Δεν θα μπω στην διαδικασια να σχολιασω αν κουβαλαει καποιος σε μια φυλη η οχι καθως ολα τα μελη εχουν μια συμετοχη στο παιχνιδι---ναι καποιοι κουβαλανε προφανως αλλα και το ευρυτερο συνολο προσφερει με τον τροπο του

Τωρα το να ακουω πως οι ΝΜ ειναι καλυτεροι απο την ΣΟΛ ειναι οτι πιο αστειο μπορουσε να ειπωθει εδω μεσα
Ειναι σιγουρα καλυτεροι στην προπαγανδα και στα ψεματα
Ειναι σιγουρα καλυτεροι στις απειλες
Και ειναι σιγουρα καλυτεροι στο να σκυβουν κεφαλι στην αποδεδειγμενα καλυτερη φυλη αυτου του σερβερ οπως θα κανουν και κ49

Υ.Γ Οποιος κοκοκο cxcτης που δεν παιζει εδω απαντησει σε αυτο το ποστ απλα θα αγνοηθει καθως απλα δεν εχει λογο να μας αντικριζει στα ματια οπως απεδειξε και η κατωτερη διοικηση του
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή