Event Κέρδισε Θυρεούς

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

noesis

ex CM
InnoGames
Βαθμολογία αντίδρασης
211
Το event Κέρδισε Θυρεούς επιστρέφει με βελτιώσεις!

Έναρξη event: 11.05.2018 και ώρα 00:01 (Το event θα είναι ενεργό σε όλους τους κόσμους εκτός του HP)
Λήξη event: 14.05.2018 και ώρα 23:59
Στόχος: Στείλτε τους Πρωταθλητές σας να αναμετρηθούν με άλλους παίκτες με στόχο να πάρουν τους Θυρεούς τους. Εάν κατορθώσετε να διατηρήσετε στην κατοχή σας ένα πλήρες σετ Θυρεών μέχρι το τέλος ενός γύρου, θα ανταμειφθείτε με Πολύτιμους Λίθους τους οποίους μπορείτε να ανταλλάξετε με αντικείμενα που υπάρχουν στο κατάστημα του event!

Δίνοντας εντολές στους Πρωταθλητές σας
Το event είναι προσβάσιμο από το κάτω μέρος της επισκόπησης του χωριού:

ctc2016_1_openevent.png


Μόλις ξεκινήσει το event, στο χωριό θα εμφανιστούν 3 Πρωταθλητές που θα έχουν μαζί τους έναν Θυρεό. Οι Πρωταθλητές έχουν διπλό λόγο ύπαρξης: να υπερασπίζονται τους Θυρεούς όταν προκαλούνται από άλλους παίκτες και να προκαλούν τους Πρωταθλητές άλλων παικτών με σκοπό να πάρουν τους Θυρεούς τους. Ο αριθμός των Πρωταθλητών που υπερασπίζεται τους Θυρεούς έχει άμεση επίδραση με τη φύλαξή τους. Επομένως θα πρέπει να τους δίνετε συνετές εντολές!

ctc2016_3_help.png

Συλλέγοντας Θυρεούς

Ο κύριος στόχος αυτού του event είναι η συλλογή μοναδικών σετ Θυρεών. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να "προκαλέσετε" έναν άλλο παίκτη. Μία επιτυχημένη πρόκληση θα σας δώσει έναν τυχαίο Θυρεό από αυτούς που έχει στην κατοχή του ο άλλος παίκτης. Εάν οι Πρωταθλητές σας δεν ολοκληρώσουν με επιτυχία την πρόκληση, δεν θα λάβουν κανέναν Θυρεό. Ωστόσο με την εμπειρία της μάχης θα αποκτήσουν επιπλέον πόντους προόδου για την απόκτηση ενός επιπλέον Πρωταθλητή. Μπορείτε να έχετε έως και 8 Πρωταθλητές συνολικά, άρα χρειάζεται να τους διαχειριστείτε σωστά προκειμένου να ξεκλειδώσετε όσο το δυνατόν συντομότερα όλες τις θέσεις. Εάν έχετε στην κατοχή σας σπάνιους Θυρεούς και θεωρείτε πως είναι ευάλωτοι, μπορείτε να αυξήσετε την άμυνά σας έως και 80% επιλέγοντας το αντίστοιχο εικονίδιο δίπλα από το ποσοστό άμυνας και καταβάλλοντας τους αντίστοιχους πόντους Premium.

ctc2016_2_champions.png

Η διάρκεια της πρόκλησης υπολογίζεται με βάση τον αριθμό των χωριών που έχετε στην κατοχή σας καθώς και την τοποθεσία στην οποία βρίσκονται. Αυτό σημαίνει πως η διάρκεια των προκλήσεων μπορεί να διαφέρει μεταξύ ίδιων παικτών, ειδικά εάν κατακτήσουν ή χάσουν χωριά.
Ορισμένοι Θυρεοί είναι πιο σπάνιοι σε σχέση με άλλους. Ωστόσο ο πιο σπάνιος Θυρεός κάθε παίκτη της ίδιας περιοχής θα είναι ορατός στους υπόλοιπους παίκτες, και αυτό σημαίνει πως θα μπορείτε να σχεδιάσετε τις προκλήσεις και τις υπερασπίσεις σας αντίστοιχα!
Κατόπιν δικής σας πρότασης, προστέθηκε η επιλογή φιλτραρίσματος φίλων, συμπαικτών και χωριών με λίγους Θυρεούς σε κοντινή απόσταση από τον παίκτη. Αυτά τα φίλτρα βρίσκονται στο επάνω μέρος της οθόνης των κοντινών παικτών και είναι διαθέσιμα για τους χρήστες Προνομιακού Λογαριασμού.

ctc2016_4_nearbyplayers.png

Ακόμη μία προσθήκη είναι ο μηχανισμός κλειδώματος των Θυρεών. Πλέον υπάρχει η δυνατότητα να κλειδώσετε έναν Θυρεό μέχρι τη λήξη του γύρου, εξαλείφοντας πλήρως την πιθανότητα να τον πάρει κάποιος άλλος παίκτης κατά την διάρκεια του τρέχοντος γύρου. Μπορείτε να κλειδώσετε μέχρι και 3 Θυρεούς και θα χρειαστεί να δαπανήσετε πόντους Premium. Γι' αυτό το λόγο η επιλογές σας θα πρέπει να είναι προσεκτικές.

CtCcrests_transparent.PNG

Η λήξη ενός γύρου

Με τη λήξη ενός γύρου, οι συλλογές Θυρεών θα ανταλλαχθούν αυτόματα με Πολύτιμους Λίθους. Όσα περισσότερα μοναδικές σετ Θυρεών έχετε στην κατοχή σας, τόσους περισσότερους Πολύτιμους Λίθους θα λάβετε. Εάν ωστόσο λήξη ο γύρος και δεν έχετε κανέναν Θυρεό στην κατοχή σας, στον επόμενο θα ξεκινήσετε με 2 επιπλέον Πρωταθλητές.

Κάθε γύρος έχει διάρκεια 24 ώρες. Στο τέλος του οι Θυρεοί που συλλέξατε θα ανταλλάσσονται με Πολύτιμους Λίθους τους οποίους στη συνέχεια θα μπορείτε να ανταλλάξετε στο κατάστημα του event για αντικείμενα! Τα αντικείμενα που αγοράσατε με Πολύτιμους Λίθους, θα παραμείνουν στον Κατάλογό σας και μετά τη λήξη του event.

ctc2016_5_endofround1.png
ctc2016_5_endofround2.png

Κατάταξη
Μετά από σχόλια παικτών, θα υπάρχει και κατάταξη των συμμετεχόντων του event. Θα μπορείτε να συγκρίνετε τη θέση σας στον κόσμο τόσο για το πλήθος των προκλήσεων όσο και για τον αριθμό των Πολύτιμων Λίθων που κερδίσατε. Επιλέγοντας την κατάταξη της κάθε κατηγορίας θα εμφανίζονται οι υπόλοιποι χρήστες που είναι σε κοντινές θέσεις με εσάς στον συγκεκριμένο κόσμο.

ctc2016_7_rankings1.png
ctc2016_7_rankings2.png
ctc2016_7_rankings3.png

Δεν έχετε χρόνο να διαβάσετε τον οδηγό; Δείτε το βίντεο που έχουμε ετοιμάσει!

 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή