μάθημα από τούς μεγαλύτερους

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser13738
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Καλήμερα,
Επειδή σε αυτήν την φυλή ΜΑΟ έπαιξε και ο λογαριασμός μου.Και επειδή ξέρω πολύ καλά ότι αυτά γενικά που άκουσα εχθές με τα παιδιά που μίλησα με άφησαν άφωνο ένα μπορώ να πω με σιγουριά πλέον. Ότι πολύ απλά κάποιοι μπήκαν στην ΟΔ μόνο και μόνο για να κάνουν τον χαβαλέ τους και όχι να πάνε το παιχνίδι ένα σκαλί πιο πάνω .ΚΑΙ επειδή ο λογαριασμός παύει να υπάρχει πλέον στο GR σας, μπορώ να πω με πολύ σιγουριά ότι όλα έγιναν βάση σχεδίου και ^#^$%ικου κιόλας .ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τις επιλογές της διαχείρισης στο ΠΟΙΟΥΣ έβαλε να "διοικήσουν" το παιχνίδι και να παίρνουν αποφάσεις .Ανθρώπους που έτρωγαν το ένα ΜΠΑΝ πίσω από το άλλο και ανθρώπους που ντράπηκαν και άλλαξαν λογαριασμό για να μπουν στην διαχείριση για να μην τους κράξει η κοινότητα .Ανθρώπους που έφεραν τα **** στην Ελλάδα και τα πλάσαραν δεξιά και αριστερά και μετά τους έκαναν αιτήσεις και έφευγαν από το παιχνίδι....ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ λοιπόν και μείνετε με αυτούς γιατί αυτοί θα μείνουν μόνο στο τέλος..Το να τρώει ο ΣΤΑΤΙΣΣ μπάν για παράνομο λογισμικό αυτό ξεπερνάει και το ανέκδοτο με τον ΤΟΤΟ ρε ΟΔ...
Μερικοί λογαριασμοί όπως και ο δικός μου και το έχω πει και στο παρελθόν έχουν φάει σωστά ΜΠΑΝ για παράνομο λογισμικό, το να τρώνε όμως λογαριασμοί για αυτόν τον λόγο για κάτι που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ αυτό ξεπερνάει τα πάντα στον Ελληνικό κομμουνιστικό σέρβερ σας. Γιατί έφαγα μπάν;;;Δεν μπορούμε να δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες .μα θέλω να ξέρω .Παράνομο λογισμικό καλνύχτα σας. αυτές οι απαντήσεις είναι που δίνετε..Μπάν βγήκαν μπάν έπεσαν από όλες τις μεριές σε όλους τους κόσμους...ΟΣΟ για το ΩΘΗΣΗ λογαριασμού καλύτερα μην σχολιάσω άλλο...

Και για να κλείσουμε το θέατρο σας θα πω και κάτι τελευταίο.
ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΡΙΞΕΙ Π-Ο-Τ-Ε ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΜΟΥ.
Μην ξεφτιλίζεστε και φτυστε την καραμέλα γιατί καταντάει αηδία πλέον..
έχετε να λέτε οι ΜΑΟ έπαιζε με παράνομα λογισμικά-χρήμα-πλάτες διαχείρισης(ότι πληρώθηκε κιόλας στην περίπτωση Ταραχη και ακόμα μπάν Global κιόλας δεν έχουμε δει να πέφτουν..)τόσο πολύ φοβηθήκατε τους γέροντες του Βορρά;;;

Εσύ παιχταρά στην διαχείριση κοίτα να είσαι αντικειμενικός γιατί έχεις γίνει ΘΕΑΤΡΟ μεγάλο.

4 μέρες με ευθεία βολή στην διαχείριση και ήδη αυτή έχει τραβήξει καλώδιο .Για αυτήν την τρομερή διαχείριση μιλάμε και που θέλει να πάει το παιχνίδι ένα σκαλί πάνω αλλά το ρίχνει 30 κάτω.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

Ρίξε μπάν αντικειμενικέ τύπε που μπήκες για να βοηθήσεις..

Η οργάνωση ΜΑΟsis έχει συσταθεί και θα την βρείτε απέναντι σας.

ΜΑΟ και στον UK κουφάλες!!! <3
Οι γέροντες τρελάθηκαν!!! <3

Καλως τον παιχτη που διδαξε σε ολους τους ΜΑΟ να χρησιμοποιουν ****ακια και τωρα βγαινει και κλαιει
 

noesis

ex CM
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
211
Ξεκατινιαστήκατε, κάνατε ιστορικές αναδρομές και συγκρίσεις, δικάσατε τους πάντες. Όλοι έχουν άποψη για τα πάντα όλα και αυτοί που όντως έχουν άποψη, απλά παρακολουθούν. Στο φόρουμ η τεστοστερόνη έρεε άφθονη και στις αιτήσεις ζούσαμε σε ένα παράλληλο σύμπαν με γαλλικά και πιάνο, πλην ενός που μας έδωσε διάφορες ευχές αποκαλώντας μας με την πιο γνωστή λέξη του ελληνικού λεξιλογίου. Αλλά για να είμαι ακριβοδίκαιη, ο εν λόγω παίκτης που μας έδωσε τις ευχές του, μάλλον είχε απωθημένα από τον Οκτώβρη που είχε αποκλειστεί και απλά τα έβγαλε τώρα στην επιφάνεια για να χαρακτηρίσει μια ολόκληρη φυλή.

Επιγραμματικά λοιπόν:
  1. Εχθές, παίκτης της μποξέρ έγραψε σε ένσταση "κλάφτηκαν οι μαο και σας κάνουν ότι θέλουν". Σαφώς και ήξερε πως ο αποκλεισμός ήταν σωστός, αλλά ήθελε να πει τα δικά του γιατί κάποιοι παίζουν μόνο για το πουλ μουρ εδώ και χρόνια. Απλά επειδή έχει καταντήσει κουραστικό, βγάλτε μια απόφαση ποιον ευνοεί επιτέλους η Διαχείριση στον 55 και ενημερώστε μας.
  2. Αν και αναφέρθηκε αλλού, θα το απαντήσω εδώ. Ας μην μπούμε καλύτερα στη διαδικασία να μετρήσουμε ποια πλευρά έκανε τις περισσότερες αιτήσεις στον 55, ποιοι κάνανε κακοπροαίρετες αιτήσεις και ποιοι στήσανε αποκλεισμούς σε συμπαίκτες τους. Καλύτερα να μείνει ο καθένας με τα πιστεύω του, γιατί δε θα μας μείνει σύννεφο για σύννεφο αν αρχίσετε να πέφτετε.
  3. Θα το επαναλάβω και εδώ, γιατί με αυτά που έχω διαβάσει σε ορισμένες αιτήσεις και πμ εδώ στο φόρουμ τις τελευταίες μέρες, σκέφτομαι να πάω στο κοντινότερο ληξιαρχείο να κάνω αλλαγή στο ονοματεπώνυμό μου: ΔΕΝ με λένε Ειρήνη. Καταλάβετέ το επιτέλους και αντιληφθείτε ορισμένοι πως έχετε στοχοποιήσει λάθος άτομο. Και αν, λέω αν, κάποιοι ψάχνετε ή έχετε σκοπό να ψάξετε και να βρείτε αυτό το άτομο και όντως το βρείτε, λάθος άτομο θα βρείτε. Αυτοί που σας δώσανε αυτές τις πληροφορίες ή σας δουλεύουν ή έχουν μπερδευτεί. Όσο δε για το ποιες ips παρακολουθούνται και πώς μέσω των ips μπορούν να εντοπιστούν οι χρήστες τους, επειδή δεν βρήκα κάποιον πρόχειρο sysadmin στην Εταιρεία να μου εξηγήσει, ρώτησα το Νομικό Τμήμα και περιμένω να μου πουν αυτοί πώς γίνεται αυτό.
  4. Τέλος, αυτή η κασέτα πως υπάρχει στοχοποίηση από τη Διαχείριση ή συγκεκριμένα άτομα της Διαχείρισης καλό θα ήταν να την αλλάξετε ορισμένοι γιατί έχει φθαρεί. Και εφόσον τα όσα ίσχυαν μέχρι τώρα ήταν αρκετά light (6μηνος αποκλεισμός από το forum και 7ήμερος επιθέσιμος στο παιχνίδι), πλέον περνάμε σε global ban σε όσους λογαριασμούς έχει πρόσβαση αυτός που έγραψε ότι έγραψε, για το οποιοδήποτε σχόλιο έναντι της Διαχείρισης. Εφόσον το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να πείτε τις παρόλες σας, θεωρείτε πως αυτοί που αφιερώνουν το χρόνο τους για να έχει ο .gr τον χαμηλότερο χρόνο απόκρισης εδώ και ένα χρόνο μεταξύ όλων των υπολοίπων servers του παιχνιδιού, κάνετε παράπονα γιατί δεν έχετε πάρει απάντηση σε μια αίτηση για 2 ώρες και μονίμως χρησιμοποιείτε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς έναντι όλων μας, υπάρχει κι άλλος τρόπος να γίνει κατανοητό αυτό που εννοώ. Εφόσον θέλετε να πάμε έτσι, έτσι θα πάμε από εδώ και πέρα.

Όπως διαπιστώσατε, δεν έκανα την παραμικρή αναφορά σε αποκλεισμούς. Και δεν πρόκειται να κάνω. Αντιθέτως, όσοι κάνανε αναφορές σε αποκλεισμούς πήρανε ποινές, όσοι καταφέρθηκαν έναντι της Διαχείρισης πήρανε ποινές και όσοι από εδώ και πέρα θα κάνουν την οποιαδήποτε αναφορά σε ποινές θα φεύγουν για ένα 6μηνο από το φόρουμ και 7 μέρες από το παιχνίδι. Και θα συνεχίσουμε με αναδρομή στις παλιές εποχές που κάποιοι νοσταλγούν :)
 

DeletedUser35840

Ωραίο το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο... πάμε λιπών ένα ένα να τα ξεκαθαρίζουμε λίγο... πρώτα από όλα οι παίχτες έχουμε το δικαίωμα να ξεκατινιαστούμε μεταξύ μας όσο θέλουμε.... χωρίς βρισιές και χαρακτηρισμούς φυσικά.... αλλά οι παίχτες είναι οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού και μπορούν να ξεκατινιάζονται και να αλληλοπηραζονται όσο θέλουν και το ξαναγράφω στο παιχνίδι πρωταγωνιστές είναι οι παίχτες και όχι η ομάδα διαχείρισης.... για το ότι έχουν άποψη οι παίχτες για τα πάντα όλα δεν λέω τίποτα γιατί η δεκαετείς πήρα μας , οι χιλιάδες ώρες παιχνιδιού και το πολίτευμα της χώρας μας νομίζω μας δίνουν αυτό το δικαίωμα.

στα επιγραμματικά λοιπόν

1. ο παίχτης των μπόξερ που σου είπε ότι σου είπε έχει απόλυτο δίκιο... δεν διαφωνώ ότι δικαίως μπορεί να έφαγε το μπαν αλλά... ο παίχτης δεν νομίζω ότι εδώ και 5 μέρες από το μπαν του ανακόντα και μετά έκανε κάτι παράνομο.... διαγραμμένους λογαριασμούς είχε μπροστά του και έπαιρνε χωριά... άρα είχε κάνει κάτι πριν... και αναρωτιέμαι τώρα γιατί δεν έφαγε μπαν πριν τον ανακόντα η αν όχι πριν μαζί με αυτόν και το έφαγε 5 μέρες μετα?? μήπως λόγο του ότι αφού καταστρέψατε έναν κόσμο με το απαράδεκτο μπαν στον ανακόντα λετε κάτσε να ρίξουμε και σε κανέναν άλλον ώστε οτα βγούμε να απαγγείλουμε το παραμυθάκι μας στο εξωτερικό να μπορούμε να γράψουμε το " αποφασίστε τελικά ποιον ευνοεί η ομάδα διαχείρισης στον 55" και να καλύψουμε λίγο τα οπίσθια μας.... λέω εγώ τώρα...

2. εγώ έκανα την αίτηση στον ανακόντα γιατί φοβόμουνα ότι θα με πέρναγε πάλι και θα μου έπαιρνε την πρωτιά.... το δυο δεν αφορά σίγουρα άτομα της Μάο οπότε δεν ασχολούμαι καν. (αν και πιστεύω ότι στο ποστ σου κάποιους κανονισμούς του φόρουμ παραβιάζει αλλά βαριέμαι να το ψάξω)

3. δεν θα μας πεις εσύ πως σε λένε... εμείς θα σου πούμε.... :)
δεν με απασχολεί πως σε λένε δεν με απασχολούν και αυτά που γράφεις για ips

4.ο τροχονόμος όταν σταματήσει ένα αμάξι μπορεί να το γράψει για υπερβολική ταχύτητα, γιατί δεν φορούσε ζώνη, γιατί έκανε προσπέραση με διπλή γραμμή... αλλά μπορεί να τον γράψει και γιατί στο κουτί πρώτον βοηθειών που πρέπει να έχει το αμάξι είχε λήξει το μπεταντιν και δεν το είχε αλλάξει...
τι θέλω να πω με αυτό... ότι αν έχεις στοχοποιησει έναν οδηγό αλλά δεν τρέχει, φοράει ζώνη ,κάνει τα πάντα όπως πρέπει θα τον γράψεις για το ληγμένο μπεταντιν... αυτό αν τον έχεις στοχοποιησει και θες να τον γράψεις με το ζόρι...

το ότι εμείς μπορούμε να ρίχνουμε τις ποινές όποτε και σε όποιον γουστάρουμε αλλά εσείς δεν έχετε το δικαίωμα ούτε καν να συζητάτε στο φόρουμ μας γυρνάνε χρόνια πίσω και σε άλλα καθεστώτα.
δηλαδή θα μπαναρεις εσύ έναν λογαριασμό και αυτός δεν θα μπορεί καν να πει και να καταθέσει την άποψη του στο κομιουνιτι του παιχνιδιού??? κανονική χούντα δηλαδή... ακόμα και ο φονιάς έχει δικαίωμα να πει την άποψη του έτσι απλά για να ξέρεις.

το ποστ που έχεις κάνει βγάζει πανικό με αυτά που λες και γράφεις... έναν πανικό που καλά έχει κάνει και σε έχει πιάσει και όσο περνάει ο καιρός θα μεγαλώνει... έκανες ζημιά τουλάχιστον 40000 ευρώ στον 55 για την εταιρία... και να ξέρεις κάτι εντελώς φιλικά ... καμία πολυεθνική δεν την νοιάζει αν ο χρόνος απόκρισης σας στις αίτησης είναι ο ποιο γρήγορος του κόσμου... την νοιάζει το μείον 50% που θα γράψεις το 2019
νομίζω το ποστ είναι κοσμιότατο και δεν βρίσκω λόγο να κατέβει ας αφήσουμε τα παιδιά να δουν και μια διαφορετική άποψη από εσάς και να κρίνουν.
Υ.Γ και μην σε στενοχωρούν τα μόνο τρία like που έχεις λογικά θα ειδοποιηθούν και τα άλλα παιδιά της σολ να μπουν και να σου πατήσουν κανένα ακόμα
Και κατι για την ΜΑΟ... 60 άτομα παρέα να διαγράψουν λογαριασμούς και να ξεκινήσουν από το μηδέν ξεχνώντας χωριά κατάταξη σημαίες καταλόγους γιατί αδίκησαν έναν ΦΙΛΟ τους δεν το βλέπεις κάθε μέρα
Υ.Γ2 και έκανες αναφορά σε αποκλεισμούς. μας είπες ότι αποκλείστηκε ένας λογαριασμός από μπόξερ και το τι σου είπε μάλιστα

με αγάπη
insane77
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
έκανες ζημιά τουλάχιστον 40000 ευρώ στον 55 για την εταιρία... και να ξέρεις κάτι εντελώς φιλικά ... καμία πολυεθνική δεν την νοιάζει αν ο χρόνος απόκρισης σας στις αίτησης είναι ο ποιο γρήγορος του κόσμου... την νοιάζει το μείον 50% που θα γράψεις το 2019

Αφου θα παιξετε στην UK θα τα δωσετε εκει τα λεφτα ,το ιδιο ειναι .
Πραγματικα δινει μια φυλη 40.000 σε ενα κοσμο?
 

DeletedUser35840

οχι 40.000 μονο μια φυλη...αλλα ενας κοσμος με ενα χρονο ζωης και με πολυ ξυλο θα τα τζιραρε αυτα τα λεφτα απο ολες τις φυλες
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Οι αλλοι μια χαρα παιζουν απο οτι ειδα ,επισης αφου θα πατε UK στο ιδιο παιχνιδι της εταιριας δεν βρισκω καπου να χανονται χρήματα .Σιγουρα δεν ειναι 40.000 ευρω .
Yπολογησε και ποσοι θα "ερθουν" επειδη το παιχνιδι θα ειναι πιο δικαιο .
 

DeletedUser35840

δεν θα μπω σε διαμάχη μαζί σου... δεν έχω και λόγο εξάλλου... δεν έχεις κάνει σε πολυεθνική και φαίνεται αυτό.... νομίζεις ότι η μερσεντές ας πούμε αν την κάνουν 1000 άτομα από Ελλάδα και τις αγοράζουν από Ιταλία ας πούμε θα πούνε στον Έλληνα διευθυντή ότι δεν πειράζει αγόρι μου που πούλησες 1000 λιγότερες στην Ελλάδα γιατι τις πήραν από Ιταλία οι Έλληνες... η θα τον κράξουν που έδωσε 1000 λιγότερες σε ένα χρόνο...
για το ποιο δίκαιο είναι άποψη σου και δεν θα μπω στην διαδικασία να στην αλλάξω... το πόσοι θα μπουν και αν θα είναι καλύτερα η όχι... ο θεός να μας έχει καλά και θα το δούμε στο μέλλον...
αλλά μην κολλάς σε ένα νούμερο... ενδεικτικό ήταν... έχω γράψει τόσα πράγματα.
και για να ξέρεις οι πολυεθνικές δεν είναι απλές εταιρίες σαν ένα ξενοδοχείο ας πούμε
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Μαθε λοιπον οτι οι πολυεθνικες σκοπευουν στον μεσο πελατη και θελουν να ειναι ευχαριστημενος απο το προιον και εμεις οι μεσοι παικτες ειμαστε ευχαριστημενοι και προτιμαμε το προϊόν οταν εφαρμοζετε δικαιοσυνη ,οπως εγινε τωρα.
Το οτι ειστε νουμπαδες με βοτ το ξεραμε ολοι ,το οτι εχετε και την απαίτηση να παιζετε παρανομα χωρις τιμωρια τωρα το μαθαμε.
 

DeletedUser35840

μας καταλαβες... εισαι τεραστια(οχι σε κιλα)... μπραβο σου... εχεις δικιο σε ολα... και παντα!!! και ο ποιο μεγαλος ****ακιας ειμαι εγω... απλα τους ξεφευγα... καλη συνεχεια στο παιχιδι σου...
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Θεωρω ανηθικο σε ενα ανθρωπο που δουλευει να του λες οτι δεν κανει καλα την δουλεια του ,ενω το μονο που εκανε ειναι να εφαρμοσει τους κανονισμους και να του κανεις υποδειξεις ,και να προσπαθεις να τον εκβιασεις ψυχολογικα ,εχοντας υφος χιλιων καδριναλιων και να ειναι και κοτσανες αυτα που λες.
 

DeletedUser35840

και εγώ μπορεί να θεωρώ ανήθικο αυτό που κάνεις εσύ να πετάγεσαι από κόσμο σε κόσμο και από ποστ σε ποστ και να λες άσχετους, νουμπάδες , πιξιδιαριδες, δεξιά και αριστερά χωρίς φραγμούς και αλληλεγγύη είτε σε συμμάχους είτε σε εχθρούς...
αλλά δεν στο λέω... αν αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα η σου τρέφει το εγώ σου ώστε να πέφτεις ανάλαφρα το βράδυ για ύπνο... συνέχισε το.. άποψη σου αυτά που λες.. άποψη μου και αυτά που λέω εγώ... :)
αν αυτά που λέω πάντως ένα άτομο σαν εσένα τα θεωρεί μπούρδες δεν με ενοχλεί... το αντίθετο πάλι θα με προβλημάτιζε... :)
σταματάω τώρα όμως γιατί έχω τρελάνει και τον μεσάζοντα με τα μηνύματα...
εγώ παιχταράς δεν το έπαιξα και ούτε με νοιάζει να το παίξω ποτέ... δεν το θυμάμαι αυτό που λέει ο τεοτσακ... άλλα δεν το ανφησβητο κιόλας... μπορεί και να έχει γίνει...
 

DeletedUser33477



Aaaahh.. This is going to be so refreshing :) (Για σένα τον αγγλόφωνο μερικά ποστ πίσω)


Ωραίο το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο... πάμε λιπών ένα ένα να τα ξεκαθαρίζουμε λίγο... πρώτα από όλα οι παίχτες έχουμε το δικαίωμα να ξεκατινιαστούμε μεταξύ μας όσο θέλουμε.... χωρίς βρισιές και χαρακτηρισμούς φυσικά.... αλλά οι παίχτες είναι οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού και μπορούν να ξεκατινιάζονται και να αλληλοπηραζονται όσο θέλουν και το ξαναγράφω στο παιχνίδι πρωταγωνιστές είναι οι παίχτες και όχι η ομάδα διαχείρισης.... για το ότι έχουν άποψη οι παίχτες για τα πάντα όλα δεν λέω τίποτα γιατί η δεκαετείς πήρα μας , οι χιλιάδες ώρες παιχνιδιού και το πολίτευμα της χώρας μας νομίζω μας δίνουν αυτό το δικαίωμα.

Καταλαβαίνεις ότι το ποστ θα ναι τσίρκο όταν έχουμε τέτοια εισαγωγή. Ψιτ, τρελούλη όλο το ποστ ξεκίνησε για να πέσει κράξιμο προς τους διαχειριστές όχι για να "ξεκατινιαστούν" οι φυλές μεταξύ τους. Οπότε για ποιο δικαίωμα ξεκατινιάσματος αναφέρεσαι όταν στους κανόνες που μάλλον δεν έχεις ιδέα αλλά πας να την πεις στην noesis για αυτό, όταν ένα θέμα έχει δημιουργηθεί και αναφέρεται σε διαχειριστές και σε αποκλεισμούς που έχουν δοθεί? Last time i checked αυτό δεν επιτρεπόταν plus κάποιοι που εξυμνείτε τον mad18 σε αντίστοιχη περίπτωση θα σας έδινε perma ban λίγη ώρα αφού είχε ανοιχτεί το θέμα. Αυτά αναπολείτε λογικά ε?


μήπως λόγο του ότι αφού καταστρέψατε έναν κόσμο με το απαράδεκτο μπαν στον ανακόντα λετε κάτσε να ρίξουμε και σε κανέναν άλλον ώστε οτα βγούμε να απαγγείλουμε το παραμυθάκι μας στο εξωτερικό να μπορούμε να γράψουμε το " αποφασίστε τελικά ποιον ευνοεί η ομάδα διαχείρισης στον 55" και να καλύψουμε λίγο τα οπίσθια μας.... λέω εγώ τώρα...
Αλήθεια τώρα,πιστεύεις ότι είτε η noesis ή ο mad παλαιότερα,θα είχε ανάγκη να κάνει αυτό που λες απλά για να καλύψει τον κώλο του? Λογικά δεν πρέπει να χεις παίξει gr ή να μην έχεις ιδέα,πραγματικά

2. εγώ έκανα την αίτηση στον ανακόντα γιατί φοβόμουνα ότι θα με πέρναγε πάλι και θα μου έπαιρνε την πρωτιά.... το δυο δεν αφορά σίγουρα άτομα της Μάο οπότε δεν ασχολούμαι καν.
Άρα δεν είσαι εσύ ******ς που έκανες αναφορά τον συμπαίκτη σου για να μη χάσεις τη πρωτιά,αλλά είναι μαλάκες οι admins που τον μπαναραν..Ναι στέκει!


αν και πιστεύω ότι στο ποστ σου κάποιους κανονισμούς του φόρουμ παραβιάζει αλλά βαριέμαι να το ψάξω)
Κάνε μια καλή ρε πασάκο και διάβασε τους..να δεις πόσους κανονισμούς έχει παραβει η παρέα μου μαζί κι εσύ :rolleyes:

3. δεν θα μας πεις εσύ πως σε λένε... εμείς θα σου πούμε.... :)
δεν με απασχολεί πως σε λένε δεν με απασχολούν και αυτά που γράφεις για ips

Τότε δεν χρειάζεται να το σχολιάσεις? Νομίζω το ποστ από την noesis ήταν γενικό δεν μιλούσε σε εσένα προσωπικά. Right?


4.ο τροχονόμος όταν σταματήσει ένα αμάξι μπορεί να το γράψει για υπερβολική ταχύτητα, γιατί δεν φορούσε ζώνη, γιατί έκανε προσπέραση με διπλή γραμμή... αλλά μπορεί να τον γράψει και γιατί στο κουτί πρώτον βοηθειών που πρέπει να έχει το αμάξι είχε λήξει το μπεταντιν και δεν το είχε αλλάξει...
τι θέλω να πω με αυτό... ότι αν έχεις στοχοποιησει έναν οδηγό αλλά δεν τρέχει, φοράει ζώνη ,κάνει τα πάντα όπως πρέπει θα τον γράψεις για το ληγμένο μπεταντιν... αυτό αν τον έχεις στοχοποιησει και θες να τον γράψεις με το ζόρι...

Kλασική νοοτροπία Ελληνάρα. Φίλε μου καλέ οι νόμοι είναι αυτοί. Από την στιγμή που έχεις ληγμένο μπεταντιν γιατί να μη σε γράψει? Εσύ είσαι υπεύθυνος για αυτό,ας το είχες αλλάξει. Δεν είναι κακός ο τροχονόμος εσύ ήσουν αδιάφορος. Η εύκολη δικαιολογία είναι να πούμε για τον τροχονόμο.

το ότι εμείς μπορούμε να ρίχνουμε τις ποινές όποτε και σε όποιον γουστάρουμε αλλά εσείς δεν έχετε το δικαίωμα ούτε καν να συζητάτε στο φόρουμ μας γυρνάνε χρόνια πίσω και σε άλλα καθεστώτα.
δηλαδή θα μπαναρεις εσύ έναν λογαριασμό και αυτός δεν θα μπορεί καν να πει και να καταθέσει την άποψη του στο κομιουνιτι του παιχνιδιού??? κανονική χούντα δηλαδή... ακόμα και ο φονιάς έχει δικαίωμα να πει την άποψη του έτσι απλά για να ξέρεις.

Μάλλον θα έπρεπε να κοιτάξεις ξανά τους κανόνες του forum :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Φοβερό επιχείρημα έχω μείνει άναυδος. Βασικά σου έχω ιδέα. Γράψε στις ιδέες του παιχνιδιού να αλλάξει ο τρόπος των ποινών. Να αποφασίζει το community τι μπαν κτλ θα δέχεται ο παίχτης. Σαν ένορκοι ένα πράγμα.

το ποστ που έχεις κάνει βγάζει πανικό με αυτά που λες και γράφεις... έναν πανικό που καλά έχει κάνει και σε έχει πιάσει και όσο περνάει ο καιρός θα μεγαλώνει... έκανες ζημιά τουλάχιστον 40000 ευρώ στον 55 για την εταιρία... και να ξέρεις κάτι εντελώς φιλικά ... καμία πολυεθνική δεν την νοιάζει αν ο χρόνος απόκρισης σας στις αίτησης είναι ο ποιο γρήγορος του κόσμου... την νοιάζει το μείον 50% που θα γράψεις το 2019

Εσείς δεν είπατε από τη μαο μαο θα πάτε UK? :p Αντί να τα πάρει από την Ελλάδα τα φράγκα η ιννο θα σας τα πάρει από το uk. Big deal :confused: Όσο για τον χρόνο απόκρισης,φαίνεται πόσο άσχετος είσαι ίσως δεν έχεις εργαστεί κιόλας κάπου με τέτοιου είδους απαιτήσεις οπότε λογικό να χεις τόσο χάλια νοοτροπία.

All hail Mad18 και τα σχετικά... Ε ρε κούνια που σας κούναγε...

Και για να αντιγράψω λίγο τον ΖΕΝ την θρησκεία

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

dark tornado

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
429
Η κλαψα εχει περασει σε αλλο επιπεδο

Οταν εισαι ασχετος μενεις ασχετος κλη σας ωρα

Οταν εισαι φυλη και παικτης με @@@ και οχι το αντιθετο καθεσε παιζεις και δινεις απαντησεις μεσα απο το μερος συγκεντρωσης οπως εκανε ηΣΟΛ(βλεπε κ42)που ναι εφαγε καποια δικαια μπαν στο σταρτ απ αλλα πεσανε κατα γνωμη πολλων που το ακουσαν και ειδαν αλλα 2 αδικα και ηταν σχεδον ολοιδια μπαν με του ανακοντα(ξερετε αυτο το πρωτακουστο μπαν που δεν ξαναπεσε ποτε,σας εσφαξε ηταν σκοπιμο και γινετε πρωτη φορα στα χρονικα και δν το εχει ξαναδει κανεις) ομως σε καθε περιπτωση εμεινε και απεδειξε την αξια της οπως θα εκανε καθε μεγαλη φυλη και δεν εβγαλε την μανα του την αδελφη του και τα εγγονια του να γραψουν για την βρωμια του κομιουνιτυ και να κλαφτουν σαν την τελευταια γεροντοκορη που δεν βρισκει γαμπρο στα 40 της

Ειστε λιγοι παντα ησασταν λιγοι για αυτο το παιχνιδι

Μπραβο για τα λεφτα που σας εκαναν παικτες μπραβο που τα εχετε και ενοειτε θα τα χαλασετε οπως εσεις γουσταρετε και μπραβο που μας αποδυκνυετε μερα με τη μερα ποσο μικρη φυλη ειστε και ποσο ακομα μικροτεροι ανθρωποι

Ψαξτε ιπ ψαξτε τηλεφωνα ψαξτε διευθηνσεις μαναδες πατεραδες γυναικες παιδια αλλα ψαξτε λιγο να δειτε μηπως εχετε και μυαλο(ελπιζω μην βαζω δυσκολα)

ΞΕΡΟΥΜΕ μαο μαο ειστε και αυτο ειναι που το κανει ακομα χειροτερο

ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
Γιαυτο φτασαμε εδω που ειμαστε
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
και εγώ μπορεί να θεωρώ ανήθικο αυτό που κάνεις εσύ να πετάγεσαι από κόσμο σε κόσμο και από ποστ σε ποστ και να λες άσχετους, νουμπάδες , πιξιδιαριδες, δεξιά και αριστερά χωρίς φραγμούς και αλληλεγγύη είτε σε συμμάχους είτε σε εχθρούς...
αλλά δεν στο λέω... αν αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα η σου τρέφει το εγώ σου ώστε να πέφτεις ανάλαφρα το βράδυ για ύπνο... συνέχισε το.. άποψη σου αυτά που λες.. άποψη μου και αυτά που λέω εγώ... :)
αν αυτά που λέω πάντως ένα άτομο σαν εσένα τα θεωρεί μπούρδες δεν με ενοχλεί... το αντίθετο πάλι θα με προβλημάτιζε... :)
σταματάω τώρα όμως γιατί έχω τρελάνει και τον μεσάζοντα με τα μηνύματα...
εγώ παιχταράς δεν το έπαιξα και ούτε με νοιάζει να το παίξω ποτέ... δεν το θυμάμαι αυτό που λέει ο τεοτσακ... άλλα δεν το ανφησβητο κιόλας... μπορεί και να έχει γίνει...


Εννοειται οτι το θεωρεις ανηθικο γιατι ειναι πασιφανές οτι εχεις μπερδεψει την πραγματικοτητα με το παιχνιδι , εδω εισαι ενα Νικ και σε νικ απευθυνομαι .Οποιοσδηποτε εχει κοινη λογικη θεωρει οτι οι κανονες πρεπει να εφαρμοζονται και αυτος που τους εφαρμόζει καλως κανει και τους εφαρμοζει.Επισης ξερεις τι ειναι ανηθικο?Να λες πληρωνω και πρεπει να με αφησεις να παρανομισω .
Αλλα πρωτα απο ολα για να ξεκαθαρισεις καποια πραγματα στο μυαλο σου ξεκινα απο τα βασικα που μαθαινουν ολα τα παιδακια στο νηπιαγωγείο
1)οταν παιζω δεν πρεπει να κανω ζαβολιες
2)οταν χανω δεν θα κλαιω
και μετα ελα να μιλησουμε περι οικομικων γιατι ναι οι πωλησεις ειναι ο σκοπος μιας εταιριας αλλα οταν βαδιζουν σε νομιμα πλαισια και πωλησεις εχεις οταν ο γενικος πληθυσμος των αγοραστων νιωθει ευχαριστησει για το προιον και οχι ενα μεμονωμένο γκρουπ.
 

DeletedUser33818

Βριζετε τους ΜΑΟ τους λετε μικρους και νουμπαδες επειδη εφαγαν μπαν και παρατησαν διαγραφες.Οταν το εκαναν οι School αυτο στον 33 και κλεισατε κοσμο ΣΟΛακια γιατι δεν λεγατε τιποτα αλλα αντιθετως γλυφατε τον chess?
 

DeletedUser35840

κάποιοι νομίζω ότι αδυνατείτε να καταλάβετε το πραγματικό νόημα πίσω από τα γραφόμενα... η εγώ δεν μπορώ να το εκφράσω σωστά... λογικά το δεύτερο ισχύει... σε κάποια που μου την λέτε έχετε δίκιο... εκφράζω δημόσια την άποψη μου και σίγουρα σε κάποια μπορεί και να είμαι λάθος... δεν διεκδίκησα και ούτε διεκδικώ ποτέ το αλάθητο...
σε δυο πράγματα όμως θα σταθώ γιαι να είμαι λίγο ποιο σαφής γιατί με παρεξηγήσατε... ποτέ μα ποτέ δεν έχω τη απαίτηση να είμαι παράνομος και να μην με τιμωρεί κανείς... το παράδειγμα με τον τροχονόμο κάποιοι το παρερμηνεύσατε... δεν κατηγορώ τον τροχονόμο γιατί με έγραψε για ληγμένο μπεταντην αλλά γιατί αφού μπέικε σε αυτή την διαδικασία να γράψει κάποιον για ληγμένο μπεταντην θα πρέπει σε όλους μα όλους τους οδηγούς που σταματάς να ελέγχεις το μπεταντην τους... όχι σε κάποιους τσεκάρουμε ζώνη, ταχύτητα, τα βασικά ****άκια δηλαδή και σε κάποιους μεχρι και το μπεταντιν στο κουτί πρώτων βοηθειών σε όλους όλα... φαντάζομαι ότι αν ψάξεις το γραμμα του νομού αυτό που έκανε ο ανακόντα μπορεί να παραβαίνει κάτι αλλά είμαι σίγουρος ότι αν αυτό γινόταν σε όλους τους λογαριασμούς στο 80% θα βρίσκαμε κάτι ανάλογο... όπως και με τους οδηγούς... όσο προσεχτικοί και νομοταγείς και αν είναι αν μπούμε στα κουτιά πρώτον βοηθειών τους κάτι θα βρούμε... στο 80% αυτόν... όχι από δόλο αλλά από απλή αμέλεια...
και δεύτερον... από επιλογή δεν βλέπω Νικ και μόνο Νικ μαρεσει να βλέπω ανθρώπους πίσω από τους υπολογιστές γιατί στην τελική αυτό είμαστε άνθρωποι... δεν έχω βρίσει ποτέ κανέναν παίχτη και δεν έχω χαρακτηρίσει ποτέ κανέναν... όχι γιατί τον φοβάμαι αλλά γιατί τον σέβομαι.... ούτε άσχετο θα τον πω ούτε νουμπα ούτε τίποτα... αλλά αυτή είναι δικιά μου φιλοσοφία και δεν απαιτώ να την συμμεριστεί κανένας... (προσοχή μιλάω για παίκτες)...
τώρα το να μου λέει κάποιος ότι έβαλα το τρένο 1 δευτερόλεπτο μετά την εκκαθαριστική... δεν μου λέει κάτι... για μένα το ότι δεν με πείρε ο ύπνος να το βάλω τρεις ώρες μετά και απλά το έβαλα μου είναι αρκετό... δεν έχω κάνει χειρούργος να έχω χειρουργική ακρίβεια άλλη είναι η δουλειά μου...
άρα παίζω και παίζω δίκαια... άσχετος μεν δίκαιος δε...
δεν κλαίω όταν χάνω αλλά αν κάτι που βλέπω το θεωρώ στραβό σαν Τασος θα το πω....
ίσως σε κάποια λάθος... πιστεύω και σε κάποια σωστός όμως...
και κάτι που γράφει ο dark για τα δυο άδικα μπαν που πέσανε στον 42 και μοιάζανε με του ανακόντα...δεν θα σε αμφισβητήσω ούτε θα πω ότι έχεις άδικο γιατί δεν ξέρω.... θα σταθώ όμως σε μια έκφραση σου... " κατά γνώμη πολλών που το άκουσαν και είδαν" συνφωνουμε λοιπόν ότι είναι σημαντικό να μπορεί το κομιουνιτι να ακούει και να βλέπει για ένα μπαν και να βγάζει το συμπέρασμα του και όχι να φιμώνετε σε στηλ. δεν μπορεί κανένας να αναφερθεί σε αποκλεισμό στο παιχνίδι...
δεν έχω σκοπό να κάτσω να αναλύσω άλλο τα πράγματα.... γνώμες είπαμε και αυτό είναι που μετράει... είναι εδώ καταγεγραμμένες... σε κανα χρόνο από τώρα που θα τα διαβάσουμε εμείς οι κάποιοι άλλοι ξανα....θα έχουμε μια ποιο ξεκάθαρη εικόνα για τις αρλούμπες που έγραψα εγώ η κάποιος άλλος.... τώρα δεν έχει νόημα... ο χρόνος θα τα φανερώσει όλα...
καλή σας συνέχεια....

insane77
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Ακομα και οταν ο βουβουζελας εγραψε ενα κατεβατο για μενα δεν το διαβασα. Μου το διαβαζε αλλος στο skype.
Αν δεν το γραψεις περιληπτικα η αν δεν βαλεις καποιον να μας το κανει περιληψη δεν θα το διαβασει κανεις. Ειδικα οταν ξερουν οτι ειναι ενα κατεβατο χειροτερο και απο το μοιρολοι της φωκιας
 

DeletedUser33477

Άρα δεν είσαι εσύ ******ς που έκανες αναφορά τον συμπαίκτη σου για να μη χάσεις τη πρωτιά,αλλά είναι μαλάκες οι admins που τον μπαναραν?..Ναι στέκει!

Επειδή τα λες ωραία,σε αυτό θα μου απαντήσεις? Το χω μεγάλη απορία ρε the truth.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή