άνοιγμα κόσμου 55 {ρυθμίσεις}

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser33703
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Εχεις δικιο μολις καταφερω να φτασω στο σημειο να κολλαω στα 5ms θα σου ξαναμιλησω
 

DeletedUser33570

Αυτό είναι το επιχείρημα σου?
Θα βγείτε πάλι όλοι μαζί να κλαίγεστε να μπανιαριστεί ο Ταραχη...
Μήπως για άλλη μια φορά θα σπάσεις πληκτρολόγια, γιατί όλες αυτές οι φαντασιώσεις σου δεν θα οδηγήσουν πουθενά.
Μην χαλιέσαι και μην αναλώνεσαι σε ανούσια λασπολογία.

Επαναλαμβάνω εάν πιστεύεις οτι το κατεχεις - μπες μέσα και απόδειξε το.
Εαν σε φοβίζει και μόνο η ιδέα μην προσπαθείς να μειώσεις τα πάντα - ξεφτιλίζεσαι επανειλημμένα.
Άλλα κατά μια άποψη καλά κάνετε και δεν μπαίνετε - είναι αντιληπτό και ανθρωπινό.
Το τρεις εξ αμαρτην ουκ ανδρός σοφού!
 

Ο Τουριστας

Ενεργό Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
33
Βλεπωντας το τελευταιο εριστικο , αναληθες η οπως θελετε χαρακτηριστε το ποστ θα ηθελα να κανω ενα σχολιο γτ δεν γινει να μεινει αναπαντητο...

Ναι λογικα εμεις σπασαμε τα πληκτρολογια οταν εφαγες εσυ μπαν στον 49
Ναι λογικα εμεις ζουμε με φαντασιωσεις
Ολος ο σερβερ ξερει πως βγηκε εκεινο το μπαν στο 49 που χαιροσουν με τα ****ακια και μετα ακρα του ταφου σιωπη.
Ολος ο σερβερ ξερει οτι χωρις τα ****ακια χανεις το ποντικι απο τα χερια οποτε οτι και να βγαινεις να μας λες εδω περα εκθετεις συνεχως τον ευατο σου.
Συνεπως πηγαινε παιξε με τα βαρβαρα και με τα ****ακια σου στον 55 και ασε τον 56 δεν ειναι για εσενα και για την παρεα σου.
Α η μηπως το ταβανι σου ειναι μεχρι τον 53 που χανεις χωρια πρωι πρωι ?

Ζητω και ενα συγνωμη απο την coma δεν ηθελα να προκαλεσω αλλα οταν βγαινει ο καθενας και λεει πραγματα τα οποια ειναι αναληθες πρεπει να υπαρχει μια απαντηση....
 

DeletedUser33570

Εαν είχα ****άκι δεν θα έπερνες χωριά πρωί -πρωί οπως λες.
Αυτοανερείσαι φίλε μου!
Το ποιος χανει την μπαλα και το ποιοι χρησιμοποιουν και διανέμουν ****ακια κοίτα τριγύρω σου.

Το χειροτερο ομως ειναι οτι ατομα σαν κι αυτα που εχουν γραψει παραπανω ειναι αυτοί που ευθυνονται για παρα πολλες περιπτωσεις παιχτων, που σιχαθηκαν το παιχνιδι απο τις συμπεριφορές τους.
Να μας πουν σε ποσους λογαριαμσους με διαφορα τεχνασματα εχουν μπει μεσα, τους εχουν κλεψει τα πρεμ και μετα βρίζουν διαχειρίσεις για να μπανιαριστούν οι λογαριασμοί.
Πόσο κοσμο παρενοχλουν στα σκαϊπ και στα facebook σε σημειο που καποιοι να θελουν να κατεβασουν τα προφίλ τους (γιατι - επειδη μπηκαν σε 1 παιχνιδι να διασκεδασουν..?)
Και βγαινουν και χαιρονται που κατέστρεψαν account που καποιος παιχτης το ειχε 5-6 ή 7 χρονια.
Αυτο ειναι που σιχαίνομαι σε ατομα σαν τον teotsak21. και κάποιους ομοίους του - που τώρα μάλιστα νοιάζονται για το κάλο της ελληνικής κοινότητας, του παιχνιδιού που ολοι αγαπάμε.

Όπου σας πετυχαίνω θα είμαι εναντίον σας γιατί εκπροσωπείτε οτι πιο σάπιο και εμετικό υπάρχει σε αυτή την κοινότητα.
 

Ο Τουριστας

Ενεργό Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
33
Ειναι πολυ ειρωνικο να μιλας εσυ για τετοια θεματα , καθως μεχρι και οι πετρες ξερουν οτι σε δυσκολες καταστασεις θα ανοιξεις τα ****ακια σου να κοψεις η να κολλησεις στο 1 και στα 5 μς γτ μεχρι εκει φτανει το παικτικο σου επιπεδο.
Ολα τα αλλα που αναφερεις ειναι λογια του αερα που προσπαθεις να καλυψεις τα δικα σου ελλαττωματα σε αυτο το παιχνιδι! Κανε οτι θες δεν μας αφορα κιολας νομιζω
 

DeletedUser33570

Συνεχιζεις τις φαντασιωσεις σου εσυ - αλλαξε την κασετα κουράζεις.
Το ποιος παίζει συμφωνα με τους κανονες και το ποιος οχι το ξερει ολος ο κοσμος εδω.
Σας εχουν σιχαθει τοσο που δεν μπαινει κανεις στο κοπο να σας απαντησει!
Ισως τελικα ειναι λαθος, που ασχολουμε με τετοια τρολλ σαν και του λογου σας.
Δυστυχως στο γηπεδο δεν θα μπορεσουμε να τα πουμε μιας και στον Κ55 τρέμετε να μπείτε...
Απο εδω δεν θα συνεχισω αλλο, τα λογια δικά σας :)
 

DeletedUser33703

Αγόρι μου , ποιον τρέμομε να μπουμε , τα σκέφτεσαι αυτά που λες η μήπως σου ξεφεύγουν , αυτή τη στιγμή η Sol από θέμα υλικού είναι άπιαστη και μη μου πεις για τον 49 γιατί στον 49 δεν ήταν ούτε το 50 της 100 που έπαιξε .
Να φοβηθούμε ποιόν; Τον stati η τον Ξυλόκαστρο ;
Λογικό είναι ο σχετικός κόσμος που παίζει το παιχνίδι να θέλει να παίξει χωρίς παρατηρητήρια και χωρίς όριο fake , τώρα αν εσύ θέλεις να παίζεις βλέποντας στα πλάνα 100 χρωματιστά σπαθακια με γεια σου με χαρά σου , απλά μετά μη βγαίνεις και το παίζεις παικταρας .
Το παιχνίδι εγώ προσωπικά θέλω να το χαρώ , προτιμώ να μπω να καω ένα χρόνο με καλές ρυθμίσεις παρά να κάθομαι να παίζω μαζί σου 2 χρόνια πετροπόλεμο στον 55 .
Η sol δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και πόσο μάλλον τη ΜΑΟ , Στον 56 θα κατεβάσουμε dream team αν θες να μας δοκιμάσεις μπες αλλιώς κάθησε παίξε στον 55 με τα βάρβαρα .

Όσο για την απόφαση για το που θα μπούμε έγινε ψηφοφορία μέσα στη φυλή και προφανώς το αποτέλεσμα υπέρ του 56 ήταν συντριπτικό .
 

DeletedUser13738

Αντιγραφή επικόλληση απ τον 49 το έκανες αυτό Blacko ??

Κάπου τα είχα ξανά διαβάσει όλα αυτά dream team και δεν συμμαζεύετε .

Μπράβο βρε παιδιά συγχαρητήρια είστε οι καλύτεροι από μας τι ακριβός ζητάτε ??

Η μάλλον ζητάτε ρεβάνς γιατί και εσείς κατά βάθος γνωρίζετε ότι η μαο όπου σας βρήκε απλά σας προσπέρασε σαν σταματημένους ??

Αν δεν είναι αυτό τότε τι ζητάτε κάντε εσείς το υπέρ παιχνίδι σας και άστε μας εμάς να τα κουτσό βολεύουμε . και που ξέρεις μπορεί κάποτε να μάθουμε να παίζουμε και εμείς ..

(οπότε μπορείτε ένα αυτόγραφο παρακαλώ ) …
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
εκπροσωπείτε οτι πιο σάπιο και εμετικό υπάρχει σε αυτή την κοινότητα.


Αρχικα μια φιλικη συμβουλη οταν κανεις αυτογνωσια καλο ειναι να απευθυνεσαι σε α'ενικο

και δευτερον εχω να πω πως δεν περιμενα να εχεις τοση αυτογνωσια
 

Ο Βαπτιστής

Ενεργό Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
3
Καλησπέρα και απο εμενα. Εχω χρονια να παιξω ενεργα και ουτε ειμαι απο τους καλους παικτες του παιχνιδιου. Ενα ξερω ομως, απο τη στιγμη που επαιξα με την Μαο εμεινα και θα μεινω για παντα εκει. Γιατι αυτο ειναι ενα παιχνιδι να περναμε την ωρα μας, αλλα η Μαο ειναι ΠΑΡΕΑ. αρχισαν 5 γνωστοι και εχουμε φτασει σε σημειο να μαζευομαστε σε συναντησεις πανω απο 100 ατομα εξ των οποιων πολλοι απο το εξωτερικο και απο διαφορα μερη της Ελλαδας. Ας ειμαστε νουμπαδες ας ειμαστε κακοι οπως λετε, και ας ειστε εσεις οι παικταραδες. Ε και; εμεις κλεινουμε κοσμους και βγαζουμε χαβαλε, που και να μην κλεισουμε στα παλια μας τα παπουτσια, εσεις κλαιγεστε και χαλιεστε στο εξωτερικο φορουμ.
Οσο για τις ρυθμισεις και για τις συνομοσιολογιες που ισχυριζεστε, ειναι πραγματικα αστειο να τα διαβαζω. Μπαινουμε σε κοσμο οταν ο Τεο λεει "αντε π...ρες παμε να παιξουμε" Ουτε ρυθμισεις ουτε ποιοι θα μπουν ουτε τιποτα. Αυτες οι σκεψεις ισως ικανοποιουν το κομπλεξ κατωτεροτητας σας. Γιατι δεν υπαρχει αλλη εξηγηση γι αυτο που διαβαζω εδω μεσα.
Καιρο σας παρατηρω τι λετε εκει στην ΣΟΛ. Γενικα το πως μιλατε και συμπεριφερεστε, δεν μιλαω σαν "αντιπαλος" αυτην την στιγμη. Ειστε πραγματι παρα πολυ εριστικοι και επιθετικοι, ενω ειστε πανω κατω παιδια στην ηλικια μου απο οσο ξερω (22 εγω). Ελπιζω να μην ειστε ετσι και εξω μονο, γιατι θα φατε πολλες "σφαλιαρες" απο τη καθημερινοτητα σας. Ή μπορει και να τρωτε και να βγαζετε αποθημενα στο παιχνιδι, ποιος ξερει;
Μπηκαμε στον κ55 να παιξουμε. αν θελετε ελατε και αφηστε τα 56 57 και 180. Καλη συνεχεια λοιπον
 

ex.Con

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
209
sol > maomao

απλα και ωραια

Καλο φθινοπωρο και καλη φυλετικη σεζον σε ολους

ΥΓ. ηρθαν τα πρωτοβρόχια ηρθαν και τα σαλιγκαρια :p
 

DeletedUser35718

Καλησπέρα σε όλους,

Το μόνο εύκολο θα ήταν σε αυτό το post να αρχίσει η Ομάδα Διαχείρισης να παίρνει κεφάλια και να μοιράζει 2μηνους αποκλεισμούς. Όπως το μόνο εύκολο θα ήταν μόλις αυτοί οι αποκλεισμοί έβγαιναν να έμπαιναν οι περισσότεροι και να έκαναν το ίδιο.

Δεν θα πω την αποψή μου, δεν νομίζω οτι ενδιαφέρει πολλούς, όσοι θέλουν να τη μάθουν μπορούν να με βρούν και να με ρωτήσουν. Το συγκεκριμένο θέμα έχει δημιουργηθεί για έναν και μόνο λόγο. Τον σχολιασμό των ρυθμίσεων του Κόσμου 55.

Είναι κρίμα να πέσουν 15 αποκλεισμοί σήμερα γιατι είστε όλοι εκτός θέματος. Για μία φορά ας κάνουμε όλοι τα στραβά μάτια και ας αφεθούν τα παραπάνω post ατιμώρητα. Απο τη συγκεκριμένη δημοσίευση και κάτω θα τιμωρούνται κανονικά και το spam για σχόλια εκτός θέματος (Ρυθμίσεις Κ55), καί σχολιασμοί για αποκλεισμούς (ή μη αποκλεισμούς), καθώς και κάθε άλλη παράβαση.

Ας κάνω εγώ την αρχή. Θεωρώ πως οι ρυθμίσεις είναι κακές, καλώς ή κακώς όμως είναι υποχρεωτικές. Τα 20 μέλη ανα φυλή είναι ελάχιστα για έναν αργό κόσμο, πόσο μάλλον για μεγάλες φυλές που αντιπροσωπεύονται απο 35-40 λογαριασμούς. Η αργή ταχύτητα δεν είναι απαραιτήτως κακή, η απαγόρευση σχετικά με τις εξωτερικές βοήθειες σε συνδυασμό με την επιτρεπόμενη επίθεση σε μέλη φυλής είναι ανούσια και παρωχημένη. Αυτά (νομίζω :p).



Κρατήστε τους λογαριασμούς για τους επερχόμενους διαγωνισμούς στο forum. Καλό βράδυ σε όλους.
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Όταν έρθει η ώρα, θα ανακοινωθούν οι ρυθμίσεις που πήραν έγκριση τον Μάιο και από 'κει και πέρα θα μπορείτε να κάνετε τις όποιες προτάσεις θέλετε είτε ως φυλές είτε ως παίκτες. Εάν υπάρξουν προτάσεις από μέρους σας, θα μπουν σε ψηφοφορία εδώ στο forum και αυτό που θα ψηφίσετε, αυτό θα μπει τελικά στον κόσμο.
Πότε θα γίνει αυτή η διαδικασία; Περίπου 20 μέρες πριν το άνοιγμα του κ56. Πότε θα ανοίξει ο κ56; Δεν υπάρχει ενημέρωση αυτή τη στιγμή.

Υπαρχει κανα νεωτερο σχετικα με αυτο; Ειμαστε μαλλον περιπου 20-25 μερες πριν το ανοιγμα του κοσμου και αν επιλεξουμε εμεις μεσω ψηφοφοριας ρυθμισεις καλο θα ηταν να οριστικοποιηθουν 10 μερες πριν το ανοιγμα του κοσμου για να υπαρχουν περιθωρια προετοιμασιας σε οσες φυλες ειναι αναποφασιστες και θελησουν να μπουν.
 

noesis

ex CM
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
211
Την Τρίτη που ρώτησα αν έχει βγει το πρόγραμμα για το άνοιγμα των κόσμων, δεν είχε βγει ακόμη για τον gr. Όταν βγάλουν τις ημερομηνίες και μας τις κοινοποιήσουν, θα βγουν και οι ρυθμίσεις σε ψηφοφορία. Δεν αλλάζει αυτό. Τώρα το αν θα έχουμε 10 μέρες ή 7 μέρες ή 15 μέρες, δεν εξαρτάται από εμένα.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή