Duplex Εffectus εσυ superstar!!

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser34439
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser34997

Απλα γελαω Ευθυμη! Βγαινεις και μιλας εσυ? Εσυ που το μοναδικο πραγμα που ξερεις να κανεις ειναι να παιρνεις χωρια ανενεργων που σου τα σφυραει το ρουφιανακι σου? Μιλατε οι sab για κλικες? Μιλουσα με τον ser dark εχθες και μου ελεγε οτι δεν προκειται να σας παρακαλει για αμυνες.. Ουτε δορι δεν του βαλλατε? 7 παιχτες ειστε εκει και τους αλλους τους εχετε για φαγωμα... Και μην πεις καμια βλακεια θα ανεβασω επιτοπου τα μηνυματα με τον ser dark...

Καλη χωνεψη σου ευχομαι!!!

Τhe illusionist
 

DeletedUser34997

Το γελιο ειναι ζωη αγορι μου. Και πολυ καλα κανεις... Εχεις που εχεις τισ στεναχωριες σου τωρα, ας γελασεις και με κατι...

Πλησιαζει η ωρα της αποκαλυψης;)

Και οποιος καταλαβε καταλαβε μαγκες.

Καλη συνεχεια σε ολα τα παιδια εδω μεσα. Ακομα και σε αυτα που βγαζουν χολη για τη NOVUS και επεσαν πολυ εξω στα προγνωστικα τους.

Revelationis hora
 

DeletedUser35336

Αληθεια σου λεω δεν ηθελα να συμμετάσχω εδω περα γιατι ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του , αλλα εσενα εχει ξεφυγει η κατασταση σου φιλε βγαινεις και λες οτι σου καταιβει στο κεφαλι ενας πελιγκροσο που οταν ηταν 2χ1 ηταν χαμμενος και εστελνε μυνηματακια που ελεγαν εγω ξερεις δεν εχω χρονο και ο σωστος αρχηγος δινει την αρχηγια της φυλης του και τετοιες μπουρδες και με το που γυρησε το 2χ1 εναντιων μας αρχησες να βγαινεις και να πουλας τρελες και ειρωνιες και να κουμπωνεις χωρια να αναιβεις να διξεις οτι μπορεις να κανεις πραγματα στο 2χ1 καημενε μου βαρας 300 νιουκες στο χθεσινο σου πλανο σε 1 παιχτη και τα χωρια που παιρνεις ειναι για κλαμματα , αλλα ο μικρος ο παιχτης ετσι φαινεται που βγαινει και ολο λεει λεει λεει σταθακο....


Κατσε παιξε ευχαριστησου το παιχνιδι και ασε το φορουμ και τις προκλησεις γιατι με αυτα που κανεις δηλωνεις ποσο μικρο παιχτακι εισαι λογια 100 πραξεις 0


Υ.Γ Και αυτο για να ξερεις οχι απλα θελεις πολυ για να φτασεις τον donjim σε παιχτικο επιπεδο θες ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ οποτε θα σου προτεινα να μην τον πιανεις καν στο στομα σου.



#Solo Sabotage μεχρι τελους



σε τι απο ολα θες να σχολιασω???εσυ τι ειπες τωρα το μακρυ σου η το κοντο σου???απο που ξεφυτρωσες πραγματικα???πουλαμε και τρελα επειδη καθομαστε και γραφουμε(ψιτ με ονοματα και οχι με κρυφτο σαν κατι τσιφλικια σας που μπαινουν και βριζουν)
θα σου απαντησω σε 2 πραγματα!!!
1)τα 2/1 τραβα πες τα σε κανενα πιτσιρικα οχι σε εμενα!!!αν θυμαμε καλα πηρες μαζι σου ολοκληρη φυλη και ηπειρο!!!μην αρχισουμε παλι τα σαλια δεν εχαν πολλα χωρια και τα σχετικα πηρες ηπειρο χωρις να πολεμισεις.το οτι εκατσες μετα και τους εφαγες δεν θα κανει τους υπολοιπους να ξεχασουν οτι καποτε αρπαξες φυλη και τωρα μας το παιζεις 1 φυλη και καλα και θα το παιξεις τρελα!!!
εγω μαστορα ειχα τα παντελονια να δωσω την αρχηγια σε αλλον λογο χρονου και το ξερουν ολοι τι θεματα ειχα εκτος αν γνωριζεις κατι αλλο εσυ!!!οχι σαν αλλους που ακομα πιστευουν οτι ειναι 1 φυλη απο την αρχη!!!
2)300 νουκ οπως λες )αν και δεν ηταν τοσα μαλλον δεν ξερεις να μετρας η σου διαβιβαζουν 2 φορες τις αναφορες) σου τρωω ενα καρο αμυνες χανεις 15 χωρια πηρες τα 5 πισω εχετε φαει ειδη νουκ μια μερα πριν απο παιχτη που σημαινει οτι καρακαρφωσε το πλανο μας και παρολα αυτα βγαινεις και γραφεις οτι πηραμε ειναι για κλαματα!!!ακου τι ειπες για κλαματα μετωπικα χωρια???συγνωμη που δεν κανουμε πλανα σαν τα δικα σου να παρουμε βαρβαρα!!!μετωπικα χωρια για κλαματα???δηλαδη αν ειμαι μικρο παιχτακι εγω εσυ τι εισαι με αυτα που γραφεις???
παλικαρι ξυπνα δεν παιζουμε ikariam
τι θα ακουσουμε ακομα εδω μεσα!!!
προκλησεις???εδω πανηγυριζει ο δικος σου για τεσσερα χωρια πρωτη γραμμη και εσυ μας λες τα δικα μας χωρια για κλαματα
 

DeletedUser33624

Η πολιτική της φυλής μας γενικά είναι να μην απαντάμε στο εξωτερικό, αλλά όταν ακούμε τόσες ασυναρτησίες μαζεμένες μερικές φορές πρέπει να κλείνουμε κάποια στόματα. Για τον peligroso δεν θα μιλήσω, είχαν την τύχη(???) να ρίξουν όλες τις νιουκ της φυλής σε έναν παίκτη μας που έλειπε διακοπές. Δεν ήμασταν έτοιμοι, κάναμε λάθη και πήραν 10 μετωπικά χωριά οπότε έχουν κάθε δικαίωμα να είναι χαρούμενοι.

Έρχομαι σε σένα τώρα φίλε Illusionist(Κώστας από ότι λες). Για ανέβασε τα μηνυματάκια που λες, να σου ανεβασω και εγώ μετά τα δικά μου μηνύματα με τον παίκτη που τον παρακαλάω εδώ και 3 πλάνα σας, να ποστάρει στο φόρουμ τις επιθέσεις και μου λέει ότι θα τα βγάλει πέρα μόνος του και δεν θέλει ούτε δόρυ από την φυλή. Ή τα μηνύματα που τον ρωτάμε που θέλει άμυνες να τον στακάρουμε και μας γράφει. Πήρες χωριό γιατί σε άφησε αυτός, ευχαριστώ έπρεπε να του λες που στο χάρισε.

Για πες μας επίσης μιας και σε βρήκα. Εσύ τι έχεις κάνει στον κ47?? Υποστηρίξεις 0 παίζεις καθαρά για την πάρτυ σου έχοντας κανιβαλίσει τους "ρουφιανους" μας psycho και caveman και κάνοντας ένωση με τον κίμωνα για να ανέβεις. Για αυτό βγαίνεις και φωνάζεις για ρουφιάνους?? μπας και σου δώσουν κάνα εσωτερικό πάλι??

Ο Ευθύμης μπήκε μόνος του με 5-6 άτομα και έφτιαξε με παίκτες που βρήκε και σωστή διπλωματία μια φυλή που είναι μόνιμα πρώτη από το άνοιγμα του κόσμου. Στρατολόγησε 13 Random παίκτες στην 45 όταν διαλύθηκε η φυλή τους με 2-3 χωριά στην καλύτερη και εσείς το βγάλατε ότι στρατολόγησε όλη την ήπειρο. Ήπειρο με 25 χωριά εγώ πρώτη φορά βλέπω. Εσένα το μεγαλύτερο σου κατόρθωμα στον κ47 είναι να κάνεις αναφορά τον Ευθύμη γιατί σε ρώτησε αν είσαι "Στόκος" αφού τον έπρηζες και τον ειρωνευόσουν ότι έχουμε ρουφιάνους και παίζουμε βρώμικα. Έχει πάει το δούλεμα σύννεφο στην νοβους για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα. Αυτή ήταν η προσφορά σου στον κ47 να κάνεις αναφορά έναν αντίπαλο μπας και φαει μπαν και βγεις μετά να παριστάνεις τον ήρωα.

Πέσαμε πολύ έξω στα προγνωστικά μας όταν λέγαμε ότι φυλή νόβους δεν υπάρχει. Μπήκατε Premade και εσείς και οι νταμπ και παίζετε 2ν1 μια ομάδα παικτών που γνωρίστηκαν εδώ τυχαία και δεν μπορείτε να κερδίσετε. Σαν να λέμε είμαστε επαγγελματική ομάδα και χάνουμε από την μπυραρία του χωριού. Αλλά έρχεται η ώρα της αποκάλυψης!! Η ώρα που θα μπείτε στους νταμπ για να σωθείτε αφού πρώτα κανιβαλίσετε με την κλικα σου όλους τους υπόλοιπους για να νιώσετε παικταράδες!! Σπουδαία αποκάλυψη μεγάλε κανείς δεν περιμένει τέτοια εξέλιξη!!

Άμα βγει κάνας σοβαρός παίκτης από την φυλή σου σαν τον φίλιππο εδώ θα μαι να συζητήσουμε ότι θέλει. Με παίκτες μασκότ σαν εσένα και τον xxxripper που ειτε παιζουν είτε δεν παίζουν ειναι το ίδιο δεν θα ασχοληθώ άλλο.
 

* n00bing p0wεr

Μέλος
Βαθμολογία αντίδρασης
25
αλλά όταν ακούμε τόσες ασυναρτησίες μαζεμένες μερικές φορές πρέπει να κλείνουμε κάποια στόματα.
Αμα ξεκινας λεγοντας οτι δεν μπορεις τις ασυναρτησιες καλο ειναι να μην συνεχιζεις λεγοντας αλλες, δικες σου ;)

είχαν την τύχη(???) να ρίξουν όλες τις νιουκ της φυλής σε έναν παίκτη μας που έλειπε διακοπές. Δεν ήμασταν έτοιμοι, κάναμε λάθη και πήραν 10 μετωπικά χωριά οπότε έχουν κάθε δικαίωμα να είναι χαρούμενοι.
Δεν σχολιαζω το υπονοουμενο οτι ξεραμε ποτε θα ελειπε, γιατι αμα εισαι λογαριασμος με το μεγαλυτερο ποσοστο χωριων στο μετωπο, δεχεσε fakes 5 μερες πριν και ειδικα αμα σου εχει σκασει ξεκαρφωτη nuke την προηγουμενη μερα, φροντιζεις να εισαι μεσα η εστω να βρεις καποιον να ειναι μεσα στον λογαριασμο.
Το "καναμε λαθη" το δεχομαι(και μπραβο που το παραδεχεσε), το "δεν ειμασταν ετοιμοι" ομως οχι, για τους λογους που ανεφερα πανω και επιπλεον οτι το τελευταιο μαζικο πλανο μας ηταν 20+ μερες πριν.

Μπήκατε Premade και εσείς και οι νταμπ και παίζετε 2ν1 μια ομάδα παικτών που γνωρίστηκαν εδώ τυχαία και δεν μπορείτε να κερδίσετε.

Premade οι DAB?
κατσε ρε φιλε,
Επειδη καποια παιδια γνωριζονταν απο αλλους κοσμους δεν μας κανει premade, και δεν νομιζω να χρειαζετε να σου θυμισω ποσες φορες άλλαξε η δοιηκηση της φυλής.

και δεν μπορείτε να κερδίσετε
Ο χρονος θα δειξει, ο κοσμος ειναι αργος και κανεις δεν βιαζετε:cool:



Τα λοιπα με τους NOVUS δεν τα σχολιαζω καθως δεν γνωριζω.
 

DeletedUser35336

η πολιτικη της φυλης σου ειναι να μην απανταει???σορυ κι ολας οι δικοι σου ανοιξαν θεμα και κραζανε!!!ξαφνηκα τι αλλαξε???
στο θεμα μας!τι διακοπες και παπατζες καθεσαι και λες ρε φιλε?την μια βαρεσαμε ρουφιανο την αλλη διακοπες πλακα μας κανεις???
1)που να ξερουμε εμεις οτι ειναι διακοπες και καλα
2)δεν βαρεσαμε παιχτη σας μεσα για να κατσεις να πεις οτι βαρεσαμε παιχτη που ελειπε!!!
3)ο ευθυμης δεν μπηκε με 5 ατομα!!σε λιγο θα μας πεις οτι μπηκε μονος του
4)ποιος σου ειπε εσενα οτι μπηκαμε οργανωμενοι???καποιοι ειμασταν εχθροι σε αλλους κοσμους αν δεν το ξερεις!!!και καποιοι δεν γνωριζομασταν καν!!!
5)δεν εχει σημασια να μιλαμε αλλωστε τα χωρια που πηραμε ειναι για κλαματα
 

DeletedUser33624

Δηλαδή εγώ με τον Ευθύμη που ήμασταν εχθροι στον 45 δεν πρεπει να παιξουμε ποτε μαζι με αυτην την λογικη ε?? Μπήκε μαζί με μερικά ακόμα παιδιά που γνώρισε πριν κανα 2μηνο στους ΡΤΝ οι περισσότεροι ήταν άσχετοι και είχαν πάει πυξίδα με συνοπτικές διαδικασίες εκεί, όπως δεν άντεξαν και εδώ. Και όμως εδώ με τον Ευθύμη δούκα η SAB έφτασε πρώτη για πλάκα. Άμα θες βγες και πες ότι όταν μπήκατε και ήσουν δούκας τότε δεν είχες μαζέψει τουλάχιστον 15 άτομα να μπούνε μαζί σου στην 44. τότε ναι να σου πω οτι δεν ήσασταν premade(αν και όπως είπα άφησα στην απέξω τους νταμπ και το σχόλιο σου και επικεντρώθηκα στον illusionist που πουλάει παπάδες, ενώ είναι άφαντος). Το δεν ήμασταν έτοιμοι δεν ήταν για το πλάνο σας το οποίο λίγο πολύ το περιμέναμε. Δεν ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε με επιτήρηση λογαριασμό πρώτης γραμμής πόσο μάλλον όταν έφαγε 300 νιουκ(1.5Μ απώλειες έκανε και πολλες γυρίσαν πίσω άθιχτες). Λέτε ότι είμαστε 6-7 άτομα όλη η φυλή φαντάσου να λείπει και ο ένας. Τώρα το ξέρατε ή όχι δεν με απασχολεί και τόσο δικαίωμα σας ήταν να βαρέσετε είτε το γνωρίζατε είτε όχι. Όσο για το θέμα του ρουφιάνου αυτά τα λένε οι νόβους για να δικαιολογήσουν τις απώλειες τους. Εγώ βγήκα και είπα μπράβο για το πλάνο σας, καλό είναι να μην μπερδεύονται αυτά που λέει ο καθένας.
 

DeletedUser35336

πιστεψε οι σιγουροι που ξεραμε οτι θα μπουμε ειμασταν εγω και ο αγγελοςδελτα!!!ξερεις ποσοι επαιζαν για πρεμιουμ??παρα πολυ εδω ειναι ο γκαμπριελ να στο πει!!!και φυσικα δεν ειμαστε φυλη premade!!!εσυ δεν μιλησες για ρουφιανους αλλα δικος σου μιλησε!!!αλλωστε δεν νομιζω να με εχεις δει να μιλαω για ρουφιανους!!!οσο για το πλανο μας απο οτι ειδες δεν αναφερθηκα χωρις λογο!!!
οταν ακουω για πλανο μουφα και οτι παρθηκαν χωρια για κλαματα νομιζω παει πολυ!!!
εγω τι να απαντησω τωρα για το πλανο σας???θα περιμενω τον ρισκριμ να μου πει
 

Zen Master

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
583
πιστεψε οι σιγουροι που ξεραμε οτι θα μπουμε ειμασταν εγω και ο αγγελοςδελτα!!!

Ξεχνάς και τον Ζεν τον κουβαλητή που η αύρα του ακόμα οδηγεί τη DAB και ήταν απο τα πρώτα μέλη που βγήκαν μπροστά για να στηθεί αυτή η φυλή...
 

DeletedUser35336

εσυ ρε τυροπιτα ζεν για πρεμ μπηκες και για κανενα τρολαρισμα στο σκυπε
 

DeletedUser35490

ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΝΟΒΟΥΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΤΑΜΠΑΚΙΑ!!
 

Zen Master

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
583
fili poy exi ton zen mazi tis einai me 20% provadisma ston kosmo.......
Προφήτης είσαι φίλε;;; Σήμερα πήρε το μάτι μου οτι μια μεγάλη μορφή των φυλετικών έκανε εγγραφή στον 47...

ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΝΟΒΟΥΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΤΑΜΠΑΚΙΑ!!
Εσύ παρότι ομοιδεάτης, κοίτα να ηρεμήσεις λίγο, δες εκεί το ματς μας στην Αυστρία και άσε το παραμυθάκι σου..

ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΤΟΥ ΖΕΝ Η ΤΑΚΤΙΚΗ
 

DeletedUser35490

ΜΠΗΚΕΣ ΝΑ ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΡ**** ΠΑΛΙ; ΧΑΧΑΧΑΧ

ΔΕΝ ΣΕ ΧΩΡΑΕΙ Ο 49;;;
 

DeletedUser35336

εκει στην αλλη οχθη μαζεψτε το σουργελο που σας ξεφτιλιζει καθε λιγο και λιγακι!!!
πραγματικα τεραστιο τσιρκο ξεπερασε και το μεντρανο!!!
παλικαρι τι γραφεις με μεγαλα νομιζεις οτι θα τρομαξουμε???
μπες πισω στην φωλια σου και μην γραφεις εδω γιατι την προηγουμενη φορα ρωτισες αν πατωνουμε και μετα εξαφανιστηκες 1 μηνα!!!
τραβα πισω στην φωλια γιατι θα σε ψαχνουμε ξανα
 

DeletedUser34056

Το θέμα με την sab ξέρετε ποιο είναι; Μπορεί να έχουν πολύ καλούς παίχτες όπως,aoe,iluz κλπ(οι οποίοι οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι παίζουν πολύ καλά και εγώ προσωπικά δεν εχω κάποιο κομπλεξ να το παραδεχτώ), αλλά στο τέλος θα χάσουν τον πόλεμο, διότι αν δείτε τα χωριά ειναι συντριπτικά υπέρ της νοβους και της νταμπ, που σημαινει παραπανω επιθετικά, πραπανω αμυντικά, και επισης η σαμπ πήρε πόσα χωριά απτην νοβους εξαιτιας του ρουφ που υπαρχει, αυτο δεν δειχνει οτι η σαμπ ειναι καλη φυλή αλλα οτι στηριχτηκε σε αυτο για να παρει ποσα χωριά και για να αποτρεψει να χασει χωρια σε πλανα. Το οτι η σαμπ θα χασει τον πολεμο φαινεται επισης και οτι ξερουν ακριβως ποια χωρια θα χτυπηθουν σε πλανο νοβους και παρολα αυτα σε καθε πλανο χανουν χωριά. Αυτο ειναι δειγμα καλης φυλης; Και μην ξεχνατε μαγκες το κομιουνιτι των φμ ειναι ενας μινι αντικατροπτισμος της κοινωνιας μας. Καποιοι εμαθαν να παιζουν βρωμικα, καποιοι ομως εμαθαν να μην χανουν. Ο νοων νοείτο. Καλες μαχες!
 

DeletedUser9395

Γεια σας.
Θα ανεβασει κανεις στατιστικα...
 

DeletedUser35336

Πλευρά 1:
Φυλές: DAB, Never
Πλευρά 2:
Φυλές: SAB

Timeframe: Προηγούμενη εβδομάδα

Συνολικές κατακτήσεις ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 59
Πλευρά 2: 20
Διαφορά: 39

chart


Τιμή πόντων συνολικών κατακτήσεων ενάντια στην αντίπαλη πλευρά:

Πλευρά 1: 468,067
Πλευρά 2: 149,062
Διαφορά: 319,005

chart
 

DeletedUser35354

Καλησπερα , επειδη καθομαι και διαβαζω συνεχεια ανοησιες , και επειδη εχει απομεινει λιγος χρονος για την SAB στον κοσμο 47 και μαλλον θα αρχισουν οι δικαιολογιες που μαλιστα ηδη εχουν αρχισει ηθελα να πω στο φιλαρακι μου τον ιλλουζ που καποτε μου το επαιζε ιστοριας και παικταρας , που παντοτε κρυβοταν πισω απο τον ΚΙΛΛΕΡ ΑΟΕ ,πως με τα τορινα δεδομενα και την ταχυτητα χωριων που περνει τις τελευταιες μερες η νταμπ δεν θα αργησει η ωρα της κρισης του μιας και φτανει η ωρα που θα παιξει μετωπο και δεν θα κρυβεται πισω απο τους συμπαικτες τους , αλλα ας ειμαστε εδω για να δουμε ποσο θα αντεξει ο << ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ >> ....

Υ.Γ Η ΔΙΚΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ , ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο Κ47 .
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή