ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΟΣΜΟΥ Κ47

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser33112
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser35354

Καλησπερα σε ολους , θα ηθελα να δωσω και εγω συγχαρητήρια σε ολους τους συμπαικτες μου αλλα και στην αντίπαλη νοβους για οσο αντεξε , πιστευω ηταν μια δικαιη νικη που την πηραμε με πεισμα και υπομονη .οπως ολες οι φυλες ετσι και εμεις περασαμε καποιες δυσκολες στιγμες , ωστοσο δεν το βάλαμε κατω. Ελπιζω αυτο το συνολο να συνεχισει σε αλλους κοσμους μαζι και πιστευω οτι μπορει να καταφερει αρκετα πραγματα . Ειμαστε ολοι νικητες , συγχαρητήρια και παλι σε ολα τα παιδια που συμμετείχαν στον Κ47

Υ.Γ ΖΕΝ ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΚΑΝΩ DAB DAB :cool:
 

DeletedUser35633

Συγχαρητηρια στην DAB για την δικαιη νικη της.
επαιξε καλυτερα και το αξιζε.

Υ.Γ δεν μετανιωνω για τα βραδια που εκαψα στο παιχνιδι ως μελος της NOVUS. ηταν χαρα μου να παιζω συμπαιχτης με αρκετα ατομα και ας χασαμε.

Καλη συνεχεια σε ολους!!!
 

DeletedUser12715

Οπ τι έχουμε εδώ ; Οι πουθενάδες παίζουν με τους τιποτάδες ;

Άλλος ένας άθλιος κόσμος με μυστικά που κλείνει και βλέπουμε το απίστευτο , οι 3 πρώτοι παίκτες στην κατάταξη να μην ειναι από τη φυλή που κλείνει τον κόσμο , αυτό εμένα προσωπικά μου δείχνει ισοπαλία και όχι νίκη της Dub .

Ο συγκεκριμένος κόσμος είχε λίγο ενδιαφέρον όσο ήταν και η Sub στο παιχνίδι απο το λίγο που τον παρακολουθούσα αλλά γενικά πολύ μέτριο play από όλες τις φυλές .
Αν έχετε να αποδείξετε κάτι παικτικά μπείτε σε κανένα σοβαρό κόσμο όπως θα είναι ο κ56 και αφήστε τις κοκορομαχίες .

απορώ πως μπορεις να εχεις αποψη σε εναν κοσμο που δεν επαιξες................

οπου σε συναντησα παραδιγμα κ42 εκανες πλακακια με στοπ και μετα τραβηξες τους λαγους και εκλεισες κοσμο...........καταπλικτηκος κοσμος εκανες 2 πλανα που στα εδωσαν η λαγοι και τα βατραχια και να σου ονομασω μερικους....σπιντα σνιπερ ναι καταπλικτικος κοσμος παιχτικα εκανες τα σουπερ πλανα καθοταν η καρακαξα και ψαρευε τον ηλιθιο τον προμανατζερ και στα ελεγε ολα και εβγαλες καταπλακτικο πλανο......πήδηξαν στην τρομεροι σολ το 1/4 των χωριων και διαληθηκε η στοπ.....δεν σε παω στα ποιο παλια.......που ηταν σε μας
*N*M*- CTP και πηγαν στοπ να σώσουν τα χωρια τους.........καταπλικτικος κοσμος ναι ειχε ρουφιανους βατραχια λαγους φιδια.........αν βρεις κατι τετοιο στον κ47 ελα να μου πεις.......
κ48 φιλαρακι εδω εβγαλες κατι πλαναρες τρελες καθομουν με ναμεκαιεγω και στακαραμε χωρια και δεν επερνες τοιποτα........καταπληκτικά πλανα.... βεβαια πηγες φανταρος και τι εκανες σε αυτον τον κοσμο ηλικρινα εισαι ευχαριστημενος εσυ ετσι οπως εκλεισε? θα μου πεις εκει ήσουν τουριστας εχεις ενα δικιο σε αυτο οταν αποφασησες να κανεις τουρισμο ειχαν τελείωση και εκει η λαγοι τα βατραχια και τα φαλακρα φιδια.....

παντος αν θες λύσε μου την απορια πως ενας αρχηγος φυλης μπορει να εχει αποψη για εναν κοσμο που δεν επαιξε.......

και σκεψου οτι η τρομεροι σολ εχασε απο μαο χαχαχαχαχα........προκαλουσατε την σχσ και χασατε απο μαο-μαο. μαλλον χασατε επιδη δεν επαιξε η σχσ.
 

DeletedUser12715

λιγα λογια
1. μπράβο στα παιδια τις φυλης μου για την υπομονη οταν τους ειπαμε οτι αυτος ο κοσμος θα κρατηση ίσως και 2 χρονια......πλεον αυτα δεν γίνονται ευκολα στις φυλετικες.....
2.με το παιχτικο υλικο που ειχε τυχαια η νταπ στην αρχη του κοσμου αν καθοντουσαν να παιξουν στα δυσκολα ηλικρινα θα κερδιζαμε και τις δυο φυλες μαζι ......... παρα πολλη καλο υλικο αν και νομιζω οτι πολλη δεν με άντεξαν
3.μπραβο στα παιδια τις νοβους που αμι τι αλλο δεν πατησαν διαγραφη οπως βλεπουμε πλεον ταχτικα στις φυλετικές

Υ.Γ μπλακο κοιτα μην ενωθούν νταπ και νοβους και αρχίζεις να τρέχεις χαχαχαχαχαχα - δες μαο μαο κ49 χαχαχαχαχα παιχταρα μου... ........
να σε ενημερωσω οτι ο δελτα δεν θα βαλη κουρασμενους παιχτες σε καινουριο κοσμο για να το παίξετε εσεις παιχταραδες με τα ****ακια τους λαγους και τα βατραχακια............μην ξεχνας τα βατραχακια.........

καλα ρε δεν ντραπηκες να χασεις απο μαο-μαο και να βγεις να γραψεις να κανεις κριτικη σε αλλες φυλες-αλλους κοσμους........
ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ= αγαπη.... δεν εχω απολύτως τιποτα μαζι σου απλα οταν καποιος τα παραταει στην φουρτουνα δεν εχει κανεναν λογο να ξανα ερθει.....
 

DeletedUser33703

Κοίτα είσαι έμπειρος η αλήθεια είναι ότι παίζεις πολλά χρόνια και τουλάχιστον βλέπω ότι στο θέμα της προπαγάνδας τα πηγαίνεις καλά .

Αρχικά όμως θα σου πω ότι ένας αρχηγός φαίνεται από τους παίκτες που τον ακολουθούν και χωρίς να θέλω να σε υποτιμήσω αλλά εδώ και 10 χρόνια που παίζεις το παιχνίδι δεν έχεις σταθερούς ακόλουθους , ο λόγος είναι απλός και κατανοητός {αρχηγός δεν γίνεσαι κυνηγώντας την κατάταξη και τα εσωτερικά} .

Για να είμαι δίκαιος όμως θα σου πω ότι ασκώ και εγώ προπαγάνδα για τον απλούστατο λόγο ότι δεν σε έχω πετύχει σε κόσμο σαν αρχηγό οπότε έχω άποψη για εσένα ακούγοντας πράγματα και βλέποντας από έξω .

Τώρα πάμε στα του 42 , μέχρι τον τελικό πόλεμο με stop ο κόσμος ήταν άκρως ανταγωνιστικός και μάλιστα επικρατήσαμε εντυπωσιακά μιας και διαλύσαμε μέσα σε 15 μέρες τη φυλή που σε κέρδισε ως αρχηγό στον κ28 , περάσαμε λοιπόν από φυλές όπως aje,doom,n/m που όπως και να το κάνεις τουλάχιστον μέχρι τον 42 είχαν ένα υπόβαθρο , {τώρα αν θες την άποψη μου για το πως τελείωσε ο κόσμος εκεί ήμουν και εγώ αντίθετος} .

Στα του 48 , ασχολήθηκα μόνο σαν ηγεσία και έστρωσα μία φυλή από το 0 ενώ είχα μπει καθαρά για να μαζέψω premium και βρέθηκα αντιμέτωπος με 2 ηπείρους συμμαχικές οι οποίες δεν μπορούσαν να πάρουν χωριά επί 2 μήνες , ο κόσμος ήταν με παρατηρητήρια οπότε αν δεν είχες μία premade φυλή καταλαβαίνεις ότι οι επιλογές ήταν περιορισμένες και ο σχεδιασμός πλάνων με παρατηρητήρια αλλά και με άτομα που δεν είχα ξαναπαίξει ποτέ μαζί τους ήταν πολύ πιο δύσκολος , αλλά και πάλι τα δικά μου πλάνα ήταν πιο αποτελεσματικά από τα δικά σας και ας είχατε διπλάσια δύναμη .

Σαν παίκτης και σαν λογαριασμός δεν ασχολήθηκα καθόλου στον 48 , όσο για το κλείσιμο του κόσμου δεν μου έπεφτε λόγος μιας και είχα αποσυρθεί λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων , αφορούσε μόνο τους παίκτες που έπαιζαν ακόμα , έπειτα η ίδια παρέα μπήκε και στον 52 {PRAXIS} και εκεί τα παιδιά έκλεισαν τον κόσμο πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα , οπότε αυτός είναι άλλος ένας λόγος για να είμαι περήφανος που έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου στο να βγει μια ακόμα αξιοσημείωτη φυλή μα πάνω από όλα μια καλή παρέα και νέοι παίκτες έτοιμοι για όλα.

Στα του 49 θεωρώ ότι ήταν μία λάθος στιγμή της sol και εφόσον δεν ήταν ολοκληρωμένη δεν έπρεπε να αγωνιστεί στον συγκεκριμένο κόσμο , όσο για τη ΜΑΟΜΑΟ αν συμπεριλάβεις το υλικό της στον 49 και το χρήμα που έριξε ήταν μία πολύ καλή φυλή που δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με τη cxc του τώρα , είναι κλάσης ανώτερη .
Οπότε μία δυνατή ΜΑΟ σε συνεργασία με μία διψασμένη για εκδίκηση Ν/Μ αποδείχθηκαν ικανές να νικήσουν μία αποδυναμωμένη και ανέτοιμη SOL , κάτι που δεν θα μπορεί να γίνει στον κ56 διότι θα δείτε μία SOL καλύτερη ακόμα από τη SOL του 33 και του 42 , μόνο ο θεός θα μπορούσε να κάνει κάτι σε αυτή τη περίπτωση αλλά τι κρίμα ...
THE GOD IS DEAD

Στον 47 μπορεί να μην έπαιξα αλλά έχω αποκτήσει την κριτική ικανότητα μέσα σε ένα κόσμο ακόμα και αν δεν έχω παίξει σε αυτόν
μιας και ξέρω πλέον όλους τους παίκτες του παιχνιδιού έναν έναν ξεχωριστά και ξέρω ακριβώς τις δυνατότητες τους .

Τώρα όσο για τη NOVUS να μου πεις τι ; με πολύ καλύτερο υλικό από αυτό που είχε στον 47 και εγώ με 2-3 σολίστες και δεν μου χρειάστηκε πάνω από 2 πλάνα για να την τελειώσω στον 40 .

Αυτά τα λίγα , όσοι λοιπόν με έχουν πετύχει σε κόσμο ως συμπαίκτη και ως αρχηγό έχουν να πουν μόνο θετικά σχόλια σε αντίθεση με εσένα που έχω ακούσει διάφορες απόψεις, και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι αυτό , στους αντιπάλους μου θέλω να γίνομαι εριστικός και αντιπαθητικός γιατί αυτό τους αρμόζει .
Απλώς επειδή έλειπα για ένα χρονικό διάστημα από τις φυλετικές βλέπω ότι πολλοί έχουν γίνει μάγκες με τα παρατηρητήρια και θα το ήθελα πολύ όλοι αυτοί να μπουν να μου δείξουν στον 56 πόσο μάγκες είναι στην πραγματικότητα .

Όσο για τις αμφιβολίες που έχεις για τα πλάνα μου μπορείς να μπεις στον κ56 να τα δοκιμάσεις , σου υπόσχομαι ότι θα βάλω αγάπη ...
 

Zen Master

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
583
λιγα λογια

ΖΕΝ ΜΑΣΤΕΡ= αγαπη.... δεν εχω απολύτως τιποτα μαζι σου απλα οταν καποιος τα παραταει στην φουρτουνα δεν εχει κανεναν λογο να ξανα ερθει.....

Αγάπη ΜΟΝΟ σαφώς :D:D:D αλλά οχι και παρατάει στη φουρτούνα,ο ΖΕΝ ποτέ δεν τα παρατάει στη φουρτούνα,απλά έλειψα το κλασσικό 2μηνο το καλοκαίρι όπως είχα φυγει και στον 37 που παίζαμε ξανά μαζί όπως και στον 53 που ήμασταν μαζι ;)

Στη συνέχεια συμφωνώ μαζί σου που λες οτι δεν θα βάλεις κουρασμένους παίχτες σε 2ο σερί κόσμο, όπως έχουν γίνει οι φυλετικές πρέπει να έχεις και σωστή ποσότητα πρεμ να λογκάρεις και να είσαι ξεκούραστος.

Διαφωνώ στο οτι ο Μπλάκο ήταν τουρίστας στον 48,το δύσκολο σημείο του κόσμου, να τον ισορροπήσει δηλαδή αυτός το ανέλαβε και το έφερε εις πέρας.

Κοίτα είσαι έμπειρος η αλήθεια είναι ότι παίζεις πολλά χρόνια και τουλάχιστον βλέπω ότι στο θέμα της προπαγάνδας τα πηγαίνεις καλά .



Τώρα πάμε στα του 42 , μέχρι τον τελικό πόλεμο με stop ο κόσμος ήταν άκρως ανταγωνιστικός και μάλιστα επικρατήσαμε εντυπωσιακά μιας και διαλύσαμε μέσα σε 15 μέρες τη φυλή που σε κέρδισε ως αρχηγό στον κ28 , περάσαμε λοιπόν από φυλές όπως aje,doom,n/m που όπως και να το κάνεις τουλάχιστον μέχρι τον 42 είχαν ένα υπόβαθρο , {τώρα αν θες την άποψη μου για το πως τελείωσε ο κόσμος εκεί ήμουν και εγώ αντίθετος} .

Σωστά αυτά αλλά η NM διαλύθηκε για άλλους λόγους και οχι λόγω της SOL ή εστω αποκλειστικά απο τη SOL όπως το παρουσιάζεις :cool:

έπειτα η ίδια παρέα μπήκε και στον 52 {PRAXIS} και εκεί τα παιδιά έκλεισαν τον κόσμο πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα , οπότε αυτός είναι άλλος ένας λόγος για να είμαι περήφανος που έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου στο να βγει μια ακόμα αξιοσημείωτη φυλή μα πάνω από όλα μια καλή παρέα και νέοι παίκτες έτοιμοι για όλα.
:eek::eek::eek:

Τώρα όσο για τη NOVUS να μου πεις τι ; με πολύ καλύτερο υλικό από αυτό που είχε στον 47 και εγώ με 2-3 σολίστες και δεν μου χρειάστηκε πάνω από 2 πλάνα για να την τελειώσω στον 40 .

Υπερβάλλεις εδώ,η νόβους στον 40 έβγαλε άμυνα σε συνεχόμενα πλάνα που δέχτηκε μέχρι να σπασουν

Τελος θεωρώ οτι είναι τελείως λάθος να αναφέρεστε σε αυτό το θεμα για ΣΟΛ,ΜΑΟ και γενικά για θέματα άκυρα με τον κ47 :D:D:D



Υ.Γ ΖΕΝ ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΚΑΝΩ DAB DAB :cool:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
 

Assassin Of Death

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
162
Τώρα όσο για τη NOVUS να μου πεις τι ; με πολύ καλύτερο υλικό από αυτό που είχε στον 47 και εγώ με 2-3 σολίστες και δεν μου χρειάστηκε πάνω από 2 πλάνα για να την τελειώσω στον 40 .
οπα νικο ξεχνας φιλαρακι σε κοσμο 3β1 παιχτηκε στο 40, πιο γρηγορος απο τον 47 αντεξαμε ολοκληρο καλοκαιρι. σκεψου να ηταν και αργος κοσμος ποσο θα το πηγαιναμε + οτι δεν υπηρχαν παρατητηρια

μεχρι το νεο ετος πηγαμε και θα το πηγαινα ακομα παρα περα αν ειχα 2-3 χερια βοηθειας επιπλεον αλλα στο τελος μειναμε 3-4 ατομα

μην τα μηδενιζεις ολα καμια σχεση.

εκει η νοβους ηταν σαφως πολυ καλυτερη απο οτι εδω στον 47 κακα τα ψεματα.
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Μαο Μαο τερμα νουμπαδες
Νμ τερμα κοτες
Sol λαθος δημοσιες σχεσεις και τακτικη
 

DeletedUser12715

πω ρε φιλε μου θυμηζεις τον μαριο.............περιληπτικά θα στα πω

κ42 η ατζε ηταν ιδια του κ28?????? ρε θα μας τρελανεις? ναι ειχε το ιδιο ονομα.....οχι το ιδιο υλικο.....υπαρχη μια διαφορα ακομα εσυ ησουν αντιθετος για το πως εκλεισε αλλα και υπευθηνος. αλλιος φερε να μιλησει ο αρχηγος της σολ στον κ42 μην πεταγεσε εσυ αφου ήσουν αντιθετος.....τελος παντον εκει ηταν αρχηγος ο σαβας....

κ48 μπηκατε μια χαρα για να τα σαρώσετε ολα τωρα γιατι δεν σου εκατσε το ξερω πολλη καλύτερα ίσως και απο εσενα........παντος σε πλανο που μου ειπε ο δογμα οτι εβγαλες φιλαρακι σορρυ αλλα τιποτα το ουαο μην σου πω οτι ειναι τραγικο να βαρας με μισα νουκ σε κοσμο με παρατηρητιρια .....και να ελεχετε και τα ****ακια ρε παιδια μην πανε η αριστοι μπροστά απο την νουκ κολλημένη και απο δευτερη χαχααχαχχαχαχα αυτα τα χερατα κολιματα κανατε και με τρελενατε...κανονας πρωτα βαζουμε την πρωτη και δευτερη νουκ και μετα τους αριστους.... το αναποδο απαγορεύετε.

κ52 ποια φυλη ειχατε αντιπαλο??? γιατι ηλικρινα καταντα γελιο........ουτε πριμιουμ δεν εβγαλα
κ53 εχετε καποιον αντιπαλο???? εδω υπαρχη αντιπαλος????.........μπήκα μαζι σας για πριμιουμ και εχω και μια μικρη αποψη

το να κατσω να μιλήσω για μενα ειναι ανουσιο μετα απο 54 κοσμους να απαριθμήσω φιλους και εχθρους......

αν συναντιθουμε αντιπαλη ισος κερδισω ισος χασω......σημασια εχει οτι εγω θα σε παιξω τιμια......

αληθεια στο ζωικο βασίλειο των φυλετικων εχτος απο λαγους - βατραχια - και φαλακρα φιδια εχεις και αλλα ζωα να σε ακολουθουν??????

θα σε ενημερωσω οτι στον κ47 θα κλεισουν κοσμο παιδια που στην δικια σου φυλη δεν θα έκλειναν ποτε....
θα σε ενημερωσω οτι δεν με εδιαφερη να εχω μια δικια μου φυλη------ με εδιαφερη να εχω ανθρωπους που να μας ενώνει το παιχνιδι και να μπορουμε να μιλαμε και για αλλα...
θα σε ενημερωσω οτι η καταστροφή του παιχνιδιού στην ελλαδα ειναι η στημένες φυλες......

καλη συνεχεια στην επαγγελματικη σου καριερα στης φυλετικες μαχες...εγω και μερικη ακομα σαν εμενα βγαίνουμε σιγα σιγα στην συνταξη....
 

DeletedUser33703

πω ρε φιλε μου θυμηζεις τον μαριο.............περιληπτικά θα στα πω

κ42 η ατζε ηταν ιδια του κ28?????? ρε θα μας τρελανεις? ναι ειχε το ιδιο ονομα.....οχι το ιδιο υλικο.....υπαρχη μια διαφορα ακομα εσυ ησουν αντιθετος για το πως εκλεισε αλλα και υπευθηνος. αλλιος φερε να μιλησει ο αρχηγος της σολ στον κ42 μην πεταγεσε εσυ αφου ήσουν αντιθετος.....τελος παντον εκει ηταν αρχηγος ο σαβας....

Δεν ήταν ακριβώς η ίδια , δεν διέφερε και πολύ όμως , solo , andre , yeeks , xaris , taski , ioakim, kingniorantes και αρκετοί άλλοι ήταν μέσα , ο βασικός κορμός δηλαδή , μόνο οι νουμπάδες από τα νούμερα ήταν που και αυτοί να ήταν το μόνο που θα καταφέρνανε ήταν να γελάσουμε λίγο περισσότερο , τώρα προς ενημέρωση αρχηγοί στη SOL είμαστε 2 και υπάρχει και συμβούλιο για τη λήψη αποφάσεων , δεν τις παίρνω μόνος μου τις αποφάσεις {και όχι δεν με έπιασαν τα φιλοδημοκρατικά μου αισθήματα απλώς όταν υπάρχει πολυφωνία από 4-5 άτομα σίγουρα λειτουργεί πιο σωστά από την άποψη ενός ατόμου , άλλωστε ακόμα και σε καθεστώτα δικτατορικά ποτέ δεν αποφασίζει ένας .}

κ48 μπηκατε μια χαρα για να τα σαρώσετε ολα τωρα γιατι δεν σου εκατσε το ξερω πολλη καλύτερα ίσως και απο εσενα........παντος σε πλανο που μου ειπε ο δογμα οτι εβγαλες φιλαρακι σορρυ αλλα τιποτα το ουαο μην σου πω οτι ειναι τραγικο να βαρας με μισα νουκ σε κοσμο με παρατηρητιρια .....και να ελεχετε και τα ****ακια ρε παιδια μην πανε η αριστοι μπροστά απο την νουκ κολλημένη και απο δευτερη χαχααχαχχαχαχα αυτα τα χερατα κολιματα κανατε και με τρελενατε...κανονας πρωτα βαζουμε την πρωτη και δευτερη νουκ και μετα τους αριστους.... το αναποδο απαγορεύετε.

Μη τα πετάς αυτά έτσι, γτ θα μου σπάσεις κανένα δόντι , όταν δεν είσαι γνώστης επί του θέματος καλύτερα μην εκφέρεις άποψη γιατί εκτίθεσαι .
Στον 48 όλα ξεκίνησα από το 0 είτε σου αρέσει , είτε όχι , ξεκίνησα μία φυλή με 4 άτομα σαν DUSS ενώ μπήκα για να βγάλω prem , και πριν φτάσει η φυλή στην τελική της μορφή ως Trq δηλαδή όταν ήταν ακόμα DUSS με 4-5 άτομα εσείς είχατε συμμαχήσει με τους Difa και είχατε και 2 ηπείρους κλειστές ήδη . Δυστυχώς τον κόσμο αυτόν τον χάσατε μέσα από τα χέρια σας , σαν να μπήκα σε στημένο παιχνίδι γνωρίζοντας ότι είναι στημένο και να το γύρισα , απλά τρέχατε μόνοι σας και βγήκατε δεύτεροι .

κ52 ποια φυλη ειχατε αντιπαλο??? γιατι ηλικρινα καταντα γελιο........ουτε πριμιουμ δεν εβγαλα
κ53 εχετε καποιον αντιπαλο???? εδω υπαρχη αντιπαλος????.........μπήκα μαζι σας για πριμιουμ και εχω και μια μικρη αποψη

Είχαμε , έχουμε ; ποιοι ακριβώς ; ο τελευταίος κόσμος που ασχολήθηκα ως αρχηγός ήταν ο 48 και ο τελευταίος κόσμος που ασχολήθηκα και ως αρχηγός και ως παίκτης ήταν ο 42.

το να κατσω να μιλήσω για μενα ειναι ανουσιο μετα απο 54 κοσμους να απαριθμήσω φιλους και εχθρους......

αν συναντιθουμε αντιπαλη ισος κερδισω ισος χασω......σημασια εχει οτι εγω θα σε παιξω τιμια......

αληθεια στο ζωικο βασίλειο των φυλετικων εχτος απο λαγους - βατραχια - και φαλακρα φιδια εχεις και αλλα ζωα να σε ακολουθουν??????

θα σε ενημερωσω οτι στον κ47 θα κλεισουν κοσμο παιδια που στην δικια σου φυλη δεν θα έκλειναν ποτε....
θα σε ενημερωσω οτι δεν με εδιαφερη να εχω μια δικια μου φυλη------ με εδιαφερη να εχω ανθρωπους που να μας ενώνει το παιχνιδι και να μπορουμε να μιλαμε και για αλλα...
θα σε ενημερωσω οτι η καταστροφή του παιχνιδιού στην ελλαδα ειναι η στημένες φυλες......

καλη συνεχεια στην επαγγελματικη σου καριερα στης φυλετικες μαχες...εγω και μερικη ακομα σαν εμενα βγαίνουμε σιγα σιγα στην συνταξη....

Στο αν συναντηθούμε αντίπαλοι δεν υπάρχει το ίσως , σίγουρα θα χάσεις , αυτό είναι δεδομένο .
Τώρα όσο για τα παιδιά που θα κλείσουν κόσμο στον 47 σίγουρα στη δικιά μου φυλή δεν θα έκλειναν ποτέ γιατί δεν συνηθίζω να βάζω παίκτες με 0 αντίληψη , παίκτες στη φυλή μου δημιουργήθηκαν από το 0 όταν ακόμα δεν ήξεραν πως κατασκευάζεται ο πάλαντιν , αλλά για να μάθεις το παιχνίδι αυτό χρειάζεται να έχεις και αντίληψη .

Ποια επαγγελματική μου καριέρα ; χαχαχα έχω κάνει ότι ήταν να κάνω στο παιχνίδι και έχω αποδείξει πολλά παραπάνω από τον οποιοδήποτε εδώ μέσα , οπότε αν εσύ βγαίνεις στη σύνταξη εγώ θα έπρεπε να ήμουν σε κανένα φέρετρο τώρα , 5 μέτρα κάτω από το χώμα.
 

DeletedUser33112

ηρθε τωρα ο μπλανκο σε θεμα του κ47 να κατσει να μας αναλυσειτι εκανε κ33 με τα βαρβαρα τι εκανε κ42 με την στοπ και τι εκανε σε καθε κοσμο του!!!

θα σταθω μονο σε ενα πραγμα που ειπε!!!
<Τώρα πάμε στα του 42 , μέχρι τον τελικό πόλεμο με stop ο κόσμος ήταν άκρως ανταγωνιστικός και μάλιστα επικρατήσαμε εντυπωσιακά μιας και διαλύσαμε μέσα σε 15 μέρες τη φυλή>

ακρως εντυπωσιακος αγκαλιτσα με προμανατζερ μεχρι να του την κανετε!!!
ακρως εντυπωσιακος που επικρατησε εντυπωσιακα και διαλυσε σε 15 μερες μια φυλη!!!

αχαχαχαχαχαχα ακρως εντυπωσιακος μιλαμε αυτη η φυλη πρεπει να ειχε μεσα την dream team των φυλετικων μεγαλη μαχη σαν τις θερμοπυλες ενα πραγμα!!!
οκ γελασαμε με αυτα που ακουσαμε για κ42 ενα κοσμο που ειχε κλεισει πριν καν ανοιξει!!!

αυτα τιποτα αλλο συν οτι οκ το καταλαβαμε οτι θα μπειτε κ56 σε αλλο εναν γρηγορο κοσμο μιας και για αργο κοσμο μπαααα!!!
πηγαινε τωρα και ξεκινα την κριτηκη σου για τον κ56 και ασε εμας τους ασχετους ειμαστε της παλιας σχολης αλλοι απο κ1 αλλοι απο κ3 οπως εγω!!!
γινανε παιχταραδες ξαφνικα καποιοι που το καντραν γραφει κ33 και μετα και μαλιστα παιζοντας με ****ακια!!!

αραξε ειπα ξεκινα νεο προστ μην μας τα κανεις τσουρεκια με τα βιβλια που γραφεις!!!
ξερουμε εισαι ο παιχταρας του παιχνιδιου που παιζει με **** καργα ολη η φυλη του παντα σε γρηγορους κοσμους και κοσμους που με το ζορυ να ειναι 4 ηπειροι!!!
 

DeletedUser33703

Φίλε μου εγώ είπα την άποψη μου για τον κ47 τώρα επειδή σε κάποιους δεν άρεσε είπαν να ανοίξουν κόντρες παλιών κόσμων .
Δεν ανέφερα εγώ άλλους κόσμους , ο αρχηγός σου έθιξε θέματα άλλων κόσμων.
Ξέρω ότι η αλήθεια πονάει , τι να κάνουμε , όσο παίζω θα την ακούτε .

Τώρα όσο για τα ****άκια απλά γελάω
Τι διαφορά έχει να βάζεις πρώτα τη νουκ και να κολλάς άριστους από το να βάζεις πρώτα άριστους και να κολλάς τις νιουκς; Γτ κάπου το πήρε και αυτό το μάτι μου και πάλι καλά που δεν βγήκε από τη θέση του να έχουμε τρεξίματα βραδιάτικα.
 

DeletedUser33112

δεν σου ανοιξε κανενας καμια κοντρα μονος σου ξεκινησες http://prntscr.com/klegml

μονος σου ανεφερες επαιξα κ33 και διαφορα αλλα!!!
ξεκινα προεργασια για κ56 μιας και το αναφερεις συνεχεια απλα κοιτα να βρεις και να κοντραριστεις με καμια σοβαρη φυλη γιατι με αυτα που διαβαζω οτι διαλυσες ολοκληρη υπερφυλη κ42 σε 15 μερες σε βλεπω κ56 να τους τελειωνεις πριν καν βγαλουν ακαδημια


καλα μην γελας για τα ****ακια αραξε δεν ειμαστε 18χρονα!!!
 

DeletedUser33703

Το ότι έπαιξα 33 το ανέφερα για τις ρυθμίσεις , επειδή μου είπε ότι δεν θα μπορούσα να παίξω σε έναν τέτοιο κόσμο .
Για σκηνικά κ42 και κ48 ξεκίνησε να αναφέρει ο αρχηγός σου και εγώ απλώς του απάντησα.

Αν έμπαινε μια από τις αντίπαλες φυλές που είχα κ42 (aje,voodoo/nm,doom) μια μόνο δεν σου λέω και οι 3 στον κ47 θα ψάχνατε να φυτέψετε καρότα σε κανένα χωριό , για να υποτιμήσετε τη νίκη της sol στον 42 είστε πολύ μικροί , ούτε ήπειρο δεν θα κλεινατε αν μπαινατε σαν dub .
Όσο για τα ****άκια και φυσικά δεν είστε 18χρονα , δυστυχώς στις μέρες μας τα 18χρονα έχουν πολύ παραπάνω μυαλό .
Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να αντιληφθείς και να παίζεις με skill .
Και για να μπορέσεις να μάθεις το παιχνίδι που είναι απλούστατο θέλει να έχεις αντίληψη .
 

DeletedUser33112

οκ μας επισες αραξε τωρα και περιμενε εισαι ο καλυτερος αν και απορω πως ο καλυτερος χανει απο μαο μαο!!!

ας τελειωνει εδω το τι εχεις κανει αν εχεις κατι να πεις για κ47 καλως αλλιως περιμενε κ56
 

DeletedUser12715

οσα και να σου γραψουμε και να σου πουμε εσυ εισαι υπερανο............τι καθεσε και ασχολησε με κ47? εσυ ενας παιχταρας τον φυλετικων με τα ****ακια τελευτεας τεχνολογιας κατι σαν τα φ35 κοιτα μην μαζευτη καμια μαο μαο παλη και δεν φτασεις τα 500 χωρια σαν φυλη...............το μαθημα δεν το πηρες απο κ49........τι να κανουμε τωρα εγχειρηση?

μια απορια πως και ηρθες να γραψης στο ρουμ του κ47? γιατι να μπεις στον κοπο να ασχοληθεις με τους πουθεναδες????
 

Tribal Troubles

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
507
Αντε στο καφενειο να παιξεις καμια πρεφα και ασε τις φυλεττικες για αυτους που ξερουν ,νουμπα που μιλας κι ολας ,αν δεν ανοιγαν 10 κοσμοι τον χρονο ουτε επιτελειο 5 δεν θα προλαβαινες να κανεις.
 

DeletedUser12715

ενας φιλος . μου ειπε να πω στον μπλακο οτι ξεφτιλιζετε με τον τροπο που ζητιανευει αντιπαλους για τον κοσμο που θα λογκαρει,πλεον ξεπεραστηκε αυτος ο τροπος σαν ιδιοφυια να βρεις αλλον.................λες να ξερη κατι μπλακο????
 

DeletedUser33703

Και εσύ τι είσαι φερέφωνο ; Ο ίδιος δεν μπορεί να βγει να το γράψει αν θέλει;

Αν ξεφτιλίζομαι με το να αναζητώ αντιπάλους μάλλον τότε πρέπει να το δω σαν επάγγελμα και να γίνω επαγγελματίας ξεφτίλας .
Τουλάχιστον δεν έχω βγει στην επαιτεία για συμμάχους ακόμα , κάτι είναι και αυτό.
 

DeletedUser12715

προσεχε τη λες το παιδι ειναι απλα μπαναρισμενω απο το φορουμ....

και μην ξεχνας κ42 μοιρασες τον κοσμο με στοπ απο την αρχη μην ξεχνας ποιο πανω τα ειπαμε αυτα μην λεμε τα ιδια......α ναι ρε εσυ αν και αρχηγος δεν συμφονουσες ναι ναι αλλη μια διαφορα στις δικες μου φυλες αν και εγω εχω συμβουλειο οποιαδήποτε αποφαση ειναι δικια μου για οσο ειμαι αρχηγος.....και ο λογος ειναι ενας να μην μπορει κανεις απο της αντιπαλες φυλες να με πει κολοτουμπα...........εσενα μαλλον δεν σε ξάφνιαζει εχεις γίνει ζογκλερ οπου σε κραζουν η απαντηση ειναι -δεν συμφωνουσες- δεν επαιζες --αλλος εκανε κουμαντο - αλλα λογια να αγαπιόμαστε- δεν με φτηνουν βρεχει......και αλλα πολλα τετοια........ενω οπου ειμαι δουκας και γραφη το ονομα μου η φυλη σε ολα ειμαι υπευθηνος.........ηταν χαρα μου που τα ειπαμε νασε καλα γελασαμε παλι.....
 
Κορυφή