Παίκτες - φυλές - δηλώσεις!!!

DeletedUser35755

28 μερες ακομα... Ελπιζω να βγει συντομα ο κ52 μην βαρεθουμε μετα την πυξιδα:):p
 

DeletedUser35557

28 μερες ακομα... Ελπιζω να βγει συντομα ο κ52 μην βαρεθουμε μετα την πυξιδα:):p
Α) 52 παίζουμε τώρα άσχετε...
Β) δεν έχουν περάσει 2 μέρες μόνο από την μέρα που άνοιξε ο κόσμος πάλι άσχετε
Γ) συμφωνώ με 53 γιατί δεν έχουμε πολύ χρόνο ακόμα στον κόσμο... Ελπίζω να μπορέσουμε να μαζέψουμε λίγο Πρεμ αφού φύγουμε μην πάει έτσι όσο χάσαμε...
 

DeletedUser34912

Εγώ το είπα Ταμειε , δεν ξέρω τι έκανε παλιά ο Σάκης αλλά για τα τωρινά δεδομένα το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν παίζει φυλετικές .
Το μπαίνω για 1 μήνα και κάνω το χαβαλε μου 1 φορά το χρόνο δεν μου λέει κάτι .
Το ότι ο Σάκης παίζει από τον κ1 επίσης δεν μου λέει κάτι
Και η medusala από τον κ1 παίζει .
Ο King Sylva είναι ξεκάθαρα παίκτης του start up και μάλιστα με τα τωρινά δεδομένα που το start up έχει χάσει το νόημα του δεν υπερτερεί ούτε σε αυτό το κομμάτι .
Πάντα έχω μάθει να τοποθετουμε με δεδομένα και αποδείξεις και να λέω την άποψη μου ανοιχτά και ξεκάθαρα .
Πείτε μου λοιπόν που έχει παίξει ο Σάκης και τι έχει κάνει στους τελευταίους κόσμους
γιατί λόγια όλοι παικταραδες είμαστε .

Στοιχηματίζω με όποιον θέλει ότι μετά τον 2ο μήνα δεν θα υπάρχει Σάκης στον κόσμο .
Και να ξεκαθαρίσω ότι με τον Sylva δεν έχω κανένα απολύτως θέμα ,ισα ίσα που τον πάω τον Σάκη και μιλάμε οπότε τον πετυχαίνω .

Στην αρχική μου τοποθέτηση είπα ότι ο Σάκης δεν είναι ο καλύτερος του κόσμου. Είναι ο ιστορικοτερος.απλά πιάστηκα μετά από τα λεγόμενα του φίλου ανθουλη και απάντησα με ερώτηση..θεωρώ την BP την ιστορικοτερη φυλή του σέρβερ.για μένα. Εν ενέργεια παίκτες της διακρίνω μόνο τον σιλβα.βεβαίως και η μεδουσαλα είναι ιστορική παίκτης.

Πριν το πριμ θα μπορούσα να μπω σε αναλύσεις. Τώρα δεν έχει νόημα σχεδόν τα είπες όλα. Ο Σάκης δεν κάθεται σε κόσμους είτε γιατί ξενερώνέί είτε γιατί είναι καλοπερασακίας ίν ριαλ λαιφ και καλά κάνει.

Ακόμα και τώρα όμως με τα σημερινά δεδομένα στο 15χ15 δίπλα του κανέις δεν θα ήθελε να τον έχει.εντάξει και μυρωδιά δεν τον λες.καταλαβαίνω πως το λες αλλά θα ήταν πιο κοντά να πεις εμένα μυρωδιά που 10 χρόνια τώρα στο ίδιο επίπεδο είμαι.
Elisisi ο ίδιος είναι.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

kritigiannis

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
67
Διακρίνω μια προσωπική επίθεση στο Σάκη , ο οποίος εκτός από καλός παίκτης είναι και αστέρι παιδί. Άνθρωπος κ εξαιρετικός χαρακτήρας.
Φυσικά δεν τον γουστάρετε όσοι σας έχει φάει... Γειά σου Σακαρε!!!

Κάτι άλλο τώρα, είδατε τον πρώτο του κόσμου; ; ;
Μικτό ημερησίως farming λιγότερο από 900 πόρους... Κατάντια.
Αγόραζε ρε παλικάρι , αλλά ρίξε κ λίγο φαρμ χαχαχαχα
 

DeletedUser35456

kritigianni Ηρεμησε και παρε αμυνες απο καμια νουμποφυλη γτ δε σε βλεπω καλα
 

DeletedUser35342

ας ηρεμισουμε ρε παιδια εδω ειμαστε για να περασουμε καλα ενα παιχνιδι ειναι οποτε χαλαρωστε
 

ex.Con

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
209
Εντάξει δε ξέρω πως παίζει και πως όχι ο Σακης πλέον, αν έχει χρόνο ή όχι, εννοείται πως σε κάθε κόσμο πλέον σταματάει μετά από 1 μήνα αλλά τι με αυτό;
Παιδί των Black Pirates έχει ασυλία για εμένα στις φυλετικές
Συνεχίστε στα του 52 τωρα γιατι ο κ2 και ο κ10 κλεισανε πριν χρόνια
 

DeletedUser35755

ΑΡΑΞΤΕ ΡΕ 1 ΜΗΝΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΑ;);)
 

DeletedUser35456

αυτη η φυλη ειναι π κυρηξα πολεμο και ειναι η φυλη π πηρε αμυνες ο kritigiannis οτι τους τρολαρα λιγο δε σημαινει κατι εχω σημερινες αναφορες που 3 τους πεταξανε απο τη φυλη μολις τους σκουπισα για αυτο αραξε
 

DeletedUser35456

+ οτι εχετε κλεισει συμμαχια με ολο το χαρτη αλλα δε με χαλαει ενα ματσο ασχετοι οσοι και να ειστε
 

DeletedUser35755

Θαναση αραξε ασχετοι ειμαστε ολοι οποτε δεν κινδυνευεις
 

DeletedUser33815

δεν πουλησα ποτε γαματοσυνη οτι ειμαι ο καλυτερος παικτης στις φυλετικες...παιζω γιατι μ αρεσει το παιχνιδι και ας ειμαι τελευταιος και ας τρωω 10 πυξιδες δεν ειμαι συνεχεια ονλινε ουτε καλο φαρμινγκ κανω γνωριζω οτι ειμαι κατω του μετριου ..εχω και μια ζωη να ζησω απλα δεν δεχομαι να καθεσαι να με προσβαλλεις πρωτα σαν συνολο φυλης και υστερα στο προσωπικο επιπεδο...οσο για το και καλα trolling τελειως αστοχο... βρες καποιον αλλον να "τρολλαρεις"

με εκτιμηση μιχαλης
 

DeletedUser34887

παρακαλω τον Los Hermanos να βρει αλλο χωριουδακι να στελνει τα ασπρα του αλλου για τροφη :p
 

DeletedUser35456

ενα δακρυ κυλισε αν δε σαν νοιαζει τοσο το παιχνιδι και εχετε κανονικη ζωη να ζησετε τι ασχολειστε μαζι μ δε μπορω να καταλαβω
 

kritigiannis

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
67
ενα δακρυ κυλισε αν δε σαν νοιαζει τοσο το παιχνιδι και εχετε κανονικη ζωη να ζησετε τι ασχολειστε μαζι μ δε μπορω να καταλαβω


Αυτό που κάνετε διαφυλετικες κλήσεις και ρουμ και το παίζετε αγιες όλοι εκεί μέσα...τι να σου πω!
Μετά βγαίνεις εδώ κ κραζεις, χαλάρωσε κ παίξε αγόρι μου . Γιαυτό βγήκα από το διαφυλετικο σας και όπως έγραψα και πριν βγω... Γιατί δεν σας γουστάρω !!!

Αν εξαιρέσεις κάποιους που νομίζεις ότι είναι δικοί σας, αλλά στην ουσία είναι δικοί ΜΑΣ... Οι υπόλοιποι είστε παικτακια της σιγουριάς.

Χάσατε την ψυχραιμία σας νεαρε μου;
 

DeletedUser35456

εγω μπηκα στο διαφυλετικο και ειπα τα ιδια που λεω εδω οπως δεν εβρησα καποιον εδω δεν εβρησα και εκει τι εννοεις?+ που για κληση εγραψε δικος σας παικτης αρα τι ειναι αυτα π λες
 

DeletedUser34912

Η αλήθεια είναι ότι τις φυλές, παίκτες κλπ στον 52 είπα να της δω απόψε. Φίλε Γιάννη μιας και άνοιξες το θέμα για απόψεις κλπ θα σου πω μόνο ότι όταν είδα το υλικό της πράξις ζαλιστηκα.ξέρεις ότι ότι λέω πάντα είμαι καλόπροαίρετος.για σένα και κάποια άλλα παιδιά ξέρω ότι έχετε και διάθεση και αυθορμητισμο και φαυλα να παίξετε μάχες.ετούτοι εκεί στην πράξις πιάνουν σχεδόν το τέλειο. Ελπίζω η στρατηγική σας να αποδόσει εκεί στην αμορ.να υπάρξει και ανταγωνισμός.
 

DeletedUser35492

Καλησπέρα

Χθες το απόγευμα έγινε μια κλήση στο skype με την φυλή amor.. Πολλοί από αυτή την φυλή δήλωσαν ότι παίζουν για PREMIUM ακόμα και ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ!
Δεν μπορώ να καταλάβω μια φυλή η οποία παίζει για PREMIUM καίγεται για να βγάλει μια τόσο καλή άμυνα σαν και αυτή : http://prntscr.com/ius6mt.... Στην προκειμένη περίπτωση να αναφέρω ότι ο παίκτης πριν μια μέρα ήταν 600 πόντους και έχει φτάσει στους 1.400 http://gr.twstats.com/gr52/index.ph...urce=gr&utm_medium=village&utm_campaign=dsref μπορείτε να το τσεκάρετε όλοι σας!


Τελικά τι κάνετε παίζεται για PREMIUM η κανονικά;; να ξέρουμε και εμείς ρε παιδιά ...

Y.Γ : Ότι PRAXIS θα ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κορυφή