Φυλές/παίχτες κόσμου 56

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Ash Ketchum

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
29
Πάμε να κάνουμε λίγο τζέρτζελο όπως γίνονταν παλιά:)
Πώς σας φαίνεται μέχρι τώρα ο κόσμος βάση παιχτών-φυλών και ποιους έχετε ξεχωρίσει?
 

Zen Master

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
583
Ξεχωρίζει φυσικά ο Zen Master παικτικά(και οχι μονο) απο τη φυλη SOL

Γενικά ο κόσμος φαίνεται -θεωρητικά- εύκολος για την SOL.

Αξιοπρόσεχτες παρουσίες στη γενικότερη μετριότητα των υπολοίπων είναι η φυλή BRAVOS με αρχηγό-πρωταθλητή ,την οποία κερδίζουμε στο κόσμο 53.

Η φυλη-ΑΙΣΧΟΣ του Blackwolf πρώην VANBLACK, καταφέραμε να τον κάνουμε να αλλάξει το όνομα αλλά η ρετσινιά για τα αίσχη του 51 και όχι μονο δεν θα διαγραφεί..

Η φυλή L.O.N. μια ακόμα φυλή του κ53 περιορισμένων δυνατοτήτων δεν νομίζω να καταφέρει και πολλά..

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ:
SOL και απο εκει και περα το χαος...

ΥΓ.ΑΡΣΑΒΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝ
 

DeletedUser20038

μυρίζει στανταράκι γενικά , το παιχνίδι παίξτε το άσο/τελικό από το πρώτο δευτερόλεπτο
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Σε αυτον τον κοσμο εχει μπει η μεγαλυτερη dream team και αυτος ειναι ο λογος που δεν μπηκαν κατι παιχτες που κλεινουν κοσμους με ενωσεις και αγκαλιες. Εχω μια πληθωρα τετοιων παιχτων και ειναι μεγαλη η λιστα. Καποιοι που συμπεριλαμβανονται σε αυτην την λιστα ειναι οι

@tourloubouki
@ταραχη
@Ιταλος
@theodorsalonika
@STATISS
@purple river.
@partacas
@promanager
@tomaraya
@IUSTINIANUS
@the snipers
 

DeletedUser33703

Δυστυχώς φάνηκε για κάποιους ότι τους ενδιαφέρει αν θα χαλάσει το όνομα τους με μια επιπλέον πυξίδα και όχι να παίξουν και να ευχαριστήσουν το παιχνίδι.
Δυστυχώς για αυτό το λόγο μείνατε μέτριοι και βρέθηκαν κάποιοι που σας ξεπέρασαν κατά πολύ .
Μπορεί να ειμασταν πριν 6-7 χρόνια πυξιδιαριδες αλλά τουλάχιστον εμείς μπαίναμε παντού , δεν βλέπαμε αντίπαλο , γνωρίζοντας ότι θα φάμε πυξίδα , το αποτέλεσμα νομίζω το βλέπετε όλοι , παίζουμε σε έναν κόσμο με ρυθμίσεις που αν έμπαιναν σε κόσμο υπό άλλες συνθήκες πριν χρόνια θα γινόταν πανικός και δεν μπήκε κανείς να παίξει γιατί ξέρει ότι θα χάσει.
Δυστυχώς για κάποιους που μπορεί να μην έχουν ιδέα από το παιχνίδι αλλά τουλάχιστον είχαν τα κοτσια να μπουν και να παίξουν όπως ο πρωταθλητής και ο vanblack που περιμένουν τους Μεσιες από cxc να έρθουν να τους σώσουν , σας διαβεβαιώνω ότι δεν θα έρθουν ποτέ , πάρτε παράδειγμα από τον immortals στον κ42 .

Εμάς επειδή μας αρέσει το παιχνίδι για να δώσουμε και μια ευκαιρία στους παίκτες που είχαν τα κοτσια να μπουν να παίξουν το δηλώνω δημόσια ότι θα παίξουμε με όλο το χάρτη κόκκινο εναντίων όλων .
Δεν χρειάζεται ο παράγοντας διπλωματία και για αυτό δεν θα τον χρησιμοποιήσουμε .

Παίκτες ντίβες που έχουν χτίσει όνομα παίζοντας με νουμπαδες και αποφεύγουν να παίξουν το παιχνίδι όπως είναι δεν θα μάθουν ποτέ το παιχνίδι και θα μείνουν μια ζωή μέτριοι .
Θα παραμείνουν πάντα αυτοί που θα αγοράζουν καλαμπόκια έξω από γήπεδα και παραλίες.
 

DeletedUser34612

Μιας και απέχω πολύ απο το παιχνίδι σαν θεατής περίμενα έναν καλό κόσμο. Ημουν σίγουρος ότι η CxC δεν θα έμπαινε πάλι σε κόσμο τόσο σύντομα καθώς απ'ότι γνωρίζω έχει συγκεκριμένες παύσης πυρός.
Κρίμα τέτοιες ρυθμίσεις και να μην μπουν οι υπόλοιπες φυλές να παίξουν!!! ¨Οσες έμειναν δλδ...

Γενικά ο κόσμος είναι κάτω του μετρίου..Η Sol πιστεύω θα κάνει περίπατο καθώς δεν υπάρχει καμία σοβαρή φυλή για αντίπαλος...Ακόμη και το Sol Vs All (Blacko παραπάνω) θεωρώ ότι θα τελειώσει εύκολα καθώς δεν θα τους αφήσουν να αναπτυχθούν και οι άλλοι δεν θα μπορέσουν ν αποροφήσουν όλους τους ανενεργούς. Επίσης η Sol θεωρώ ότι είναι μια φυλή που γνωρίζει να παίζει σε κόσμο όπως αυτόν με παλιά δεδομένα και δίχως το απαξιωτικό για το παιχνίδι Παρατηρητήριο και αυτό τους δίνει μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με τους άλλους.

Είναι πραγματικά κρίμα να βλέπω τέτοιους κόσμους να μην γεμίζουν και να κλείνουν δίχως θέαμα. Πιστεύω ότι αν έμπαινε η CxC αυτή των τελευταίων κόσμων θα ήταν ένας φοβερός κόσμος...Είναι μια CxC η οποία θεωρώ ότι είναι στα μέτρα της Sol και ότι θα πόνταρα στην Sol !!! :)
( Δεν έχω παίξει σε καμία απο τις παραπάνω φυλές για να μην παρεξηγηθώ! Μόνο CxC αντίπαλος! )
Θεωρώ ότι η CxC είναι αποδυναμωμένη άλλα πάντα παραμένει η Barcelona των φυλετικών..Σε περίπτωση που κατέβαζε ένα ρόστερ σαν του Κ26 ΑΝ μπορούσε να επαναφέρει πίσω εκείνους τους παίκτες τότε πολύ δύσκολα θα έβρισκε αντίπαλο.

Θεωρώ άστοχο το σχόλιο του αρχηγού των ΣΟΛ παραπάνω "Παίκτες ντίβες που έχουν χτίσει όνομα παίζοντας με νουμπαδες και αποφεύγουν να παίξουν το παιχνίδι όπως είναι " . Καθώς θεωρώ ότι οποιοσδήποτε και αν συγκρίνει τους κόσμους που έχει παίξει η κάθε φυλή με διαφορά είναι χειρότερη η Sol καθώς έχει κορυφαίο κόσμο τον 33 αν θυμάμαι καλά ο οποίος έκλεισε μουφα. Κ42 διπλωματικός κόσμος που έκλεισε και αυτός δίχως ξύλο που απλά η ΣΟΛ απέδειξε ότι είναι καλή στη Διπλωματία και στους εφιάλτες του immortal καθώς απο ρουφιάνο τον κέρδισαν και διέλυσαν την ήδη κατεστραμένη φυλή του.

Σε αντίθεση η CxC σε παλαιότερους κόσμους ήταν άπιαστη και με πολύ ξύλο με πολύ ανώτερους αντίπαλους απο αυτούς που βρήκε η SOL, εκτός του K37 ξεκίνησε τρένο αλλα δυσκολεύτηκε μετά τα ΒΑΝ, Κ51 που άρχισε να πέφτει και να κατεβάζει επίπεδο...

Τέλος ελπίζω να μπεί και καμία ακόμη φυλή και ν αποκτήσει ενδειαφέρον μίας και η CxC δεν υπάρχει περίπτωση να μπεί όπως μας επιβεβαίωσε ο αρχηγός των Sol.
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Aρχικα δεν υπαρχει καμια CxC στα επιπεδα της SOL. Η cxc ειναι μετρια φυλη που εχει κλεισει 5 κοσμους με στρατολογησεις και αγκαλιες.

Επισης στον 42 λες οτι δεν επεσε ξυλο. Δεν φταιει κανεις που πηγατε πυξιδουλα ομορφη σε 16 μερες


http://prntscr.com/lincih αυτο απο τις μερες σου στην AJE
 

DeletedUser34056

Πραγματικά κρίμα που σε κόσμο με τέτοιες ρυθμίσεις μπήκε μόνο μια φυλή να παίξει. Ας είμαστε δικαιοι, σε 1 βδομάδα η σολ θα πρεπει να σπασει και να παιξουν ξυλο μεταξυ τους μπας και πουμε οριακα οτι ο κ56 ηταν εστω και λιγο επιτυχημενος χαχαχ, δεν υπαρχει νοημα στον κοσμο και γενικα στους τελευταιους κοσμους απλα μπαινουν 1 ή 2 φυλες δυνατες και παιζεται ξυλο, ουτε διπλωματια ουτε τιποτα, σιγουρα ολοι θυμομαστε παλιες καλες εποχες που μπαινανε 5-6 φυλες το λιγοτερο και γινοταν παιχνιδι
 

DeletedUser34118

για αυτο καλα μου παιδια αφηνουμε τον gr που ειναι λες και σε καλουν σε παρτυ αλλα εισαι ο μονος καλεσμενος και παμε να παιξουμε στον νετ οπου δεν υπαρχει μονο κ44,54,55,45..τωρα περα απτην πλακα ειναι πολυ λυπηρο να βλεπεις κοσμο με τετοιες ρυθμισεις και να μπενει μονο την σολ και αυτο ειναι μια αποδειξη για μενα οτι οι φυλετικες πανε για κλεισειμο...που καιροι που σημιασια στον κοσμο ειχαν οι πρωτες 10-15 φυλες και τα διπλωματικα παιχνιδια οχι οπως τον 56 που υπαρχει μια φυλη
 

DeletedUser34538

Σε αυτον τον κοσμο επρεπε να μπει η cxc.οχι για να κερδισει η να χασει.αλλα για να ξαναπαρει πανω του το παιχνιδι.η σολ αυτη την στιγμη το διαφημιζει το παιχνιδι.του δινει νοημα.εχεις εναν αντιπαλο απεναντι σου.

Σε τετοιο κοσμο οπως παλια με τετοιες ρυθμισεις πλεον οι φυλες που δεν μπηκαν για μενα ειναι απαραδεκτες.ειδικα αμα τις δω σε κανα κοσμο επομενο με ρυθμισεις ασταλαβιστα.

Δικαιολογιες δεν υπαρχουν η σολ κερδιζει τις εντυπωσεις εμμεσα βοηθαει το γκειμ να ανεβει και αν. Καποια στιγμη το παρατησει και αυτη απλα δεν θα φταιει κιολας. Μητσο τουρλου για μενα αμεσα συγκαλεσε το συμβουλιο και μπες στον 56.οχι μονο για μονομαχια γιγαντων.αλλα για να ξαναγυρισει ο κοσμος στο παιχνιδι
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Ash Ketchum

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
29
Σίγουρα μεχρι τώρα είναι από γοητευτική η εικόνα του κόσμου καθώς φαίνεται ότι η σολ θα έχει εύκολο έργο και δεν υπάρχει καμία φυλή να την κοντράρει.Υπαρχει το ενδεχόμενο ένωσης φύλων για να δημιουργηθεί μια καλύτερη αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κόσμος θα πάρει τα πάνω του με την είσοδο μιας pre-made φυλής είτε αυτή είναι η CxC είτε είναι η DnD κτλ..
Θυμάμαι ότι σε προηγούμενους κόσμους οι φυλές αυτές έμπαιναν την 5η-6η μέρα, αν όχι και πιο μετά, οπότε αναμένουμε κάτι καλύτερο.

Επίσης απ'οτι είδα υπάρχει ένας King Silva εκεί στην 54 χωρίς φυλή. Ελπίζω να μην τον παρατήσει τον κόσμο γτ τέτοιοι παίχτες γενικά ανεβάζουν το επίπεδο!
 

DeletedUser34056

Καλά χαλάρωσε δεν ειναι μονο η cxc που μπορει να κοντραρει την σολ, ολοι θελουμε να δουμε cxc vs sol για το θεαμα και τις εντυπωσεις, αλλα υπαρχουν πολυ καλες φυλες που μπορουν να παιξουν αξιολογα. Επισης δεν ξερεις τι εχει γινει και δεν μπηκε η cxc. Δεν μπορεις να τους κραζεις που δεν μπηκαν να παιξουν, επιλογη τους ειναι, μπορει να λειπει υλικο οπως δεν ειχε μπει η σολ να παιξει στον 51 πχ που μπηκε η cxc. Το θεμα ειναι οτι ειναι λυπηρο να μην μπαινουν φυλες σε κοσμο με τετοιες ρυθμισεις. Πχ για μενα η dab του 47 θα μπορουσε late game να κοντραρει σολ και να δουμε ωραιο κοσμο. Αλλα εχοντας παιξει 47 για 1 χρονο και συνεχομενα δυσκολα μπαινεις τωρα σε επομενο κοσμο καπακι τι να λεμε
 

DeletedUser34612

Aρχικα δεν υπαρχει καμια CxC στα επιπεδα της SOL. Η cxc ειναι μετρια φυλη που εχει κλεισει 5 κοσμους με στρατολογησεις και αγκαλιες.

Επισης στον 42 λες οτι δεν επεσε ξυλο. Δεν φταιει κανεις που πηγατε πυξιδουλα ομορφη σε 16 μερες


http://prntscr.com/lincih αυτο απο τις μερες σου στην AJE


Φίλε μου η διαφορά σας με την CxC είναι μεγάλη... Η CxC μπαινει σε κόσμο και με το που το μάθουν μπαίνουν όλοι για να προσπαθήσουν να την κερδίσουν... Εσείς μπήκατε σε κόσμο και κανείς δεν ενδειαφέρθηκε...
Δεν λέω ότι δεν είστε καλή φυλή...απλα όλοι προσπαθούν να φάνε την Barca...εσεις είστε σαν την Paris μια πολύ καλή νέα ομάδα που κανείς δεν καίγεται να την κερδίσει γτ παίζει σ ευκολο πρωτάθλημα... :)))
Σχετικά με τους παλαιότερους κόσμους όταν συγκρίνεις Sol με CxC απλα μειώνεις τη φυλή σου!
Οπότε καλό θα ήταν είτε να περιμένεις να μπεί η CxC είτε να πας ΝΕΤ να παίξεις..

Σχετικά με τον Κ42 θα σε στεναχωρήσω αλλα δεν έπαιξα...Το ακκ μου το έδωσα και παιχτηκε απο γατοπαρδος κ yeeks, όπως θα μπορουσαν να σε επιβεβαιωσουν και οι ιδιοι αν κ νομιζω οτι κ αυτοι εχουν σταματτησει το game.
Αν και να επαιζα δεν θα είχε διαφορά διότι με τον Ρουφ σας κάνατε πολύ καλή στρατιγική κίνηση και θα έχανε οποιαδήποτε φυλή αφου γνωρίζατε το πλάνο τους.
Κατα τ αλλα αν λές οτι επαιξες ξύλο στον 42 μάλλον θα πρέπει να κάνεις προπόνηση.
 

DeletedUser34056

Φίλε μου η διαφορά σας με την CxC είναι μεγάλη... Η CxC μπαινει σε κόσμο και με το που το μάθουν μπαίνουν όλοι για να προσπαθήσουν να την κερδίσουν... Εσείς μπήκατε σε κόσμο και κανείς δεν ενδειαφέρθηκε...
Δεν λέω ότι δεν είστε καλή φυλή...απλα όλοι προσπαθούν να φάνε την Barca...εσεις είστε σαν την Paris μια πολύ καλή νέα ομάδα που κανείς δεν καίγεται να την κερδίσει γτ παίζει σ ευκολο πρωτάθλημα... :)))
Σχετικά με τους παλαιότερους κόσμους όταν συγκρίνεις Sol με CxC απλα μειώνεις τη φυλή σου!
Οπότε καλό θα ήταν είτε να περιμένεις να μπεί η CxC είτε να πας ΝΕΤ να παίξεις..

Σχετικά με τον Κ42 θα σε στεναχωρήσω αλλα δεν έπαιξα...Το ακκ μου το έδωσα και παιχτηκε απο γατοπαρδος κ yeeks, όπως θα μπορουσαν να σε επιβεβαιωσουν και οι ιδιοι αν κ νομιζω οτι κ αυτοι εχουν σταματτησει το game.
Αν και να επαιζα δεν θα είχε διαφορά διότι με τον Ρουφ σας κάνατε πολύ καλή στρατιγική κίνηση και θα έχανε οποιαδήποτε φυλή αφου γνωρίζατε το πλάνο τους.
Κατα τ αλλα αν λές οτι επαιξες ξύλο στον 42 μάλλον θα πρέπει να κάνεις προπόνηση.

καλα χαλαρωσε την σολ δεν την λες και νεα φυλη, παιχτες σαν τον μερινο παιζουν το παιχνιδι απο εποχες που υπηρχαν 16 ηπειροι και οχι 4 :p
 

DeletedUser33703

Φίλε μου η διαφορά σας με την CxC είναι μεγάλη... Η CxC μπαινει σε κόσμο και με το που το μάθουν μπαίνουν όλοι για να προσπαθήσουν να την κερδίσουν... Εσείς μπήκατε σε κόσμο και κανείς δεν ενδειαφέρθηκε...
Δεν λέω ότι δεν είστε καλή φυλή...απλα όλοι προσπαθούν να φάνε την Barca...εσεις είστε σαν την Paris μια πολύ καλή νέα ομάδα που κανείς δεν καίγεται να την κερδίσει γτ παίζει σ ευκολο πρωτάθλημα... :)))
Σχετικά με τους παλαιότερους κόσμους όταν συγκρίνεις Sol με CxC απλα μειώνεις τη φυλή σου!
Οπότε καλό θα ήταν είτε να περιμένεις να μπεί η CxC είτε να πας ΝΕΤ να παίξεις..

Σχετικά με τον Κ42 θα σε στεναχωρήσω αλλα δεν έπαιξα...Το ακκ μου το έδωσα και παιχτηκε απο γατοπαρδος κ yeeks, όπως θα μπορουσαν να σε επιβεβαιωσουν και οι ιδιοι αν κ νομιζω οτι κ αυτοι εχουν σταματτησει το game.
Αν και να επαιζα δεν θα είχε διαφορά διότι με τον Ρουφ σας κάνατε πολύ καλή στρατιγική κίνηση και θα έχανε οποιαδήποτε φυλή αφου γνωρίζατε το πλάνο τους.
Κατα τ αλλα αν λές οτι επαιξες ξύλο στον 42 μάλλον θα πρέπει να κάνεις προπόνηση.

Κακή προπαγάνδα η Άγνοια;
Ποντάρω στο δεύτερο γιατί δεν βρίσκω λόγο να κάνεις προπαγάνδα ενώ δεν παίζεις στον κόσμο.

Η ημιμαθεια λένε πως είναι χειρότερη της αμάθειας , συμφωνείς;
Λες ότι η cxc είχε αντιπάλους στους κόσμους που έπαιξε ενώ η sol όχι .
Αν εξαιρέσεις τον κ26 που ήταν όντως ένας καλός κόσμος που αλλού είχε αντιπάλους ;
Κ9 η δεύτερη καλύτερη φυλή του κόσμου ήταν η NAP και έκλεισαν τον κόσμο με ένωση για να μην παίξουν τελικό πόλεμο .
Σε αντίθεση με τη Sol που στον 1ο της κόσμο στον κ30 έπαιζε 3vs1 , με TR,Φαπες και Doom + τα ριμ που μας βαραγαν γτ ο κόσμος είχε παραπάνω από 4 ηπείρους και μιλάμε για νεοσύστατη φυλή .
2ος κόσμος της CxC ο κ16 στον οποίο τον έχασε με αντιπάλους τη φυλή του μποκου , εκεί μπορώ να πω στην αρχή ότι έπαιξε ξύλο αν και εκεί είχε καλή διπλωματία .
Κ33 στον 2ο κόσμο της SOL έπαιζε με τη φυλή του chessknigh σε πόλεμο 6 μήνες χωρίς παλαντιν , χωρίς νυχτερινή , με εκκλησίες κλπ .

Ο 3ος κόσμος της CXC ήταν ο κόσμος 21 που είχε κάνει συμμαχία για να κλείσει ήπειρο με τη REC και συμμαχία με τη δεύτερη καλύτερη φυλή του κόσμου Solo trollers για να κλείσουν τον κόσμο .
Αργότερα μπήκε κ26 που έπαιξε έναν σοβαρό κόσμο με Out ακόμα και εκεί έκλεισαν τον κόσμο μαζί με τις μύγες του μποκου σε κόσμο 1vs1 .

Και μετά από τον 26 το χάος , η cxc δεν υφίσταται σαν φυλή μετα τον 26 .
Κ37 με πολύ άθλιο υλικό αντιπάλων δυσκολεύτηκε να κλείσει τον κόσμο με μια ανύπαρκτη OUT , και στον κ51 ας μη σχολιάσουμε καν για να κλείσει κόσμο χωρίς αντίπαλο έκανε συμμαχία με FAM.
Που αν ειχε τα κοτσια να παίξει τον 51 χωρίς διπλωματία θα τον έχανε τον κόσμο .

Όπως λες όταν μπαίνει η cxc μπαίνουν όλοι να την παίξουν και έχει παίξει 3 κόσμους με OUT .
Σε εποχές που το παιχνίδι είχε κόσμο να μπει να παίξει έπαιζε χωρίς αντίπαλο .
Δεν έχει συναντηθεί ποτέ ούτε με QQ , ούτε με Nobles , ούτε με DnD , ούτε με NM και ούτε με SOL τώρα .
Όλα αυτά τα χρόνια παίζει εκ του ασφαλούς , επιλέγει να μπαίνει σε κόσμους χωρίς αντίπαλο και μάλιστα παίζει και τους κόσμους άκρως διπλωματικά , δεν υπήρχε κόσμος που να παίξει η cxc εναντίων όλων .
Σε αντίθεση που η SOL έκανε μια συμμαχία στον κ42 και έκλεισε κόσμο που έπαιζαν 5 φυλές που είχαν κλείσει κόσμους (nm,aje,stop,doom) .
Το αν έκλεισε τον κόσμο άνετα όπως και το έκανε δεν υποβαθμίζει καθόλου το επίπεδο του κόσμου που ήταν ο τελευταίος σοβαρός κόσμος βάση υλικού με αντιπάλους που παλιά δεν έβρισκαν αντίπαλο να τους παίξουν όπως (fumal,digol,speeda,dark seeker,βουβουζελας,taski) και πολλούς ακόμα .

Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια όσο και να θέλετε να αλλάξετε την ιστορία αλλά τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους .
 

DeletedUser27712

αυτος ο κοσμος θα ειναι προπονηση για την σολ
κριμα να μην μαζευτει υλικο σε τετοιον κοσμο
 

DeletedUser20441

για να καταλαβω καλυτερα ανακοινωνει η sol οτι θα μπει στον 49 με μισο roster και μαζευονται 2 premade φυλες για να την φανε, εχοντας στο νου τους πως η sol απαρτιζετε απο πιτσιρικαρια που ποτε δεν θα εχωνε τρελο prem
τωρα η sol καταλαβαινοντας την αξια του prem, φαρμαρε ενα βασικο ποσο για να κανει start up, ανακοινωνουν παλι μισο χρονο πριν οτι θα μπουν με γεματο ροστο σεπτεμβρη και δεν μπαινει ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΣΧΕΤΟΙ
 

DeletedUser33011

Η βασικη διαφορα της ΣΟΛ σε σχεση με τις αλλες φυλες ειναι οτι εμεις παιζουμε γιατι γουσταρουμε ξυλο, και οι αλλοι παιζουν για να παρουν επιτευγμα κλεισιμο κοσμου.

Εμεις επιδιωκουμε να μπουμε στα δυσκολα, ενω οι αλλοι προσπαθουν να τα αποφυγουν. Εκτος της school στο 33, δεν υπηρξε ουτε 1 φυλη που να ειχε τα @@ να παιξει 1v1 με τη σολ.

Ποιος φοβαται ποιον?
 

DeletedUser34612

Κακή προπαγάνδα η Άγνοια;
Ποντάρω στο δεύτερο γιατί δεν βρίσκω λόγο να κάνεις προπαγάνδα ενώ δεν παίζεις στον κόσμο.

Η ημιμαθεια λένε πως είναι χειρότερη της αμάθειας , συμφωνείς;
Λες ότι η cxc είχε αντιπάλους στους κόσμους που έπαιξε ενώ η sol όχι .
Αν εξαιρέσεις τον κ26 που ήταν όντως ένας καλός κόσμος που αλλού είχε αντιπάλους ;
Κ9 η δεύτερη καλύτερη φυλή του κόσμου ήταν η NAP και έκλεισαν τον κόσμο με ένωση για να μην παίξουν τελικό πόλεμο .
Σε αντίθεση με τη Sol που στον 1ο της κόσμο στον κ30 έπαιζε 3vs1 , με TR,Φαπες και Doom + τα ριμ που μας βαραγαν γτ ο κόσμος είχε παραπάνω από 4 ηπείρους και μιλάμε για νεοσύστατη φυλή .
2ος κόσμος της CxC ο κ16 στον οποίο τον έχασε με αντιπάλους τη φυλή του μποκου , εκεί μπορώ να πω στην αρχή ότι έπαιξε ξύλο αν και εκεί είχε καλή διπλωματία .
Κ33 στον 2ο κόσμο της SOL έπαιζε με τη φυλή του chessknigh σε πόλεμο 6 μήνες χωρίς παλαντιν , χωρίς νυχτερινή , με εκκλησίες κλπ .

Ο 3ος κόσμος της CXC ήταν ο κόσμος 21 που είχε κάνει συμμαχία για να κλείσει ήπειρο με τη REC και συμμαχία με τη δεύτερη καλύτερη φυλή του κόσμου Solo trollers για να κλείσουν τον κόσμο .
Αργότερα μπήκε κ26 που έπαιξε έναν σοβαρό κόσμο με Out ακόμα και εκεί έκλεισαν τον κόσμο μαζί με τις μύγες του μποκου σε κόσμο 1vs1 .

Και μετά από τον 26 το χάος , η cxc δεν υφίσταται σαν φυλή μετα τον 26 .
Κ37 με πολύ άθλιο υλικό αντιπάλων δυσκολεύτηκε να κλείσει τον κόσμο με μια ανύπαρκτη OUT , και στον κ51 ας μη σχολιάσουμε καν για να κλείσει κόσμο χωρίς αντίπαλο έκανε συμμαχία με FAM.
Που αν ειχε τα κοτσια να παίξει τον 51 χωρίς διπλωματία θα τον έχανε τον κόσμο .

Όπως λες όταν μπαίνει η cxc μπαίνουν όλοι να την παίξουν και έχει παίξει 3 κόσμους με OUT .
Σε εποχές που το παιχνίδι είχε κόσμο να μπει να παίξει έπαιζε χωρίς αντίπαλο .
Δεν έχει συναντηθεί ποτέ ούτε με QQ , ούτε με Nobles , ούτε με DnD , ούτε με NM και ούτε με SOL τώρα .
Όλα αυτά τα χρόνια παίζει εκ του ασφαλούς , επιλέγει να μπαίνει σε κόσμους χωρίς αντίπαλο και μάλιστα παίζει και τους κόσμους άκρως διπλωματικά , δεν υπήρχε κόσμος που να παίξει η cxc εναντίων όλων .
Σε αντίθεση που η SOL έκανε μια συμμαχία στον κ42 και έκλεισε κόσμο που έπαιζαν 5 φυλές που είχαν κλείσει κόσμους (nm,aje,stop,doom) .
Το αν έκλεισε τον κόσμο άνετα όπως και το έκανε δεν υποβαθμίζει καθόλου το επίπεδο του κόσμου που ήταν ο τελευταίος σοβαρός κόσμος βάση υλικού με αντιπάλους που παλιά δεν έβρισκαν αντίπαλο να τους παίξουν όπως (fumal,digol,speeda,dark seeker,βουβουζελας,taski) και πολλούς ακόμα .

Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια όσο και να θέλετε να αλλάξετε την ιστορία αλλά τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους .


Η ιστορία φίλε μου μιλάει απο μόνη της και αυτό είναι κακό για την προπαγάνδα που κάνετε μόνοι σας.

Ο καλύτερος σας κόσμος ήταν ο 33 που έκλεισε με σύνολο απώλειες φυλής 929.027.196.
Τον κλείσατε λόγω ΒΑΝ από BOT στην αντίπαλη φυλή τη στιγμή που ούτε κερδίζατε ούτε χάνατε. Χορτάσατε ξύλο και 1vs1 ...χαχα
Σε αντίθεση την CxC που όντως πιστεύω ο 37 ήταν μάπα κόσμος είχαν 2πλασιες απώλειες απο εσάς. Και νομίζω κερδίσαν αυτούς τους ΜΑΟ που προκαλούσατε και ακόμη προκαλείτε αλλα σας ξεφτύλισαν στον 49. :)
Καλα παλαιότερους κόσμους Κ9,Κ16,Κ26 μην κοιτάς γτ θα δακρύσεις απο απώλειες.

Σχετικά με τον Κ9 υπήρχε συμφωνία εξ'αρχής του κόσμου και την κράτησαν και έκλεισε μ ένωση δεν έγινε τπτ γι αυτό.
Αντίθετα η Sol αφού τελείωσε με τους άλλους χτύπησε τους Stop για να πάρει το κλείσιμο κόσμου κατα τα λεγόμενα πολλών καθώς ήξερε ότι θα είχε εύκολο στόχο απέναντι στους Πρεμιεράδες.
(Οι αντίπαλοι όλοι αυτοί που λές τότε ότι κερδίσατε δεν ήταν σε μια φυλή και όλοι σκόρπιοι στο χάρτη αν ήταν σε μία φυλή τότε θα βλέπαμε.)
Μια μισοπεθαμένη Aje βρήκες και την κέρδισες με Ρουφ...Η ΣΟΛ που τους παίζει όλους στα ίσα..χαχα
Οπότε μπράβο για την νίκη σας , πολύ καλή διπλωματία αλλα τίποτα ιδιαίτερο.

Κ16 ένας αδικοχαμένος κόσμος απο CxC καθαρά λόγω ρύθμισης το έχουν παραδεχτεί εξάλλου επίσημα και οι νικητές.
Κ30 ενας κόσμος που έχασε η Σολ λόγω κακής διπλωματίας.

Κ51 κ Κ 49 δεν θέλω ν αναλύσω γιατί ήταν πανηγύρια.
Σχετικά με φυλές QQ , Nobles κτλπ που αναφέρεις για να παίξει η CxC ...Που να τους βρεί ??εναν κόσμο παιξαν και το κλείσανε..

Γενικά το παιχνίδι έχει σβήσει..Οπότε αν θέλετε να λύσετε τους λογαριασμούς σας καλό θα ήταν να κάνετε ένα συμβούλιο απο αρχηγούς φυλών και να ορίσετε ένα κόσμο να μπείτε όλοι.
Τώρα το γεγονός ότι μπήκατε σε κόσμο μούφα και κάνατε προκλήσεις και παρακάλια παντού να μπεί έστω μία φυλή δεν λέει τπτ.
Και εγω μπορώ να προκαλώ τον Messi να παιξουμε αντίπαλοι και να μην έρθει...τώρα δεν σημαίνει οτι είμαι καλύτερος ούτε οτι με φοβήθηκε.
Αν κλείσεις συμφωνία κόσμου με τον Τουρλού να μπείτε και δεν έρθει τότε θα είμαι πρώτος που θα τον πώ "κότα".
Μέχρι τότε καλό πετροπόλεμο στον Κ56 και καλή συνέχεια!!!
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή