10 Χρόνια πότε κι όλα πέρασαν?

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser4641
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser4641

Αγαπητή κοινότητα των Φυλετικών Μαχών καλησπέρα,

Κοντεύουν 10 χρόνια από την εγγραφή μου στο παιχνίδι και 8 χρόνια από την εθελοντική μου συμμετοχή στην Ομάδα Διαχείρισης του παιχνιδιού. Πιστεύω ότι ήρθε ο καιρός για μένα να εγκαταλείψω το παιχνίδι και την Ομάδα Διαχείρισης του παιχνιδιού μας μιας και οι υποχρεώσεις μου (επαγγελματικές & οικογενειακές) έχουν ήδη περιορίσει τον ελεύθερο χρόνο μου (μεγάλωσα κι όλας ντε).

Ως παίκτης (τι θυμήθηκα τώρα) θέλω να ευχαριστήσω τον Co-play μου Γιάννη που από το 2010 και μετά μοιραστήκαμε αρκετές ώρες ****λογήματος και σχεδιασμών χειριζόμενοι τους λογαριασμούς μας kinder & yioryos, χωρίς αυτόν δε θα μπορούσα να είμαι παίκτης στο παιχνίδι μιας και οι υποχρεώσεις μου στην Ομάδα Διαχείρισης ήταν πάντα αυξημένες.
Ακόμη δε θα ξεχάσω παίκτες που στάθηκαν συμπαίκτες μου στους κόσμους που ασχολήθηκα παρόλο που ως παίκτης έχω ολοκληρώσει εδώ και χρόνια.

Ως Διαχειριστής θα ευχηθώ στα υπόλοιπα μέλη της Ομάδας καλή τους συνέχεια στο δύσκολο έργο τους.

Να ευχαριστήσω τον Mad18 (φιλούρες Co.Ma. μας) για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια, την Iris-dp (όσο μακρυά και να πας εγώ θα σε βρίσκω) για την υπομονή της κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής μου και για τη στήριξή της όλα αυτά τα χρόνια μέχρι και σήμερα, την Noesis (αντέχεις εσύ το ξέρω) για την εξαιρετική μεταξύ μας συνεργασία, τον Tassosmed (παραμένεις ο παλαιότερος φίλε στο Team βαρύ το φορτίο) και το υπόλοιπο Team (που μένουν ή έχουν πλέον φύγει από το παιχνίδι και τη Διαχείρισή του) για όλο αυτό το διάστημα (δε θα χαθούμε παίδες το ξέρετε).

Σας αφήνω νοιώθοντας όμορφα μιας και ο απολογισμός αυτών των χρόνων που ασχολήθηκα με τις ΦΜ μου χάρισαν φίλους που χαίρομαι να συναντώ και να ανταλλάσσουμε τις απόψεις μας (ξέρετε ότι για τσιπουράκι πάντα βρίσκω χρόνο).

Να έχετε όλοι ένα χαρούμενο καλοκαίρι και να περνάτε πάντα όμορφα.

Με εκτίμηση,

Γιώργος
yioryos - kinder
 

DeletedUser17392

Γιώργο μου καλά να είσαι σε ότι έχεις να κάνεις.
Έτσι και αλλιώς δεν χανόμαστε και το ξέρεις και ας έκλεισε αυτό το κεφάλαιο για σενα.....

Καλές διακοπές για την ώρα.....
 
Κορυφή