Στιγμές Κόσμου 5

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser289
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser

aristeros 1,28 Mio. οdd

Πολυ καλο για παικτη κατω απο 50000 ποντους
 

DeletedUser317

Ναι αλλα αυτος πηρε τοσο odd διοτι ειχε 259000 ποντους ο αριστερος ποτε δεν ξεπερασε τους 50000

Πηρε ομως βοηθειες απο φιλους του ή τον βαρεσε καποιος με 50% ηθικο και εφαγε τα μουτρα του. Παντως δεν διχνει σε καμια περιπτωση skill αυτο που λες οποτε μην επιμενεις!!!! :p
 

DeletedUser10803

Mayas

O mayas ηταν αμυντικος παιχτης και ειχε 2 πυρηνες με 30 χωρια μεσα.
Επρεπε να το βαρεσουμε ολοι μαζι για να του τα παρουμε..
Επειδη ηταν 24 ωρες το 24ωρο μεσα δεν επρεπε αρχικα να καταλαβει οτι βαραμε αυτον και οχι αλλα μελη της φυλης τους.Ολοι στειλαμε απειρες φακε επιθεσεις και φακε τρενα σε αυτον και στους αλλους παιχτες.Οι εκκαθαριστικες πηγεναν στον Mayas ομως χωρις νομπλαρισματα απο πισω.
3 μερες συνεχομενα τον βαρουσαμε με πανω απο 200 εκκαθαριστικες ωστε να τελειωσουμε τις αμυνες τις δικες του που τις μαζευε σε 2 -3 χωρια για να μην εχει απολειες και τις βοηθειες που του στελναν, και μετα στειλαμε τα τρενα.

Παντος το επαιξε το παιχνιδι πολυ καλα.
Δεν αργει και η σειρα των υπολοιπων!

MOreBlood for Ever

Kakos86
 

DeletedUser

Αν πιστεύει πως την συμφέρει μπορεί να βαράει και μόνο ένα χωριό μία ολόκληρη φυλή. Το αν θα αποδειχτεί για το καλό της ή όχι θα το κρίνει ο χρόνος. Από την στιγμή που δεν απαγορεύεται από τους κανόνες μπορεί να το κάνει και ας την κοροϊδεύουν κάποιοι όσο θέλουν. Βέβαια το κακό όταν επιτίθεται ΟΛΟΚΛΗΡΗ η φυλή σε έναν παίκτη είναι πως δεν μπορεί κανείς να πάρει επιτήρηση από τον άλλον για 1-2 μέρες ;)
 

DeletedUser10803

Πηρε ομως βοηθειες απο φιλους του ή τον βαρεσε καποιος με 50% ηθικο και εφαγε τα μουτρα του. Παντως δεν διχνει σε καμια περιπτωση skill αυτο που λες οποτε μην επιμενεις!!!!

Ποτε δεν τον βαρεσαμε με 50% ηθικο....ειχε 30 χωρια οταν τον βαρουσαμε...
 

DeletedUser

17 χρονων Τiμωρoς BANNED

000203C9.gif
 

DeletedUser

Απώλειες (Φυλές)

Ως επιτιθέμενος

1 under construction (-CL-) 50,92 Mio.
 

DeletedUser

...apo thn fylh poy den 3erete...

twra mphka kai 8a moy parei ligh wra na dw ti paizetai edw...blepw omws oti oloi oi banned einai mazemenoi edw kai to diaskedazoyn
 
Κορυφή