κ49

  • Δημιουργός θέματος DeletedUser34627
  • Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

DeletedUser33711

Καλά ρε μπιλ(ασερ) εσύ δεν ήσουν που στον 36 έλεγες ότι ό ταραχή,ο Δήμος και ο Βασίλης δλδ,είναι στο ιδιο επίπεδο με τσεσ?

Δεν εχω πει ΠΟΤΕ οτι ο ταραχη ειναι στο επιπεδο του τσεσναιτ. ΚΑΝΕΙΣ δεν ειναι στο επιπεδο του τσεσναιτ απο την αποψη της στρατηγικης λογικης στο παιχνιδι μεσα.

ο ταραχή είναι παιχταρα άρεσει δε σας αρέσει,σας προκαλούσε στον 36 μπήκατε γεμάτοι υποσχέσεις οι 3-4 καλύτεροι τις σολ,σας έβαλε στις θέσεις σας τότε,θα το κάνει και τώρα.
Ποιος εκανε τι? Ακουσε με επειδη εφυγες νωρις. Τον πολεμο εκει που μας τον ειχαν γυρισει οι DC με τα μεγαλα πλανα σε Radix και Figo τον κρατησαμε οι Badmaner και το Φτυαρι. Μαλιστα επιθετικα εκει που ειχαν τελειωσει ολοι μονο εμεις με το Μαρινο βαρουσαμε και καναμε εν τελει το ρηγμα στο κατω ριμ. Επισης ο Ταραχη οταν σταματησε ο Βασιλης, ο οποιος ειναι πραγματικα καλος παικτης και ισως για τον Βασιλη και μονο να εχω πει κατι του στυλ ειναι τοπ επιπεδο οχι για το Δημο, επεσε σε επιπεδο μετριου λογαριασμου. Και εαν λεω ψεματα πες μου τα σημαντικα νομπλαρισματα που εκανε σε καποιο πλανο στον μεγαλο πολεμο, πες μου ενα χτυπημα που κανονισε μονος του και νομπλαρε με καθημερινο παιχνιδι. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ, που δε χρειαζονται τη φυλη για να νομπλαρουν. Σε καποια φαση παραλιγο να γινει και μοιρασμα αν δε βρισκοταν παικτης να τον αναλαβει. Πηρε κανενας Δημος καμια επιτηρηση στο μεγαλο πολεμο ? Πηρε τον μπαρακουντα ? Τον τερας ? Τον οποιοδηποτε ? Οχι οι μονοι που επαιρναν επιτηρησεις ηταν η Σοφια, ο Βασιλης ο gray και τελευταιος εγω. Οι πραγματικοι υπευθυνοι της νικης μας στον 36 ηταν αυτοι, που κρατησαν τις δυσκολιες οταν οι αλλοι πετουσαν επιτηρησεις και εστελναν τους λογαριασμους τους για μοιρασμα. Σιγουρα ολοι βοηθησαν αλλα κανενας Δημος και κανενας Ταραχη δεν διελυσε τους σολιτες. Ο λογος ηταν οτι τα σπασανε με το βουβουζελα και φυγανε, τον εναν μηνα που μπηκαν να παιξουν μας προκαλεσαν προβλημα απο το πουθενα.
Καλά ρε μπιλ (ασερ) εσύ δεν ήσουν που όταν η λοκα τοτε έλεγαν τα ίδια ακριβώς για το φαρμ (Πως γίνεται τόσα κλικ κλπ) για τον ταραχή εσύ ο ίδιος είχες βγει και τον ειχες υποστήριξη?ότι με το νόμιμο σκριπτ του τσαλκαπονε και πολυ καψιμο είναι εφικτό και ότι ούτε εσύ θα το πίστευες απλά επειδή τον έχεις δει να παίζει ξέρεις ότι μπορεί να το κάνει αυτό?

Ναι αυτα ισχυαν πριν φαει μπαν στον 46 για ****



θύμα 3ο)aser ο Βασίλης ?αν θυμάμαι καλά του κ33 κ κ36 επίσης πολύ ξηγιμενος και ευγενικός και πότε δεν προσέβαλε τον άλλον όσο καλός η κακός και αν ήταν και αυτός τα ίδια τώρα.

Προσεβαλα ποιον ? για πες μου... το να λεω οτι καποιος λεει ****μαρες οταν προσβαλει την νοημοσυνη μου ειναι προσβολη ? Οταν βγαινει και μου το παιζει σκιλατος επειδη εχει χωσει λεφτα, κραζει τον κατεδαφισμενο επειδη στις προασπαθειες να τον νομπλαρει απετυχε?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

dark tornado

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
429
Chess επειδη αναφερθηκες στον τροπο που γραφω.........ο καθενας ακολουθει εναν τροπο και αποσκοπει διαφορα πραγματα οπως κα ει και ο ταραχη που δεν πθστευω ουτε μια στο εκκατομυριο οτι πιστευει οσα γραφει παρολο που θα βγει και θα πει το αντιθετο.....απο κει και στο εξης εχω εναν επιθετικο γραπτο λογο για δικους μου λογους η για λογους της φυλης αλλα σεβομαι που το δεχεσαι:rolleyes:

Ο γραπτος λογος παρεξηγειτε οπως και να χει απολες τις μεριες υπαρχουν αλλοι ας πουμε που το παιζουν καθως πρεπει γραπτα και στις κλησεις και τα σκαιπ να βγαζουν οσο χειτ μπορουν μονο και μονο για να δειξουν ενα καλο δημοσιο πρωσοπο......στην τελικη οσοι με εχουν γνωρισει ξερουν αν ειμαι καλος κακος αγενης κλπ.....απλα αποφαζιζω ενα κομματι αγενες του χαρακτηρα μου να το δινω εδω μεσα καλως η κακως παλι για δικους μου λογους η απλα θελω να δημηουργησω ενταση....αλλοι απαντανε αλλοι τα αγνωουν τα μηνυματα τετοιου υφους επιλογη του καθενα επισης....το ιδιο κα ει και ο ταραχη με δικο του υελειως τροπο βεβαια

Αυτα ετσι για να ξεφυγουμε λιγο απο τα κανονικα


Και επανερχομαι θετοντας ενα ερωτημα......οι μαομαο χριστουγεννα θα τον βγαλουν τον κοσμο η λετε να αντεξουν μεχρι την αποκρια? o_O
 

chessknight

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
221
Δεν εχω πει ΠΟΤΕ οτι ο ταραχη ειναι στο επιπεδο του τσεσναιτ. ΚΑΝΕΙΣ δεν ειναι στο επιπεδο του τσεσναιτ απο την αποψη της στρατηγικης λογικης στο παιχνιδι μεσα.

καλύτερος farmer, καλύτερος στη στρατηγική, καλύτερος στην άμυνα, στην επίθεση. Παναγία μου σε πόσα ήμουν #chessthebest και δεν το ξερα :D άλλα λεφτά δεν σου δίνω

εμενα με ενοχλεί λίγο που ασχολούνται όλοι (όπως και στην πραγματική ζωή άλλωστε) με αυτό που πουλάει και με αυτό που είναι κοινά αποδεκτό. Μην τυχόν και κάποιος πει κάτι διαφορετικό από την παρέα τσουπ δακτυλοδεικτούμενος

Εκατοντάδες παίχτες έχει ο κόσμος, τόσες φυλές και αναλώνεστε όλοι π.χ. στον ταραχή επειδή έτυχε να είναι 1ος σε πόντους σε αυτόν τον κόσμο σε παρόντα χρόνο. Και τί πρώτος; επειδή έχει 12 χωριά και τραβάει στο μάτι. Οκ so what? :p Τόσους παιχταράδες έχει ο κόσμος, μιλήστε για στρατηγική, για τις φυλές σας, βαλτε καμια αναφορούλα, κανά στατιστικούλι πείτε εσείς οι πιο παλιοι της μαο κατι να μαθουν και οι νεοτεροι της sol. Κάντε παιχνίδι βρε αδερφέ :rolleyes:

επίτηδες το γραψα ήθελα να δω αν είσαι μέσα. insane77 μέσα είναι, μην του στείλεις ανίχνευση :p (αν είναι ο insane7 απο τον 17 χαιρετισμούς πείτε του)
 

DeletedUser33570

aser

http://prntscr.com/h3bhho
http://prntscr.com/h3bi9q

Μιλανε για 131.000 λεηλασιες και αυτα ειναι τα λογια σου.
Αμα ψαξω θα βρω κι αλλα...ειπαμε ψυχη βαθιά.

Οσο για το που σπασανε τα μετωπα τοσο με NES οσο με LOCA... ειναι μικροπρεπεια αυτο που κανεις.
Απο NES το μετωπο εσπασε αποκλειστικα σε εμας και με τη LOCA και κατω και πανω ακριβως μπροστα μας...
 

DeletedUser20441

Ελα.... δεν μας ειπατε όμως γιατι το εφαγε?
Ολες οι αδικίες σε εσας πεφτουν και κατόπιν δικαιώνεστε..χαχαχα

Μα γιατι ετσι - γιατι τοσα μπαν και καπακι να τα περνουν πισω...
Το ευχαριστω ειναι οτι δεν θα λειψει κανεις για να εχει δικαιολογια :D

Δεν βλεπεις....τυφλοποντικα!
κατα κατ...κατα Upρercut... μερια...:D

Θα πεσει κραξιμο - πεστα μονο σου ξεφτιλακο...

πες μου το σκαιπ σου φιλαρακι να σου πω γιατι εφαγε μπαν ο uppercut και μετα θα καταλαβεις γιατι εφυγε μεσα σε λιγες ωρες.
Πιθανολογω οτι οφειλετε κυριως στην μερα η οποια ειναι παρασκευη και συνηθιζεται η καταναλωση
αλκοολουχων ποτων
 

dark tornado

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
429

24χ7 και να χτυπανε και τα τηλεφωνα


Λανι μπορουν να το μεταφερουν το θεμα
 

DeletedUser33711

Ναι εχεις δικαιο , τοτε πιστευα πραγματικα αυτα που ελεγα. 46 ομως εφαγες μπαν για **** στο φαρμ, αρα δε ξερω εαν εκανες κατι εξτρα που δεν ηξερα.

Οσο παιζατε με Nes και επαιζε και ο βασιλης εισασταν ο καλυτερος λογαριασμος του κοσμου. Οταν ομως σταματησε ο βασιλης και επαιζες μονος σου λυπαμαι αλλα ουτε το μισο του τσες δεν ησουν, που ο ανθρωπος εχει κανει παπαδες και δεν εχει παιξει ποτε με κοπλει. Και αυτο δεν ειναι κακο και εγω εαν παιζω μονος ειμαι δυο φορες πιο αχρηστος απο αυτο που προσφερες.

Στο μετωπο με λοκα τον μεγαλο πολεμο δεν προσφερες αυτο που επρεπε, και δεν ησουν και ο μονος. Δεν προσφερες αυτα που επρεπε με βαση αυτα που ειχες προσφερει στο μετωπο με νες. Και εαν δεις ειπα στον μεγαλο πολεμο , πιο πριν εισασταν καταλυτικοι. Η κριτικη του 36 γινεται παντα σε οτι αφορα τους λογαριασμους και οχι τα ατομα. Δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου και ουτε προσπαθω να σου επιτεθω σαν ατομο, σχολιαζουμε τα του παιχνιδιου. Ξερω οτι και τοτε εβγαινες και ελεγες πραγματα που δεν πιστευες για να προκαλεσεις, εφοσον το κανεις αυτο περιμενεις και τον αντιλογο. Αλλοι σε βριζουν εγω προσπαθω να βρω τα γεγονοτα απλα ;)
 

DeletedUser33970

iB06ObnSQQWm8a-GNKb-pA.png


Καλημερες.
 

DeletedUser33011

θύμα 1ο)ο μεγάλος da Vinci ο τύπος αν τον γνωρίζατε στον κ28 (noik τότε ) ήταν το ποιο καλό παιδί ευγενικός συζητησημος κλπ κλπ τώρα ο ντα τους θεωρεί όλους άχρηστα σκουπίδια κλπ κλπ

Οι περισσοτεροι σε αυτο το παιχνιδι μπηκαμε αθωοι και ευκολοπιστοι, + μικροτεροι σε ηλικια. Οταν βλεπεις ομως τι ρουφιανια υπαρχει στο παιχνιδι, τι δηθεν και φιδια κυκλοφορουν αλλαζεις συμπεριφορα.

θύμα 2ο) equalizer ο Γιώργος του κ33 κ36 και hp μεγάλος πλακατζης είχες όρεξη να μπεις σε κλήση μαζί του να τον ακούς να μιλάει,η συνέχεια αφού μπήκε σολ η ίδια με da Vinci

Εγω το γιωργο το γνωρισα στον συγκεκριμενο hp που γνωρισα και εσενα, (αν θυμασαι). Αν η συμπεριφορα του εχει αλλαξει, ομολογω ειναι προς το καλυτερο. Εγινε ακομα πιο πλακατζης και εριστικος απο πριν. Απλα τοτε ησουν στο δικο του στρατοπαιδο και οχι στο αντιπαλο, αρα μπερδευεσαι;)

θύμα 3ο)aser ο Βασίλης ?αν θυμάμαι καλά του κ33 κ κ36 επίσης πολύ ξηγιμενος και ευγενικός και πότε δεν προσέβαλε τον άλλον όσο καλός η κακός και αν ήταν και αυτός τα ίδια τώρα.

Απο που το εβγαλες αυτο το συμπερασμα, οτι αλλαξε? Το τα ιδια, δε καλυπτει.

υ.γ.3 μην αρχίσετε τώρα Ποιος άχρηστος είσαι εσύ κλπ ποιο γραφικό και από τον αγαπουλα καταντήσατε με αυτήν την καραμέλα,δεν προσεβαλα κανέναν,δεν εθυξα κανέναν και Πάνω από όλα μην αρχίσετε τις ομαδικές στο σκυπε πάλι και τα βρισίδια για την μάνα μου κλπ κλπ (just sol things) η και αυτό κακες φήμες ειναι?

Μη στενοχωριεσαι ξερουμε ποιος εισαι. Αυτος που στο κ36 τον στειλανε ριμ απο το μετωπο γιατι ειχε 100% αποτυχια στα πλανα που δεχοταν. Φιλικα παντα ομως :)
 

Da viΝci

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
301
Μετά από τόσο καιρό είπα να γράψω και εγώ κάποια πράγματα,because...why not? αρχικά από όλα πως κατάφερε ο blanco κάθε άτομο που μπαίνει στην φυλή του να το δημιουργεί "κωλοπαιδο" Ναι ναι ξέρω σε μια κλήση όλοι μαζί τώρα θα γελάτε πάμε λίγο ομως:

θύμα 1ο)ο μεγάλος da Vinci ο τύπος αν τον γνωρίζατε στον κ28 (noik τότε ) ήταν το ποιο καλό παιδί ευγενικός συζητησημος κλπ κλπ τώρα ο ντα τους θεωρεί όλους άχρηστα σκουπίδια κλπ κλπ

θύμα 2ο) equalizer ο Γιώργος του κ33 κ36 και hp μεγάλος πλακατζης είχες όρεξη να μπεις σε κλήση μαζί του να τον ακούς να μιλάει,η συνέχεια αφού μπήκε σολ η ίδια με da Vinci

θύμα 3ο)aser ο Βασίλης ?αν θυμάμαι καλά του κ33 κ κ36 επίσης πολύ ξηγιμενος και ευγενικός και πότε δεν προσέβαλε τον άλλον όσο καλός η κακός και αν ήταν και αυτός τα ίδια τώρα.

θύμα 4ο)kpap αν και για τον κπαπ δεν ξέρω όσα τους άλλους, ο κπαπ του κ33 είχε πει κάποια στιγμή στο παρελθόν πολύ εύκολη η σολ αφού τους είχε σκίσει σε ενα πλάνο που τουχαν κάνει και τώρα και αυτός απ την μεριά τους...κοινος όλη ασχετοι

το ότι ο Νίκος (μπλακο) έφτιαξε μια καλή φυλή είναι δεδομένο,το πως κατάφερε να αλλάξει τον χαρακτήρα του καθενός μπαίνοντας σε αυτήν την φυλή πως δεν το έχει σκεφτεί κανείς ρε μαγκες?Ακόμα και ο τσεσσ αρχίζει να δικαιολογεί την σολ, Καλά ρε μπιλ(ασερ) εσύ δεν ήσουν που στον 36 έλεγες ότι ό ταραχή,ο Δήμος και ο Βασίλης δλδ,είναι στο ιδιο επίπεδο με τσεσ?το θυμάμαι πολύ καλά μιλούσα με για τσεσσ και το πόσο καλός είναι και μου λες ο ταραχή είναι ο ποιο κοντά παίκτης που φτάνει τον τσεσσ σε σκιλ,τώρα πουναι αντίπαλος ξαφνικά έγινε άσχετος ?Καλά ρε μπιλ (ασερ) εσύ δεν ήσουν που όταν η λοκα τοτε έλεγαν τα ίδια ακριβώς για το φαρμ (Πως γίνεται τόσα κλικ κλπ) για τον ταραχή εσύ ο ίδιος είχες βγει και τον ειχες υποστήριξη?ότι με το νόμιμο σκριπτ του τσαλκαπονε και πολυ καψιμο είναι εφικτό και ότι ούτε εσύ θα το πίστευες απλά επειδή τον έχεις δει να παίζει ξέρεις ότι μπορεί να το κάνει αυτό? ότι οι άλλοι που τον εκραζαν ήταν ασχετοι?θυμάμαι χαράκτηριστικα στο τέλος τους είχες πει κιολας όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια.υπενθυμίζω αυτές είναι δικές σου δηλώσεις ψάξε στο φόρουμ και θα τις βρεις.Τωρα ξαφνικά τι εγινε?από εκεί που ο ταραχή ήταν παιχταρα και νόμιμος τώρα έγινε νουμπας και παράνομος ?Πως το κάνεις αυτό ρε μπλανκο?
κάποτε ο βιλλ και πάλι θεωρούσε τους σολίστες "κακους" ανθρώπους κοινώς κωλοπαιδα για τα γνωστά πράγματα που κάνουν (που κλεβαν ακκ και πριμ ξέρω ξέρω φημες), τώρα ο Βασίλης δηλώνει περήφανος δούκας της σολ Και πώς οι αποφάσεις για αυτά που κάνουν φέρνουν και την γνώμη του θετική στα έργα αυτά,τι να πει κανεις?

υ.γ. ο ταραχή είναι παιχταρα άρεσει δε σας αρέσει,σας προκαλούσε στον 36 μπήκατε γεμάτοι υποσχέσεις οι 3-4 καλύτεροι τις σολ,σας έβαλε στις θέσεις σας τότε,θα το κάνει και τώρα.Τοτε βέβαια υπήρχε η δικαιολογία Δεν μπήκε η σολ δεν παίξαμε σοβαρά κλπ κλπ και ας είχαν προαναφερθει λόγια όπως ο ταραχή θα'ναι ο λόγος που οι dnd θα χάσει τον πόλεμο,τώρα θα χάσετε και άλλες τέτοιες υποσχέσεις,τώρα να δω αν σας νικήσει πάλι τι θα λέτε.

ύ.γ.1 το να μιλάτε ρε παιδιά εσείς από σολ για ****άκια είναι σαν ένας δολοφόνος να κατηγορεί έναν βιαστή ότι έκανε έγκλημα.ξερω ξέρω να το αποδείξω να κάνω αναφορές κ ότι δεν τα χρειαζεσται κλπ κλπ όταν άπειρα μηνύματα στο σκυπε δείχνουν ότι χρησιμοποιείται παράνομο λογισμικό από δικές σας ομολογίες,Ναι ξέρω είναι όλα φακε.

ύ.γ.2 Δήμο παρτους και τα σώβρακα αδερφέ.

υ.γ.3 μην αρχίσετε τώρα Ποιος άχρηστος είσαι εσύ κλπ ποιο γραφικό και από τον αγαπουλα καταντήσατε με αυτήν την καραμέλα,δεν προσεβαλα κανέναν,δεν εθυξα κανέναν και Πάνω από όλα μην αρχίσετε τις ομαδικές στο σκυπε πάλι και τα βρισίδια για την μάνα μου κλπ κλπ (just sol things) η και αυτό κακες φήμες ειναι?
Απλα ακομα δεν εχεις καταλαβει τι γινεται στην ελληνικη κοινοτητα των φυλετικων για αυτο τα λες αυτα. Ειναι γεματη απο υποκριτες ρουφιανους που πιστευουν οτι ειναι καλοι (βλεπε ταραχη) Η ΣΟΛ ειναι η μονη φυλη που παει εναντια στο συστημα που υπαρχει τοσα χρονια και δικαιωνεται. Ακομα μεγαλυτερο κατορθωμα ειναι οτι η ηγεσια της ειναι με ατομα ηλικιας 20-23 ενω πριν την ΣΟΛ υπηρχε σαν δεδομενο στις φυλετικες οτι κανενας σε αυτες τις ηλικιες δεν θα μπορουσε να δικοικηση μια σοβαρη φυλη. Και επειδη εισαι ασχετος με το θεμα, στη φυλη μας εχουμε ανθρωπους 45-50 χρονων με παιδια στην ηλικια μας αλλα μας ακουν και μας εμπιστευονται τυφλα. Αυτο αναιρει ολα οσα υποστηριζουν για εμας, τελος οσοι επαιξαν στη φυλη και ασχοληθηκαν πραγματικα δηλωνουν φανατικοι σολιστες ενω σε ολες τις αλλες φυλες υπαρχουν μελη που απλα παιζουν για εναν κοσμο και δεν ξαναμπαινουν. Αυτα τα λιγα, αυτο που καταφερε να κανει ο μπλακο στην ηλικια των 18 δεν το εχει καταφερει κανεις αλλος στην ιστορια των ελληνικων φυλετικων. Για αυτο και ειναι ο μεγαλυτερος αρχηγος που εχει περασει, γιατι δεν ειχε ουτε την μεγαλη ηλικια, ουτε τα πολλα λεφτα, ουτε καν κορμο παικτων και καταφερε απο το 0 να κανει αυτη την υπερφυλη.

υγ. Θα εχει πραγματικα πολυ πλακα που θα χασετε κοσμο 3β1. Προς το παρων γελαμε μαζι σας που μια βδομαδα τωρα μας χτυπατε με 9χιλιαρα χωρια και δεν μπορειτε να παρετε χωριο ενω τα δικα μας ειναι 3χιλιαρα και αδεια ( δεν εχουμε ολοι να βαλουμε λεφτα στο παιχνιδι). Συντομα θα μαθετε πως ειναι να σε χτυπαει η σολ

υγ2ΑΣΧΕΤΟΙ ΟΛΟΙ
 

DeletedUser33570

Da viΝci


Κοψε λιγο με τα λεφτα...
Αυτα που βλεπω στη Κ45 και στην αγορα... αλλα πραγματα λενε!
Πεφτει το πρεμ συννεφο...μαλλον αγοραζουν οι Αλεπου για να σας δωσουν ετοιμα χωρια.
Απο φαρμ ειστε στο 0,τα χωρια ειναι του 1000αρικου - αλλα οι αριστοι αριστοι...
Οι ποροι γεννιουνται ως δια μαγειας απο μονοι τους ετσι...:D

Πεφτει το πρεμ συννεφο:cool:
 

chessknight

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
221
η ηγεσια της ειναι με ατομα ηλικιας 20-23 ενω πριν την ΣΟΛ υπηρχε σαν δεδομενο στις φυλετικες οτι κανενας σε αυτες τις ηλικιες δεν θα μπορουσε να δικοικηση μια σοβαρη φυλη.

Τα σύγχρονα αγόρια διακρίνονται για την μαλθακότητα και την ηττοπάθειά τους. Γεννήματα υπερπροστατευτικών γονέων που έχουν αναθρέψει μία γενιά άβουλων ανθρώπων που δεν λερώθηκαν ποτέ, δεν χτύπησαν ποτέ, δεν τσακώθηκαν και γενικώς έπαψαν να ζουν πριν προλάβουν να γεράσουν. Μία ολόκληρη γενιά γαλουχημένη μονάχα με τις θηλυκές αρετές, όπως η φροντίδα, η ευαισθησία και η λεπτότητα, ενώ απέβαλε και στιγμάτισε τις ανδρικές αρετές, το θάρρος, την ακεραιότητα, την σκληραγωγία και την τιμή. Όλα αυτά για να γίνουν πιο πολιτισμένα και ευγενικά τα παιδιά. Παραδόξως έφερε τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.

Τα παιδιά έγινα πιο ακοινώνητα, αφού δεν επιτρέπεται η έντονη αλληλεπίδραση για να μην έλθουν σε ρήξη, για να μην λερωθούν γιατί πλέον «έχουμε εκσυγχρονιστεί» με συνέπεια να γεμίσουν το κενό και την απουσία των εξωτερικών δράσεων με βιντεοπαιχνίδια και κάθε λογής δώρα που κατέστησαν τα παιδιά αποβλακωμένα και κακομαθημένα. Χωρίς κανένα σεβασμό απέναντι στους γονείς, τους δασκάλους, την έννομη τάξη, τους μεγαλυτέρους, αφού μεγάλωσαν με την νοοτροπία ότι δεν είναι καλό να τα τιμωρείς όταν αυθαδιάζουν, οι δάσκαλοι δεν μπορούν και δεν τολμούν να τα πειθαρχήσουν γιατί οι γονείς δεν θέλουν να πληγωθούν και να καταπιεστούν τα καμάρια τους, ενώ οι ίδιοι οι γονείς δεν τα τιμωρούν γιατί προτιμούν τον διάλογο.

Σήμερα επιβραβεύονται τα θύματα, όχι οι αγωνιζόμενοι. Δεν χαίρουν σεβασμού οι θαρραλέοι που αντιμετώπισαν τους θύτες και τους δυνάστες τους. Αυτό είναι το πρότυπο που επιλέξαμε να δώσουμε στα παιδιά μας: αποδέξου τον ρόλο του θύματος και θα κερδίσεις. Η ηττοπάθεια έχει ποτίσει τις δυτικές κοινωνίες και γαλουχούνται ολόκληρες γενιές άβουλων και μουδιασμένων ανθρώπων που έχουν ασπαστεί τον φεμινισμό και την κουλτούρα του θύματος.

Ο πυρήνας αυτού του προτύπου είναι η αφελής αντίληψη του προοδευτικού ότι ο άνθρωπος είναι κατά βάση καλός. Η αλήθεια είναι ότι ο άνθρωπος δεν είναι φύσει καλός και ανιδιοτελής. Είναι κτητικός, άπληστος και ιδιοτελής. Ελάχιστοι θα θυσίαζαν το συμφέρον τους για να υπερασπιστούν το καλό και το δίκαιο. Γι’ αυτό όσοι το κάνουν θεωρούνται ξεχωριστοί και αξιέπαινοι και τους αποδίδουμε φόρο τιμής. Αν οι περισσότεροι άνθρωποι έπρατταν το ίδιο, δηλαδή έθεταν το δίκαιο πάνω από το συμφέρον τους, τότε δεν θα θεωρείτο κάτι ξεχωριστό και αξιέπαινο, αφού θα το έκαναν οι περισσότεροι. Όμως αυτό δεν ισχύει. Είναι λοιπόν προτιμότερο να προετοιμάσουμε τα παιδιά μας για τον κόσμο όπως πραγματικά είναι και όχι όπως θα θέλαμε να είναι.

Προσωπικά προτιμώ την συνολική άσκηση των αρετών, τόσο την συντροφικότητα, την συμπόνοια, την ευγένεια και την καλοσύνη, όσο την ανδροπρέπεια, το θάρρος, τη μαχιμότητα και την σκληραγωγία. Να αφήσουμε τα παιδιά να λερωθούν, να χτυπήσουν, να τσακωθούν και μετά να τα βρουν. Αυτή είναι η ανθρώπινη κοινωνία, δεν χρειάζεται και δεν γίνεται να αγαπιόμαστε συνέχεια, ούτε πρέπει να δημιουργήσουμε μία γενιά λοβοτομημένων και νεκροζώντανων ανθρώπων για να σταματήσουμε τις διαμάχες.

Έτυχε και διάβαζα ένα άρθρο πριν δω το post σου :rolleyes: Αν σέβεσαι και τους μικρότερους από εσένα, αν βοηθάς και τον τελευταίο παίχτη στη φυλή σου, αν σέβεσαι τους αντιπάλους σου σαν να είστε συμπαίχτες, αν δεν σε νοιάζουν τα προνόμια ... θα είσαι και άξιος αρχηγός ;) Η ηλικιοκρατία είναι φυσικά κλασικό ζήτημα. Μην ξεχνάμε οτι οι φυλετικές είναι "στρατιωτικό" παιχνίδι οπότε real life δεν θα βρεις και πολλούς 23άρηδες στρατηγούς. Και δυστυχώς οι περισσότεροι δεν έχουν την αντίληψη να ρίξουν τον εγωισμό τους. Αν και ξεχνάμε οτι δεν είμαστε 20άρηδες κάποιες φορές:

- Τι θες να κάνω Βασίλη;
- Στείλε Κώστα λίγες άμυνες εδώ και fakes εκεί. Θες να πάρεις κι εδώ ένα χωριό να κόβεις κανά τρένο;
- Ρε Bill με τη δουλειά δεν έχω πολύ χρόνο να παίζω. Τεσπά, καλά δώστο.

Και κάπως έτσι ο σεβασμός στη νέα γενιά καταργεί τον νυχτερινό ύπνο :D Άτιμε uppercut
 

DeletedUser30988

Δεν εχω πει ΠΟΤΕ οτι ο ταραχη ειναι στο επιπεδο του τσεσναιτ.
η συζητηση μας μπιλ ηταν καπως ετσι,τοτε ηταν και ο 33 εν δραση και κραζανε τον τσεσσ αν θυμασαι.

εγω:καλα εδω ρε ****** η σολ κραζουν ακομα και chess
μπιλ:αστειο!! δεν εχω δει παικτη μεχρι τωρα να σκεφτεται τοσο εξυπνα σε ενα παιχνιδι,ο τροπος παιχνιδιου που σκεφτεται ειναι απο αλλο κοσμο,τωρα βεβαια οι 2 ταραχη (οι 2 τονιζω οχι ο ενας οπως το αλλαξες τωρα) τον φτανουν καπως ειναι τρομερΟΙ παικτες!

καπως ετσι ηταν η συζητηση που ειχαμε,βεβαια δεν μπορω να το αποδειξω γτ ηταν μεσω κλησης αλλα οπως φανηκε και ποιο πανω (πριντ τα λεγομενα σου) δεν λεω λογια του αερα,θα σου εδινα και τον ορκο μου κατα καπιιο τροπο (παιδικα πραγματα) απλα για να σου δωσω να καταλαβεις οτι δεν τα λεω αυτα γτ ετσι μουρθα αλλα ειναι πραγματα που εσυ εχεις πει!


Μη στενοχωριεσαι ξερουμε ποιος εισαι. Αυτος που στο κ36 τον στειλανε ριμ απο το μετωπο γιατι ειχε 100% αποτυχια στα πλανα που δεχοταν. Φιλικα παντα ομως
ξεχασα και εσενα στα θυματα,5 φοργαρτς λοιπον,ο ευγενικος και παλι τυπας που αφου μπηκε σολ σε πεταει ο γνωστος τεοτσακ στις κλησεις αυτες στο σκυπε και το πρωτο πραγμα που σου λεει (5forwards) ειναι να σου γ@μηθει η μανα μπασταρδε....οσο για τον 36 καλα τα λες,δε λες ομως οτι επαιζα το ακκ εντελως μονος μου,εδω ειναι ο ασερ να επιβαιβεωση που ελεγα συνεχεια θελω κο πλαυ γτ δεν μπαινουν αυτοι που ειχα και οτι κοιμομουν 4 ωρες την ημερα επειδη δεν ειχα ποιον να αφησω στο ακκ η και σε αυτο λεω μπαρουφες...επισης αν θυμασαι καλα ημουν ο ανθρωπος με τα περισσοτερα χωρια στο μετωπο με λοκα και ξαφνικα ο τοτε αρχηγος της λοκας ενα βραδυ ανακοινωνει οτι η λοκα σπαει την σημβαση και περνει την ευθυνη αυτος,εμενα ολα τα χωρια κατω στο μετωπο ηταν αδεια γτ ειχαμε αλλο μετωπο τοτε,ε λιγο η κουραση που επαιζα μονος,λιγο οτι εγινε αυτο ετσι ξαφνικα ξενερωσα και τα παρατησα,αυτο βεβαια με καθιστα ασχετο και οχι καλο απλα ετσι για να ξερουμε και λιγο τι εγινε με τον λογαριασμο μου στον 36.
 

DeletedUser33011

Με μπερδευεις με το τεοτσακ μαλλον. Δεν ειμαι ο τεοτσακ. Δε κανω αυτα που κανει ο τεοτσακ. Παραμενω ευγενικος σε ατομα που σεβομαι.

Στους υπολοιπους γινομαι εριστικος εως αδιαφορος αναλογως την ορεξη. Σπανιως βριζω, και αυτο μονο οταν με βριζουν πρωτα.

Αυτα για εμενα, το ''θυμα της σολ'' :rolleyes:
 

DeletedUser33711

εγω:καλα εδω ρε ****** η σολ κραζουν ακομα και chess
μπιλ:αστειο!! δεν εχω δει παικτη μεχρι τωρα να σκεφτεται τοσο εξυπνα σε ενα παιχνιδι,ο τροπος παιχνιδιου που σκεφτεται ειναι απο αλλο κοσμο,τωρα βεβαια οι 2 ταραχη (οι 2 τονιζω οχι ο ενας οπως το αλλαξες τωρα) τον φτανουν καπως ειναι τρομερΟΙ παικτες!

Τα βλεπεις και στον υπνο σου αυτα ? Γιατι εγω ποτε δεν εχω πει τετοια πραγματα

δε λες ομως οτι επαιζα το ακκ εντελως μονος μου,εδω ειναι ο ασερ να επιβαιβεωση που ελεγα συνεχεια θελω κο πλαυ γτ δεν μπαινουν αυτοι που ειχα και οτι κοιμομουν 4 ωρες την ημερα επειδη δεν ειχα ποιον να αφησω στο ακκ η και σε αυτο λεω μπαρουφες...

Καταρχην αναιρεις τον εαυτο σου μονος σου, απο κει και περα στο ενα πλανο που πηγες πυξιδα σχεδον απο βουβουζελα, ηταν και δικο σου λαθος γιατι σου ειχα πει τι επρεπε να κανεις σχετικα με τον υπνο αλλα το επαιξες τελειως λαθος
 

theotsak21.

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
705
Eddy ειναι πολυ αστειο να αναφερεσαι σε εμενα εσυ. Λες ψεματα και δεν σου εχω βρισει καμια μανα σε καμια κληση εσενα. Μεχρι πτιν 1 μηνα με ειχες και στο σκαιπ αλλα με διεγραψες και μαλλον οχι επειδη σε εβριζα http://prntscr.com/h3g1q7

Επισης εισαι απο τα χειροτερα ατομα που εχω δει στο παιχνιδι καθως ανεβαζες φωτογραφιες μελων της SOL στο ρουμ των AJE και ελεγες οτι ειναι για μπουνιες και τετοια . Μονο και μονο για αυτο δεν πρεπει να μιλας εσυ για καλες συμπεριφορες και τετοια και μην με κανεις να παω να βρω τι εγραφες στο ρουμ των AJE γιατι απλως θα γινεις ρεζιλι. Τραβα στο κλουβι σου τωρα
 

DeletedUser30988

Eddy ειναι πολυ αστειο να αναφερεσαι σε εμενα εσυ. Λες ψεματα και δεν σου εχω βρισει καμια μανα σε καμια κληση εσενα. Μεχρι πτιν 1 μηνα με ειχες και στο σκαιπ αλλα με διεγραψες και μαλλον οχι επειδη σε εβριζα http://prntscr.com/h3g1q7

Επισης εισαι απο τα χειροτερα ατομα που εχω δει στο παιχνιδι καθως ανεβαζες φωτογραφιες μελων της SOL στο ρουμ των AJE και ελεγες οτι ειναι για μπουνιες και τετοια . Μονο και μονο για αυτο δεν πρεπει να μιλας εσυ για καλες συμπεριφορες και τετοια και μην με κανεις να παω να βρω τι εγραφες στο ρουμ των AJE γιατι απλως θα γινεις ρεζιλι. Τραβα στο κλουβι σου τωρα
καλός και τον πίθηκο της σολ,ξέρεις τι μου θυμίζεις εσυ?είχα παλιά στο σχολείο ένα κομπλεξικό παιδί το οποίο Επειδή δεν μπορούσε μόνος του να κάνει τπτ έβαζε φιτιλιες σε όλους τους άλλους για να τσακώνονται μαζί τους και αυτός να γελάει κάτι τέτοιο είσαι εσύ,καταρχάς μπαμπουινε το ότι έβριζε την μάνα μου το είπα για τον 5 φοργουαρντς ο ίδιος είπε ότι μάλλον σε μπέρδεψά με εσένα, εγώ ξέρω τι έγραψα,εσύ μάλλον δε ξέρεις να διαβάζεις 2ο από το σκυπε σε διέγραψα γτ σούχα ζητηση πολύ ευγενικά να μην με βάλεις ξανά σε ρουμ με σολ καθώς ήσουν ο μόνος που το έκανε αλλά αυτό δεν το ανεβάζεις πριντ,κλασσικά με ξανά έβαλες σε ρουμ οπότε σε μπλόκαρε για να μην μου σκοτιζεις άλλο τον έρωτα,3ον για τα παιδιά τις σολ είχε βάλει στην ομαδική της ατζε τις φωτός τους κάποιος άλλος άνθρωπος,εγώ απλά τις μετέφερα σε μια άλλη κλήση και είπα πως γίνεται τέτοια παιδιά τις φαπας να βρίζουν τοσο?φαντάσου τι κόμπλεξ που κουβαλάνε,δεν ντρέπομαι να το πω αυτό και το δεν λέω ότι δεν το είπα, που το είπα,είναι η αλήθεια κατ' εμέ,θα μου πεις γτ αυτή δεν έχουν γνωμη?έχουν αλλά όταν λένε θα σε βρω θα σε *****ω και άλλα τέτοια ξεφεύγουν οπότε ξεφεύγω και εγώ,4ο έδειξες που σε έβρισα εγω?αλήθεια τωρα?αλήθεια μωρή κυρά κατινα?δείξε μια πριν το πρώτο πρωτο μήνυμα που μου έστειλες, το πρώτο πρωτο,εγώ τουλάχιστον ζήτησα συγνωμη μετά που το μετανιώνω πολύ τώρα,εσύ που μου έλεγες ο μπαμπάς σου είναι ο μπλάνκο,πούτσα πάλι *****ια ατζε και άλλα τοσα?αυτά τα ξέχασες ε?άντε ρε παιδάκι τράβα στην παιδική χαρά να κάνεις καμία κούνια και να παραπονεθείς ύστερα για το παγωτό που δε σου πείραν και μετά έλα να μας την πεις κιόλας.

Από όλα τα άτομα της σολ εσύ είσαι ό χειρότερος μακράν,ή άλλοι τουλάχιστον βρίζουν βγάζουν κόμπλεξ κλπ αλλα τουκαχιστον στα λενε στην μαπα,εσύ είσαι μια κουτοπόνηρη μαριονέτα που θες να βλέπεις τους αλλούς να τσακώνονται,που νομίζεις ότι η σολ είναι μέρος της οικογένειας σου,είσαι άρρωστος Όχι απλά παίκτης,άντε από εδώ ρε βλάκα,αρκετά ανεχτήκαμε τις μαλακιες σου.


10 πόντοι για 4. Προκλητικό Περιεχόμενο από aigokairos
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

chessknight

Δεινόσαυρος του forum
Βαθμολογία αντίδρασης
221
γ)Τωρα στο γιατι δεν παιζω αλλου ειναι απλο.Δεν μου ηρθε κανα μηνυμα απο αλλου.
Αυτό θα πει πιστό σκυλί στη φυλή του και ο ορισμός του pro. Όποιος δώσει τα πιο πολλά με παίρνει :D
My soul is SOL? Nope... it's all about business :cool:

Γεια σου ρε Κωστή παιχτούρα ;)
 

DeletedUser33011

Εντυ μη τιλταρεις, γιατι αποδεικνυεις σε ολους οτι μαλλον τελικα καποιος αλλος προκαλεσε :).

Εμεις παντως τα ''γαλλικα'' μας δε τα λεμε απο νευρα, ειναι εσκεμμενα, με συγκεκριμενο σκοπο. Και εσυ απο τα ωραιοτερα θυματα. :cool:
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Κορυφή