άνοιγμα κόσμου 55 {ρυθμίσεις}

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser33703
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Zen Master

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
583
Εφόσον έχετε αναγάγει την αγένεια σε καθημερινότητα, συνεχίστε έτσι να δούμε στο τέλος αν θα μείνει κανένας που θα μπορεί να σχολιάσει στο forum.
.

Εντάξει δεν σχολιάζουν και πολλοί καθημερινά οπότε δεν θα φανεί καμιά μεγάλη διαφορά, εγω και 3-4 ακόμα θα μείνουμε να φυλάμε Θερμοπύλες :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Όσον αφορά τις ρυθμίσεις του 55 τις αναλύσαμε,τωρα το ποιοι θα μπουν και ποιοι οχι θα φανεί σε λίγες μέρες :cool::cool::cool:
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Βρε παιδιά τσακώνεστε για το τι θα κάνει η μαο χωρείς την μαο ???

Πότε ασχοληθήκαμε εμείς με της ρυθμίσεις ενός κόσμου ??

Πότε κοιτάξαμε αν μας συμφέρει να μπούμε η όχι ??

Δεν το κάναμε ακόμα και όταν μας προκαλέσατε , και θα το κάνουμε τώρα ??

Μας βολεύει η εποχή και αυτό μας είναι αρκετό , όλα τα υπόλοιπα τα κοιτούν αυτοί που Μάθανε


να κλαίγονται ..

Για να τελειώνουμε λιπών . σε ένα κόσμο που όλοι έχουν της ίδιες ευκαιρίες αλλά και δικαιώματα όποιος γουστάρει μπαίνει και παίζει . οι άλλοι ας κάτσουν να παρακαλούν να τους φτιάξουν ένα κόσμο στα μέτρα τους μήπως τον κερδίσουν .. μήπως ..

Απο την στιγμη αγαπητε μου φιλε στατη που δεν σε αφορουν οι ρυθμισεις να μην βγαινετε και να μιλατε. Το παιχνιδι με το παρατηρητηριο ειναι 100% διαφορετικο με αυτο χωρις. Στο παιχνιδι με τα παρατηρητηρια και με τα αντλλακτηρια ειστε σαφως καλυτεροι μεχρι καποια φυλη να εκμεταλευτει το ανταλλακτηριο οσο εσεις γιατι εκει σκουραινουν τα πραγματα για σας και φαινεται το σκιλ το οποιο δεν εχετε. Η φυλη σου για χιλιοστη φορα μας δειχνει πως φοβαται κοσμους οπου φαινεται το σκιλ του καθενος και παταει πανω σε αργες ρυθμισεις οπου φαινεται αισθητα η χρησιμοποιηση του ανταλλακτηριου και του παρατηρητηριου.Αν ο 55 δεν ειχε αυτες τις ρυθμισεις και ηταν γρηγορος και χωρις παρατηρητηρια ξαφνικα εποχιακα θα σας βολευε ο 56 και θα μπαινατε εκει.Αυτο που ειπες οτι σε εναν κοσμο εχουμε ολοι ισες ευκαιριες ολοι ξερουμε οτι δεν ισχυει καθως αν μπω εγω με 1000premium δεν θα εχω ιδιες ευκαιριες με εναν που εχει 100.000

Οσο για τον φιλο μου τον Ιουστινιανο που σου εκανε like στο σχολιο σου εχω να του πω πως η φυλη του ηταν εκεινη η οποια ελεγε οτι δεν εμπαινε σε κοσμους λογω ρυθμισεων και εβλεπε ποτε την συμφερε να μπει. Ολοι ξερουμε οτι σε πολλους κοσμους τα 3/4 των βασικων μελων της φυλης σου μπαινουν σε αλλες φυλες επειδη φοβαστε να μπειτε με την CxC για να μην διασυρθειτε πιο πολυ απο καθε αλλη φυλη σε αυτο το παιχνιδι
 

DeletedUser29954

Μιλάτε για τις ρυθμίσεις χωρίς να λαμβάνετε υπόψιν το νέο σενάριο κλεισίματος, το οποίο φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Μιλάτε για skill, το 80% του οποίου κρίνεται από μια ρύθμιση και μόνο που λέγεται ανταλλακτήριο, που θα είναι ναι μεν πιο δυνατό με ταχύτητα 1 για τον αγοραστή αλλά θα υπάρχει μικρότερο απόθεμα δε (σφαγή θα γίνει). Το παρατηρητήριο χωρίς να το ξέρω καλά θεωρώ ότι αφορά περισσότερο το κάψιμο και όχι τόσο το σκιλλ. Το σκιλλ πάει πάντα εν συνάδει των ρυθμίσεων ενός κόσμου και το gameplay του καθενός πάνω σε αυτές, από εκεί και πέρα εφόσον υπάρχει ανταλλακτήριο στο παιχνίδι (ή μάλλον στην Ελλάδα) έχουν ελάχιστη σημασία οι ρυθμίσεις των κόσμων. Και συμφωνώ ότι για Σεπτέμβρη οι ρυθμίσεις θα μπορούσαν να είναι καλύτερες ωστόσο εμένα προσωπικά δεν με αποτρέπουν από το να παίξω.
 

DeletedUser13738

Κατά πρώτον να πω ότι για πρώτη φορά στην ζωή μου με θεώρησαν αγενή .

Οπότε αν πραγματικά ήμουν και δεν το κατάλαβα να ζητήσω συγγνώμη . αν και προσωπικά πιστεύω πώς δεν ήμουν .

Για το παιχνίδι λοιπόν ..

Φίλε μου theotsak21 όπως ένας παίχτης έχει την δυνατότητα να έχει 100.000 πριμ έτσι την έχουν όλοι εκεί κολλούσε η ισονομία του παιχνιδιού , τώρα αν δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να το κάνει είναι Άλο ζήτημα που αφορά κυρίως τον ίδιο και όχι το παιχνίδι η της ρυθμίσεις του , άσε που το παιχνίδι το ίδιο σου δίνει την δυνατότητα να μαζέψεις πριμιουμ πριν μπεις στον κόσμο που θες να παίξεις , και φαντάζομαι το κάνετε όλοι σας ..

Όταν οι κανόνες ενός παιχνιδιού είναι κοινοί για όλους τότε όλοι έχουν ίδιες ευκαιρίες , αν λοιπόν σε ένα κόσμο που έχουν όλοι ίδιες ευκαιρίες κάποιος κερδίσει είναι γιατί στον κόσμο τον συγκεκριμένο κάτι έκανε πολύ καλύτερα από σένα , η αυτό λέγετε διπλωματία η καλύτερο πόλεμο ..

Σου υπόσχομαι λοιπόν πώς αν τελειώσουμε γρήγορα με τον 55 και έχουμε ακόμα χειμώνα μπροστά μας θα έρθουμε και στον 56 που ελπίζω να σας βολέψουν οι ρυθμίσεις και να είστε εκεί ώστε να μας κερδίσετε η και όχι , ποιος ξέρει θα δήξει ..
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Εννοειτε πως λογω των οικονομικων δυνατοτητων δεν δινονται ισες ευκαιριες σε εναν κοσμο σε ολους. Αυτο λεω εγω αυτο λες και εσυ με αλλα λογια για να δημιουργησες εντυπωσεις. Ναι σε καθε κοσμο μπορεις να μαζεψεις ενα συγκεκριμενο premium. 100.000 prem για να μαζεψεις μπορει να θες και 20 κοσμους.

Μην κανεις τσαμπα υποσχεσεις αφου ολοι ξερουμε ποσο κοτες ειστε και οτι ο 55 δεν θα χει κλεισει σε 2 μηνες λογω των αθλιων ρυθμισεων του
 

DeletedUser29954

Αυτος που θα μπει στον κοσμο καπου 4 μερες μετα την εναρξη του θα εχει και την πιο πλεονακτικη τοποθετηση και κατα προτιμηση σε ηπειρο που δεν εχει premade φυλη. Οι επιθεσεις στην πολη εχουν fixed χρονο, δηλαδη ταξιδευεις πολυ γρηγορα στην πολη. Αποφυγη του κεντρου, σημαινει χρονικη ασφαλεια στο κομματι του πολεμου και ταυτοχρονα φτανεις στην πολη γρηγορα, ευκολα οπως ΑΒΓ. Οι καμμενοι του ριμ θα κλεισουν τον κοσμο.
https://prnt.sc/ktl6cc
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser13738

Ααα δεν έχεις δίκιο φίλε theotsak21 . η Μάο σας υποσχέθηκε στον 45 ότι θα έμπαινε στον 49 για να σας πολεμήσει σαν σολ μια και όπως λέγατε στον 45 δεν ήσασταν σολ και το κράτησε στο ακέραιο . και μπήκε και σας πολέμησε και σας κέρδισε . και τονίζω σε κόσμο που εσείς διαλέξατε . εμείς ούτε όρους ούτε κανόνες βάλαμε και προπαντός δεν κοιτάξαμε ρυθμίσεις .

Οπότε σε παρακαλώ όταν μιλάμε για κότες και κοτέτσια καλό θα είναι να βλέπουμε και λίγο πίσω στο πολύ κοντινό παρελθόν ..
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Ας ξεκινησουμε απο τα βασικα. κ45 δεν επαιξε η sol. Κ45 στην 9c παιζαν 2-3 λογαριασμοι μονο και ολη η αλλη φυλη επαιζε χαλαρα για χαβαλε και δεν ειχαν καν βλεψη και αυτος ειναι ο λογος που δεν περιμεναν να ανοιξει νεος κοσμος για να μπουν και μπηκαν εκει 1 μηνα μετα.

Αν λες οτι μας νικησατε στα ισα στον 49 τι να πω. Ο χαρτης οχι 3vs1 δεν ηταν αλλα κατι παραπανω απο 3vs1. Παιζαμε με 3 ηπειρους κοκκινες και κοκκινο ηταν ακομα και το ΡΙΜ μας.Αν θεωρεις οτι με αυτο το 3vs1 και την διαφορα του prem που υπηρχε μας νικησες στα ισα τοτε αυτο το πιστευεις μονο εσυ και αλλοι 5-6 απο την φυλη σου που δεν ξερουν ουτε τα βασικα. Ριξατε 2 φυλες τοσο premium που αν τα βαλεις κατω βγαινουν πανω απο 50.000 ευρω.

Δεν μας νικησατε ουτε παικτικα ουτε διπλωματικα αλλα ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ. Μπαινωντας 2 φυλες σε διπλανες ηπειρους μας και ξοδευοντας το εικοσαπλασιο premium απο αυτο που ειχαμε.

Αμα δεν θελει οι ανικανοι των ΜΑΟΜΑΟ να μπουν 56 επειδη χωρις παρατηρητηρια και με την μεγαλη ταχυτητα που θα εχει (δεν κανει τοσο αισθητη την διαφορα prem στο ανταλλακτηριο) μαζεψε εσυ ατομα και μπειτε, μπορει να σε βοηθησει και ο φιλος μας ο Δημος ο ταραχη καθως δηλωσε πως θα μπει και 56. Θα ηταν πιο ωραιο ομως να μπαινατε σαν ΜΑΟΜΑΟ αλλα εκει γινεστε και σεις κοτες σαν την cxc
 

DeletedUser13738

Ενώ σου μιλώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εσύ συνεχίζεις να προσβάλεις αλλά δεν με πειράζει καθόλου η προσβολή είναι ο λόγος αυτού που δεν έχει επιχειρήματα .

Ας το πάω απ την αρχή .

Άρα δέχεσαι το γεγονός ότι μπήκατε στον 45 και μας προκαλέσατε ..

Όταν λοιπόν μας προκαλούσατε ας μας λεγάτε ναι ελάτε στον 49 σας προκαλούμε αλλά με τους εξής όρους .

1 δεν θα έχετε πριμιουμ

2 δεν θα τα ξοδέψετε ακόμα και αν τα έχετε τα πριμιουμ

3 Δεν θα έχετε διπλωματία

4 Αλλά αν έχετε θα είναι μόνο σε δυο ηπείρους και όχι σε 3

5 Δεν θα βγει φυλή από πίσω μας

6 Δεν

7 Δεν

Σας κερδίσαμε με παράνομο τρόπο ? παραβήκαμε κάποιον κανόνα του παιχνιδιού και σας κερδίσαμε ? ??

Αμ έτσι σε παίζω και γω .


Το παιχνίδι βάζει τους κανόνες όχι εσύ ούτε εγώ , μπορείς να το καταλάβεις και να το δεχτείς αυτό ??

Αν θες τους δικούς σου κανόνες για να παίξεις τότε φτιάξε το δικό σου παιχνίδι και ονόμασε το αλλιώς και πρωτινέ μας να έρθουμε και θα το σκεφτούμε ..
 

DeletedUser13738

Η μεγάλη διαφορά που δεν καταλαβαίνεις ανάμεσα στην μαο και της άλλες φυλές είναι πώς εμείς θα ευχαριστιόμασταν το παιχνίδι ακόμα και αν χάναμε , και δεν θα μας πείραζε ούτε στο ελάχιστο .

Και έτσι για την ιστορία να σου πω ότι ευχαριστηθήκαμε τον 37 και τον χορτάσαμε παρά το γεγονός ότι χάσαμε . ψάξαμε τους λόγους και της αιτίες της χασούρας αλλά ποτέ κανένας από μας δεν είπε ούτε μια δικαιολογία ώστε να στηρίξει την χασούρα . . κάντε το ίδιο και το παιχνίδι θα γίνει πολύ καλύτερο για όλους μας .
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Απο την στιγμη που στον 45 ριχνεις σχετικα νορμαλ πρεμ και στον 49 ριχνεις τα αντερα σου με αυτο δεν εχεις σκοπο να το ευχαριστηθεις αλλα για να κερδισεις. Να κερδισεις με ανανδρο τροπο. Αν εσυ ευχαριστηθηκες 3v1 πολεμο και ανισοτητα με το prem τι να πω
 

DeletedUser13738

Άνανδρο ….

Νορμάλ πιμιουμ …

Ρίχνετε τα αντερα σας …

Ποιος τα καθορίζει αυτά αδελφέ ??

Πες μου σε παρακαλώ μέχρι πόσα είναι <<νορμάλ πριμιουμ >> ??

Και στα πόσα έχω ρίξει << τα αντερα μου >> ??

Και αν τα νορμάλ τα δικά μου είναι για εσένα ρίχνω τα αντερα μου ??

Ας βγάλουμε μια τιμή που να τα καθορίζει αυτά, ώστε να ξέρουμε πότε ήμαστε άντρες και πότε άνανδροι .

Όσο για το 3v1 δεν είναι προϊόν διπλωματίας αυτό ??

Αν εμείς φτιάξαμε καλύτερες σχέσης με της άλλες φυλές σε αντίθεση με σας , αυτό δεν μας κάνει καλύτερους στην διπλωματία ?? λέω εγώ τώρα ..
Άλλωστε στο τέλος μια φυλή έκλισε τον κόσμο και όχι 3 ..
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Νορμαλ premium παντως δεν θεωρειτε να εχεις εσυ σαν μεσο ορο φυλης χωρια 8000ποντων και μια αλλη φυλη που αποδεδειγμενα ειναι ετη φωτος καλυτερη απο σας στο start up να εχει μεσο ορο χωριων 5000.Νορμαλ premium δεν ειναι να εχεις ριξει χιλιαρικα σε ευρω.

Η διπλωματια του κοσμου εκεινου ηταν καθορισμενη πριν ακομα μπουν οι φυλες στον κοσμο.Ποτε δεν ειχατε καλες σχεσεις με τους ΝΜ απλως λογω κοινο συμφεροντος κανατε τον κοσμο 3vs1.Καλες σχεσεις δεν κανατε ποτε μαζι τους και αυτο αποδειχθηκε πολλες φορες μεσα στον κοσμο αρα δεν ειστε καθολοι καλοι διπλωματες
 

DeletedUser13738

Η αξία του ηττημένου καθορίζει το μέγεθος της νίκης λέω εγώ . οπότε αν είστε έτη φωτός καλύτεροι τότε χαίρομε για την νίκη .
Και αν δεν είχαμε καλές σχέσης πώς μπήκαμε συνεννοημένοι για συμμαχία πριν απ τον κόσμο ??

Μήπως είναι αντιφατικό όλο αυτό ??


Το ότι καταφέραμε να συμμαχήσει μαζί μας μια φυλή που όπως λες εσύ δεν είχε καλές σχέσης μαζί μας δεν είναι καλή διπλωματία ??

Νομίζω πώς αυτή είναι κορυφαία διπλωματία
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Οτι να ναι λες για να δημιουργησεις εντυπωσεις στο forum. Με την ΝΜ ειχατε ουδετερες σχεσεις μεχρι τον 49 αλλα παιζατε και οι 2 για να νικησετε εμας. Μεσα στον κοσμο οι σχεσεις σας για πολλους λογους γιναν ψυχρες. Δεν ειναι επιτυχημενη διπλωματια να συμμαχεις με εναν τον οποιο εχετε σκοπο να αντιμετωπισετε εναν εχθρο.

Αν δεν ριχνατε τοσο prem οταν εμεις θα ειχαμε 2 χωρια εσεις θα ειχατε χωρια 500 ποντων και θα εισασταν φαρμες της φυλης αρης.
Ριξατε ενα καρο λεφτα , νικησατε εναν πολεμο ανανδρο με 3v1 και χαιρεστε.

Ειστε τα μεγαλυτερα φαν μποι τελικα

Υ.Γ ισχυει οτι εχετε φιμοτρο στον ταραχη και απο τον 49 ο σαλονικα δν τον αφηνει να γραψει φορουμ;
 

DeletedUser13738

Καλό βράδυ και σε εσένα φίλε μου χαίρομε που συμφωνούμε …

Νομίζω πώς ο οιοσδήποτε ουδέτερος αναγνώστης έχει καταλάβει ..

Ελπίζω να τα πούμε στον 56 θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια . αλλά έχουν βγάλει πώς θα είναι ο 56 ? η θα μπούμε εμείς και θα λείπετε εσείς ??
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Αμε η coma ειπε πως θα ναι χωρις παρατηρητηρια και γρηγορος. Εγω να δεις ποσο θελω να τα πουμε στον 56. Να ειστε ως ΜΑΟΜΑΟ. Μαλλον θα μπουμε εμεις και θα λειπετε εσεις.

Α ξεχασα πως μονο σε αργες ρυθμισεις(ωστε να ευνοηθειτε απο το ανταλλακτηριο) και με παρατηρητηρια μπαινετε ωστε να βλεπετε τα χρωματακια
 

DeletedUser33570

Στάθη μην κουράζεσαι φίλος,
Προσπαθείς με επιχειρήματα να μιλήσεις σε 1 τρολλ...
Είναι κανείς που δεν γνωρίζει τον τρόπο ομιλίας και τα αντρίκια... υβρεολόγια που ξεστομίζει πίσω από μια οθόνη ο εν λόγο κύριος....

Η ιστορία μέχρι σήμερα έχει γράψει ότι όπου η ΜΑΟ συνάντησε τη SOL δεν την κέρδισε άπλα,
αλλά την ισοπέδωσε με συνοπτικές διαδικασίες και σε ασύλληπτα γρήγορους ρυθμούς (σε 2 μήνες είχατε τελειώσει και κλαιγόσασταν να μπείτε ΝΜ - εκεί που αλλαζονικά χλευάζατε προ 2μηνου).
Η ΜΑΟ μιλάει με έργα - τα λόγια δικά σας...
Αλήθεια σε ποιον κόσμο έχει μπει η SOL τελευταία, μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει?

Η ΜΑΟ είναι μια παρέα που όλο και μεγαλώνει με απίστευτους ρυθμούς,
το μεγαλύτερο skill της ΜΑΟ είναι τα μέλη της - πάντα εκεί όποτε ανακοινωθεί ότι θα μπει η ΜΑΟ γίνεται ΧΑΜΟΣ.

Όποιος θέλει να δοκιμάσει τις ικανότητες του ή να αποδείξει αυτά που πιστεύει για τον εαυτό του ή την φυλή του:
"Ιδού, λοιπόν, πεδίον δόξης λαμπρό" αύριο το μεσημεράκι ανοίγει ο Κ55 και σας περιμένουμε :)
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Το μονο troll εδω μεσα εισαι εσυ και κανενας αλλος, εκτος απο troll εισαι και ασχετος. Οταν εκοψες το botακι στον 49 που κολλουσες στα 5ms ησουν οτι πιο ανυπαρκτο εχω δει στο παιχνιδι.

Ναι η ΜΑΟΜΑΟ χαλασε σαν φυλη δεκαδες χιλιαδες ευρω ,ειχε μπλε και γαλαζιο ολον τον χαρτη , εβλεπε το 1/4 κοκκινο νικησε και χαιρεται.

Ναι το μεγαλυτερο σκιλ της ΜΑΟ ειναι τα μελη της (πιθανον στο φαι) γιατι στο παιχνιδι σκιλ δεν...Τουλαχιστον θα ησουν πιο τιμιος να μην ανεφερες καθολου την λεξη σκιλ καθως ησουν ο μονος στον 49 που δεν μπορουσε να κανει ενα κλικ και εβαζε το botακι να κολλαει πρασινους στα 5ms.

Ναι λογικα στον 55 θα γινει μεγαλος χαμος που δεν θα μπει καμια αλλη φυλη εκτος απο εσας και του νταλντον ο οποιος θελει να παιξει χαλαρα(ναι τοσο σας υποτιμησε).Ναι φιλε περιμενε εσυ να παιξει καποια σοβαρη σε ταχυτητα 1-1 με παρατηρητηρια και χωρις φεικ. Ο χειροτερος συνδυασμος ρυθμισεων. Εσεις θα βλεπετε και max 200 σπαθακια και χρωματισμενα.



BALOON is coming
 
Τελευταία επεξεργασία:

DeletedUser33570

Δεν προκείται να ακολουθήσω τέτοια συζήτηση.
Εσείς είστε οι παικτούρες... αλλά ακόμα δεν έχουν δημιουργηθεί οι κατάλληλες προϋποθέσεις και ρυθμίσεις να μας το αποδείξετε,
χμμμ εντάξει... το κατάλαβα το επιχείρημα σου...
Όταν δημιουργηθούν παρακαλώ ενημερώστε μας :)
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή