ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΟΣΜΟΥ Κ47

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser33112
  • Ημερομηνία έναρξης

kalogria

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
77
Μαυρε Καλά τα λες αλλά όλων τα στατιστικά φαίνονται όχι μόνο του Σάκη του βουντού και του Φιλίππου
 

DeletedUser35840

Στο θεμας μας τωρα , εμεις ευχαριστηθηκαμε αυτον τον τοσο δυσκολο και μακρύ πόλεμο των 2 χρονων


Χρόνος λειτουργίας server: 455 ημέρες

απλως το ειδα να το ανεφερει και καποιος αλλος και δεν αντεξα....:) :):):)
 

DeletedUser35354

Μαυρε Καλά τα λες αλλά όλων τα στατιστικά φαίνονται όχι μόνο του Σάκη του βουντού και του Φιλίππου

Εχεις δικιο , δεν ειπα εγω κατι διαφορετικο απλα μιλησα για την πρωτη τριαδα , τωρα οτι καποιοι δεν αξιζουν να ειναι τοσο ψηλα , δεξ αξιζουν ειτε απο νταμπ είτε απο νοβους , εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει η καταταξη και γι αυτο τον λογο δεν καθομαι να μαζευω και χωρια τωρα προς το τελος .

Χρόνος λειτουργίας server: 455 ημέρες

απλως το ειδα να το ανεφερει και καποιος αλλος και δεν αντεξα....:) :):):)

ΧΑΧΑΧΑΧΑ εσενα απο ολα αυτα σε πειραξαν τα δυο χρονια? :D Αυτες τις 455 μερες τελος παντων :eek:
 

kalogria

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
77
Εγώ είπα η κατάταξη στο κλείσιμο να είναι αξιοκρατική εφόσον δεν το σεβάστηκε κανένας συνεχίζουμε όπως μας κατευθύνει η διοίκηση
 

DeletedUser33112

Λοιπον
Κοσμο 48 Trq-ducks καμια επαφη το υλικο των dab με αυτους
Κοσμο 49 ΜΑΟΜΑΟ αν και παιχτικα αθλιοι με το premium Που ριχνουν καμια επαφη με την dab
Κοσμο 50 STOP παλι καμια επαφη με την DAB
Κοσμο 51 CxC ας μην την συγκρινουμε με την dab
Κοσμο 52 praxis(trq-ducks) παλι καμια επαφη με την DAB

Η dab αν επαιζε 50-50 με καποια απο αυτες τις φυλες θα ξεφτιλιζοταν.

Στον κοσμο 51 ρε καραασχετε καναν συμμαχεια οι 2 απο τις 3 premade φυλες. Αρα πως γινεται να γινει 3vs1 ο κοσμος. Επισης αυτο με την SOL δεν το καταλαβα. Επειδη παιζαν 3-4 ατομα; Ας σου θυμησω πως στο kpap τον καλυτερο λογαριασμο της cxc επαιζε και ενας solιστας. Οποτε οτι λες για την sol στον 51 ειναι εντελως ακυρο.

Τσιρακι εισαι απο την στιγμη που κανεις μια συμμαχια με μια φυλη η οποια εχει παιχτες στην ηπειρο σου(ιουστινιανος,ντετλολ,κπαπ) που καναν πυρηνα στην ηπειρο σου ενω η φυλη σου δεν ειχε χωρια στην ηπειρο των αλλων. Οταν νικησατε τους ασχετους αντιπαλους σας εμαθα μεσα απο ατομο της CxC οτι αρχικα ψαχναν αφορμη να σας κανουν πολεμο αλλα τελικα για χψ λογους κλεισατε ετσι.Αν κανατε πολεμο θα τον χανατε σε 10μερες. Να σου πω γιατι; Γιατι σαν υλικο η φυλη σου ειναι αθλια.


Επισης λες οτι η φαμ επαιζε πολεμο εναντιων της μισης sol. Η fam απο σολ αντιπαλο ειχε μονο τον Uppercut.Απο την αλλη ηταν ο dtoxic(που εχει παιξει σολ μονο στον 49),klaus mikaelson,comandade vasko (που και αυτος εχει παιξει σολ εναν κοσμο) και τον δικαστη που οσο επαιζε εκει σας εδινε την μια φαπα μετα την αλλη που με 10 νουκ εχασε η cxc 8-9 χωρια.

Οταν καταλαβεις οτι εχεις παιξει σε εναν αθλιο κοσμο οπως ο 47 και στον 51 που ησουν τσιρακι ελα ξαναμιλα μου γιατι μεχρι εκει εισαι και εσυ και ολη η ΦΑΠ


Οτι και να λετε ο 47 εχει ενα απο τα χειροτερα υλικα που μαζευτηκαν ποτε,μεχρι να πατε πυξιδα δεν θα το καταλαβετε, κριμα που δεν σας εκανε πολεμο η cxc να σας ξεφτιλιζε σε 15μερες


θα απαντησω μονο εδω!!!προσπερνα οτι εισαι αλλος ενας που εκατσες εγραψες να μας πεις για αλλους κοσμους θα σταθω σε λιγες συγκρισεις!!!
(κ50 stop παλι καμια επαφη με την dab)
ρε τι ακουσαμε παλι εδω μεσα το ειδαμε και αυτο δεν σχολιαζω τιποτα αλλο τους θυμαμε πολύ καλα κ37

καλα για εσενα φλουφλη τι να πω που καθεσαι και γραφεις???αλλος ενας τσαμμπα παιχτης του μπλα μπλα μπλα και τιποτα αλλο!!!
ηρθες με νεο τροπαριο πριν κανενα 2μηνο 3μηνο ειχες ερθει με αλλο και μα και μου και αυτο και στο τελος καραβια αρμενιζουν
τετοιο κλαμα ουτε η ερατω στους ψιθυρους καρδιας!!!
αλλα τι να πεις εδω βγηκε και μιλησε ο ehetlaios που ηταν στα ορια να ντυθει λουτσεσκου και να μας πεις για εμενα κερδισε η novus!!!

ehetlaios αμα τα εκανε ολα αυτα η νοβους και εχασε τον κοσμο τοτε κατσε και σκεψου!!!
καπου ειδα οτι εγραψες οτι μας ενοχλει που η νοβους εκλεισε με περισσορες επιθετικες απωλειες!!εγω δεν το βλεπω πουθενα αυτο

Μαλλον εσενα σε ενοχλει που η dab με περισσοτερες αμυντικες απωλειες εκλεισε κοσμο!!!ενοχλει που με περισοοτερες αμυντικες απωλειες δεν καταφερε η νοβους ποτε να νομπλαρει εστω 20 χωρια σε εναν πολεμο με χωρισμενες ηπειρους στην μεση!!!

δεν ειναι τιποτα αραξε
 

DeletedUser29736

pelifroso, μήπως παντού βλέπεις σκιές μου; Πάλι σε εμένα αναφέρεσαι.
Ψάξε το λιγάκι γιατί δε σε βλέπω πολύ καλά, σαν χλωμός μου φαίνεσαι.

Από την άλλη, με έβαλες σε περιέργεια να δω τα στατιστικά σου για να δω πως ξεκίνησες, μιας και είσαι ιδρυτής (!!!) της Νταμπ.
ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ

http://prntscr.com/kqde97

κλαίω!!!

Θέλεις και "δικαιοσύνη " στην κατάταξη...αχαχαχαχαχ

λίγο ντροπή ρε....

Νομίζω ότι και από μόνος σου το καταλαβαίνεις, ότι είσαι πολύ λίγος για να μιλάς για εμένα...από όλες τις απόψεις!
 

kalogria

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
77
Φλουφλη πέραν από το ότι άσχετος κατά τα άλλα στο 50 % από αυτά που λες έχεις δικαιο
 

DeletedUser33112

εχεις ενα δικαιο φλουφλη δεν ξερω πως εβαλα το ονομα σου σου ζηταω ταπεινα σορυ
αλλα να βαζεις στατς εσυ ο παιχταρας ρε φιλε ειναι τραγικο αν ειναι δυνατον καλα δεν ντρεπεσαι καθολου???
0 τσιπα πανω σου ρε παιχταρα???νομιζεις οτι σβηστηκαν τα δικα σου???για να δουμε

http://prntscr.com/kqhmak

http://prntscr.com/kqhmwx

αυτοι που ειναι εκτος ξερεις ειναι τα εσωτερικα σου!!! μεχρι και οταν καναμε την συμμαχια μεταξυ μας χαροπαλευες να παρεις κανενα χωριο απο τους σαμπ εσυ ο μεγας παιχταρας!!!
μολις τα παρατησαν οι σαμπ βγηκες απο το καβουκι ξανα και οπς πηγες και τσιμπησες χωρια ανενεργων!!!
μετα ηρθε ο μεταξυ μας και εκει γελασε το συμπαν!!!παιχτης μετωπου και δεν ειχε τα κοτσια να καψει ουτε ενα νουκ μπας και παρει καμια βουτια!!!
βγαζεις και στατιστικα τρομαρα σου εσυ που την εκανες καποιο φεγγαρι!!ισως επαιξες αν θυμαμε καλα λιγο κοπλευ στον βουντου αλλα το φεγγαρι ηταν πιο ωραιο!!!
προφανως στο προηγουμενο ηθελα να αναφερθω στον ρεμπελ αν θυμαμε καλα αν ειαι αυτος!!!βλεπεις ειναι πολλες οι φαπες και πολλοι οσοι την κανατε που μπερδευομαι!!!
βγαλε κανενα αλλο στατιστικο να μας κανεις να γελασουμε λιγακι ακομα!!!

οκ θωμα εχουμε καταλαβει καιρο την αποψη σου δεν χρειαζεται να την γραφεις παντου!!!το τι ειναι δικαιο η οχι δεν εχει σημασια αλλωστε εσυ αν θυμαμε καλα ειχες πει δεν ανηκεις νταμπ!!!
 

DeletedUser29736

ναι βρε παλικάρι μου...
έχεις κάνει το καλύτερο start up... ever. Ο μόνος που μπορεί να σε ξεπεράσει σε αυτό , ξέρεις ποιος είναι , έτσι;
Αυτός ο αθεόφοβος, που ακόμα και στο φόρουμ της φυλής του έγραφε ότι έχει πολλαπλά ακάουντς και φίλους που μεγαλώνουν τα χωριά για να τα πάρει.
Αυτός ντε, που άμα κάποιος διαβάσει τα ποστ του, θα νομίσει ότι έπαιζε στη φυλή των νικητών του κ47...είναι λίγο μπερδεμένος τον τελευταίο καιρό.
Δες ξανά τα 20 πρώτα χωριά σου...ΤΙΝΕΑΥΤΟΡΕ
http://prntscr.com/kqde97


Το δικό μου ήταν ίδιο, δε λέω...
http://prntscr.com/kqjnv4

πρόσεχε μόνο μη σου βγουν τα μάτια.

ΥΓ. Ρώτα κανέναν πιο σχετικό από εσένα να σου μάθει να καταλαβαίνεις από τις ημερομηνίες κατάκτησης πότε κάποιος αναγκάζεται να παίρνει εσωτερικά.
ΥΓ2. Εννοείται ότι δεν μπαίνω στον κόπο για περαιτέρω συγκρίσεις, από όποια μεριά και να το πάρεις, την έχω μεγαλύτερη...την εμπειρία
 

DeletedUser33112

εγω τα ξερω τα δικα μου τα πρωτα δεν χρειαζεται να τα δω εχει μεσα παρουκλα που ηταν μπαναρισμενος (σορυ που δεν αφησαμε ετοιμα χωρια να γινουν βαρβαρα να τα παρεις) εχει μεσα νοομπ ις καμιν το κοπλευ μου δηλαδη γιατι εισαι και αμπαλος εχει μεσα και παιχτες που σταματησανε!!!δεν λεω μεγαλη βοηθεια πηρα σαν αμυντικος παιχτης πανω απο ολα
εσυ που ποσταρεις τα δικα σου τα πρωτα σαν επιθετικος παιχτης που ξεκινησες δεν ντρεπεσαι καθολου???
επιθετικος παιχτης και νομπλαρες ποιους???πολεμο ειχες και εσυ βαραγες μυγες!!!και δεν μου λες εσυ ο επιθετικος τι εκανες μετα???προσπερνα οτι ενεργοπηθηκες ξανα μετα το παρατημα των σαμπ!!!
τι εκανες παλικαρι??προσπαθουσες να παρεις χωρια απο τοτε μικρους μας νινταλας ανθεμια και σε καρπαζονανε στο κεφαλι!!!ποια ειναι η πορεια σου σε αυτον τον κοσμο?τι καταφερες σε αυτον τον κοσμο???θυμησε μας τις επιθετικες σου απωλειες να τις δουμε να πουμε ο φλουφλης εκανε αυτο!!!εσπαγε τουλαχιστον τα νουκ του για να παρουν αλλοι χωρια!!!ελα περιμενω
 

DeletedUser33112

κατι που ξεχασα βλεπω μιλας για αθεοφοβο προφανως θα εννοεις τον αγγελοδελτα για πες μας εσυ πως τα διαβαζες ολα αυτα στο φορουμ μας??ειχες ατομο στην φυλη μας που στα ελεγε???
και αφου στα ελεγε ας υποθεσω εσυ γιατι δεν εκανες μια αιτηση υποστυριξης να φαει ενα μπαν???η εκανες και τελικα δεν...

ασε τι γραφουμε στα φορουμ μας ειμαστε τρελοι και πουλαμε τρελα αμα ηθελες ας καθοσουν και να μην τραβαγες για αλλο φεγγαρι!!!μπλα μπλα μπλα και μονο αυτο
 

DeletedUser29736

καημένο νουμπάκι, μέχρι το 7ο χωριό μου έπαιζα μόνος, χωρίς φυλή. Είσασταν 30 άτομα από Νταμπ και άλλοι τόσοι από κάτω και κοιτάγατε σαν χάχες. Ούτε μια ανίχνευση δεν τολμήσατε από φόβο μη σας πάρω τα χωριουδάκια σας.
Στον επόμενο κόσμο, μεγάλε ιδρυτή, μη ξεκινήσεις με αμυντικό...παίξε τερματοφύλακας καλύτερα, έχει λιγότερο τρέξιμο.( για επιθετικό ούτε λόγος, πρέπει να το ξέρεις λιγάκι το παιχνιδάκι).
Όσο για απώλειες, άστο καλύτερα, σου είπα να συμβουλευτείς κάποιον που ξέρει....είχα τόσες όσες είχατε και οι 30 μαζί.

Κλείνοντας και επειδή δεν θα ασχοληθώ περισσότερο ειδικά μαζί σου, έχε και στο πίσω μέρος του μυαλού σου ( αν μπορείς) ότι αυτός ο κόσμος δεν θα έκλεινε ποτέ. Με 1-2 -3 χωριά την εβδομάδα από βουτιές...και έτσι όπως είχαμε μαζέψει τους περισσότερους ανενεργούς και είχαμε τα πιο δυνατά ακάουντς, χρειαζόσασταν περίπου 15- 20 χρόνια.
Το τι έγινε και παραδόθηκε- χαρίστηκε το μυστικό, μάλλον δεν θα το μάθετε ποτέ και θα μείνετε με την απορία.

Αυτό όμως που θα μείνει και θα καταγραφεί για ακόμα μια φορά είναι ο κομπλεξισμός σας γιατί ενώ σας παραδόθηκε το μυστικό, για να κλείσει ο κόσμος, εσείς κοιτάτε τώρα τη σειρά κατάταξης και δεν τον τελειώνετε...καημένα παιδάκια.
Αν ήταν να συνεχιστεί, ποιός ο λόγος να σας το χαρίζαμε;
....και επειδή εσύ ξεκίνησες το ποστ για το κλείσιμο του κ47, πρόσεχε τι γράφεις και καλά να μας το δώσετε πίσω κλπ κλπ γιατί τα διαβάζουν και οι " τίμιοι" της διοίκησής σας και ξεροκαταπίνουν με τις ****μάρες που λες.
Τώρα σοβαρά...δε το καταλαβαίνετε ότι άμα θέλουμε μπορούμε οι 3- 4 πρώτοι λογαριασμοί να μαζέψουμε απο 400 ακόμα εσωτερικά και να μην αλλάξει ποτέ η κατάταξη;;;ΠΟΤΕ.
Η αλήθεια είναι ότι όταν ο Φώτης σας παρέδωσε το μυστικό, περίμενε να είστε έστω ελάχιστα σοβαροί...πάντα αισιόδοξος για τις συμπεριφορές των άλλων, αυτό τον έφαγε.
 

DeletedUser12715

με το ιδιο σκεπτικο επειδη κερδισε η νταμπ πρεπει να παρεις εσυ και ο γκαμπριελ την δοξα; τα μελη σου δεν κανανε τιποτα; οταν καθε βδομαδα ενα μελος της νοβους ελεγε παιδια δεν προλαβαινω να παιξω αλλο μοιραστε τα χωρια μου, εφταιγε ο σακης και ο φωτης; χανεις νικας ειναι αποτελεσμα ομαδικο οχι 2 ατομων!
αφου ηταν τοσο δυσκολο να καταλαβεις αυτο,δεν ειναι τυχαιο που χασατε παλι καλα στο εξηγησε ο ζεν......2 γραμμάρια μυαλο ρε ελεος.
 

DeletedUser33112

ειπα να παω να δω στις απωλειες αλλα δεν σε εχει δυστυχως!!!επειδη βαριομουν να ψαξω ειπα να παω να δω τι γραφει στο πολεμο φυλων μεταξυ μας!!!!

απο την αρχη του κοσμου μου δειχνει αυτο http://prntscr.com/kqna6m

δεν εχω να πω κατι περα οτι ο ανενεργος σας ο αστατος κοντευε να σε φτασει στις απωλεεις

μην μου απαντησεις στα πρηγουμενα νομιζω πλεον ολοι καταλαβαν οτι στον κ47 ησουν απλα ενας περαστικος που καποιες στιγμες βαραγε ενα ξυπνητυρι αμα εβρισκες μασα χωρις αντισταση οπως με σαμπ!!!

κατσε τωρα εδω και γραφε οτι θες κατσε να μας λες ΤΙΝΑΦΤΟΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

χαιρομαστε που μας αντιγραφεις και σε αυτο!!! αυριο μεθαυριο θα βρουμε αλλη ατακα να πουμε και σε κανενα μην μπορεις να την χρησιμοποιησεις και αυτην
 

DeletedUser12715

peli να ρωτησουμε τον γιαννη αν ο σορρυ ηταν ρουφιανος;;; Γιατι εγώ που είχα περιπου 50 χωρια διπλα στον σορρυ εβλεπα απο 1 χωριο του δελτα να σκαει τρενο βουτια στις 7 το πρωι και καπακι 2 αμυντικα ο σορρυ να κολλαει απο πισω. Αυτο δεν ειναι αποδειξεις;;; Το ότι είχα 50 χωρια μετωπο που επρεπε να εχουν μεσα 3 αμυντικα το καθενα ανα πασα στιγμη το λιγοτερο και αλλα 50 γυρω απο τον σορρυ που επρεπε να ειχαν απο 1μιση αμυντικο μεσα επειδη ο σορρυ απλα ηταν ρουφιανος και σκοπος του ηταν να χαλασει το παιχνιδι;;;; Εγω σαν λογαριασμος αν δεν ημουν αναγκασμενος να εχω δεσμευμενες αμυνες πισω δεν θα μπορουσα να στακαρω καλυτερα τα χωρια μπροστα; Και για την ιστορια ναι δεν πηρε με αυτην την τακτικη ουτε 1 χωριο απο μενα ο γιαννης με τον σορρυ , οσες φορες προσπαθησαν (4-5) οτι ωρα και να ηταν παντα καποιος ηταν μεσα να μεταφερει αμυνες, αλλα δεν ηταν ψιλοαδικο οταν δεχτηκα πλανο με 300 κοκκινες επιθεσεις στα παρατηρητηρια να μην μπορω να στακαρω χωρια με αποτελεσμα να παιζω με κοψιματα ολοκληρο πλανο; που ετσι για την ιστορια παλι, 300 κοκκινες επιθεσεις μπροστα στο μετωπο αλλα παραλληλα γιαννης και σορρυ την ωρα που εσκαγε το πλανο παλι εκαναν αποπειρα να παρουν χωριο πισω βασισμενος στις αμυνες που κολλαγε ο αλλος! Τα 2 χωρια που εχασα στο πλανο σας το τελευταιο ηταν επειδη δεν ειχα αλλες αμυνες να κοψω, κατεληξα να κοβω τρενα με ελαφρα, και αυτα τα 2 χωρια που πηρατε τα πηρατε επειδη στελνατε αριστονιουκς αντι για τρενα! Μιλαω παντα προσωπικα σαν λογαριασμος αλλα αυτος ο σορρυ μου στερησε πολυ υπνο και πολλες αμυνες μονο και μονο επειδη ο χαρακτηρας του και η ηθικη του μεχρι εκει του επετρεπαν να παει , ε μεχρι εκει πηγε! Και για να μην παρεξηγηθω Γιαννακο αγορινα δεν σε κατηγορω που επαιξες με τον σορρυ, δικαιωμα σου (αν εισαι επιθετικος και ο τερματοφυλακας ο αντιπαλος σου δωσει την μπαλα στα ποδια, θα το βαλεις η θα του τη δωσεις πισω;; ) εγω κατηγορω αυτους που λενε οτι δεν υπηρχε ρουφιανος ή οτι και που υπηρχε δεν κοστισε τιποτα! Κανεις λαθος, και σου εξηγησα ακριβως τι κοστισε σε μενα ενας μοναχα ******ιοζης που εβγαινε και ελεγε ασυναρτησιες μετα!
το οτι συνεργαστικε μαζι μου καλητερα απο οτι με εσας δεν τον κανει ρουφιανο...........απλα εκμεταλευτικα τα χωρια ποιο σωστα.......αμυντικα επιθετικα εχθρικα τα παντα.......δεν θελω να πω πολλα απλα παιξαμε καλητερα...
 

DeletedUser29736

κατι που ξεχασα βλεπω μιλας για αθεοφοβο προφανως θα εννοεις τον αγγελοδελτα για πες μας εσυ πως τα διαβαζες ολα αυτα στο φορουμ μας??ειχες ατομο στην φυλη μας που στα ελεγε???
και αφου στα ελεγε ας υποθεσω εσυ γιατι δεν εκανες μια αιτηση υποστυριξης να φαει ενα μπαν???η εκανες και τελικα δεν...

ασε τι γραφουμε στα φορουμ μας ειμαστε τρελοι και πουλαμε τρελα αμα ηθελες ας καθοσουν και να μην τραβαγες για αλλο φεγγαρι!!!μπλα μπλα μπλα και μονο αυτο

έχεις ξεφύγει τελείως...ασυναρτησίες η μια πίσω από την άλλη, εκτος θέματος...πολύ δύσκολο να σε παρακολουθήσει κάποιος τι ακριβώς εννοείς.Τι αιτήσεις υποστήριξης; Για ποιό πράγμα;...
Μέχρι τώρα γελούσα μαζί σου, τώρα με προβλημάτισες πολύ. Αμα σου πω ότι στεναχωριέμαι κιόλας. Γιατί εγώ τους αγαπώ τους συνανθρώπους μου, ειδικά στα δύσκολα
Στα είπα και πριν λίγες μέρες αλλά έφαγα μπαν και τα έσβησαν από τη διαχείριση ,δεν θα στα ξαναγράψω, θυμήσου τα .
Να στο πω κι αλλιώς...ρε κούνα το κεφάλι δεξιά- αριστερά μήπως και κάνει επαφή καμία σύναψη
 

DeletedUser33112

(Αυτό όμως που θα μείνει και θα καταγραφεί για ακόμα μια φορά είναι ο κομπλεξισμός σας γιατί ενώ σας παραδόθηκε το μυστικό, για να κλείσει ο κόσμος, εσείς κοιτάτε τώρα τη σειρά κατάταξης και δεν τον τελειώνετε...καημένα παιδάκια)

στεκομαι εδω μας λες κομπλεξικους επειδη θελουμε να σας πεταξουμε απο την καταταξη!!!καημενα παιδακια!!!
αν ρωτησουμε οσους παιζουν εδω απο ολους τους κοσμους καημενο θα πουν εσενα που νομιζες οτι με το να εδινες το μυστικο θα ειχες και ασυλια!!!
αμα ηθελες ασυλια ας πηγαινες στο survivor παρεα με τον μανατζερ ραγμπι!!!
εδω ειναι παιχνιδι παλικαρε!!!
και ναι δεν παραδοσατε τυχαια το μυστικο!!!
και θα σου πω και ενα πραγμα μετα το πλανο μας απο τα 12 -14 μελη μας ο μονος που εκατσε πισω ηταν ο ισκαντερ ολοι οι αλλοι μετα το πλανο διακοπες!!!
βλεπεις για κακη σου τυχη ο ισκαντερ που εκατσε αρχισε μονος του να αλλωνιζει πανω στον κλαρινο!!!αλλος ενας μεγαλος λογαριασμος ανενεργος!!!οποτε το δωσατε μπας και τελειωσει το μαρτυριο αν σκεφτεις οτι οσοι λειπαμε διακοπες στειλαμε απο κινητο οτι βρισκαμε απο τρενα σε κλαρινο ετσι για να δουμε αν ετυχε και αυτος τα εχασε ολα χωρις καν κοληματα σε νουκ!!!
 

DeletedUser33112

εγω κουναω το κεφαλι μου δεξια αριστερα μεχρι και πανω κατω αλλα οι απωλειες σου σε πολεμο μεταξυ μας δεν ανεβαινουν με τιποτα!!!
τις βλεπω ακομα 806.815

δωσε μου 5 λεπτα αν μπορεις να κανω γυρω γυρω ολοι στην μεση ο μανωλης μπας και οταν ανοιξω τα ματια μου δω κανενα δυο μυδενικα παραπανω στο τελος
 

DeletedUser12715

καημένο νουμπάκι, μέχρι το 7ο χωριό μου έπαιζα μόνος, χωρίς φυλή. Είσασταν 30 άτομα από Νταμπ και άλλοι τόσοι από κάτω και κοιτάγατε σαν χάχες. Ούτε μια ανίχνευση δεν τολμήσατε από φόβο μη σας πάρω τα χωριουδάκια σας.
Στον επόμενο κόσμο, μεγάλε ιδρυτή, μη ξεκινήσεις με αμυντικό...παίξε τερματοφύλακας καλύτερα, έχει λιγότερο τρέξιμο.( για επιθετικό ούτε λόγος, πρέπει να το ξέρεις λιγάκι το παιχνιδάκι).
Όσο για απώλειες, άστο καλύτερα, σου είπα να συμβουλευτείς κάποιον που ξέρει....είχα τόσες όσες είχατε και οι 30 μαζί.

Κλείνοντας και επειδή δεν θα ασχοληθώ περισσότερο ειδικά μαζί σου, έχε και στο πίσω μέρος του μυαλού σου ( αν μπορείς) ότι αυτός ο κόσμος δεν θα έκλεινε ποτέ. Με 1-2 -3 χωριά την εβδομάδα από βουτιές...και έτσι όπως είχαμε μαζέψει τους περισσότερους ανενεργούς και είχαμε τα πιο δυνατά ακάουντς, χρειαζόσασταν περίπου 15- 20 χρόνια.
Το τι έγινε και παραδόθηκε- χαρίστηκε το μυστικό, μάλλον δεν θα το μάθετε ποτέ και θα μείνετε με την απορία.

Αυτό όμως που θα μείνει και θα καταγραφεί για ακόμα μια φορά είναι ο κομπλεξισμός σας γιατί ενώ σας παραδόθηκε το μυστικό, για να κλείσει ο κόσμος, εσείς κοιτάτε τώρα τη σειρά κατάταξης και δεν τον τελειώνετε...καημένα παιδάκια.
Αν ήταν να συνεχιστεί, ποιός ο λόγος να σας το χαρίζαμε;
....και επειδή εσύ ξεκίνησες το ποστ για το κλείσιμο του κ47, πρόσεχε τι γράφεις και καλά να μας το δώσετε πίσω κλπ κλπ γιατί τα διαβάζουν και οι " τίμιοι" της διοίκησής σας και ξεροκαταπίνουν με τις ****μάρες που λες.
Τώρα σοβαρά...δε το καταλαβαίνετε ότι άμα θέλουμε μπορούμε οι 3- 4 πρώτοι λογαριασμοί να μαζέψουμε απο 400 ακόμα εσωτερικά και να μην αλλάξει ποτέ η κατάταξη;;;ΠΟΤΕ.
Η αλήθεια είναι ότι όταν ο Φώτης σας παρέδωσε το μυστικό, περίμενε να είστε έστω ελάχιστα σοβαροί...πάντα αισιόδοξος για τις συμπεριφορές των άλλων, αυτό τον έφαγε.
το οτι δεν χτυπηθηκες οταν δεν ειχες φυλη φλουφη οφηλετε σε εμενα αν θυμασε σου εστειλα μυνημα να ερθεις και μετα απο λιγες μερες πήγες νοβους........δεν χτυπηθηκες για ννα εχεις την επιλογη σου.......την εκανες και για μια ακομα φορα ηταν λανθασμενη..........και για να λεμε και την αληθεια που να αντεξεις εσυ πλανο ρε φλουφλη που θα καθοσουνα 2-3 χρονια εδω δεν εκατσες 6 μηνες ακου χρονια......καταντας γελιος κοψε. εχει λασπη και σπινιαρης, θα κολλήσεις ρε δεν το καταλαβενεις..........ε εισαι φλουφλης α και στειλνουμε καμια αμυνα οταν συμπεχτης μας τρωει πλανο........αλλα μαλλον σου εμεινε απο τοττε που επεζες μονος και δεν τολμουσαμε να σε βαρεσουμε...... ε φλουφλη......μίλησε και ο φλουφλης παιδια ο κουβαλητης
 

DeletedUser12715

Συγχαρητηρια στους ασχετους που νικησαν τους αλλους ασχετους, τον κοσμο φυσικα και θα τον νικαγε η SAB πανευκολα αν δεν υπηρχαν παρατηρητηρια και το ξερουν ολοι αυτο.

Τωρα για αυτο που ειπε ο κιλερ αοε θελω να του πω οτι η dab ειναι απο τις χειροτερες φυλες που κλεινουν κοσμο και οτι δεν αξιζει για τελικο ουτε με μια μετρια προς καλη φυλη

Υ.Γ Εσεις της SAB μην το παιρνετε πανω σας αυτο που ειπα το οτι στον κοσμο 51 γινατε τσιρακι της CxC δεν σας τιμα και αν παιζατε εναντιον τους θα χανατε απο τον 1ο μηνα.Λεει πολλα το οτι η καλυτερη φυλη του κοσμου 47 ειναι φυλη τσιρακι και δειχνει την κακη ποιοτητα του κοσμου
πηγενε για ύπνο μαζι με τους αλλους δυο να βγαλετε σεξ στορι χαχαχαχχαχα
 
Κορυφή