DAB Vs NOVUS

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser12715
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser35766

Ο μαιτρε εστελνε φωτογραφιες απο το εξωτερικο κλπ αλλα οχι ο αγαπητος κυριος ιλλυζιον εχει δικιο ηταν στο σπιτι του και επαιζε φμ και ειναι τοσο ασχετος που ηξερε οτι του κανουν πλανο (2-3 συνεχομενα ουτε καν 1) και εχασε τοσα χωρια..... κατα τ'αλλα εκτιθομαι και τα πλανα της νταμπ ειναι επιτυχημενα. Εχει δικιο ο γκαμπριελ τα υπολοιπα ινγκεημ. Στειλτε κανα μηνυμα στον σορρυ στο επομενο πλανο σας να κουμπωσει απο τα 25 λεπτα αμυνες και μετα μη ξεχασετε το ποιο σημαντικο: Να βγειτε και να βαλετε στο εξτερναλ στατιστικα του πολεμο σορρυ vs novus εεε συγγνωμη dab vs novus εννοούσα :)

ούτε καν το απλό νόημα που ήθελα να σου περάσω από εδώ δεν μπόρεσες να καταλάβεις παίχτη με θετικό iq και από εκείνα όλα που σου έγραψα έρχεσαι και μου απαντάς αυτή τη σαχλαμάρα.. ίσως τώρα που το απλοποίησα εντελώς κάτι να πάρεις χαμπάρι..

καλά δεν υπάρχεις.. αυτά που σας πασάρουν για να μην πέσουν ψυχολογίες τα χάβετε τόσο εύκολα ρε παιδιά είστε απίστευτοι..

ο πανοςπαρας που πήρατε 2 χωριά καταλαθος σε ένα πλάνο ήτανε αυστραλία και ένα καγκουρό από το κινητό του μας πέρασε επιτήρηση.. λίγο αργά μεν αλλά οκ το έκανε τουλάχιστον.. όχι σαν κάποιους άλλους. πολύ καλος παίχτης αλλά τον έφαγαν και αυτόν τα ταξίδια όπως τον maiter..


λες: κατα τ'αλλα εκτιθoμαι και τα πλανα της νταμπ ειναι επιτυχημενα.+ Στειλτε κανα μηνυμα στον σορρυ στο επομενο πλανο σας να κουμπωσει απο τα 25 λεπτα αμυνες + σορρυ vs novus εεε συγγνωμη dab vs novus εννοούσα

το μόνο θετικό φιλαράκι είναι ότι μας κάνεις και γελάμε χαχα νέσε κάλα..

εε ρε DAB που μας έμπλεξες.. εγώ φταίω που προσπαθώ να κάνω σοβαρή συζήτηση με άτομα που από μυαλό ούτε καν δεκάχρονα..

τουλάχιστον συμφωνήσαμε και σε κάτι.. (τα υπόλοιπα in game).

ο μοναδικός λόγος που δεν θα σου απαντήσω (αν) και ότι και να γράψεις είναι γιατί το γενικό επίπεδο που έχεις δείξει από όλα αυτά που είπες είναι πάραπολυ χαμηλό.. κρίμα να χαλάω και εγώ το δικό μου απαντώντας σε εσένα και ακόμα ποιο κρίμα να χαλάω τον χρόνο μου..
 

DeletedUser27712

Έχει χωριά σε εσάς--->Ρουφιάνος
Δεν έχει ? ---> "Καλό" παιδί
Πανο δεν σου λεω οτι δεν ειχες τους λογους σου για οτι εκανες ή ηθελες να κανεις.
Το δεχομαι οτι μπορει να νιωθεις πως αδικηθηκες απο την νοβους,αλλα αυτο δεν αλλαζει και το γεγονος οτι πολεμας το εγκλημα ως ρουφιανος.
Και ναι σαν πανος φερθηκες εντιμα οσ αναφορα το οτι δεν προβαλλες αντισταση και εδωσες τα χωρια σου,τωρα το γιατι παιζεις στον σορρυ,δεν ξερω.
Η αληθεια ειναι οτι απο σορρυ αρχισαμε και φτασαμε να ανακυκλωνουμε συζητησεις που εχουν ηδη γινει.
 

Zen Master

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
583
@ζεν αφου θελεις να κερδισει η νταμπ μπορεις να μπεις σε ενα ακκ να παιξεις θα χει φαση, σιγουρα καλυτερο απτο να μιλας ετσι.
ΗΡ δε θα μιλησω μπηκα εντελως για την πλακα(φανηκε πιστευω αφου επαιζα απο κινητο και χωρις φυλη) και παλι εσεις οι ΑΣΧΕΤΟΙ κανατε ποσες μερες να παρετε 5 χωρια ενω ειχατε 100+ (βλεπεις οτι λεω 100+ και δεν βαζω τον κανονικο αριθμο γιατι ειναι κριμα μικρα παιδακια να γεμησετε ψυχολογικα απο εναν ασχετο σαν εμενα)

Καταρχάς το τι θα κάνω εγώ και το αν θα μπω σε ακκ να παίξω ασε με να το ξέρω καλύτερα,η DAB λειτουργεί μια χαρά και δεν θα έχει κανένα θέμα στο να σε πυξιδιάσει


Όσο για εσένα ζεν , μη το παίζεις το γαμάτος και αούας . Εσύ έπαιζες στον 51 και ξέρεις τι έγινε(δε σε θυμάμαι και πολύ) ?Ο μειτρε που ηταν τοτε ?
Ο μειτρε σε ποιον εστελνε μηνυματα , "οπου σε βρω θα σε γ***αω!". Κατσε εκεί και άσε τα πολλά .

Για εξήγησε μου γτ είμαι ****ς λίγο

Με αυτά που λες πολύ ****ς είσαι οχι λίγο,λοιπόν ούτε σε ξέρω,ούτε το μειτρε ξέρω,δεν με νοιάζει τι είστε οπότε μην ασχολείσαι μαζί μου.Στον 51 μια χαρά παίζω και ξέρω τι γίνεται,εσένα όχι μόνο δεν σε θυμάμαι αλλά ουτε καν σε ξέρω,αν θες να μιλάς βάλε το ονομά σου καπου..

Aυτά απο μένα,μην μου ξαναπαντήσει κάποιος σε αυτά που γράφω εκτός και αν έχει το ονομά του απο κατω..
 

DeletedUser13792

Πανο δεν σου λεω οτι δεν ειχες τους λογους σου για οτι εκανες ή ηθελες να κανεις.
Το δεχομαι οτι μπορει να νιωθεις πως αδικηθηκες απο την νοβους,αλλα αυτο δεν αλλαζει και το γεγονος οτι πολεμας το εγκλημα ως ρουφιανος.
Και ναι σαν πανος φερθηκες εντιμα οσ αναφορα το οτι δεν προβαλλες αντισταση και εδωσες τα χωρια σου,τωρα το γιατι παιζεις στον σορρυ,δεν ξερω.
Η αληθεια ειναι οτι απο σορρυ αρχισαμε και φτασαμε να ανακυκλωνουμε συζητησεις που εχουν ηδη γινει.

Αδικό δεν έχεις. ο καθένα έχει την δικιά του οπτική.Προσπάθησα να μιλήσω ήρεμα χωρίς χαρακτηρισμούς , μερικοί δε το τήρησαν . Το επίπεδο της συζήτησης είναι αρκετά χαμηλό , λίγοι έκαναν το αντίθετο . Σαρακη, λυκόσκυλο καλή συνέχεια από εμένα . Τρόλ μάστερ , ηρέμησε λίγο ρε φίλε , πας να το παίξεις θεός , και που στις φυλετικές!
 

DeletedUser34056

H dab δεν εχει κανενα θεμα να με πυξιδιασει και επειδη μεχρι στιγμης χανω στον πολεμο γιαυτο είπα να μπεις σε κανενα ακκ της dab μπας και το γυρισουμε γιατι εμεις δεν εχουμε ρουφιανο στον πυρηνα της dab για να νικησουμε.... Ξεκινα εσυ στον 47 να παιζεις σε καποιον λογαριασμο της νταμπ και θα εισηγηθω εγω προσωπικα την επομενη φορα που θα λογκαρεις κατα τυχη σε κοσμο οπου παιζει η cxc να σε αφησουν να παιξεις πανω απο 5 μηνες (βλεπεις ποσο καλος ειμαι)


----
@illuzion Και εγω προσπαθω να σου περασω ενα νοημα αλλα δε θες να καταλαβεις, η συζητηση μας δεν βγαζει πουθενα ο καθενας υποστηριζει τα δικα του, (και ναι που ξερεις μπορει ο συνομιλητης σου να ειναι οντως 10χρονο). Ζητώ συγγνώμη για τους χαρακτηρισμους μου προς εσας, εστω και στο τελος αυτου του κοσμου αφηστε να μιλησουν τα παρατ εε τα τσεκουρια και οχι τα λογια
Καλη σας τυχη :)
 

gabriel

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
51
να φανταστω οτι για τον παναθηναικος 13 οθτε εσυ ξερεις ετσι?
 

DeletedUser35336

ενα μεγαλο ρισπεκτ στον 23ent η μαλλον για να γνωριζουν ολοι στον ProgrammatisthC
πραγματικα εισαι δυνατο ανεκδοτο
ο μετρ ελειπε στο εξωτερικο και εστελνε φωτογραφιες!!!!
ουααααααααχαχχαχαχχαχα και τι ηθελε να του κανεις λικε στον facebook?
αιντε και πες οτι ηταν στο εξωτερικο μετα εφαγε κι αλλο πλανο τι εκανε???
ασε ξερω τον ειχαν απαγαγει οι εξωγηινοι και προσπαθουσες να τον βρεις με τον Λιακοπουλο..

καπου διαβασα ουτε δεν εισασταν ετοιμοι γιατι τις παιζατε και εκει ρε φιλε δεν σου μενει αντερο απο το γελιο τις παιζανε λεει και καποιοι αν θυμαμε καλα ειχανε επιτηρησεις απο τους σαμπ μαλλον για να αδειαζουν τα χωρια να τα περνουν ελευθερα και να σκανε τα νουκ σε εμας!!!επιτηρηση τον ιλουζ (αν θυμαμε καλα) και εσυ τις επαιζες αλλα παρολα αυτα πλανο πρωτος εβγαλες και βαρεσες!!!

καπου ειδα οτι ακομα και 6 χρονια να κανατε επρεπε να περιμεναμε!!!εγω προτεινω να σε περιμενουμε μολις μεγαλωσεις τα εγγονια σου καλυτερα!!!

και μετα απο ολες τις παπατζες που εκατσες και ειπες μας πεταξες και το κορυφαιο (θα πω στην cxc να σε αφησουν)
το παλικαρι εβαλε ξαφνικα αλλους μπροστα μιλαμε πιο ντροπη πεθαινεις πιο ξεφτυλα λυπασε!!!με αυτα που λες και γραφεις εγω στην θεση του δημητρη δεν θα σε αφηνα να εβλεπες cxc ουτε απο τα στατς,ποσο μαλλον να εισαι και μελος/

προσπερναω οτι μιλας για ρουφιανο εσυ ενω επαιζες και παιζεις στην cxc και ειχες κλεισει κοσμο με ρουφ ρουφ
 

DeletedUser35336

να φανταστω οτι για τον παναθηναικος 13 οθτε εσυ ξερεις ετσι?


οχι ουτε αυτος ξερει δεν μιλαει με παναθηναικους δυσκολευετε!!!
παντως αμα δεν ξερεις σου βαζω εγω ενα σκρινσοτ που μου ελεγε χρωστουμενα ειναι ολα και οτι θες πλεον στον dublex
 

DeletedUser34056

H cxc αξιοτιμε και πανω απο ολα ηθικε κυριε πελιγκροσο7 αναφερθηκε στοχευμενα για τον συγκεκριμενο παιχτη που μιλουσα, οχι για εσας, ξερει καλα αυτος :) (βασικα δυστυχως δεν ηξερε καλα, νομιζε οτι ηξερε, αλλα εμαθε με τον δυσκολο τροπο) χμμ
Χαιρομαι παντως αξιοτιμε ηθικε κυριε πελιγκροσο7 που σας κανω και γελατε, σε τετοιους δυσκολους καιρους ειναι σημαντικο το να γελας.
Παρεπιπτοντως, αν στειλω ινγκεημ μηνυμα στον αξιοτιμο κυριο σορρυ, θα απαντησει ο ιδιος ή καποιος απτην ΠΙΟ ΗΘΙΚΗ φυλη στην ιστορια των φμ που ακούει στο μεγαλεπιβολο ονομα DAB; χμμ...............................
*edit* ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν μιλαω με παναθηναικους και λοιπους πουθεναδες Μ Ο Ν Ο Α Ε Κ
 

DeletedUser35633

Μετα λετε για εμενα που ειχα κολλημα με Sorry. εχετε και εσεις τον ερωτα σας με τον παναθηναικο13 :p
 

Assassin Of Death

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
162
Πραγματικα το εχετε κουραση ρε μαγκες... παιξτε και διασκεδαστε το παιχνιδι οπως πρεπει... ο ενας προσπαθει να την πει στον αλλον λες και υπαρχη φυλη στο gr που δεν παιζει για το συμφερων της... 8 ολοκληρες σελιδες με ακυρα ποστ... :p
 

DeletedUser35766

Πραγματικα το εχετε κουραση ρε μαγκες... παιξτε και διασκεδαστε το παιχνιδι οπως πρεπει... ο ενας προσπαθει να την πει στον αλλον λες και υπαρχη φυλη στο gr που δεν παιζει για το συμφερων της... 8 ολοκληρες σελιδες με ακυρα ποστ... :p

Έξυπνο το ποστ πραγματικά γιατί δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μην παραδέχεται ότι η κάθε φυλή παίζει για το συμφέρον της (και πολύ λογικό). Για κάποιους όμως υπάρχουν και ηθικά όρια για το μέχρι που θα φτάσουν για το συμφέρον τους. Κάποιος μπορεί να πει ''στον πόλεμο δικαιούνται όλα''. Οκ τότε δεν μπορώ να του βρω άδικο όμως αρκεί να παραδεχτεί ότι έτσι σκέφτεται και να μην προσπαθεί να κρύψει αυτά που έκανε.. μόνο και μόνο που εσύ με το ποστ σου προσπαθείς να τα βάλεις όλα στο ίδιο καλάθι, αυτό λέει πολλά σε εμένα και πραγματικά προσωπικά με κάλυψες. Όσο για τα άκυρα ποστ μη τα βάζουμε πάλι όλα στην ίδια μοίρα.. αρκετά μεν αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν τα λες και όλα άκυρα.. όσο για το (παίξτε και διασκεδάστε το παιχνίδι σας όπως πρέπει) θα συμφωνήσω!! πάμε πρέσα μέχρι τέλους!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

DeletedUser33851

Ο μεγάλος ζεν όταν είναι συμπαίκτης μου δε χάνει ανεξαρτητου αντιπάλου όποιος θέλει να το πυξιδιασω μου λέει
 

Assassin Of Death

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
162
Συγχαρητηρια στην DAB μακραν καλυτερη και στην αμυνα και στην επιθεση αιχμες και αφορμες δεν ψαχνουμε..ειναι η αληθεια
δικαιολογιες δεν θα ψαξουμε να βρουμε...το θελουνε περισσοτεροι και το δειχνουνε..καλη συνεχεια κ καλες μαχες στην πορεια
 

DeletedUser12715

Συγχαρητηρια στην DAB μακραν καλυτερη και στην αμυνα και στην επιθεση αιχμες και αφορμες δεν ψαχνουμε..ειναι η αληθεια
δικαιολογιες δεν θα ψαξουμε να βρουμε...το θελουνε περισσοτεροι και το δειχνουνε..καλη συνεχεια κ καλες μαχες στην πορεια
α ρε ομηρε εχουμε πολλους κοσμους ακομα να παιξουμε
 

DeletedUser12715

ρε καναμε πλανο και πετατε δυο παιχτες εξω απο την φυλη για τα στατιστικά ??????
MaitreGr και piratis21 τελος παντων το σκορ απο χτες μεχρι και τωρα ειναι 42 χωρια

αντε στο επομενο πλανο τωρα
 

DeletedUser35336

Πλευρά 1:
Φυλές: DAB
Πλευρά 2:
Φυλές: NΟVUS
Παίκτες: MaitreGr

Timeframe: Τελευταίες 48 ώρες

Συνολικές κατακτήσεις ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 49
Πλευρά 2: 8
Διαφορά: 41

chart


Τιμή πόντων συνολικών κατακτήσεων ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 496,827
Πλευρά 2: 78,478
Διαφορά: 418,349

chart



στατιστικα 24-25 του μηνα!!!
πλανο εκαναν και οι δυο φυλες
ο κυριος ογκος χαθηκε στις 25 του μηνα αλωνιζοντας στα χωρια του μετρ!!!
πραγματικα απορουμε τι αμυνα ειναι αυτη που παιζετε χανοντας τοσο ευκολα αμυντικα με τοιχος 0
βαλτε τον μετρ παλι στην φυλη
 

DeletedUser9395

Τον Μετρ μαλλον τον ειχαν παρατησει. Δεν ειδα να τον υποστιριζει κανεις. Δεν ειδα να κανει ρεκλειμ σχεδον κανεις. Μαλον τον απογοητευσατε το παιδι. Δεν εχετε πολυτελια να χανετε παιχτες. Αλλαξτε μυαλα.
 

Assassin Of Death

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
162
Ενας παικτης μας γαμ....σε το παιχνιδι..δεν σκεφτηκε κανεναν φιλε...στο πρωτο σας πλανο αυτος τα ποσταρε τελευταια στιγμη...μετα ειπε θα τα παρατηση μοιρασαμε καποια χωρια και μετα θυμηθηκε γυρισε πισω κ ηταν ανενεργος....δεν σκεφτηκε καν τους υπολοιπους...αλλα αυτα εχουν οι τυχαιες στρατολογησεις...οπως το ιδιο μαλλον θα εγινε κ με το παππου που αφησε επιτηρηση....

ειναι κριμα ομως για τα παιδια που εδωσαν κοπο να το φτασουν εως εδω
αλλα και για την προσπαθεια την δικη μου στην αμυνα που δεν πηρα ποτε 1 δορυ απο αυτον....
 
Κορυφή