Μάχη Οδοφραγμάτων

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

noesis

ex CM
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
211

Μάχη Οδοφραγμάτων



Αγαπητοί παίκτες,

την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου επιστρέφει η "Μάχη Οδοφραγμάτων" και θα διαρκέσει μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου.

Στόχος αυτού του event είναι να πάρετε πίσω την πόλη σας από τον Βαρώνο του Bollwerk και τη συμμορία του που λεηλατούν το θησαυροφυλάκιο. Αυτή η προδοσία δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητη!


Κυνήγησε τον Βαρώνο του Bollwerk

Με την έναρξη του event θα έχετε πρόσβαση στον χάρτη της πόλης, όπου φαίνονται τα οδοφράγματα που δημιούργησαν ο Βαρώνος και η συμμορία του. Στη διάθεσή σας βρίσκεται μια ομάδα στρατιωτών, που εμφανίζεται πάνω από τον χάρτη.

Κατά την επιλογή ενός οδοφράγματος, θα βλέπετε τις μονάδες που το υπερασπίζονται και θα μπορείτε να επιλέξετε τις μονάδες που θα στείλετε στη μάχη. Το αποτέλεσμα της μάχης εξαρτάται από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των μονάδων που θα λάβουν μέρος σε αυτή. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα γι' αυτές, πατήστε την εικόνα της κάθε μονάδας ή περάστε το ποντίκι πάνω από την κάθε εικόνα για μια γρήγορη επισκόπηση. Αν χάσετε μια μάχη, τα στρατεύματά σας θα τραυματιστούν και δεν θα μπορούν να εμπλακούν σε άλλη μάχη έως ότου αφιχθεί ο γιατρός για να τα θεραπεύσει. Μιας και ο εχθρικός στρατός δεν διαθέτει γιατρό, όσες αντίπαλες μονάδες πληγωθούν κατά τη διάρκεια μιας μάχης, θα αφαιρούνται από τις διαθέσιμες. Μπορείτε να καθαρίσετε ένα οδόφραγμα με διαδοχικά κύματα επιθέσεων.

bb_announcement_units.png

Με την κατάκτηση ενός οδοφράγματος θα λάβετε σε αντάλλαγμα Δουκάτα, τα οποία και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο κατάστημα του event ανταλλάσσοντάς τα με αντικείμενα. Σε ορισμένα συγκεκριμένα οδοφράγματα θα παίρνετε και ένα ειδικό αντικείμενο όταν το κατακτήσετε. Οι ανταμοιβές σας φαίνονται στο κάτω μέρος της οθόνης του event. Αφού νικήσετε το αντίπαλο στρατό ενός οδοφράγματος, θα έχετε τη δυνατότητα να επιτεθείτε ξανά και ξανά για να κερδίσετε περισσότερα Δουκάτα, αλλά κάθε επανάληψη θα είναι πιο δύσκολη από την προηγούμενη.

Για τη συνέχεια απαιτούνται περισσότερες μονάδες, τις οποίες μπορείτε να κερδίσετε κάνοντας ενέργειες μέσα στο παιχνίδι. Κάθε μέρα θα έχετε δέκα πιθανότητες να βρείτε επιπλέον τυχαίες μονάδες κάνοντας συγκεκριμένες ενέργειες στο παιχνίδι, όπως επίθεση, άμυνα, στρατολόγηση ή κατασκευή κτηρίων. Κάθε φορά που κερδίζετε μονάδες κατ' αυτόν τον τρόπο, θα μαθαίνετε πόσες μονάδες κερδίσατε μέσω αναφοράς.

Δουκάτα θα κερδίζετε και από την ημερήσια κατάταξη αλλά και με τη λήξη του event. Έχετε όμως στα υπόψιν σας πως τα Δουκάτα της τελικής κατάταξης θα αποδοθούν μετά τη λήξη του event. Όλα τα Δουκάτα θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο κατάστημα του event, το οποίο θα παραμείνει ανοιχτό 24 ώρες μετά τη λήξη του. Από το ιστορικό του event θα μπορείτε να δείτε πόσα Δουκάτα κερδίσατε για κάθε μέρα του.

Από το feedback που μας δώσατε την τελευταία φορά, έχουμε κάνει τις εξής αλλαγές:
  • Αρκετά οδοφράγματα θα μπορούν να ολοκληρωθούν πιο εύκολα.
  • Κατά την επανάληψη ενός ήδη ολοκληρωμένου οδοφράγματος, οι μονάδες σας γι' αυτό το οδόφραγμα θα αυξάνονται κατά 20% για κάθε επόμενη επανάληψη.
  • Βελτιώθηκαν τα εικονίδια τα γραφικά των διαδρομών για να είναι πιο εύκολη η αναγνωσιμότητα του χάρτη και η πρόοδος του event.


Συγκέντρωσε τα στρατεύματά σου και πάρε πίσω τον έλεγχο της πόλης σου!

Τυχόν προτάσεις και παρατηρήσεις για το event, μπορούν να υποβληθούν στο Θέμα Συζήτησης.​


- Η Ομάδα του Tribal Wars
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή