DAB Vs NOVUS

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser12715
  • Ημερομηνία έναρξης

DeletedUser13792

Συνεχίζεις τον όρο ρουφ. Ειναι προσβλητικό φίλε μου .
Καλή συνέχεια . Μην γίνεσαι οπαδός της νοβους. Και γενικά κανενός . Γι αυτο σου είπα εισαι μικρός.

Δε ξέρεις ούτε το 1% και βγαίνεις στο εξωτερικό . Σε παρακαλώ .
 

DeletedUser35766

Likoskilo21 εδω, ειναι πρωτη φορα που μιλαω στο εξωτερικο φορουμ και δεν θελω να θιξω κανεναν ενα παιχνιδι ειναι εξαλλου.
Απλα αυτο που δεν μπορω να χωνεψω ειναι η βοηθεια που εχετε στειλει προς το ρουφιανο το Sorry. δηλαδη ρε παιδια λιγο τσιπα (στο συγκεκριμενο θεμα). δεν με νοιαζει που ειναι μεσα στον πυρηνα ας παρει οσα χωρια θελει αλλα εσεις ειστε ενταξει με την συνειδηση σας?
ακομη και στο προφιλ της φυλης που εχει φτιαξει το γραφει ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ. εγω προσωπικα δεν θα ανεχομουν να ειμαι σε φυλη που βοηθαει τετοιους παιχτες.
Καταταλα κανενα θεμα δεν εχω με τα παιδια απο DAB νικανε δικαια μεχρι στιγμης και ας κερδισει ο καλυτερος στο τελος!


Δεν θα αναλύσω το τι είναι ο σορρυ ο ρασπουτιν ο μαιτερ ο τσαρχ κλιπ κλιπ γιατί έχετε μιλήσει είδη αρκετά για αυτό το θέμα..

1) - Λες ότι δεν μπορείς να χωνέψεις το ότι έχουμε βοηθήσει τον σορρυ.
2) - Λες (ρε παιδιά λίγο τσίπα στο συγκεκριμένο θέμα).
3) - Ρωτάς αν είμαστε εντάξει με τη συνείδηση μας.
4) - Λες ότι εσύ προσωπικά δεν θα ανεχόσουν να είσαι σε φυλή που βοηθάει τέτοιους παίχτες.


1) Ενώ εσείς μαζέψατε τον τσαρχ που κανόνιζε ότι κανόνιζε με τον σορρυ και του άρεσε, (άρα δεν είχε κανένα θέμα με τον χαρακτήρα του σορρυ). Κανονικά δεν θάπρεπε να μπορείς να χωνέψεις ούτε το ότι εσείς μαζέψατε τον τσαρχ (εφόσον ευχαριστιόταν αυτά που κανόνιζε με τον σορρυ).

2,3) Το να μιλάς για τσίπα και να ρωτάς αν είμαστε ένταξη με την συνείδηση μας δείχνει ξεκάθαρα το ότι τα άτομα της ηγεσίας σας, σας παρουσιάζουν γενικά τα πράγματα με πολύ διαφορετικό τρόπο από αυτόν που γίνονται και άλλα πολλά δεν σας τα παρουσιάζουν καν! Για παράδειγμα (τον λόγο συντομότερης έναρξης πολέμου, τα παράνομα νομπλαρίσματα στην κ44 σε χωριά βαρβάρων και επίσης την παράνομη στρατολόγηση παικτών και πολλά άλλα (όπως και να το κάνουμε το καθένα από αυτά ακυρώνει κατευθείαν την όποια συμφωνία είχαμε κάνει).

4) Αν και είναι λίγα αυτά που σου έχω γράψει ποιο πάνω γιατί δεν ήθελα να γράψω ένα κατεβατό και να κουράσω γενικά δες τα προσεκτικά και σκέψου.. (έχω διαβάσει όλα όσα γράψατε στο εξωτερικό του κ47 και σε βρίσκω έξυπνο και με καλό χαρακτήρα (αγνοώντας αρκετά από όσα είπες) γιατί ξέρεις ελάχιστα περί DAB και νοβους (για το λόγο του ότι άργησες πολύ να μπεις σε νοβους https://prntscr.com/jig0kb και λογικό να μην ξέρεις για τον ρουφιάνο που σε ρώταγε ο πελιγκροσο κλιπ..)ελπίζω το DAB vs νοβους+σαμπ να το θυμάσαι.. (και στο λόγο του ότι βρίσκεσαι σε νοβους και λογικό ως όχι και τόσο έμπυρος σε αυτά τα θέματα παίκτης να προσπαθείς να δεις με λίγο διαφορετικό τρόπο τα πράγματα).

Υ.Γ. Κάτι που έλεγα από τότε που ανακοίνωσε την αποχώρηση της από τον κ47 η σαμπ (σε προσωπικά μηνύματα όταν συζητούσα με κάποια άτομα για τον κόσμο και μου έλεγαν η αγκαλίτσα θα κλείσετε η θα σας την φέρουν οι νοβους με στρατολογήσεις και θα πάτε σε πόλεμο) και ποιο πρόσφατα και στον maitergr όταν είχαμε ανταλλάξει λίγα μηνύματα σε φιλικό επίπεδο λίγο πριν πάει σε νοβους.

Με το να στρατολογήσουν παράνομα οι νοβους άτομα από σαμπ το μόνο που θα καταφέρουν είναι να ξαναδείξουν-επιβεβαιώσουν την πολύ κακή εικόνα που έχουν σχηματίσει πολλοί εισβάρος τους και οι παίχτες που θα στρατολογηθούν να ηττηθούν και δεύτερη φορά στον ίδιο κόσμο από την DAB.
 

DeletedUser35633

Ελεγα να μην ξαναγραψω γιατι δεν ειμαι αρμοδιος απο Novus μερια και δεν γνωριζω οπως εχω πει πολλα πραγματα αλλα μια και εκανες τον κοπο να μου απαντησεις και σε ευχαριστω για αυτο θα ηθελα να ξερεις και πως το βλεπω εγω:

1) Ναι δεν εχεις αδικο σε αυτο οπως εχω ξαναπει αναρωτηθηκα γιατι μαζεψαμε τσαρχ στην φυλη και δεν ρωτησα ποτε αλλα επαναλαμβανω οτι για να εγινε αυτο θα ζητησαν μια συγνωμη και ολοι αξιζουν μια δευτερη ευκαιρια.οπως επισης ηταν ηδη εχθροι σπαστικα πιο πολυ με Sorry γιατι του ειχα αμυνες αρκετο καιρο και επισης τωρα συνεχιζει να ειρωνευεται μια φυλη που τον στηριξε ενω αυτος κανονιζε αλλα πραγματα. ειλικρινα σου μιλαω αν ελεγε αυτη την στιγμη οτι θελει να γυρισει πισω και δεν θα ξανακανει αυτο που εκανε εγω θα του εδινα την ευκαιρια. δεν εχω κατι συγκεκριμενο με τον παιχτη αντιθετα και ρασπουτιν και Σορρυ τους θεωρω πολυ καλους παιχτες κρατουσαν μετωπο οταν αλλοι ηταν παραλια (που λεει ο λογος)

2,3) ο καθενας παρουσιαζει τα πραγματα απο την δικια του οπτικη γωνια παντα ετσι γινεται. Για αυτο για εμενα ειναι σωστο αυτο που κανει ο Φωτης ανεβαζει παντα συνομιλιες για να εχουμε ολοκληρωτικη αποψη επι του θεματος. Δεν εχω κρατησει συζητησεις με αγγελοδελτα αλλα αν δεν με απατα η μνημη μου (γιατι εχω και χρυσοψαριαση :p ξεχναω λιγο ευκολα αν δεν τα κανω επαναληψη) ειχαμε ορισει καποιους ορους και μεσα σε αυτους ηταν να ψηφισουμε ολοι μαζι και να αποφασισουμε τι θα γινει. Μετα μια μερα μας ενημερωνεται οτι κανατε ψηφοφορια εσωτερικα στην DAB και βγαλατε το αποτελεσμα οτι θα πατε σε πολεμο μαζι μας (και εγω αυτο ηθελα το θεωρω πιο δικαιο να σου πω) ΑΛΛΑ σπασατε μια συμφωνια ετσι. Για αυτο μετα αρχισαν οι σταρτολογησεις, οι κατακτησεις και ολα τα σχετικα. απο την στιγμη που σπαει η μια μερια την συμφωνια μην περιμενεις να την κρατησει η αλλη μερια. Διορθωσε με αν κανω καπου λαθος ετσι.

4)Ναι και σε ευχαριστω για αυτο και ηταν λαθος που μιλησα για τσιπα επρεπε να το θεσω πιο κομψα για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις. Δεν καταλαβαινω που θες να καταληξεις εδω περα. ναι το θυμαμαι αλλα τι θες να πεις?

Για εμενα σταρτλογησαμε ατομα απο Σαμπ διοτι βλεπαμε που παει το πραγμα με εσας μετα το σπασιμο την συμφωνιας και επρεπε γρηγορα να κλεισουμε το ημισφαιριο μας. εσεις το ειχατε κλεισει ειχατε χρονο να προετοιμασιας για πολεμο εμεις ημασταν αδειοι και φανηκε αυτο.

ελπιζω να εχεις την υπομονη να τα διαβασεις ολα αυτα. νομιζω δεν θα καταληξουμε καπου αλλα κουβεντα να γινεται φιλε μου.
 

gabriel

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
51
πες μου τι εννοεις ψηφοφορια απο τις 2 φυλες αγαπητε φιλε λυκοσκυλε.
 

DeletedUser35336

πες μου τι εννοεις ψηφοφορια απο τις 2 φυλες αγαπητε φιλε λυκοσκυλε.


αληθεια τωρα αγγελε τι ζητας να σου πει για ψηφοφορια πας καλα? μολις τον εκαψες
τα πραγματα ειναι απλα οποιος εθελοτυφλει και δεν το βλεπει δικο του θεμα!!!
το λυκοσκυλο προσπαθει να δημιουργησει εντυπωσεις ειτε με προπαγανδα ειτε με ακυρα πραγματα μπας και τσιμπησει κανενα εσωτερικο απο την φυλη του αλλωστε εχουν αρκετα ακομα!!!

Την μια δεν μπορω να καταλαβω αυτο την αλλη το αλλο την αλλη το παραλλο μετα δεν ξερω τι εγινε στην αρχη με τον παναθηναικος13 δεν ξερω τι εγινε με τον αλλον δεν ξερω με τον παραλλο δεν ξερω ποιον παιχτη απο σαμπ πηραμε επιτηρηση
Συνεχιζει στο απορω γιατι πηραμε τον μετρ επισεις απορω γιατι πηραμε τον τσαρχ απορω γιατι τον αλλον
Αλλα προφανως καταλαβαν το λαθος τους θα ζητησε ο μετρ συγνωμη που εβριζε τον βουντου λογικα θα ζητησε και ο τσαρχ συγνωμη για τα περι ρουφιανιας που λεει θα ζητησε και κανενας αλλος συγνωμη και οκ τους πηραμε γιατι καταλαβαν το λαθος τους!!!

Και μενει ο σορρυ που μαλλον δεν ζητησε συγνωμη που ειναι ρουφιανος που αλλαζει ονομα στην φυλη που περνει αμυνες απο την DAB που και που και που και που μεχρι να καει η βελονα απο το κολημα!!

Απλο ειναι παλικαρι κανεις την παπια και τον κινεζο σε αυτους που πηρες μπας και εσωνες τον πολεμο γιατι αν δεν τους επερνες στα πρωτα 4 πλανα θα ειχατε πατησει διαγραφες!!!
Κανεις τον κινεζο γιατι ετσι σας βολευει και εσενα και τον καθε αλλον

Τα βαζεις με τον σορρυ και εχεις φαει σκαλωμα μαζι του οχι επειδη ειναι και καλα ρουφιανος αλλα επειδη δεν ειναι με το μερος σου ενω βρισκεται στον πυρηνα σου απλο ειναι!!!

Υ-Γ: Ο ρουφιανος ειναι παντα ρουφιανος γιατι παντα ετσι εχει μαθει να παιζει και γιατι ετσι παντα σωνεται στο παιχνιδι και δεν ζηταει συγνωμες γιατι μετανιωσε αλλα για να σωθει και να συνεχισει,δεν αλλαζει χαρακτηρα ρουφιανος του παιχνιδιου εμαθε να ειναι και ρουφιανος θα παραμεινει επισεις αυτος που βριζει παιχτες βλεπε μετρ δεν αλλαζει χαρακτηρα απλα κανει την παπια και αυτος για να σωσει το τομαρι του μπας και κλεισει κοσμο

Τωρα εσυ αν νομιζεις οτι ο τσαρχ και ο σορρυ ηταν ρουφιανοι πιστεψε με μια συγνωμη δεν φερνει την ανοιξη ρουφιανοι θα ειναι και παλι!!!
Και για να μην παρεξηγηθω κανεναν απο τους δυο δεν λεω ρουφιανο!!!
 

DeletedUser35633

το μονο που ηθελα ηταν να συζητησω πολιτισμενα. τωρα αυτες τις αρλουμπες για προπαγανδες και εσωτερικα κλπ εσυ τα βγαζεις απο το μυαλο σου. αν δεν σου κανει ο τροπος που μιλαω η οτι ειμαι ειλικρινης τοτε μην ασχολησε μαζι μου και το κυριοτερο μην βγαζεις συμπερασματα με το ετσι θελω.
και οχι απλα εντυπωσεις δεν με νοιαζει να κανω συνηθως το βουλωνω οταν εχω αδικο και για αυτο δεν αναφερομαι σε θεματα που δεν ξερω. οσο για τον παναθηναικο13 σου απαντησε ο illuzion για εμενα δεν ημουν μεσα στην φυλη οταν εγινε αυτο. ποιος ειναι ο κολλημενος τωρα?

φιλε γκαμπριελ η συμφωνια ελεγε να ψηφισουμε και οι δυο φυλες για το αν θα παμε σε πολεμο η σε ενωση. ψηφισατε μονοι και αποφασησατε μονοι και απλα επεσε ανακοινωση απο εσας οτι παμε σε πολεμο. Για αυτο και δεν τηρηθηκαν τα υπολοιπα.
 

DeletedUser35633

μαγκες αμα θελετε να το αφησουμε ετσι οπως ειναι καλως δεν θελω να σας κουραζω αν σας φαινονται ανουσια αυτα που λεω ειλικρινα. μην χαλαω ουτε εγω ουτε εσεις τον χρονο μας εδω περα.
 

gabriel

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
51
κατσε μισο ..αφου μια φυλη ψηφιζει πολεμο δεν καταλαβαινω τι σημασια εχει τι θα ψηφισει η αλλη.
ας πουμε εσεις ψηφιζατε ειρηνη τι θα γινοταν?
θα λεγαμε οκ τα παιδια δε θελουν πολεμο κλεινουμε αγκαλια?
λογικα εχεις μπερδευτει!!!
 

DeletedUser35633

αυτο που λεω ειναι οτι η ψηφοφορια θα γινοταν απο κοινου.
1 ψηφοφορια δηλαδη για αυτο και εσπασε η συμφωνια.
 

gabriel

Ασταμάτητος
Βαθμολογία αντίδρασης
51
οχι δεν υπηρχε αποφαση για ψηφοφορια απο κοινου. οταν ρωτησα το καθολικη τι σημαινει μου ειπαν οτι καθε μια φυλη μωρε ξεχωριστα απλα το γραφω για να ακουστει ωραια...

αυτα απο μενα ...
 

DeletedUser35633

τι να σου πω φιλε μου εγω (και νομιζω εκπροσωπω ολη την φυλη μου στην συγκεκριμενη απαντηση) ειχαμε καταλαβει οτι θα ψηφισουμε ολοι.
τελος παντων οτι εγινε ,εγινε!
 

DeletedUser9395

Γεια σας.
Ενα ΜΠΡΑΒΟ στους ΝΟΒΟΥΣ. Επαναφεραται το παιχνιδη στα σωστα επιπεδα και δωσατε ομορφια και ενδιαφερον σε οτι κανουμε.

ΣΤΑΤΣ για το πλανο ΒΟΥΝΤΟΥ γιατι μεχρι τωρα τον ψαχναμε...
Πλευρά 1:
Φυλές: DAB
Πλευρά 2:
Φυλές: NΟVUS

Timeframe: Τελευταίες 48 ώρες

Συνολικές κατακτήσεις ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 11
Πλευρά 2: 21
Διαφορά: 10

chart


Τιμή πόντων συνολικών κατακτήσεων ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 94,393
Πλευρά 2: 180,233
Διαφορά: 85,840

chart

Likoskilo21 σε συνχαιρω για την ηλικρηνια σου και για το οτι δεινεις παρον στο εξτερναλ για ολη τη ΝΟΒΟΥΣ.
 

DeletedUser34056

Η συμφωνία ήταν τρώμε σαμπ κλέινουμε κόσμο. Μετά έγινε, τρώμε σαμπ ψηφίζουμε. Μετα εγινε διορια μεχρι ταδε του μηνα να κλεισουμε ηπειρο. Η νταμπ εκλεισε πρωτη και μπραβο τους.Και τι κάνετε εκει κύριοι ηθικοι παιχτες;; Α ναι ανακοινωνετε οτι ο πολεμος ξεκιναει τοτε και δεν σας ενδιαφερει αν κλεισαμε η οχι ηπειρο. Λεω ψεμματα; Και μετα εχετε το θρασος να λετε η νοβους στρατολογησε μαιτρε και τσαρχ και να κανετε την κλασσικη προπαγανδα σας. Ποια προπαγανδα; Αυτη που ειχατε ανοιξει θεμα στο εξτερναλ του 47 και μιλαγατε μονοι σας και λεγατε ψεματα και βλακειες που μονο κατι τυποι με αρνητικο iq θα πιστευαν. Αν δεν θελατε να κανετε προπαγανδα και να δειχθειτε ετσι χωρις λογο, απλα θα ανοιγατε ενα θεμα στο φορουμ της φυλης σας αφου ουτως η αλλως κυριολεκτικα μονοι σας μιλαγατε και σχολιαζατε. Ουτως η αλλως ποιος ασχολειται με τον 47 εκτος απο νοβους και νταμπ; Μεταξυ μας παιζουμε 20 ατομα αυτοι ασχολιουνται μονο δεν ενδιαφερει κανεναν αλλον εξωτερικο παρατηρητη ο 47 επειδη ακριβως δεν παιζουν ονοματα πχ 51 κλπ για να ασχοληθουν
(ναι ενταξει προφανως κατι ζεν κλπ σχολιαζουν και λενε οτι ναναι ως "εξωτερικοι/αντικειμενικοι παρατηρητες" αλλα ουτως η αλλως ποιος δινει σημασια σε αυτον τον ασχετο; εχει χασει εντελως αυτο το λιγο μυαλο που ειχε απο τις απανωτες (3 νομιζω;;;;;;;;;;;;;) πυξιδες και δεν εχει με τι να ασχοληθει <3 )
Ο σορρυ και ο καθε σορρυ δεν μας ενδιαφερει που ειναι ρουφιανος, (τι δεν ειναι;;;;) ας κανει το κομματι του, και ας αλλαξει ονομα στο παιχνιδι μετα, η ιστορια γραφει ολοι ξερουμε τι ειναι, εκει στη νταμπ μπορειτε να τον γλυφετε λιγο ακομα γιατι χωρις αυτον θα ειχατε λιγοτερα χωρια. Α και ξεχασα προφανως δεν ειναι ρουφιανος το παιδι, απλα οτι κανει στην κανονικη ζωη του ειπε να το φερει και στο παιχνιδι, ασημαντος χωρις αξια, κοινως σαλιγκαρι :)
 

DeletedUser35354

Η συμφωνία ήταν τρώμε σαμπ κλέινουμε κόσμο. Μετά έγινε, τρώμε σαμπ ψηφίζουμε. Μετα εγινε διορια μεχρι ταδε του μηνα να κλεισουμε ηπειρο. Η νταμπ εκλεισε πρωτη και μπραβο τους.Και τι κάνετε εκει κύριοι ηθικοι παιχτες;; Α ναι ανακοινωνετε οτι ο πολεμος ξεκιναει τοτε και δεν σας ενδιαφερει αν κλεισαμε η οχι ηπειρο. Λεω ψεμματα; Και μετα εχετε το θρασος να λετε η νοβους στρατολογησε μαιτρε και τσαρχ και να κανετε την κλασσικη προπαγανδα σας. Ποια προπαγανδα; Αυτη που ειχατε ανοιξει θεμα στο εξτερναλ του 47 και μιλαγατε μονοι σας και λεγατε ψεματα και βλακειες που μονο κατι τυποι με αρνητικο iq θα πιστευαν. Αν δεν θελατε να κανετε προπαγανδα και να δειχθειτε ετσι χωρις λογο, απλα θα ανοιγατε ενα θεμα στο φορουμ της φυλης σας αφου ουτως η αλλως κυριολεκτικα μονοι σας μιλαγατε και σχολιαζατε. Ουτως η αλλως ποιος ασχολειται με τον 47 εκτος απο νοβους και νταμπ; Μεταξυ μας παιζουμε 20 ατομα αυτοι ασχολιουνται μονο δεν ενδιαφερει κανεναν αλλον εξωτερικο παρατηρητη ο 47 επειδη ακριβως δεν παιζουν ονοματα πχ 51 κλπ για να ασχοληθουν
(ναι ενταξει προφανως κατι ζεν κλπ σχολιαζουν και λενε οτι ναναι ως "εξωτερικοι/αντικειμενικοι παρατηρητες" αλλα ουτως η αλλως ποιος δινει σημασια σε αυτον τον ασχετο; εχει χασει εντελως αυτο το λιγο μυαλο που ειχε απο τις απανωτες (3 νομιζω;;;;;;;;;;;;;) πυξιδες και δεν εχει με τι να ασχοληθει <3 )
Ο σορρυ και ο καθε σορρυ δεν μας ενδιαφερει που ειναι ρουφιανος, (τι δεν ειναι;;;;) ας κανει το κομματι του, και ας αλλαξει ονομα στο παιχνιδι μετα, η ιστορια γραφει ολοι ξερουμε τι ειναι, εκει στη νταμπ μπορειτε να τον γλυφετε λιγο ακομα γιατι χωρις αυτον θα ειχατε λιγοτερα χωρια. Α και ξεχασα προφανως δεν ειναι ρουφιανος το παιδι, απλα οτι κανει στην κανονικη ζωη του ειπε να το φερει και στο παιχνιδι, ασημαντος χωρις αξια, κοινως σαλιγκαρι :)

Καλησπερα ΑΣΧΕΤΕ , κανονικα δεν θα επρεπε καν να σου απαντησω μιας και δεν ξερεις τα γεγονότα ετσι οπως συνεβησαν , στο μονο που θα μπορουσατε να εχετε δικιο θα ηταν πτι στην συμφωνια ηταν να κλεισουμε τα ημισφαιρια , σιγά μη περιμεναμε ενα χρονο να κλεισετε ημισφαιριο για να παιξουμε πολεμο , ειδικα με τους ρυθμους που πηγαίνατε , ΕΠΙΣΗΣ επειδη επιασες στο στομα σου τον αρχηγο ΖΕΝ
δεν ηταν απανωτες γιατι έκλεισε κ48 και hp και οι πυξιδες του ηταν δυο και οχι τρεις , θα ηθελα να σου πω πως τρεις λαλουν και δυο χορεύουν , ΟΠΟΤΕ μαθε πρωτα τα γεγονοτα και ελα να μας τα ξανα πεις , εχεις ελλειπή προσωπικοτητα ακους δευτεροτριτους και πετας βατραχια .. ΜΑΝΤΕΨΕ τωρα ποιος ΛΑΛΕΙ και ποιος ΧΟΡΕΎΕΙ ...

ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ , 10 ποντους απο αιγοκαιρο
 

DeletedUser34056

Έκλεισε ΗΡχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Και εντελως βλακειες να λεω, μονος σου ειπες οτι η συμφωνια ηταν να κλεισουμε ημισφαιρια, οποτε δεδομενου αυτου δεν τηρησες την συμφωνια και 6 χρονια να καναμε να κλεισουμε το ημισφαιριο η συμφωνια ηταν αυτη. ΜΑΝΤΕΨΕ ποιος δεν τηρησε την συμφωνια οποτε μαντεψε ποιος λεει οτι ναναι και νομιζετε οτι ειστε καλοι παιχτες κιολας ΑΣΧΕΤΕ :)
 

Zen Master

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
583
(ναι ενταξει προφανως κατι ζεν κλπ σχολιαζουν και λενε οτι ναναι ως "εξωτερικοι/αντικειμενικοι παρατηρητες" αλλα ουτως η αλλως ποιος δινει σημασια σε αυτον τον ασχετο; εχει χασει εντελως αυτο το λιγο μυαλο που ειχε απο τις απανωτες (3 νομιζω;;;;;;;;;;;;;) πυξιδες και δεν εχει με τι να ασχοληθει <3 )

Κανονικά δεν θα σου απαντούσα γιατί οι απόψεις εσάς των ΑΣΧΕΤΩΝ δεν με αγγίζουν,αλλά εσύ δεν είσαι απλά άσχετος,είσαι τρισάσχετος και ΨΕΥΤΗΣ γιατί λες για 3 πυξίδες. Ενδιάμεσα απτον 49 και τον 51 έχω κλείσει 2 ακόμα κόσμους για να μην μιλήσω για τους 5 σερί που έκλεισα ανάμεσα στον 37 και τον 49 γιατί δεν ενδιαφέρει και κανέναν αυτό μόνο εσύ ασχολείσαι.

Συνεχίζω ΆΣΧΕΤΕ για τον κ47 γιατί για αυτό το κόσμο μιλάμε.Καταρχάς είσαι στη φυλή που σου αξίζει,δηλαδή στην ΝΟΒΟΥΣ.Αν δεν ήσουν εκεί θα ήσουν στη SAB,κοινώς είτε στους ΑΣΧΕΤΟΥΣ(εκτός Ομηρου) είτε στις μέτριες παικτικά ΚΟΤΕΣ. Λοιπόν εγώ ποτέ δεν είπα οτι είμαι αντικειμενικός,θέλώ και ΘΑ κερδίσει η DAB και το αξίζει 100%.Εσύ θα φας τη πυξιδούλα σου όπως έγινε και στον ΗΡ και κάτσε με 5 χωριά στο ριμ του 51 να παρασιτείς και να σχολιάζεις τα πάντα.

Τέλος για το σόρρυ που λέτε,επειδή έπαιξε και στον κ51 και έδωσε τα χωριά του στη SAB-ΦΑΠ, ένα θα πώ ONCE A ΡΟΥΦ,ALWAYS A ΡΟΥΦ...

Tσάμπα ασχολείστε με τον ρουφ,συνεχίστε και γράψτε για κανα πλάνο..

ΥΓ.Μαυρε μάθε λίγο στους μέτριους να παίζουν :cool::cool::cool:
 

DeletedUser33711

Ενδιάμεσα απτον 49 και τον 51 έχω κλείσει 2 ακόμα κόσμους για να μην μιλήσω για τους 5 σερί που έκλεισα ανάμεσα στον 37 και τον 49 γιατί δεν ενδιαφέρει και κανέναν αυτό μόνο εσύ ασχολείσαι.


Zen 7 > Jordan 6 για να βαζουμε τους GOAT στη θεση τους επιτελους!

Απο κει και περα

ONCE A ΡΟΥΦ,ALWAYS A ΡΟΥΦ...
+1

6 χρονια να καναμε να κλεισουμε το ημισφαιριο η συμφωνια ηταν αυτη.

Σιγα μην σε περιμεναν και 6 χρονια, παρολα αυτα θα επρεπε να δωθει ενα χρονικο διαστημα πχ 1 μηνας απο τη στιγμη που μια απο τις δυο θα τελειωναν τις ηπειρους τους για να ξεκινησει ο πολεμος. Και οχι εν μια νυχτι. Απο την αλλη παιζεις φυλετικες μαχες, εγω μαζι σου ειμαι σε αυτο που λες, αλλα μην ψαχνεις ηθικη στον πολεμο.
 

DeletedUser35353

Πφφφ....
Θα γινω κουραστικος και δεν το θελω.Οπως ειχα ξαναπει ειχαμε κλεισει το ημισφαιριο μας αρκετο καιρο πριν απο εσας και περιμεναμε να το κανετε και εσεις.Κατι που ομως αργουσε παραδειγματικα και στα ματια μου φαινοταν σαν να "προσπερνατε" τον Maitre με στοχο τη στρατολογηση του, επειδη δεν μπορω να δεχτω οτι δεν μπορουσατε να του παρετε χωριο οταν επαιζε μονος ,ενω εμεις με ενα πλανο πηραμε 50 χωρια ενω ηταν μελος της Novous.Ο καιρος που περνουσε εκανε τους περισσοτερους παικτες της φυλης να βαρεθουν και να αδρανησουν κατι που δεν γινοταν να συνεχιστει.Μετα την αποφαση του πολεμου δοθηκε κατι περισσοτερο απο ενα μηνα για το στησιμο των 2 φυλων για να απαντησω και στον ασερ
 

DeletedUser35766

Η συμφωνία ήταν τρώμε σαμπ κλέινουμε κόσμο. Μετά έγινε, τρώμε σαμπ ψηφίζουμε. Μετα εγινε διορια μεχρι ταδε του μηνα να κλεισουμε ηπειρο. Η νταμπ εκλεισε πρωτη και μπραβο τους.Και τι κάνετε εκει κύριοι ηθικοι παιχτες;; Α ναι ανακοινωνετε οτι ο πολεμος ξεκιναει τοτε και δεν σας ενδιαφερει αν κλεισαμε η οχι ηπειρο. Λεω ψεμματα; Και μετα εχετε το θρασος να λετε η νοβους στρατολογησε μαιτρε και τσαρχ και να κανετε την κλασσικη προπαγανδα σας. Ποια προπαγανδα; Αυτη που ειχατε ανοιξει θεμα στο εξτερναλ του 47 και μιλαγατε μονοι σας και λεγατε ψεματα και βλακειες που μονο κατι τυποι με αρνητικο iq θα πιστευαν. Αν δεν θελατε να κανετε προπαγανδα και να δειχθειτε ετσι χωρις λογο, απλα θα ανοιγατε ενα θεμα στο φορουμ της φυλης σας αφου ουτως η αλλως κυριολεκτικα μονοι σας μιλαγατε και σχολιαζατε.

Η σιφώνια ποτέ δεν ήταν τρώμε σαμπ και κλείνουμε κόσμο. Εξαρχής ήταν τρώμε σαμπ και ψηφίζουμε. (δεν σου τα έχουν πει καλά)

Αφού κλείσαμε ημισφαίριο περιμέναμε αρκετές εβδομάδες όχι απλά να κλείσετε και εσείς απλά να δούμε ότι προσπαθείτε τουλάχιστον. Όπως είπε και ο aggelosdas εμείς 50-50 του maiter όταν ήταν σε νοβους και εσείς τίποτα για εβδομάδες όταν ήταν μονός. (Μόνο άτομα με αρνητικό iq όπως λες και εσύ δεν μπορούν να δουν και να καταλάβουν τους λόγους που κάνατε ότι βρομιά κάνατε.)

Ποτέ δεν ανακοινώσαμε κατευθείαν ότι ο πόλεμος ξεκινάει τότε άσχετα αν κλείσετε ημισφαίριο η όχι. Προηγήθηκαν άλλα πολλά και προσπαθήσαμε όσο περισσότερο γινόταν να βρούμε μια δίκαιη και για τις 2 φυλές λύση, (η οποία εννοείτε ότι δεν θα ήταν να περιμένουμε νοβους 6 χρόνια να κλείσει ημισφαίριο).

Δεν ανοίξαμε ποτέ στο φόρουμ της φυλής μας τέτοια θέματα γιατί πολύ απλά δεν θέλουμε να μιλάμε μόνοι μας και όντως να κάνουμε προπαγάνδες όπως εσείς (προς τους ποιο μικρούς μας λογαριασμούς.) Εμείς μιλάμε εδώ ανοιχτά για να δώσουμε την ευκαιρία και σε εσάς να μας διαψεύσετε αν όντως λέμε ψέματα. Το αν μιλάμε μόνοι μας εμείς εδώ, οι μόνοι που ευθύνονται είστε εσείς γιατί εσείς κρύβεστε και όχι εμείς.

Για να εξηγούμαστε καλύτερα (γιατί έτσι όπως τα παρουσιάζετε εσείς) φαίνεται ότι ψάχναμε τρόπους να βρεθούμε με πλεονέκτημα στον πόλεμο, όταν η DAB ήταν κάτοχος όλων των μυστικών εγώ πρότεινα σε κάτι συζητήσεις που είχαμε στο skype (εννοείτε ότι με αυτόν τον τρόπο δεν θα σας αδικούσαμε άσχετα με το αν θα άλλαζε λίγο η συμφωνία,) εφόσον δεν βλέπαμε καμιά κίνηση από νοβους σε maiter κλιπ να σταλεί ένα μηνυματάκι που να λέει στο περίπου, (να δοθεί ξανά ένα καινούριο χρονικό όριο στην νοβους για να κλείσει ημισφαίριο). Αυτό το χρόνιο όριο θα το κανόνιζαν και οι 2 φυλές μαζί. Αρκετό αλλά όχι 6 χρόνια, και μόλις κλείσει ημισφαίριο δίνουμε το μυστικό που κανονίσαμε και ξεκινάμε δίκαια πόλεμο, αλλά μέχρι τότε δεν δίνει μυστικό η DAB για να αποφύουμε τα πιθανόν παραηνομα νομπλαρίσματα και παράνομες στρατολογήσεις που περιμέναμε από πλευράς νοβους..) ο γκαμπριελ ήταν αντίθετος λόγο της συμφωνίας που είχαμε και δεν τον ενδιέφερε αν στρατολογήσετε η όχι κλιπ άρα φαίνεται ξεκάθαρα ότι στόχος μας ήταν να τηρήσουμε την συμφωνία και όχι να βρεθούμε με ύπουλο τρόπο με πλεονέκτημα στον πόλεμο όπως προσπαθήσατε να κάνετε εσείς όταν φοβισμένοι είδατε τον πόλεμο να πλησιάζει.. το δώσαμε, ξαφνικά την είδατε κάπως, κάνατε ότι κάνατε και ακολούθησε ότι ακολούθησε.

Με το να στρατολογήσουν παράνομα οι νοβους άτομα από σαμπ το μόνο που θα καταφέρουν είναι να ξαναδείξουν-επιβεβαιώσουν την πολύ κακή εικόνα που έχουν σχηματίσει πολλοί εισβάρος τουςκαι οι παίχτες που θα στρατολογηθούν να ηττηθούν και δεύτερη φορά στον ίδιο κόσμο από την DAB.

Υ.Γ.
Δόξα τον θεό έχω ελέγξει αρκετές φορές το iq μου και πραγματικά είναι πολύ ποιο θετικό απόσο μπορείς να φανταστείς.
Αυτά που λες φαντάζομε είναι πληροφορίες που έχεις πάρει από 2ο και 3ο χέρι γιατί αν όντως δεν είναι έτσι, για το δικό σου iq πρέπει να ανησυχείς και όχι για το δικό μας.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κορυφή