Ανακοίνωση Τιμωρίας SOL MAFIA

SOL MAFIA

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
92
Έκτακτο ανακοινωθέν της SOL MAFIA

Τους τελευταίους 2 μήνες διαδραματίζονται γεγονότα που τάραξαν την τρομοκρατική μας οργάνωση, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθούν οι εγκληματικοί μηχανισμοί μας.

Σε αυτό το σημείο ενημερώνουμε τον κύριο promanager ότι παρόλο που θα αναφερθεί το όνομα του παρακάτω ουδεμία πρόθεση έχουμε να λογκάρουμε στον κ69 και να τον ξαναπάμε πυξίδα. Μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος.

Η ανακοίνωση αφορά ένα πρώην μέλος της φυλής μας αρκετά συμπαθητικό στο ευρύτερο κοινό. Αναφερόμαστε στον κύριο dj paradise.gr. Η φυλή μας δεν ξεχνάει την σημαντική προσφορά του στους κόσμους που υπήρξε συμπαίχτης μας ,για αυτό κρίνουμε σκόπιμο να αναφέρουμε αλλά και να τον ευχαριστήσουμε για τις υπηρεσίες του. Παρακάτω αναγράφεται αναλυτικά η βοήθεια που μας παρείχε.

Κ56 : Ένας κόσμος χρυσή σελίδα για τον παραπάνω παίχτη που τελείωσε άδοξα καθώς στις 7 ημέρες αποχαιρέτησε την φυλή μας και τον κόσμο, καθώς δικαίως τιμωρήθηκε με αποκλεισμό.

HP : Εδώ μπορούμε να πούμε ότι η παρουσία του ήταν αισθητά μεγαλύτερη ,καθώς παρέμεινε στην φυλή μας μέχρι την πανηγυρική ήττα της φυλής Q, ολογράφως 17 ημέρες. Σε αυτό το διάστημα κατάφερε με περίσσια ικανότητα να τσακωθεί για βάρβαρα ,να δημιουργήσει φυλές για την προστασία του μέσω αμυνών ,καθώς δεχόταν πίεση από τον αντίπαλό του The Lost Assassin. Σε αυτό το σημείο θα δικαιολογήσουμε τις αυθαίρετες πράξεις του , τονίζοντας την σοβαρότητα του εχθρού ,ο οποίος σε ένα πλάνο και 3 ώρες after plan έμεινε με 2 χωριά. Τέλος θεώρησε άδικη την κατάταξη του ,όντας 5ος και διαπληκτίστηκε με τον μόνο αναγνωρισμένο αρχηγό από την SOL MAFIA. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την διαγραφή του λογαριασμού του από τον κόσμο ,κρεμώντας την φυλή για δεύτερη φορά ,έστω και στο πιο εύκολο κομμάτι.

Για όλα τα παραπάνω τον ευχαριστούμε θερμά.

Φτάνουμε στον λόγο της ανακοίνωσης και στα γεγονότα που συνέβησαν τους τελευταίους μήνες. Όπως όλοι γνωρίζετε στον κόσμο 69 έχουν μπει 2 μικρές φυλές για τα επίπεδα του GR. Η Κάτσε και η STOP του αγαπητού promanager. Ο κύριος dj paradise.gr αποφάσισε θεμιτό να γίνει μέλος του τσίρκου που έχει δημιουργήσει ο αρχηγός της δεύτερης φυλής, κάτι το οποίο από μόνο του θα ήταν ανεκτό από την πλευρά μας, παρόλο που ο κύριος dj paradise έχει αναφερθεί στο πρόσωπο του νυν αρχηγού του με τους καλύτερους χαρακτηρισμούς αν μη τι άλλο. Το κομμάτι το οποίο δεν γίνεται ανεκτό ,είναι η ασέβεια και η αλαζονεία που διαδραματίζεται καθημερινά μετά την ένταξη του στο τσίρκο ,απέναντι σε μια μερίδα πρώην και νυν συμπαιχτών του. Η καταστολή μιας τέτοιας συμπεριφοράς είναι η μόνη δίοδος.

Αποφασίστηκε ομόφωνα εντός του συμβουλίου μας να δοθεί η δυνατότητα στον κατηγορούμενο να υπάρξει και σε επόμενους κόσμους μέλος της οικογένειας της Stop. Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται επιχείρηση απομάκρυνσης του συγκεκριμένου παίχτη από τις ανεξάρτητες δυνάμεις μας ,στους κόσμους 61-67. Η αντίσταση αναμένεται ανύπαρκτη και η επιτυχία μονόδρομος.

Το Βασίλειο των σκιών περιμένει το νέο μέλος του.

We will be back...soon

SOL MAFIA
 

Mugiwara

Ενεργό Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
19
Πρέπει να είχες βγει για μανιτάρια στο δάσος 05:30 το πρωί που το ανέβασες.
 

Mugiwara

Ενεργό Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
19
Sorry αποκοιμηθηκα, τι εγινε τελικα;
 

Mugiwara

Ενεργό Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
19
Αναβολή στην αναβολή θα σας πηγαίνω κουφάλες!!
 
Κορυφή