SOL vs TEZA & BRAVOS

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser33703
  • Ημερομηνία έναρξης

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
1)o πολυ καλός παικτης φαίνεται κυρίως στην άμυνα .. οπου δεν πανικοβάλλεται, εχει εξαρχης πολυ σωστό στήσιμο, ξερει που στακάρει,
πού κοβει και αν ειναι να χάσει χωριό επιλέγει εκείνος πιο θα χαθεί

Η μπραβος σημερα ακολουθησε την τακτικη του παιχτη τους ντεμικελη.
Εκεινοι επελεξαν να χασουν τα χωρια το πρωι,μοναχα αυτοι, αν ηθελαν δεν εχαναν και κανενα. Απλως τα θυσιασαν γιατι ηταν βαρος
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Βρε ασχετοι ποσα χασατε? Μου αρεσει που μπηκατε κ56 για να την ρεβανς .
 

DeletedUser33703

αρχείο λήψης (2).pngαρχείο λήψης (3).png

Ενταξει γενικα καλα τα πανε τα παιδια ...


Πλευρά 1:
Φυλές: SOL
Πλευρά 2:
Φυλές: ΒRΑVΟΣ, BRΑVΟs, BRAVΟs, TEZA, TΕZA, TE ZA

Timeframe: Για πάντα

Συνολικές κατακτήσεις ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 224
Πλευρά 2: 40
Διαφορά: 184

chart


Τιμή πόντων συνολικών κατακτήσεων ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 1,490,442
Πλευρά 2: 262,048
Διαφορά: 1,228,394

chart



Νομιζω πως ειναι αδικο για τα παιδια που θελουν να παιξουν ,να παιζουμε και εμεις στον κοσμο.
Μαλλον θα τους αφησουμε να παιξουν με τους Patalans μπας και γινει λιγο ντερμπι

Πλευρά 1:
Φυλές: PAT
Πλευρά 2:
Φυλές: ΒRΑVΟΣ, BRΑVΟs, BRAVΟs, TEZA, TΕZA, TE ZA

Timeframe: Για πάντα

Συνολικές κατακτήσεις ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 2
Πλευρά 2: 1
Διαφορά: 1

chart


Τιμή πόντων συνολικών κατακτήσεων ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 14,753
Πλευρά 2: 6,393
Διαφορά: 8,360

chart


 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser30115

εεεεεεεε ντααααξει
για καμμια κατεδαφιση καλα ειναι τα παιδια
ρε αλανια το «ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ» αλλιως το ειχα στο μυαλο μου και αλλιως φαινετε!!
δεν ξερω τι θα γινει αλλα καντε κατι να παιξουμε τουλαχιστον μεχρι το πασχα
 

DeletedUser27712

όταν είσαι ο καλύτερος στο παιχνίδι και έχεις τέτοια συμπεριφορά προς τους ηττημένους
και απλά καυλώνεις να τραμπουκίζεις και να ντισαρεις τους άλλους λογικό επακόλουθο είναι να μην έχεις αντίπαλο σε κάθε κόσμο που μπαίνεις
γνωμη μου
 

DeletedUser33011

Αν δεν αντέχεις τον ανταγωνισμό και τη πίεση δε φταίμε εμείς. Συνήθως δεν είναι τίποτα προσωπικό. Μέσα στα πλαίσια του παιχνιδιού γίνονται όλα. Αν θέλετε αγκαλίτσες και φιλάκια λάθος παιχνίδι παίζετε.

Δε μας νοιάζει να είμαστε τα καλά παιδιά (δε πάμε και στου σφαιρόπουλου), μας νοιάζει να παίζουμε φυλετικές ΜΑΧΕΣ. Αν δεν έχετε πειστεί ακόμα ότι ισχύει αυτό μπορεί να πειστείτε στο σε λίγο καιρό (έκπληξη).
 

DeletedUser27712

Εγώ μιλάω για συμπεριφορές
Φυλετικές ΜΑΧΕΣ παίζουμε έτσι κιαλλιώς χάσουμε κερδίσουμε...
Και αν θέλεις πιο ποιοτικούς αντιπάλους πρέπει να τους κερδίσεις αυτό λέω!
 

DeletedUser36004

Να πω και εγώ την άποψη μου ως εξωτερικός παρατηρητής του κόσμου(μπήκα για πρεμ, τίποτα άλλο,οπότε πιστεύω έχω μία αντικειμενική άποψη κατ'εμέ).
Αρχικά να ξεκαθαρίσω την θέση μου από νωρίς:
Δεν έχω συμπάθειες ούτε προς την σολ ούτε προς οποιαδήπωτε άλλη φυλή του κόσμου.Εντελώς αντικειμενικά η σολ μπήκε κέρδισε μόνη της με 1 μόνο οργανωμένο πλάνο, παίζοντας χύμα, ανοργάνωτα, καθε φορα συνεργάζοντουσαν 3-4 λογαριασμοί και χτυπάγανε, εξάλλου δεν χρειαζόταν και κάτι περισσότερο από αυτό για να κερδίσει τους αντιπάλους της.Μια πολύ καλή φυλή, δεν θα μιλησω για την καλύτερη για να μην δημιουργήσω αντιπαραθέσεις,αλλά σίγουρα στις καλύτερες στην ιστορία των φυλετικών.
Θετικά και αρνητικά που παρατήρησα στον κόσμο:
Θετικά:
-Σολ πολύ δυνατή δεν έχουμε να πούμε κάτι εδώ, δεν χρειάζεται καν περαιτέρω ανάλυση.
-Χάρηκα που είδα κόσμο, έστω και λίγο να μπαίνει να παίζει ενάντια στην σολ,μεταξύ μας τώρα, δεν είναι και εύκολο να παίξεις ενάντια τους.
-Η φυλή μπράβος που προσωπική μου άποψη είναι ότι αν διορθώσουν κάποια πράγματα(όπως την αλαζονεία του αρχηγού τους),έχουν ένα ικανοποιητικό σύνολο, που μπορεί να διεκδικήσει κόσμους.
-Η φυλή έρως για την καλή της άμυνα στην αρχή του κόσμου,καθυστερώντας αρκετά τα επιθετικά πλάνα της σολ ενάντια σε τηλ και μπράβος.
-Τέλος ο Σάκης και ο Αντώνης που είχαμε και μία επαφή λόγω Κ1,παίζοντας τον λογαριασμό King Silva, προσπαθώντας κυριολεκτικά τα παιδιά να κρατήσουν ένα ολόκληρο μέτωπο με σολ. Κατ'εμέ πολύ καλοί παίχτες και οι 2, πολύ καλή ανάπτυξη στην αρχή(ο Σάκης φημίζεται για το start up του,και ο Αντώνης για το mid/late game του),πολύ καλό στήσιμο χωριών, έχοντας τα ... να βγουν μπροστά να παίξουν μέτωπο. Μπορεί να σας ακούγεται αστείο αλλά αυτοί που ξέρουν πραγματικά το παιχνίδι, μπορούν να καταλάβουν πόσο δύσκολο ήταν να κρατάς ένα ολόκληρο μέτωπο με ενάντια στην sol. Αν είχανε την κατάλληλη στήριξη της φυλής τους ίσως να είχαν αντέξει παραπάνω στο μέτωπο.Δυστυχώς ο Σάκης τα παράτησε από νωρίς(κλασσικός Σάκης) και μετά ήρθε η κατρακύλα.Έγινε ένα πολύ καλό πλάνο από μεριάς σολ, καλά δουλεμένο(και το μοναδικό πλάνο που έκανε η σολ σαν φυλή μέχρι στιγμής στον κόσμο) πάνω στον λογαριασμό King Silva, που αν δεν κάνω λάθος ο Αντώνης ήταν εξωτερικό και ο Σάκης τα είχε παρατήσει πιο πριν. Δεν έχω ιδέα ποιος κρατούσε τον λογαριασμό, αλλά δεν θα άλλαζαν και πολλά, στην καλύτερη να είχαν κοπεί κάποια τρένα, που απλά στο afterplan η σολ θα τα μάζευε,οπότε είναι το ίδιο.
Για μένα ξεκάθαρα θετική εντύπωση μου έκανε αυτός ο λογαριασμός και αυτά τα παιδιά, με ξενέρωσε λίγο μεν ο Σάκης,αλλά ίσως κατάλαβε ότι ο κόσμος δεν είχε ελπίδα και την έκανε με ελαφρά από νωρίς.Μην ξεχνάμε ότι ο King Silva, είναι ο μόνος λογαριασμός του κ56 που πήρε χωριά από σολ(Ιούδας συγκεκριμένα) και βρήκε αρκετές φόρες μέσα τα επιθετικά του diff, κρατώντας και τους 2 λογαριασμούς πίσω, ενώ είχαν ξεκινήσει πολύ δυνατά στο start up.

Αρνητικά:
-Η σχετικά μικρή συμμετοχή στον κόσμο 56. Ένας κόσμος που άνοιξε χειμώνα.Ένας κόσμος που είχε τις τέλειες ρυθμίσεις. Ρυθμίσεις που βλέπουμε από σπάνια εώς καθόλου στους ελληνικούς σέρβερς. Άφαντη η cxc,άφαντη η μαο(ας δώσουμε ελαφρυντικό σε αυτούς γιατί έπαιζαν κ55,όταν άνοιξε),άφαντοι διάφοροι καλοί παίχτες και διάφορες καλές φυλές. Μετά θα παρακαλάμε να ξανανοίξει τέτοιος κόσμος ενώ άνοιξε και δεν μπήκε κανείς.
-Η φυλή μπράβος, και ο αλαζωνικός χαρακτήρας του πρωταθλητή. Διάβασα την κύρηξη πολέμου προς την σολ και απλά ήταν για γέλια.Εντάξει να πικάρεις τον αντίπαλο, να εμψυχώσεις την ομάδα σου, αλλά αυτό ήταν εκτός πραγματικότητας. Μία μπράβος που αντικειμενικά μπορεί να διεκδηκίσει πράγματα στο μέλλον, την είδαμε να παίζει φουλ παθητικό ρόλο, να αργεί να κλείσει ήπειρο, να παίζει ξύλο με τα βάρβαρα(ιππόλυτος:18 βάρβαρα σε μία μέρα και το αποτέλεσμα; 0 ). Θα μπορούσαν να βαρούσαν equalizer από νωρίς να του κόψουν την ανάπτυξη μιας και ήταν αποκομένος από την φυλή του.Δεν το έκαναν ποτέ.Κακή στρατιγική,κακά πλάνα, ευελπιστούμε το καλύτερο για το μέλλον, γιατι εμένα προσωπικά κέρδισαν την συμπάθεια μου μόνο και μόνο που μπήκαν να παίξουν στον κ56.
-2 Αρνητικά για την φυλή σολ: 1) Ο αρχηγός blacko, που έπαιξε στο ριμ της σολ, αντί να βγει μπροστά.1 αρχηγός πρέπει πάντα να βγαίνει μπροστά και όχι να παίζει πίσω.Μία βόλτα στο προφίλ του και στις απώλειες του φτάνει για να με πείσει. Προφανώς και υπάρχουν μεταβλητές που δεν μπορώ να γνωρίζω(όπως πχ να έτυχε κάτι, η έλλειψη χρόνου, και άλλα πολλά), αλλά αυτή τη στιγμή μιλάω με τα δεδομένα που έχω.(καμία προσωπική προσβολλή προς τον blacko, απλά αναφέρω ότι δεν μου άρεσε που τον είδα να παίζει πίσω). 2) Το πρεμ που έριξε η σολ, σε σχέση με τους άλλους παίχτες. Πήρε τρομερό προβάδισμα στην αρχή(το οποίο θα το έπαιρνε όπως και να χει λόγω ικανοτήτων, αλλά σε καμία περίπτωση σε τέτοιο τεράστιο βαθμό).Έριξε πολύ πρεμ σε έναν κόσμο που δεν χρειαζόταν και αυτο μου έκανε αρνητική εντύπωση εμένα προσωπικά.Είδα πολλά κρούσματα ρουφιάνων στις φυλές μπράβος και τηλ. Ρουφιάνων της σολ, κάτι εντελώς αχρείαστο. Σε καμία περίπτωση δεν χρειαζόταν ρουφιάνο η σολ για να κλείσει αυτόν τον κόσμο, αλλά είχε και μάλιστα αρκετούς όπως άκουσα/είδα. Εντελώς ανόητο,δίνει δικαιώματα στους άλλους να υποβαθμίζουν την νίκη τους, και πραγματικά δεν χρειαζόταν να γίνει κάτι τέτοιο.

disclaimer: όπως είπα και πολλές φορές παραπάνω, όλα αυτά αποτελούν προσωπική μου άποψη. δεν έχω κόντρα με κανέναν, δεν είχα κανένα προσωπικό όφελος, δεν κάνω καμία επίθεση προς καμία μεριά και απλά εκφράζω την γνώμη μου. Περιμένω όποιος απαντήσει από τις 2 πλευρές να απαντήσει σοβαρά και με επιχειρήματα για να κάνω κουβέντα μαζί του.
 

DeletedUser35784

@elisisi μας εχεις ζαλισει τα ουμπαλα . σταματα το σπαμ . εαν θες τοσο πολυ προβολη τραβα στο power of love μπας και βρεις κανα καθυστερημενο ταιρι που εχει μπολικους εκει μεσα και ησυχασουμε απο εσενα.
 

Ash Ketchum

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
29
@elisisi μας εχεις ζαλισει τα ουμπαλα . σταματα το σπαμ . εαν θες τοσο πολυ προβολη τραβα στο power of love μπας και βρεις κανα καθυστερημενο ταιρι που εχει μπολικους εκει μεσα και ησυχασουμε απο εσενα.


Χμ, πολύ μένος προς την μπερετ και ειδικά αυτή τη φορά αδικαιολόγητο καθώς αυτό που είπε δυστυχώς ισχύει..
Τι σου έκανε ψυχούλα μου και την βριζεις;
 
Κορυφή